Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 752K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφοι τα νεότερα. ο πρωθυπουργός βλαντ φιλατ  δήλωσε ότι θα διαλυθεί η βουλή θα ξαναγίνουν βουλευτικές εκλογές  και μετά το καινούργιο κοινοβούλιο θα εκλέξει πρόεδρο . καλή πρωτοχρονιά δηλαδή τουλάχιστον φτου και από την αρχή δηλαδή . ο βορώνιν  είπε στους κομμουνιστές να μην προκαλούν με τους πανηγυρισμούς τους και ότι η πολιτική κρίση στην χώρα δεν έχει ξεπεραστεί ο συνασπισμός τον κοματον που κυβερνούσε μέχρι σήμερα έχει στης 17.00 σύσκεψη για την παραπέρα πορεία του ….αρχιδια μολδαβεζικα αδέρφια  !!!!!!!!! :jerking: :jerking:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ακομα με τισ κρυοκολες ασχολεισαι  :headbang: :headbang:

Δίπλα ειναι ρε συ ενα τσιγάρο δρόμος μην το λες για κρυόκολες αρκει ο μυλος  να ειναι καλός και γινονται θερμές αρκεί τα πορνοευρώ να υπάρχουν.
Μήπως  οι Μολδαβέζες ειναι υπεράνω χρημάτων και δεν το  κατάλαβα????
φυσικά καμια συγκριση αλλά εισαι κοματάκι μακρυά και που να τρεχω τωρα γέρος άνθρωπος
φτωχός και απένταρος άσε καλά ειναι και εδώ.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δίπλα ειναι ρε συ ενα τσιγάρο δρόμος μην το λες για κρυόκολες αρκει ο μυλος  να ειναι καλός και γινονται θερμές αρκεί τα πορνοευρώ να υπάρχουν.
Μήπως  οι Μολδαβέζες ειναι υπεράνω χρημάτων και δεν το  κατάλαβα????
φυσικά καμια συγκριση αλλά εισαι κοματάκι μακρυά και που να τρεχω τωρα γέρος άνθρωπος
φτωχός και απένταρος άσε καλά ειναι και εδώ.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εχεις δικιο φιλε ...κι εδω ετσι ειναι ,το χρημα τα κανει ολα....αλλα τουλαχιστον η πιπα χωρις καποτα και το γαμησι το ευχαριστιουντε..οι περισσοτερες

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Αρε σύντροφοι πάει άλλος ένας γαμιστρονας της ανατολικής Ευρώπης 28 Νοεμβρίου ξαναψιφηζουν !!!!!!!!!!!οι κομμουνιστές κάνουν άνοιγμα στα μικρότερα κόμματα για συνεργασία μετά από 20  χρόνια!!! τα πράγματα στο κισηινεου τραβάν την οικονομική ανηφόρα  τα bmw χ5 πλέον από τα άλφα εθνική μωρά θεωρούνται παλιοαμαξα λαϊκά !!  χ6 τουλάχιστον ρουχαλάκια από Ιταλία κτλ όσον αναφορά τα οικονομικά μεγέθη γνωστός μου μολδαβος φτιάχνει τετραώροφο με παρκινγκ  υπόγειο για γραφεία και σάλα για γαμους και εκδηλώσεις κόστους 2 εκατομυριον ευρω χωρίς να έχει ζόρια όπως μου είπε για το ποιος θα βγει πρόεδρος ! τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους!! Άνοιξε και αντιπροσοπια πορσε στο κισινεου και δεν προλαβενουν λέμε!! Τα ιδία πράγματα δηλαδή που είδα στο Βουκουρέστι από το 2004 και μετά ΑΚΡΙΒΟς  τα ίδια τώρα και στο κισινεου .. επίσης τα καλά μωρά δεν πηγαίνουν στα κλαμπ και στης ντισκό γιατί εκεί πιγενουν οι πουτανες  όπως λένε!!!! Στα  πολύ καλά  εστιατόρια αράζουν και σαββατοκύριακο γλεντάνε σε πριβε κλαμπ η πηγαίνουν εξοχή σε βιλαρες που ξεφιτρονουν σα μανιτάρια !! αρεε γαμο τον κουμμουνισμό τους γαμοοο!! Οι προιν καραπουταναρεςς μου εχουν γινει κυριες !!!!!!!!!!!! τώρα!!! Το ένα χάι άλφα εθνική μωρό που έχω τώρα φοράει μόνο μπουλγαρι κοσμήματα και κολόνια γιατί τα μπουλγαρι  είναι λέει στην καθημερινή χρήση πολύ βολικά και δεν αφήνουν σημάδια  της τα σύστησε  η κολιτιτης που είναι παντρεμένη  στο Μιλάνο !! γαμο την Ιταλία τους γαμοο!!!!! Παραγκιλε και χ6 το οποιο θα το παραλάβει τον μαρτιο!!!!!!γιατη η επίσημη αντιπροσωπεία δεν προλαβαίνει πιο νωρίς!!!!!!!!!!! Βέβαια ακόμα οι ξένοι μετράμε στο κισινεου αλλά όχι στην άλφα εθνική !!!  απλά χαζοπιτσιρικοφοιτιτριες και οι καργιόλες τον κλαμπ αλλά με κόστος πλέον!!! Ένα άλφα εθνική μωρό κοστίζει σήμερα στο κισινεου χαλαρά χωρίς πολλά πολλά τον μήνα..  200 ευρα την εβδομάδα σουπερμάρκετ  200 ευρα τον μήνα βενζίνες για το αμάξι + 3000 ευρο τον χρόνο ολική ασφάλεια κασκο δηλαδή άλα250 ευρώ τον μίνα η ασφάλεια !! άλλα 400 τουλάχιστον   τον μήνα κομοτηρια κινητά τηλέφωνα αποτριχώσεις μάσκες ομορφιάς νύχια γυμναστήριο!!!! 1500 τουλάχιστον  δηλαδή τον μήνα  χωρίς να κάνεις τίποτα μαζιτης απλά τα πάγια έξοδα συντήρησης του μωρού!!!! τα υπολόγιζα με το μόρο μου την προηγούμενη βδομάδα σύντροφοι γαμισετα !! και είμαι και τυχερός!!! Το μωρό έχει δικοτου σπίτι και εξοχικό δεν έχει νοίκια στα πάγια έξοδα μετά βάλτε τη θέλετε να κάνετε με το μωρό !!  εστιατόρια ταξίδια εγώ που είμαι μπαρόβιος τα τραπέζια μου στα καλά κλαμπ τουλάχιστον κάθε Σάββατο κτλ συν τα δωράκια και της μαλάκιες τον γυναικών απλά για να πάρετε μια ιδέα για το κόστος στο κισηινεου τέλη Σεπτέμβρη του 2010 και βέβαια πρέπει να είσαι και εσύ κοντά στο επίπεδο της ρούχα αρώματα ρολόγια αμάξι το ιταλοσπονσοροstyle Κτλ που κοστίζει και αυτό αρκετά ανατολικό μπλοκ 2010 σύντροφοι !!  βέβαια τα άλφα εθνική μωρά εινα σαν τα μωρά που βλέπουμε στα εξοφιλα τον περιοδικών στην Ελλάδα και μια ζωή την έχουμε !!!αλλά πρέπει πλέον να υπολογίζεις και νά ξέρεις τι γίνετε γαμο την κρίση μας γαμο θα τρίζουν τα κόκαλα του Στάλιν!!! :2funny: :2funny: :2funny: και μην νομιζετε οτι υπρβαλο μαγκες αυτα ειναι τα πιο απλα !!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
1500 εβρα είναι 511 χιλιάδες ελληνικές δραχμουλες τον μήνα ..ένα οτομπιανκι τον μήνα η ένα μινι κουπερ δηλαδή αγόραζες με αυτά τα λεφτά στο ελλαδισταν την δεκαετία του 70 όταν η Ελλάδα ήταν από της φτωχότερες χώρες της Ευρώπης όπος τώρα θεωρείτε η Μολδαβία```  με μισό εκατομιριο δραχμές τότε τον μήνα είχες μάγκες όπια τραγουδίστρια πρώτο όνομα στα μπουζούκια ήθελες γκόμενα αχχχ εποχές!! Ο μέσος  μισθός τότε ήταν στο δημόσιο από 40 έως 60 χιλιάδες δραχμές  όπως  σήμερα δηλαδή σε δραχμές  ο μέσος μισθός στο δημόσιο στην Μολδαβία πως περνάνε τα γαμιμενα τα χρόνια ρε σύντροφοι  :headbang: ΕΝΑ άλλο που μου είπε το καινούργιο μόρο μου είναι ότι οι μολδαβεζες προτιμάνε τους Ιταλούς γιατί είναι ανοιχτοχέρηδες συμπεριφέροντε άψογα  και  είναι όλο γλύκες λουλούδια και έρωτες και για αυτό όλες  Ιταλία πάνε !!!!! γαμο τα μακαρόνια τους γαμο ! εμείς οι Έλληνες μου είπε είμαστε σκληροί στην συμπεριφορά και προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι είμαστε οι πιο έξυπνοι άνδρες σε ότι υπάρχει στον άνδρα είμαστε τσιγκούνηδες και ζηλιάρηδες  αλλά κάνουμε λέει τα καλυτέρα γλειφόμουνια στον πλανήτη και οι μολδαβεζες το γουστάρουνε τρελά το γληφομουνι!! Εεε ρε πουστη λέω πάλι καλά που δεν έχουν καταλάβει πόσο μαλάκες είμαστε με το μουνι!! Θα μας είχαν πάρει και τα σωβρακααα!! Επίσης ρε πουστη μου ένα άλλο πράγμα που παρατήρησα είναι ότι ξέρουν  θέλουν και απαιτούν  το ακριβότερο```` σε ρούχα παπούτσια αρώματα αυτοκίνητα κοσμήματα ξενοδοχεία σαμπάνιες φαγητά Κτλ από την πιο πλούσια μέχρι την πιο ξεβρακοτη και αυτά θέλουν τελεία και παύλα!! Όχι Μόνο από τους ξένους αλλά και από τους μολδαβους αστα να πάνε… με αποτέλεσμα πέρσι τα διαζύγια στην Μολδαβία να είναι επίσημα !!!!περισσότερα από τους  γαμους  μολδαβικα κόλπα λέμε τώρα ανατολικομπλοκαρισμα ολεε!!!! Για οτιδήποτε καινούργιο θα ενημερώσω οβερρ!!!  Υ.Γ ο μολδολαγνος το μαγαζί το έχει ανοιχτό και έχει δουλίτσα όπως μου είπαν και καλό φαγητό
[video]http://www.youtube.com/watch?v=DYIcHl1PnPc[/video[/video]]

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ergaleia για καμακι οταν ειμουνα και γω νεος !! σκαγαμε στο μον παρνες στο καζινο με το μινι κουπερ και ειμασαταν μιλαμε !!! αρχοντεςςς  μονο τα βελοτσε αλφα ρομεο μας ριχνανε σε μουρι!!!!! αρεε χρονια!!!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ρε παπαρα βαλκανοσκυλε πουροτηνειτζερ Davarits ποσο χρονων εισαι και ξερεισ αυτο το αλφα ρομεο?????
που το ξετρυπωσες ρε ???

Αυτό ήταν μαλλον που σας τσακιζε εκεινη την εποχή. (Giulia)

αν θελεισ απαντας σε πμ και σε ειχα για νεαρότερο να  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
λαβερμαν αλαν  τι εγινε εχασες κανα 30ακιλο  :2funny: :2funny: το gtv που εβαλες λιγο πιο μετα αρχες δεκαετιας 80 φορεθηκε πιο πολυ στην ελλαδα μαζι με τα οπελ καντετ και τα bmw 2002 για οσους θυμουντε μεχρι που βγηκαν τα αουντι κουατρο και γαμισανε για πολλα χρονια!!  το gtv που εβαλες επερνε 6 κιλα λαδι και καθε 5000 χιλιομετρα του εβαζες αλλα 2 γελια πολλα μιλαμε ειχε εμπλοκε διαφορικο και στης αναβασεις με αναποδα τιμονια ειταν απιαστο και αυτο στην ελλαδα βελοτσε το λεγαμε ````θυμαμε τοτε στην αθηνα στο μον παρνες ο γουλανδρης ανεβενε με μια μαυρη πορσε 911  και ολος ο κοσμος ετρεχε να δει το αμαξι απο κοντα αλλεες  εποχες αλλαν περασαν γαμοτο γρηγοραααα αλλα δοξα τον θεω γαμαγαμε καλα  :knockinb: :knockinb: :knockinb:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
δεν μου απάντησες επι του θέματος πουροτηνειτζερρρρρρρρρρρρρρ.
πόσο χρονων εισαι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 2010-09-21_194954.png
    2010-09-21_194954.png
    264,6 KB · Εμφανίσεις: 53

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Σειρά μου εισαι αντε και χρονια μου πολλά εχω γενεθλια αύριο.

τι θα γινη θα οργανώσουμε καμια εκδρομουλα ή θα την κάνω..... μόνος  ενοώ.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Σειρά μου εισαι αντε και χρονια μου πολλά εχω γενεθλια αύριο.

τι θα γινη θα οργανώσουμε καμια εκδρομουλα ή θα την κάνω..... μόνος  ενοώ.
με αυτα που γινανε τον τελευτεο καιρο στο μπουρδελλα ρε αλλαν πιον να πιστεψεις και πιον να εμπιστευτης ασε που μπορει να ερθει κανας κουνιστος στο ασχετο!!και πρεπει να κυκλοφοραμε με τσιγκινα σοβρακακια !!! χαλασε ο κοσμος αλλανιαρη προσεχε και εσυ εδω μεσα με πιους μιλας τωρα στα γεραματα  :2funny: :2funny: :2funny: χρονια σου πολλα παντος και καλα μουνια στον πουτσο σου !!! που θα το γλεντησεις αυριο :knockinb: :knockinb:?????

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
φιλε ,μπορεις να μου στειλεις σε παρακαλω το link απο οπου πηρες την καρτα?

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
με αυτα που γινανε τον τελευτεο καιρο στο μπουρδελλα ρε αλλαν πιον να πιστεψεις και πιον να εμπιστευτης ασε που μπορει να ερθει κανας κουνιστος στο ασχετο!!και πρεπει να κυκλοφοραμε με τσιγκινα σοβρακακια !!! χαλασε ο κοσμος αλλανιαρη προσεχε και εσυ εδω μεσα με πιους μιλας τωρα στα γεραματα  :2funny: :2funny: :2funny: χρονια σου πολλα παντος και καλα μουνια στον πουτσο σου !!! που θα το γλεντησεις αυριο :knockinb: :knockinb:?????

Δεν εχεισ αδικο τεσπα.

εχω κανονιση ενα τριήμερο στα Σκόπια με δυο Σκοπιανες Τουριστριες που καμάκωσα
(με καμάκωσαν;;; ) εδω Χαλκιδικη
οπότε ειδομεν επιστρεφω Χαλκιδική Κυριακή.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τελικα σειρες ειμαστε ολοι ρε αδερφια ...η συντροφοι...δεν εχει σημασια ,ρε συ δαωαριτς πολυ ενημερωμενος εισαι για πορνοεκδρομεας !!!μηπως μενεις στα μερη μας και δεν το λες ??? παντως η ενημερωση σου ειναι πολυ σωστη μπραβο σου ...

Επισκέπτης
τελικα σειρες ειμαστε ολοι ρε αδερφια ...η συντροφοι...δεν εχει σημασια ,ρε συ δαωαριτς πολυ ενημερωμενος εισαι για πορνοεκδρομεας !!!μηπως μενεις στα μερη μας και δεν το λες ??? παντως η ενημερωση σου ειναι πολυ σωστη μπραβο σου ...
γεια σου ψολαρα μολντο!!!!
τι εγινε?το ανιξεσ το μαγαζι παλι?
ποσ παει ι πορνοζοι εκι πανο χιστι?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
η ενημέρωση είναι για κάποιον που θέλει μια γκόμενα ΜΟΝΙΜΗ στο Κισινάου.
καμία σχέση δηλαδή με το θέμα του θρεντ.

επί της ουσίας, δεν μπορώ να σας πω τι γίνεται στα μπαράκια και στα κλαμπ, δεν έχω πάει ποτέ εκτός από την πρώτη φορά που ήρθα Κισινάου.

όλες τις άλλες φορές, δρόμος, καμάκι, καφεδάκι και γαμήσι

μην είστε θύματα.
εχθές βράδυ συνευρέθην με νεαρά οπτασία που είχα αφήσει στα μισά από την προηγούμενη.
δεν είχα ξοδέψει ούτε δεκάρα τσακιστή για να τη γνωρίσω, της πλήρωσα μόνο ένα καφέ για να βρεθούμε να τα πούμε (γνωριμία μέσω νετ)
πάμε σούπερ να πάρω κάποια πράγματα για το σπίτι (φρούτα βασικά και κανά νερό) και κατευθείαν σπίτι.

η κοπελα δεν ζήτησε λεφτά, δεν ζήτησε τίποτα.
Τώρα θα μου πείτε όλοι σας....οκ, αλλά θα ζητήσει πάνω στην εβδομάδα....δώρα - μαλακίες κλπ

ρε πάτε καλά; Αύριο άλλη

βέβαια η καλύτερη ατάκα που άκουσα από κοπέλα ήταν (όταν μου είπε πως πάει 100 γιούργια η βραδιά και της απάντησα πως είναι πολλά): εδώ στη Μολδαβία τόσο πάει....
χαχαχαχαχαχα

προς παππουδιστάν του σάιτ (στο οποίο εισέρχομαι ταχέως και εγώ): η γκόμενα για να έρθει με ένα μεγάλο σε ηλικία (και ειδικά για να κάτσει και μαζί του) θέλει λάδωμα ασχέτως εθνικότητας.
Αλλιώς βρίσκει και πιο μικρό που της παρέχει τα βασικά. Με τον μεγαλύτερο θέλει τα καλύτερα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom