Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ακριβώς αυτό λέω.
πως για σεξοπροορισμός είναι μια χαρά
για να έχεις γκόμενα και να την θρέφεις στο Κισινάου...ούτε λόγος
σωστος ο παιχτης αλλα μαλλον εσυ δεν εχεις σαπια δοντια οπως εγω και σου βγαινει τσαμπα εμεις ομως οι σαπιοδονταδες τις χρυσωνουμε

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρεντ ελπιζω να ζεις και να μας οδηγεις θα σεκανουμε αρχηγο των σαπιοδονταδων ...και επι τη ευκαιρια κανω προσκληση σε οσους εχουν κιτρινα η σαπια δοντια να κανουμε συλλογο και μετα πορεια διαμαρτυριας για να μη μας βριζουν

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρεντ ελπιζω να ζεις και να μας οδηγεις θα σεκανουμε αρχηγο των σαπιοδονταδων ...και επι τη ευκαιρια κανω προσκληση σε οσους εχουν κιτρινα η σαπια δοντια να κανουμε συλλογο και μετα πορεια διαμαρτυριας για να μη μας βριζουν
το έχω ξαναπεί κι άλλη φορά και μετά σταμάτησα να γράφω εδώ μέσα
μάλλον το ίδιο θα ξανακάνω πάλι.
δεν καταλαβαίνω γιατί κάνετε μεταξύ σας μαγκιές εδώ μέσα.

τι κερδίζετε;
σε ένα τόπο που πήζει στο μουνί πάτε να δείτε ποιος γαμάει το καλύτερο και με πόσα χρήματα;; Πάτε καλά;
ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί και όπως μπορεί
απλά.
Και ο σκοπός είναι να βοηθήσουμε και άλλους που θέλουνε να πάνε εκεί να βρούνε το δρόμο τους
αν εσείς θέλετε να τρώτε μόνοι σας και να κοκορεύεστε...κι αυτό δικαίωμά σας...
αλλά με το να μαλλώνετε ιντερνετικά μάλλον ρεζίλι γίνεστε....

έκανα παράθεση στο μολδολάγνο γιατί ήταν πρόχειρος....μην το πάρει προσω

Akritas35

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
οι πουτανες ειναι φθηνες?εχουμε τιποτα μασατζιδικα,μεγαλομπουρδελα και τετοια κολπα ή παιζει το σκηνικο ειμαστε πουτανες αλλα το παιζουμε κυριες?

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
το έχω ξαναπεί κι άλλη φορά και μετά σταμάτησα να γράφω εδώ μέσα
μάλλον το ίδιο θα ξανακάνω πάλι.
δεν καταλαβαίνω γιατί κάνετε μεταξύ σας μαγκιές εδώ μέσα.

τι κερδίζετε;
σε ένα τόπο που πήζει στο μουνί πάτε να δείτε ποιος γαμάει το καλύτερο και με πόσα χρήματα;; Πάτε καλά;
ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί και όπως μπορεί
απλά.
Και ο σκοπός είναι να βοηθήσουμε και άλλους που θέλουνε να πάνε εκεί να βρούνε το δρόμο τους
αν εσείς θέλετε να τρώτε μόνοι σας και να κοκορεύεστε...κι αυτό δικαίωμά σας...
αλλά με το να μαλλώνετε ιντερνετικά μάλλον ρεζίλι γίνεστε....

έκανα παράθεση στο μολδολάγνο γιατί ήταν πρόχειρος....μην το πάρει προσω
ολα καλα.

Akritas35

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
φιλε εσι για να εχεις τετοιο ονομα μαλλον πας συχνα για τουρισμο στη μολδαβια.με κανα ταληρακι την βγαζω 10-15 μερες να εχω και 2-3 πουτανιτσες καθε μερα?

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.098
Πόντοι
17.085
Off-topic/προσωπικές αντιπαραθέσεις σβήστηκαν.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
επειδή εσύ έχεις συνηθίσει να λειτουργείς με κάποιο τρόπο, δεν υπάρχει άλλος;
εσύ δεν εισαι σεξοτουρίστας εκεί, είσαι μόνιμος.εγώ δεν είμαι μόνιμος.
τα δικά σου "α εθνικής" μπορεί για κάποιον άλλον να είναι γ εθνικής. Αυτά είναι γούστα.
Αλλά δεν νομίζω πως έχω περιεργο γούστο....Τα υπόλοιπα που λες τα ακούω βερεσέ.
Απλά λέω πως ο σεξοτουρισμός που συζητάμε εδώ δεν είναι να πληρώνεις μια γκόμενα αμάξια για να την έχεις ένα χρόνο.
Είναι να πας σε μια χώρα με φτηνό εξοδολόγιο για φαγητά, ποτά και διαμονή και να πηδάς ως κύρια ασχολία.
Αυτό είναι ο ορισμός του σεξοτουρισμού
για ό,τι λέω έχω και αποδείξεις. Τόσα πλήρωσα, εκεί και λοιπά. Αλλά δεν είναι το θέμα να αποδεικνύουμε αυτό που λέμε, αλλά να δίνουμε βοήθεια σε αυτούς που θέλουνε να πάνε εκεί που πάμε κι εμείς.
Αν με έχει ρωτήσει κάποιος και δεν του έχω δώσει κατευθυντήριες, ας βγει να το πει.
εσύ απλά λες να μην πηγαίνει κάποιος γιατί είναι ακριβά.
ε, τι να σου κάνω. Διαφωνώ. Αν εσύ θέλεις να πηδάς ντε και καλά γκόμενα που να οδηγάει πόρσε, εμένα με αφήνει αδιάφορο αυτό. Ας έχει και Κία ή ας είναι και με τα πόδια αν είναι θεόμουνο και την πηδάω. Το σίγουρο είναι πως δεν θα την βοηθήσω εγώ να πάρει αυτοκίνητο πληρώνοντας μαλλιοκέφαλα. Αν θέλει τέτοια λεφτά να πάει σε εσένα που τα δίνεις. Έχει τόσο μουνί εκεί, που πίστεψέ με δεν θα μου λείψει.
Είχα πεί να μην ξαναγράψω στο θρεντ, γιατί όντως βλέπω ότι δεν υπάρχει ενημέρωση . αλλά απροσανατολισμός του κόσμου για το τι γίνεται στη χώρα. Μπήκα απλά και μόνο για να επικροτήσω τις άπόψεις  του σ. ΛαστΜόϊκαν , που πλέον δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί ως μη γνώστης της χώρας.
Εννοείται ότι ένας μόνιμος όπως εγώ (Τιράσπολ είμαι πάλι) τη βγάζει πολύ πολύ φτηνότερα. Μην ξεχνάτε ποτέ ότι μιλάμε για τη φτωχότερη χώρα της Ευρώπης με μισθούς των 200$ το μήνα. Αν είναι δυνατόν να πρέπει να χαλάμε 2000 και πλέον Ευρώ τη στιγμή που το μουνί βρωμάει.
Ντα σβεντάνια :sunglasses: 

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Είχα πεί να μην ξαναγράψω στο θρεντ, γιατί όντως βλέπω ότι δεν υπάρχει ενημέρωση . αλλά απροσανατολισμός του κόσμου για το τι γίνεται στη χώρα. Μπήκα απλά και μόνο για να επικροτήσω τις άπόψεις  του σ. ΛαστΜόϊκαν , που πλέον δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί ως μη γνώστης της χώρας.
Εννοείται ότι ένας μόνιμος όπως εγώ (Τιράσπολ είμαι πάλι) τη βγάζει πολύ πολύ φτηνότερα. Μην ξεχνάτε ποτέ ότι μιλάμε για τη φτωχότερη χώρα της Ευρώπης με μισθούς των 200$ το μήνα. Αν είναι δυνατόν να πρέπει να χαλάμε 2000 και πλέον Ευρώ τη στιγμή που το μουνί βρωμάει.
μεγαλε αρχιγε καλος υρθες πισω!!!  μπορεις να μας ενιμεροσεις για τιρασπολ !!!!!!! μιας και εισε μονιμος!!!!!!!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μαλλον εχεις περιορισμενη αντιληψη και δε καταλαβες τι γραφω!
Τα μαγαζια σας στη Μολδαβια ειναι Γ και το φαγητο για κλαματα!
Ο τσαμπας πεθανε και ο γιος του δε χαριζει,συμφωνω, αλλα εσυ κοιτας πως θα βουτιξεις 10 lei παραπανω και επειδη εισαι και πολυ κουβαρντας και large ατομο να καθεσε στο κρυο να περιμενεις τη μασουτκα να πας σπιτι με 3 lei ;) ενω το ταξι θα σου παρει 10 παραπανω!

Οσο για τις γκομενες που γαμας εσυ ειδικα εκει πανω :2funny: :2funny: μιλφακια τα πιο πολλα που ειναι για χωματινο γηπεδο αλλα για τα δικα σου σαπια δοντια...ναι ειναι Θεες!
Ολα ετσι ακριβως ειναι! :2funny:δυστηχως σε ολο το ανατολικο μπλοκ εχουνε μαζευτει ολοι οι απατεωνες απο την Ελλαδα!Το  φαγητο (Ελληνικων)  εστιατοριων  μονο Ελληνικο δεν ειναι.Οι μεριδες ειναι παρα πολυ μικρες! :2funny:Και τα φαγητα δεν εχουν καμια σχεση με Ελλαδα.Π.Χ.τη δουλεια εχει το λαχανο στη χωριατικη σαλατα?ολα μες'το λαχανο ειναι :2funny:για να γεμισουν το πιατο.Οι δε ιδιοκτητες ειναι ολοι απο κατι χωρια  οπως λες τσιγγουνιδες με κατι σαπια ή κιτρινα δοντια :2funny:οπως θες πες το :2funny:!Τ δε Ελληνικα εστιατορια ειναι 2 φορες πιο ακριβες απ'τα απλα τοπικα εστιατορια.Συμφωνα με τον Πιτσιλιστη εφαγε σε φοιτιτηκο στο Κισινιοφ με 4-5 Ευρω ενω στου Μολδολαγνου ηθελε πανω απο 8 για τα ιδια φαγητα!ο Δε Μολδολαγνος ειναι ενας τυπικος ιδιοκτητης Ελληνικου εστιατοριου στην Ανατολικη Ευρωπη.Ειναι απο επαρχια και εχει την κουτοπονηρια των επαρχιωτων!Πριν παει ο Πιτσιλιστης στη Μολδαβια εγω τον ειχα προηδοποιησει.Καταρχην του ειπα οτι με αυτους που πας μαζι ΔΕΝ ΘΑ ΓΑΜΙΣΕΙς ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! :2funny:ετσι και εγινε.Του ειχα πει οτι προσεχε το Μολδολαγνο!Βεβαια ο Πιτσιλιστης ειναι πολυ σφιχτος και δεν χαλαει τιποτα.το μονο που καταφερε ο Μολδολαγνος να παρει απ'αυτον ειναι 2 κουτες τσιγαρα που του της πηγε του Μολδολαγνου και αυτος δεν του εδωσε λεφτα-----Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι γιατι δεν επαιρνε ενα τηλεφωνο να παρει πουτανες να  :knockinb:ο Πιτσιλιστης και ο Πιρφορος? :2funny:!το οτι του παρακολουθουσε το τηλεφωνο η КГБ της Μολδαβιας και θα τον γραφαν σε κασσετα ειναι για γελια :2funny: !!!!!σιγα μην τον κλειναν και φυλακη! :2funny:Ισως φοβοταν τη γυναικα του :think:αυτο πρεπει να'ναι το πιο πιθανο.-----Το κακο της υποθεσης ειναι οτι εχει γεμισει η Ανατολικη Ευρωπη με τετοιους και χαλαει η εικονα των Ελληνων!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μακη τα εχουμε πει πολλες φορες εσυ εισαι το ενα ακρο και ο Yantis ειναι το αλλο ακρο!εσυ δεν πηγαινεις ντισκο δεν εχεις αμαξι και μενεις σε ενα απλο διαμερισμα.Εγω που τα υπολογισα αν ερθω το 1000ρικο Ευρω το θελω το μηνα αν βρω ενα σχετικα καλο διαμερισμα με 200 Ευρω το μηνα και βαλω ντισκο, βενζινες, γκομενες. 1000-1100 Ευρω θα μου φυγουν σιγουρα σε ενα μηνα.Χωρις βεβαια να κανω της υπερβολες του Yanti να ανοιγω μπουκαλια Ου'ισκι στις ντισκο κλπ. τοτε και 5000 Ευρω δεν σε φτανουν το μηνα :2funny:Μιλαω σαν μονιμος αν παει καποιος που δεν ξερει τη γλωσσα σιγουρα θα του φυγουν 2000 Ευρω.Αν λαβεις υποψη σου οτι θα γαμαει της ανυπαρκτες γκομενες απ΄της ντισκο με 100 ΕΥΡΩ που οι Μολδαβοι της γαμανε με 350 Λε'ι' και απ'τους Ρωσσους ζητανε 500 !!!!!το πιθανοτερο ειναι να θελει και παραπανω απο 2000 το μηνα.

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μακη τα εχουμε πει πολλες φορες εσυ εισαι το ενα ακρο και ο Yantis ειναι το αλλο ακρο!εσυ δεν πηγαινεις ντισκο δεν εχεις αμαξι και μενεις σε ενα απλο διαμερισμα.Εγω που τα υπολογισα αν ερθω το 1000ρικο Ευρω το θελω το μηνα αν βρω ενα σχετικα καλο διαμερισμα με 200 Ευρω το μηνα και βαλω ντισκο, βενζινες, γκομενες. 1000-1100 Ευρω θα μου φυγουν σιγουρα σε ενα μηνα.Χωρις βεβαια να κανω της υπερβολες του Yanti να ανοιγω μπουκαλια Ου'ισκι στις ντισκο κλπ. τοτε και 5000 Ευρω δεν σε φτανουν το μηνα :2funny:Μιλαω σαν μονιμος αν παει καποιος που δεν ξερει τη γλωσσα σιγουρα θα του φυγουν 2000 Ευρω.Αν λαβεις υποψη σου οτι θα γαμαει της ανυπαρκτες γκομενες απ΄της ντισκο με 100 ΕΥΡΩ που οι Μολδαβοι της γαμανε με 350 Λε'ι' και απ'τους Ρωσσους ζητανε 500 !!!!!το πιθανοτερο ειναι να θελει και παραπανω απο 2000 το μηνα.
τελικα ρε δημητρη,ασε τα ακρα,αυτους τους δυο που λες
αν παει καποιος για 15μερες,μονο με αγγλικα να ξερει,κ καλης-οχι αριστης εμφανισης-30-35 ετων
εσυ τι νομιζεις?
α.ποσα θα χαλασει
β.ποσες κ τι ποιοτητα θα γαμησει?με βαση τα παραπανω κι απο την εμπειρια σου..
αντε μπας κ βγαλουμε κι εμεις κανα συμπερασμα...
ευχαριστω

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
εκει παλι ρε φιλε τι να κανει καποιος?να παει χιλιαδες χλμ μπας κ γαμησει καμμια πουτανα?αφου το μερος εινε αστυνομοτρομοκρατια κ τιποτα δεν εχει να κανεις ολη σου τη μερα,απο οτι εχω διαβασει κ στα ποστ,αλλα κ στα blogs
Κ μην πει κανας πονηρος θα γαμας ολη μερα,γιατι κανενας δε γαμαει ουτε ολη μερα ουτε ολη τη βδομαδα.....
με 100-150000 κοσμο,ρωσικη πρωην κ νυν σοβιετικη επαρχια,μαλλον κοβεις φλεβες ολη μερα....κι αν δεν "κατσει" κι ολη νυχτα....
ειδα κι αυτους του ολυμπιακου πουχαν παει τοτε...

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ολα ετσι ακριβως ειναι! :2funny:δυστηχως σε ολο το ανατολικο μπλοκ εχουνε μαζευτει ολοι οι απατεωνες απο την Ελλαδα!Το  φαγητο (Ελληνικων)  εστιατοριων  μονο Ελληνικο δεν ειναι.Οι μεριδες ειναι παρα πολυ μικρες! :2funny:Και τα φαγητα δεν εχουν καμια σχεση με Ελλαδα.Π.Χ.τη δουλεια εχει το λαχανο στη χωριατικη σαλατα?ολα μες'το λαχανο ειναι :2funny:για να γεμισουν το πιατο.Οι δε ιδιοκτητες ειναι ολοι απο κατι χωρια  οπως λες τσιγγουνιδες με κατι σαπια ή κιτρινα δοντια :2funny:οπως θες πες το :2funny:!Τ δε Ελληνικα εστιατορια ειναι 2 φορες πιο ακριβες απ'τα απλα τοπικα εστιατορια.Συμφωνα με τον Πιτσιλιστη εφαγε σε φοιτιτηκο στο Κισινιοφ με 4-5 Ευρω ενω στου Μολδολαγνου ηθελε πανω απο 8 για τα ιδια φαγητα!ο Δε Μολδολαγνος ειναι ενας τυπικος ιδιοκτητης Ελληνικου εστιατοριου στην Ανατολικη Ευρωπη.Ειναι απο επαρχια και εχει την κουτοπονηρια των επαρχιωτων!Πριν παει ο Πιτσιλιστης στη Μολδαβια εγω τον ειχα προηδοποιησει.Καταρχην του ειπα οτι με αυτους που πας μαζι ΔΕΝ ΘΑ ΓΑΜΙΣΕΙς ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! :2funny:ετσι και εγινε.Του ειχα πει οτι προσεχε το Μολδολαγνο!Βεβαια ο Πιτσιλιστης ειναι πολυ σφιχτος και δεν χαλαει τιποτα.το μονο που καταφερε ο Μολδολαγνος να παρει απ'αυτον ειναι 2 κουτες τσιγαρα που του της πηγε του Μολδολαγνου και αυτος δεν του εδωσε λεφτα-----Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι γιατι δεν επαιρνε ενα τηλεφωνο να παρει πουτανες να  :knockinb:ο Πιτσιλιστης και ο Πιρφορος? :2funny:!το οτι του παρακολουθουσε το τηλεφωνο η КГБ της Μολδαβιας και θα τον γραφαν σε κασσετα ειναι για γελια :2funny: !!!!!σιγα μην τον κλειναν και φυλακη! :2funny:Ισως φοβοταν τη γυναικα του :think:αυτο πρεπει να'ναι το πιο πιθανο.-----Το κακο της υποθεσης ειναι οτι εχει γεμισει η Ανατολικη Ευρωπη με τετοιους και χαλαει η εικονα των Ελληνων!

Φίλε ωραία τα λες, αλλά αν λείπεις χρόνια από Ελλάδα, να ξέρεις ότι ένα σαντουιτς απο το everest κοντευει να φτάσει 7-8 ευρώ.
Αν δεν μπορεί κάποιος να διαθέσει 10 ευρω τη μέρα για φαγητό, είναι για κλάματα....

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
εκει παλι ρε φιλε τι να κανει καποιος?να παει χιλιαδες χλμ μπας κ γαμησει καμμια πουτανα?αφου το μερος εινε αστυνομοτρομοκρατια κ τιποτα δεν εχει να κανεις ολη σου τη μερα,απο οτι εχω διαβασει κ στα ποστ,αλλα κ στα blogs
Κ μην πει κανας πονηρος θα γαμας ολη μερα,γιατι κανενας δε γαμαει ουτε ολη μερα ουτε ολη τη βδομαδα.....
με 100-150000 κοσμο,ρωσικη πρωην κ νυν σοβιετικη επαρχια,μαλλον κοβεις φλεβες ολη μερα....κι αν δεν "κατσει" κι ολη νυχτα....
Μα σύντροφε συμφωνούμε απόλυτα. Ποτέ δεν το πρότεινα ως  μέρος για σεξοτουρισμό, ούτε για σκέτο τουρισμό δεν προτείνεται. (Ο Δημητράκης εξαιρείται ως ρωσσόφωνος). Το ότι μένω Τιράσπολ δεν σημαίνει ότι δεν γνωρίζω τι γίνεται και στην υπόλοιπη χώρα.

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Μα σύντροφε συμφωνούμε απόλυτα. Ποτέ δεν το πρότεινα ως  μέρος για σεξοτουρισμό, ούτε για σκέτο τουρισμό δεν προτείνεται. (Ο Δημητράκης εξαιρείται ως ρωσσόφωνος). Το ότι μένω Τιράσπολ δεν σημαίνει ότι δεν γνωρίζω τι γίνεται και στην υπόλοιπη χώρα.
πρεπει να κανεις καλες δουλειες στο τιρασπολ :grin: βλεπεις κανα καλο μουνι η θελεις να σου στειλω κιαλια :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φίλε ωραία τα λες, αλλά αν λείπεις χρόνια από Ελλάδα, να ξέρεις ότι ένα σαντουιτς απο το everest κοντευει να φτάσει 7-8 ευρώ.
Αν δεν μπορεί κάποιος να διαθέσει 10 ευρω τη μέρα για φαγητό, είναι για κλάματα....
Δεν υπαρχει μεγαλητερο λαθος να συγκρινεις της τιμες με την Ελλαδα!Αυτο το λεθος το εκανα κ'εγω σε πολλα ρουχα που στην Ελλαδα ειναι φτηνοτερα απο τη Ρωσσια τα παιρνα χωρις παζαρια  Π.Χ.στη Ρωσσια ενα παντελονι που κανει στην Ελλαδα 40 Ευρω μπορει να κανει 100+.

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
χερετο ολους τους παλιους συντροφους εβγεε συντροφοι!!!! οπος παλια!! :2funny: :2funny: φιλε μακουλι εγω οσες φορες πιγα τιρασπολ γαμισα το ιδιο βραδυ απο το ιντερνετ κανονικες γκομενες  το ιδιο και ο ρεντ!!! το κοστος ζωης εινε μιση τιμη απο κισινεου τους ιταλους που καθε παρασκευη και σαβατο ειναι εκει δεν τους εχεις δει ακομα?? Γιασου  ΔΗΜΗΤΡΙΕ μεγα γαμιστη δοσε μας τα φοτα σου!!!!!!! οι ρωσοι τι λενε για την τρανσιστρια??

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τελικα ρε δημητρη,ασε τα ακρα,αυτους τους δυο που λες
αν παει καποιος για 15μερες,μονο με αγγλικα να ξερει,κ καλης-οχι αριστης εμφανισης-30-35 ετων
εσυ τι νομιζεις?
α.ποσα θα χαλασει
β.ποσες κ τι ποιοτητα θα γαμησει?με βαση τα παραπανω κι απο την εμπειρια σου..
αντε μπας κ βγαλουμε κι εμεις κανα συμπερασμα...
ευχαριστω
Βαλε διαμερισμα 40 Ευρω τη μερα που θα το βρεις μεσω ιντερνετ (δηλαδη 600 Ευρω).το φα'ι' σου θα αναγκαστεις να πας στα Ελληνικα γιατι δεν θα ξερεις που ειναι τα απλα φαγαδικα που ειναι φτηνοτερα.εισητηριο 300 Ευρω φα'ι' και μετακινησεις σου βαζω αλλα 500 (φαγητο,καφεδες,ταξι).Δηλαδη παγια εξοδα 1400 Ευρω.-----Τωρα για της γκομενες εξαρταται τι πειρα εχεις στο καμακι?το οτι δεν ξερεις τι γλωσσα ειναι σιγουρα -1.Το πιθανοτερο ειναι να παιρνεις απο την ντισκο με 100 Ευρω.Πιστευω κοντα στα 2000 θα σου φυγουν για ολα μαζι.Μιλαω παντα για εναν που δεν ξερει τι γλωσσα και ερχεται εκει απο Ελλαδα ΣΑΝ ΞΕΝΟς.Γιατι σε αυτα τα μερη ΑΛΛΕς ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕς ΓΙΑ ΤΟΥς ΝΤΟΠΙΟΥς ΚΑΙ ΑΛΛΕς ΓΙΑ ΤΟΥς ΞΕΝΟΥς.Το καλητερο ειναι να πας εκει με καποιον εμπειρο πορνοτουριστα ή ακομα καλητερα καποιον που να ειναι γνωστης του ανατολικου μπλοκ αν ξερει τη γλωσσα ειναι οτι καλητερα
!Και στη Ρωσσια εχει αστυνομοκρατια για τολμα να βγεις στο δρομο να κανεις διαδηλωση σε μαζεψαν αμεσως!πρεπει λεει να ζητησεις αδεια απο πριν και αν η αδεια αγκριθει μπορεις να βγεις να κανεις διαδηλωση :2funny:Αλλα κανεις θα σε πειραξει αν πας να καμακωσεις ή βγεις με μια γκομενα.Το μονο οτι απαγορευεται να ειναι κατω απο 18 ετων συμφωνα με τους τοπικους νομους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom