Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
χερετο ολους τους παλιους συντροφους εβγεε συντροφοι!!!! οπος παλια!! :2funny: :2funny: φιλε μακουλι εγω οσες φορες πιγα τιρασπολ γαμισα το ιδιο βραδυ απο το ιντερνετ κανονικες γκομενες  το ιδιο και ο ρεντ!!! το κοστος ζωης εινε μιση τιμη απο κισινεου τους ιταλους που καθε παρασκευη και σαβατο ειναι εκει δεν τους εχεις δει ακομα?? Γιασου  ΔΗΜΗΤΡΙΕ μεγα γαμιστη δοσε μας τα φοτα σου!!!!!!! οι ρωσοι τι λενε για την τρανσιστρια??
Εσυ γαμισες γιατι εισαι γνωστης της καταστασης πηγαινεις χρονια εκει και κυκλοφωρεις και με Volkswagen Tuareg.Αν παει ενας που δεν εχει πειρα δεν νομιζω να εχει τετοιες επυτηχιες

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Εσυ γαμισες γιατι εισαι γνωστης της καταστασης πηγαινεις χρονια εκει και κυκλοφωρεις και με Volkswagen Tuareg.Αν παει ενας που δεν εχει πειρα δεν νομιζω να εχει τετοιες επυτηχιες
μεγα τσαρε και οδηγητη συντροφε σπερματοδοτη προτε την ταξη γαμιστη 1 ξερω ρουμανικα οχι ρωσικα στην τρανζιστρια μιλανε οπος ξερης ρωσικα 2 ο ρεντ μου ειπε να σου πω οτι αμα παμε λβοβ και του πειραξουμε το κοτετσι θα παρει τηλεφονο τον δημαρχο του λβοβ και θα μας καταγκειλη σαν τρομοκρατες βομβιστες για να μας μαζεψουν :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 3 στην τρανσιστρια γινετε πλεον της πουτανας καθε σαβατοκυριακο απο ιταλους αστινομοκρατια υπαρχει αλλα πρεπει να εισε καμενος :idiot: :idiot: για να σε πειραξουν 4 τιμες αριστες!!!! 5 θα βγαλω και τα βιντεα απο το γιου τουμπ οπου τα λενε μονοι τους οι ιταλοι 6 συντροφε μακουλι σιγουρα εισε τιρασπολ????? μαγκες οι ιταλοι κανουν παρτυ μιλαμεεε  :fuck2: :fuck2: :fuck2:         kind regards  yantis

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ολα ετσι ακριβως ειναι! :2funny:δυστηχως σε ολο το ανατολικο μπλοκ εχουνε μαζευτει ολοι οι απατεωνες απο την Ελλαδα!Το  φαγητο (Ελληνικων)  εστιατοριων  μονο Ελληνικο δεν ειναι.Οι μεριδες ειναι παρα πολυ μικρες! :2funny:Και τα φαγητα δεν εχουν καμια σχεση με Ελλαδα.Π.Χ.τη δουλεια εχει το λαχανο στη χωριατικη σαλατα?ολα μες'το λαχανο ειναι :2funny:για να γεμισουν το πιατο.Οι δε ιδιοκτητες ειναι ολοι απο κατι χωρια  οπως λες τσιγγουνιδες με κατι σαπια ή κιτρινα δοντια :2funny:οπως θες πες το :2funny:!Τ δε Ελληνικα εστιατορια ειναι 2 φορες πιο ακριβες απ'τα απλα τοπικα εστιατορια.Συμφωνα με τον Πιτσιλιστη εφαγε σε φοιτιτηκο στο Κισινιοφ με 4-5 Ευρω ενω στου Μολδολαγνου ηθελε πανω απο 8 για τα ιδια φαγητα!ο Δε Μολδολαγνος ειναι ενας τυπικος ιδιοκτητης Ελληνικου εστιατοριου στην Ανατολικη Ευρωπη.Ειναι απο επαρχια και εχει την κουτοπονηρια των επαρχιωτων!Πριν παει ο Πιτσιλιστης στη Μολδαβια εγω τον ειχα προηδοποιησει.Καταρχην του ειπα οτι με αυτους που πας μαζι ΔΕΝ ΘΑ ΓΑΜΙΣΕΙς ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! :2funny:ετσι και εγινε.Του ειχα πει οτι προσεχε το Μολδολαγνο!Βεβαια ο Πιτσιλιστης ειναι πολυ σφιχτος και δεν χαλαει τιποτα.το μονο που καταφερε ο Μολδολαγνος να παρει απ'αυτον ειναι 2 κουτες τσιγαρα που του της πηγε του Μολδολαγνου και αυτος δεν του εδωσε λεφτα-----Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι γιατι δεν επαιρνε ενα τηλεφωνο να παρει πουτανες να  :knockinb:ο Πιτσιλιστης και ο Πιρφορος? :2funny:!το οτι του παρακολουθουσε το τηλεφωνο η КГБ της Μολδαβιας και θα τον γραφαν σε κασσετα ειναι για γελια :2funny: !!!!!σιγα μην τον κλειναν και φυλακη! :2funny:Ισως φοβοταν τη γυναικα του :think:αυτο πρεπει να'ναι το πιο πιθανο.-----Το κακο της υποθεσης ειναι οτι εχει γεμισει η Ανατολικη Ευρωπη με τετοιους και χαλαει η εικονα των Ελληνων!
βλεπεις ασπροδοντη ποιος συμφωνει μαζι σου????

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε ωραία τα λες, αλλά αν λείπεις χρόνια από Ελλάδα, να ξέρεις ότι ένα σαντουιτς απο το everest κοντευει να φτάσει 7-8 ευρώ.
Αν δεν μπορεί κάποιος να διαθέσει 10 ευρω τη μέρα για φαγητό, είναι για κλάματα....
και νομιζεις οτι καταλαβε τι του εγραψες???  :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Είχα πεί να μην ξαναγράψω στο θρεντ, γιατί όντως βλέπω ότι δεν υπάρχει ενημέρωση . αλλά απροσανατολισμός του κόσμου για το τι γίνεται στη χώρα. Μπήκα απλά και μόνο για να επικροτήσω τις άπόψεις  του σ. ΛαστΜόϊκαν , που πλέον δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί ως μη γνώστης της χώρας.
Εννοείται ότι ένας μόνιμος όπως εγώ (Τιράσπολ είμαι πάλι) τη βγάζει πολύ πολύ φτηνότερα. Μην ξεχνάτε ποτέ ότι μιλάμε για τη φτωχότερη χώρα της Ευρώπης με μισθούς των 200$ το μήνα. Αν είναι δυνατόν να πρέπει να χαλάμε 2000 και πλέον Ευρώ τη στιγμή που το μουνί βρωμάει.
Ντα σβεντάνια :sunglasses: 
ετσι ειπαμε ολοι να μην ξαναγραψουμε ετσι που το κανανε το θρεντ ...ελα ομως που αλλαξε η κυβερνηση και μερικοι μπορουν να εκφραστουν ...γεια σου φιλε και καλα γαμησια ...αν εισαι εδω να περασω να σε δω να φαμε σε κανα φτηνο μαγαζι  :headbang: :headbang:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μεγα τσαρε και οδηγητη συντροφε σπερματοδοτη προτε την ταξη γαμιστη 1 ξερω ρουμανικα οχι ρωσικα στην τρανζιστρια μιλανε οπος ξερης ρωσικα 2 ο ρεντ μου ειπε να σου πω οτι αμα παμε λβοβ και του πειραξουμε το κοτετσι θα παρει τηλεφονο τον δημαρχο του λβοβ και θα μας καταγκειλη σαν τρομοκρατες βομβιστες για να μας μαζεψουν :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 3 στην τρανσιστρια γινετε πλεον της πουτανας καθε σαβατοκυριακο απο ιταλους αστινομοκρατια υπαρχει αλλα πρεπει να εισε καμενος :idiot: :idiot: για να σε πειραξουν 4 τιμες αριστες!!!! 5 θα βγαλω και τα βιντεα απο το γιου τουμπ οπου τα λενε μονοι τους οι ιταλοι 6 συντροφε μακουλι σιγουρα εισε τιρασπολ????? μαγκες οι ιταλοι κανουν παρτυ μιλαμεεε  :fuck2: :fuck2: :fuck2:         kind regards  yantis
το τσιμογιαννη τι τον εκανες???

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μα σύντροφε συμφωνούμε απόλυτα. Ποτέ δεν το πρότεινα ως  μέρος για σεξοτουρισμό, ούτε για σκέτο τουρισμό δεν προτείνεται. (Ο Δημητράκης εξαιρείται ως ρωσσόφωνος). Το ότι μένω Τιράσπολ δεν σημαίνει ότι δεν γνωρίζω τι γίνεται και στην υπόλοιπη χώρα.
ναι συντροφε ,αλλα μιλησες περι εξοδων κ τιμων χρεισημοποιοντας το μερος που εισε-τιρασπολ- για παραδειγμα,βλεποντας ομως τι λενε κι οι αλλοι κι ο δημητρης δεν μπορουμε να παρουμε στα υποψην αυτα που λες
οποτε παροτι παλιος,καλο θα ηταν ,για εμας τους νεεους,να μην μας λες πραγματα που σε τελικη αναλυση δεν ισχυουν για καποιον που θα παει κισιναου,γιατι απο οτι καταλαβα,μονο εκει μπορεις να πας κ να μεινεις καποιες μερες στη χωρα αυτη

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Βαλε διαμερισμα 40 Ευρω τη μερα που θα το βρεις μεσω ιντερνετ (δηλαδη 600 Ευρω).το φα'ι' σου θα αναγκαστεις να πας στα Ελληνικα γιατι δεν θα ξερεις που ειναι τα απλα φαγαδικα που ειναι φτηνοτερα.εισητηριο 300 Ευρω φα'ι' και μετακινησεις σου βαζω αλλα 500 (φαγητο,καφεδες,ταξι).Δηλαδη παγια εξοδα 1400 Ευρω.-----Τωρα για της γκομενες εξαρταται τι πειρα εχεις στο καμακι?το οτι δεν ξερεις τι γλωσσα ειναι σιγουρα -1.Το πιθανοτερο ειναι να παιρνεις απο την ντισκο με 100 Ευρω.Πιστευω κοντα στα 2000 θα σου φυγουν για ολα μαζι.Μιλαω παντα για εναν που δεν ξερει τι γλωσσα και ερχεται εκει απο Ελλαδα ΣΑΝ ΞΕΝΟς.Γιατι σε αυτα τα μερη ΑΛΛΕς ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕς ΓΙΑ ΤΟΥς ΝΤΟΠΙΟΥς ΚΑΙ ΑΛΛΕς ΓΙΑ ΤΟΥς ΞΕΝΟΥς.Το καλητερο ειναι να πας εκει με καποιον εμπειρο πορνοτουριστα ή ακομα καλητερα καποιον που να ειναι γνωστης του ανατολικου μπλοκ αν ξερει τη γλωσσα ειναι οτι καλητερα!Και στη Ρωσσια εχει αστυνομοκρατια για τολμα να βγεις στο δρομο να κανεις διαδηλωση σε μαζεψαν αμεσως!πρεπει λεει να ζητησεις αδεια απο πριν και αν η αδεια αγκριθει μπορεις να βγεις να κανεις διαδηλωση :2funny:Αλλα κανεις θα σε πειραξει αν πας να καμακωσεις ή βγεις με μια γκομενα.Το μονο οτι απαγορευεται να ειναι κατω απο 18 ετων συμφωνα με τους τοπικους νομους.
τι 2000 ρε συ δημητρη?αν θελω 1400 παγια εξοδα,δεν φτανουν  γιατι εγω παω κ κλαμπ,στις 15 μερες τουλαχιστον 10 βραδυα,οποτε 1400 παγια+300κλαμπ+350 εισητηρια παμε 2000 χωρις γκομενες????
δηλ κ με τις γκομενες,εγω σκεφτομουν καμμια δεκαρια τουλαχιστον,οπως τα λες αλλα 10χ100??αλλα 1000??
δηλ 3000ε οι 14-15 μερες???
ε δεν εινε κ λιγα ρε παιδια,τι η" φτοχοτερη χωρα","ερωτικος προορισμος" κ λοιπα?εμενα πολλα μου φαινονται  κ δεν ειμαι κ κανας αρχιτσιγκουνης....αλλα κ τριχιλιαρα???για 15 μερες...ασε που για να πω αληθεια.αλλα ειχα στο νου μου.καμια παρτουζιτσα,κανα ματι σε λεσβιακο κλπ.κι αυτα καθε μερα,αλλα με αυτα που βλκεπω,δεν νομιζω οτι μας παιρνει για τετιοα ,οθτε με το τριχιλιαρο!!!!

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Δεν υπαρχει μεγαλητερο λαθος να συγκρινεις της τιμες με την Ελλαδα!Αυτο το λεθος το εκανα κ'εγω σε πολλα ρουχα που στην Ελλαδα ειναι φτηνοτερα απο τη Ρωσσια τα παιρνα χωρις παζαρια  Π.Χ.στη Ρωσσια ενα παντελονι που κανει στην Ελλαδα 40 Ευρω μπορει να κανει 100+.

Μιλησα για φαγητό Δημήτριε.
Αν πας κάπου για (σεξο)τουρισμό και δεν έχεις ούτε 10 ευρω για να φας,
καλύτερα πάρε από δω κονσέρβες από το LIDL που θα σου ρθει ακόμα πιο φτηνα  :grin:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μιλησα για φαγητό Δημήτριε.
Αν πας κάπου για (σεξο)τουρισμό και δεν έχεις ούτε 10 ευρω για να φας,
καλύτερα πάρε από δω κονσέρβες από το LIDL που θα σου ρθει ακόμα πιο φτηνα  :grin:
σορρυ ρε φιλε αλλα το αν κανει 5 η 10 το φαι εινε το ζητουμενο?
εδω να γαμισουμε θελουμε,ας ειχε 20ε το φαι,αλλα ναχε καλο κ φτηνο κι ευκολο μουνι....που δεν το βλεπω απο οτι λενε οι παλιοι...

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
σορρυ ρε φιλε αλλα το αν κανει 5 η 10 το φαι εινε το ζητουμενο?
εδω να γαμισουμε θελουμε,ας ειχε 20ε το φαι,αλλα ναχε καλο κ φτηνο κι ευκολο μουνι....που δεν το βλεπω απο οτι λενε οι παλιοι...

Δεν είναι το φαί το ζητούμενο, αλλά επειδή αναφέρθηκε το σχολίασα.
Για τα υπόλοιπα η άποψη μου είναι, όπου έχω ταξιδέψει, ότι αν πας ως άσχετος τουρίστας θα σε μαδήσουν, ενω ένας που ξέρει τη γλώσσα και λίγο τη νοοτροπία ίσως και να γαμήσει με 10 ευρω, και μπορεί και τζάμπα, ενώ εσυ (η εγω) θα πρέπει να σκάσουμε τουλάχιστον 100.

Akritas35

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μαγκες θα δωσετε καμια πληροφορια η θα λυνετε τα προσωπικα σασ και τα γκομενικα σας εδω μεσα?

Akritas35

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Το τιρασπλορ τι λειε ρε μαγκες?γαμαμε με κανα μπουκαλακι βοτκα?

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Για τα υπόλοιπα η άποψη μου είναι, όπου έχω ταξιδέψει, ότι αν πας ως άσχετος τουρίστας θα σε μαδήσουν, ενω ένας που ξέρει τη γλώσσα και λίγο τη νοοτροπία ίσως και να γαμήσει με 10 ευρω, και μπορεί και τζάμπα, ενώ εσυ (η εγω) θα πρέπει να σκάσουμε τουλάχιστον 100.
Σωστός ο σύντροφος!!

Akritas35

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Εγω τα χωνω για να καρφωσω δεν εχω προβλημα :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για Λβοβ το σκεφτομαι να παω γιατι εδω εχει πολυ μουνι και εχω ολες της ανεισεις μου.Να παω εκει για να μενω σε ενα αθλιο διαμερισμα και μεχρι να βρω γκομενες να  :knockinb: θα περασουν 3-5 μερες!οπότε το σκεφτομαιΓιναμε ολοι Ντακότες οπως λες :2funny:Για το Τιρασπολ αν εχει Ιταλους σημαινει οτι ειναι ακκυνδινα οι Ιταλοι ειναι οι μεγαλητεροι χέστες.Καλα δεν φυγανε?συνηθως αυτοι πηγαινουν παντου τον Αυγουστο που εχουν αδειες.Τωρα με την κριση θα εξαφανιστουνε οπως εξαφανιστηκαν και οι Ισπανοι.Παλια παντου ηταν γεματο Ισπανους (Μιλαω για της Βαλτικες χωρες) τωρα δεν τους βλεπεις πουθενα.
Ακριβως ετσι ειναι αλλες οι τιμες για τους ντοπιους και αλλες για τους ξενους.

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Το τιρασπλορ τι λειε ρε μαγκες?γαμαμε με κανα μπουκαλακι βοτκα?
ναι ρε φιλε πηγαινε τρεχοντας να προλαβεις....
καλα δεν διαβαζεις τι γραφουν κι οι παλιοι εδω μεσα,απο 50 100 κ ανω το γαμησι συν κανα 50αρι εξοδα την ημερα συν εισητηρια κλπ
τι μπουκαλακια βοτκα μας τσαμπουνας κ καλα "ντεμεκ" μαγκια
υγ.δεν γραφουμε τα πρωσωπικα μας,τα οικονομικα μας μετραμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom