Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Redpeinz,

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ο ρεντ ντακοτας μου ειπε να γραψω περαστικα στον μολδολαγνο περασε απο το μαγαζι και ειταν κληστο.... απλα λυπατε για τον Μ_Χ_Λ_ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!!  παραδεισος εεεεε μου ελεγε στο τηλεφωνο σημερα και γελαγε :2funny: :2funny: εδω και 20 μερες εχει εξερεβνησει χερσον νικολαεφ μαριουπολη δανιεσκ δνιπρο κριβοιρογκ και σημερα ειναι αρτεμοβο ελπιζω να γραψει τιποτα πρωτη φορα υρθε στα μερη μου ξεσπαθωσε ο ρεντ ντακοτας του περισεβουν και δυο αλλογα για τον μολδολαγνο τωρα που τα κονομισε!!!!!!! :2funny: :2funny: [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=vEV47V_f-Yw&feature=related[/video[/video]]
εγω με το davarits  ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΣΑΚΩΘΕΙ,απλα οταν ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΟΙΟς ΕΙΜΑΙ,εγραφε,"αν εχω γαμησει ποτε στη ζωη μου",πραγμα που μετα δημοσια το ΔΙΩΡΘΟΣΕ,ΓΙΑΤΙ οποιος ειναι ΜΑΓΚΑς,λεει ΕΚΑΝΑ Κ ΛΑΘΟς.....οχι σαν καποιους αλλους.....
τωρα μουσακα δεν με κερασε,ενα φραπε ΜΟΝΟ,εδω δικιο εχεις
δεν νομιζω οτι τα συμφεροντα του davarits  η ΦΛ,σαν μελλων συνεταιρος αν καταλαβα σωστα,παιζονται με τι γραφω εγω κι ο σοριτας εδω.....
και εγω επιμενω
1.ητο κισιναου ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ΣΤΑ ΚΛΑΜΠ ΚΑΙ ΣΤΑ "ΚΑΛΑ" ΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ-ειδικα σε σχεση με γυρω περιοχη,δυτ.ουκρανια ,β.ρουμανια
2.οι γκομενες-ΚΑΛΕς ΟΜΟΡΦΕς ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΕς ΜΙΝΙΜΟΥΜ 1.72+ ΥΨΟς- δεν "καθονται" ευκολα-"ΜΠΑΖΑ" Κ "ΚΟΝΤΟΤΣΙΜΠΟΥΚΑ" ΚΑΘΟΝΤΑΙ,πιο ευκολα βεβαια ,ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΕΙς μαζι τους,ΑΡΑ ΠΑΛΙ ΣΕ ΓΛΩΣΣΑ ΠΑΜΕ-
,ΑΞΙΟΛΟΓΕς ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΓΚΟΜΕΝΕς-ΟΧΙ ΠΟΥΤΑΝΕς-σακοραρεις αν και  μονο
1.αν εισαι μες στα κολπα-ΔΗΛΑΔΗ ΟΧΙ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ-
2.ξερεις γλωσσα-ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ ΡΩΣΣΙΚΑ,καλυτερα ρωσσικα για εδω-
3.εισαι κ επιθετικος στο καμακι-
4.εχεις καλη εμφανιση-οχι χοντρος η ατσαλα ντυμενος--και ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ
5. τα χαλας ΚΙΟΛΑς,δηλ καθε γνωριμια με βολτα,κλαμπ,ΛΟΥΛΟΥΔΙΚΑ!!!! κλπ κ κανα ψιλοδωρο,πριν, μετΑ Κ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΕΙΑΡΚΕΙΑ της "γνωριμιας" 100-150ευρω ΑΚΑΤΕΒΑΤΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ,κ βεβαια ΘΑ ΒΑΛΕΙς ΓΚΟΛ,αν και μονο αν-ικανη και αναγκαια συνθηκη που λεγαμε σχολειο-εχεις ΚΑΙ ΤΑ τεσερα ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΑΖΙ
3.ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕς ,ειναι καλυτερα απο ρουμανια,τσεχια η βουλγαρια,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ για οσους τα "χωνουν" και μπορουν να ψαχτουν και να κινηθουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥς στο πεδιο...οργανωμενη πορνεια οπως καταλα;βετε-σαλλον πχ,ΜΕ ΚΑΛΑ ΜΟΥΝΙΑ δεν υπαρχει,2-3 στριπτιζαδικα με το ζορι κι αυτα.....
αυτα που ειπα αυτα ΕΠΙΜΕΝΩ ,ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ,ΑΠΛΑ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ Κ ΜΑΖΙ Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥς-ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΕΡΣΥ- Κ ΚΑΠΩς "ΜΑΛΑΚΩΣΑΝ" ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
ΟΠΟΙΟς ΤΑΧΕΙ "ΧΟΝΤΡΑ" ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΜΑΓΚΑΣ ΟΚ,οι αλλοι επιμενω,καλη η εκδρομη,αν δεν εχουν "ονειρα" για αλογα και "χαι λαιφ", με 1000-1300 ευρω μπατζετ για 10 μερες,τα 800-900 θα φυγουν για διαμονη και εισητηρια ,θα γαμησουν  ισως και καμμια "πεθαμενη" και θα "φανε ματια ψαρια" 100%,βεβαια μετα θα πανε πισω και θα λενε στους φιλους τους "γαμησαμε κατι αλογα,τζαπα κλπ"
ε και αυτο κατι ειναι δεν αντιλεγω ....
εχει θεμα το κισιναου,αλλα οπως παραδεχθηκε κι ο "πιρφορος" τα πραγματα δεν ειναι οπως νομιζε,και εδω να πω οτι δεν νομιζω οτι καν απευθυνθηκαν ουτε σε Β ΔΙΑΛΟΓΗ γκομενες του κισιναου,απλα σε καποιες ισως καλουτσικες γκομενες,δεν ξερω κιολας,αλλα αυτα ειναι και δευτερευοντα,μπορει να καμακωσαν κ μουναρες,αλλα πιστευω οτι η "καλη μερα απο το πρωι φαινεται".......κ
οποτε βλεπεις με το μολντο οι αποψεις μας εξακολουθουν να διαφερουν.....τωρα ποιος εχει δικιο η αδικο εχει σχεση με το τι ζηταει κι ο καθενας......αλλος βρισκει μια παντρευεται κι ειναι ευτυχης,κι αλλος βρισκει 9,και λεει,"ουτε 10 δεν γαμησα".....παντως τα καλα μωρα θελουν τρεξιμο εμπειρια εμφανιση κ χρηματα....

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
εγω με το davarits  ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΣΑΚΩΘΕΙ,απλα οταν ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΟΙΟς ΕΙΜΑΙ,εγραφε,"αν εχω γαμησει ποτε στη ζωη μου",πραγμα που μετα δημοσια το ΔΙΩΡΘΟΣΕ,ΓΙΑΤΙ οποιος ειναι ΜΑΓΚΑς,λεει ΕΚΑΝΑ Κ ΛΑΘΟς.....οχι σαν καποιους αλλους.....
τωρα μουσακα δεν με κερασε,ενα φραπε ΜΟΝΟ,εδω δικιο εχεις
δεν νομιζω οτι τα συμφεροντα του davarits  η ΦΛ,σαν μελλων συνεταιρος αν καταλαβα σωστα,παιζονται με τι γραφω εγω κι ο σοριτας εδω.....
και εγω επιμενω
1.ητο κισιναου ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ΣΤΑ ΚΛΑΜΠ ΚΑΙ ΣΤΑ "ΚΑΛΑ" ΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ-ειδικα σε σχεση με γυρω περιοχη,δυτ.ουκρανια ,β.ρουμανια
2.οι γκομενες-ΚΑΛΕς ΟΜΟΡΦΕς ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΕς ΜΙΝΙΜΟΥΜ 1.72+ ΥΨΟς- δεν "καθονται" ευκολα-"ΜΠΑΖΑ" Κ "ΚΟΝΤΟΤΣΙΜΠΟΥΚΑ" ΚΑΘΟΝΤΑΙ,πιο ευκολα βεβαια ,ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΕΙς μαζι τους,ΑΡΑ ΠΑΛΙ ΣΕ ΓΛΩΣΣΑ ΠΑΜΕ-
,ΑΞΙΟΛΟΓΕς ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΓΚΟΜΕΝΕς-ΟΧΙ ΠΟΥΤΑΝΕς-σακοραρεις αν και  μονο
1.αν εισαι μες στα κολπα-ΔΗΛΑΔΗ ΟΧΙ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ-
2.ξερεις γλωσσα-ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ ΡΩΣΣΙΚΑ,καλυτερα ρωσσικα για εδω-
3.εισαι κ επιθετικος στο καμακι-
4.εχεις καλη εμφανιση-οχι χοντρος η ατσαλα ντυμενος--και ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ
5. τα χαλας ΚΙΟΛΑς,δηλ καθε γνωριμια με βολτα,κλαμπ,ΛΟΥΛΟΥΔΙΚΑ!!!! κλπ κ κανα ψιλοδωρο,πριν, μετΑ Κ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΕΙΑΡΚΕΙΑ της "γνωριμιας" 100-150ευρω ΑΚΑΤΕΒΑΤΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ,κ βεβαια ΘΑ ΒΑΛΕΙς ΓΚΟΛ,αν και μονο αν-ικανη και αναγκαια συνθηκη που λεγαμε σχολειο-εχεις ΚΑΙ ΤΑ τεσερα ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΑΖΙ
3.ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕς ,ειναι καλυτερα απο ρουμανια,τσεχια η βουλγαρια,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ για οσους τα "χωνουν" και μπορουν να ψαχτουν και να κινηθουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥς στο πεδιο...οργανωμενη πορνεια οπως καταλα;βετε-σαλλον πχ,ΜΕ ΚΑΛΑ ΜΟΥΝΙΑ δεν υπαρχει,2-3 στριπτιζαδικα με το ζορι κι αυτα.....
αυτα που ειπα αυτα ΕΠΙΜΕΝΩ ,ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ,ΑΠΛΑ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ Κ ΜΑΖΙ Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥς-ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΕΡΣΥ- Κ ΚΑΠΩς "ΜΑΛΑΚΩΣΑΝ" ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
ΟΠΟΙΟς ΤΑΧΕΙ "ΧΟΝΤΡΑ" ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΜΑΓΚΑΣ ΟΚ,οι αλλοι επιμενω,καλη η εκδρομη,αν δεν εχουν "ονειρα" για αλογα και "χαι λαιφ", με 1000-1300 ευρω μπατζετ για 10 μερες,τα 800-900 θα φυγουν για διαμονη και εισητηρια ,θα γαμησουν  ισως και καμμια "πεθαμενη" και θα "φανε ματια ψαρια" 100%,βεβαια μετα θα πανε πισω και θα λενε στους φιλους τους "γαμησαμε κατι αλογα,τζαπα κλπ"
ε και αυτο κατι ειναι δεν αντιλεγω ....
εχει θεμα το κισιναου,αλλα οπως παραδεχθηκε κι ο "πιρφορος" τα πραγματα δεν ειναι οπως νομιζε,και εδω να πω οτι δεν νομιζω οτι καν απευθυνθηκαν ουτε σε Β ΔΙΑΛΟΓΗ γκομενες του κισιναου,απλα σε καποιες ισως καλουτσικες γκομενες,δεν ξερω κιολας,αλλα αυτα ειναι και δευτερευοντα,μπορει να καμακωσαν κ μουναρες,αλλα πιστευω οτι η "καλη μερα απο το πρωι φαινεται".......κ
οποτε βλεπεις με το μολντο οι αποψεις μας εξακολουθουν να διαφερουν.....τωρα ποιος εχει δικιο η αδικο εχει σχεση με το τι ζηταει κι ο καθενας......αλλος βρισκει μια παντρευεται κι ειναι ευτυχης,κι αλλος βρισκει 9,και λεει,"ουτε 10 δεν γαμησα".....παντως τα καλα μωρα θελουν τρεξιμο εμπειρια εμφανιση κ χρηματα....

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Που χάθηκες εσύ και ψόφησε το ενδειαφέρον;;;;;
Ως πρός τι η ενημέρωση για τα ως άνω;;;;
ΦΛ τέλος απο Μολντο εδω και μήνες τον πουλησε ο Μολντο;;;;;;;;
για ριξε μια ενημερωση εδώ για τισ μολδαβές :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Νά εισαι καλά να περνάς καλά.

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Που χάθηκες εσύ και ψόφησε το ενδειαφέρον;;;;;
Ως πρός τι η ενημέρωση για τα ως άνω;;;;
ΦΛ τέλος απο Μολντο εδω και μήνες τον πουλησε ο Μολντο;;;;;;;;
για ριξε μια ενημερωση εδώ για τισ μολδαβές :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Νά εισαι καλά να περνάς καλά.
allan γεια
ΔΕΝ ΕΙΝΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΟΣΤ ΑΥΤΑ,καποιος γραφει σαν  redpeinz ,OXI redpeainz  που ειναι το δικο μου,,,,,φαινετε κι απ τ οτι ειναι "νεος"
τλσπαντων,μολδαβια χειροτερεψε κι αλλο με την εκρηξη του λαθρεμποριου,αυτα που βαζει κι ο davarits,
moldo flowers κλπ δεν ξερω κατι...ισως πιο πολλα ξερεις εσυ
παλι σοφια υποθετω θα επιασες λιμανι!!!!
χαιρετισμους

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
allan γεια
ΔΕΝ ΕΙΝΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΟΣΤ ΑΥΤΑ,καποιος γραφει σαν   redpeinz ,OXI redpeainz  που ειναι το δικο μου,,,,,φαινετε κι απ τ οτι ειναι "νεος"
τλσπαντων,μολδαβια χειροτερεψε κι αλλο με την εκρηξη του λαθρεμποριου,αυτα που βαζει κι ο davarits,
moldo flowers κλπ δεν ξερω κατι...ισως πιο πολλα ξερεις εσυ
παλι σοφια υποθετω θα επιασες λιμανι!!!!
χαιρετισμους

οκ Ναι δικιο εχεισ δεν πειράζει .
Σοφια φίλεμου δίπλα ειναι πετ'αγωμαι για πλάκα και γυρνώ πισω έτσι κι αλοιώς για μένα ίδια γευση ειναι τι Μολδαβία τι βουλγαρία δεν γουσταρω να κάνω τον γαμπρό οπότε κι εκει τις πληρώνω και εδω τις πληρώνω το αποτελεσμα ειναι το ιδιο αρκεί να το χαιρωμαι εγώ.
Δεν ψανωμαι για αποκατάσταση εγω κοιτώ να περνώ καλά και δόξα το θεό τα καταφέρνω καλά παρά την κρίση.
θα κάνω ομως ένα τουρ μεγάλο κατα το Οκτωβριο Βουλγαρια - ρουμανια - μολδαβία- Ουκρανια - σλοβακια και επιστροφή απο Ιταλία  θα  το δουμε για κανενα δίμηνο το κοβω αλλά να δώ τι

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Φεύγοντας  από την ζατοκα και αφού είχαμε κάνει 3500 βαριά  κμ  αράξαμε κισηινεου κομμάτια σερνόμασταν στην κυριολεξία μετά από μια μέρα ύπνου  πήρα τηλέφωνο τα κισηινιοτικα κοπροσκυλά μου και αυτά  γεμάτα χαρά  μιας και ειρθαν οι σπόνσορες  χα χα  χαααα  μου λένε  έχουμε  κλίσει τραπέζι στο καινούργιο  εστιατόριο κλαμπ  καφέ most  sto kafe  και  είναι μετά το μαλλντοβα  καθώς πας για το αεροδρόμιο  σκάμε  μύτη μάγκες μου και παθαίνουμε  άλλη πλάκα  !!!!!!!!  άμα δείτε πώς είναι το μαγαζί θα νομίζεται  ότι είσαστε σε ταινία του Χόλιγουντ και απέξω  να έρχονται λιμουζίνες  τεράστιες  με μόρα που έκαναν γενέθλια  συνεχεία μα συνεχεία νομίζαμε ότι βλέπουμε όνειρο  !!!!!!!!! το καφέ λέγεται graffiti και άμα δεν έχεις κλήση τραπέζι  απλά περιμένεις στο μπαρ Κανά 2ωρο και άμα θα βρεις τραπέζι γράψε μου!!!!!!!! απέξω δυο φεραρι και ότι καλό αμάξι υπάρχει στον πλανήτη  που??????????  Στο κισηινεου!!!!!!!!!!! Έτσι  όπως πάνε άμα δω Κανά διαστημόπλοιο στο κισηινεου σε Κανά  6 μηνο  δεν θα μου φανεί παράξενο  μιλάμε τα πράγματα  αλλάζουν  με αστραπιαίες ταχύτητες  τιμές καλές και ποιωτιτα  μιλάμε  αγγλικών ανακτόρων  μάγκες πρέπει να το δείτε με τα ματιά σας !!!!!!!!! απίστευτο!!!!!!!!!!!!!  Κάναμε μια καταστροφή με τα μόρα εκεί και την επόμενη μέρα σκάσαμε στο αγαπημένο μου φλαμινκο το μαγαζί έχει πέσει πολύ τα σκήπτρα έχει πάρει το φειμους αλλά ακόμα οι χάι το προτιμάνε  καταστραφήκαμε και εκεί τραπέζι 2 μπουκάλια εισόδους κεράσματα φουλ  300 εθρα και το μόρο μου με πήγε σπίτι της με μερσεντές 500 s 2008 μοντέλο δεν μου είπε πιάνου ήταν  γέλια μιλάμε  για να μπεις  στο κλίμα του κισηινευ πρέπει να δεις  όλες της ταινίες του κουστουριτσα μαζί!!!!!!!!!!!!!!!  Ρε τι γίνεται  εκεί Πάνο παρτε και μερικές φωτογραφίες από το σπιτάκι της χααα χα  έχω βαρεθεί να μπενο σε γιακουζια κτλ στο ανατολικό μπλοκ !!!!!!!!!!!!!!!  πεινάνε οι απατεώνες  χα χα  να σα στε καλά μάγκες!!!!!!

Συνημμένα

• DSC00400.JPG
    DSC00400.JPG
    192,5 KB · Εμφανίσεις: 31

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
kishineu ftoxeia milame!!!!!!!!!!!! :headbang:

Συνημμένα

• DSC00401.JPG
    DSC00401.JPG
    199,6 KB · Εμφανίσεις: 29
  • DSC00402.JPG
    DSC00402.JPG
    162,9 KB · Εμφανίσεις: 30

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
dorna επινες?

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
εχει τεσσερις οροφους ο καθε οροφος 1000 τετραγονικα στον 2ερο ειναι το εστιατοριο αμα μπεις μεσα νομιζεις οτι εισε στα ροσικα ανακτορα ολλα τα χαι μορα εκει!!!!!!! καθε μερα

Συνημμένα

• most.png
    most.png
    233,4 KB · Εμφανίσεις: 110

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
kai λιγες πληροφοριες στην μολδαβια και στην ουκρανια πλεον μπορεις να αγορασεις σπιτι και γη οικοδομισημη κατευθειαν στο ονομασου δεν μπορεις να αγορασεις ομος αγροτικη γη οι τουρκοι γαμπροι αγοραζουν σπιτια αβερτα !!!!!!!!στο κισηινεου αλλαζουν ολλα πολυ γρηγορα !!!!! μετα το κισηινεου μαγκες μου με τον σιντροφο ξιλοκοπο αραξαμε χαλκιδικη στο σιβιρι ρε οπα απο ρωσιδες φετος στην χαλκιδικη επαθα πλακα !!!!!! εμεις στην αθηνα δεν εχουμε τετοια ρωσομουνοθιελα εσεις εκει περα εχεται θεμα καλο μιλαμε καθε καλοκαιρη !!!!!!!!! εμμ δεν γραφετε τιποτα ομοςς!!!!!!!!!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
kai λιγες πληροφοριες στην μολδαβια και στην ουκρανια πλεον μπορεις να αγορασεις σπιτι και γη οικοδομισημη κατευθειαν στο ονομασου δεν μπορεις να αγορασεις ομος αγροτικη γη οι τουρκοι γαμπροι αγοραζουν σπιτια αβερτα !!!!!!!!στο κισηινεου αλλαζουν ολλα πολυ γρηγορα !!!!! μετα το κισηινεου μαγκες μου με τον σιντροφο ξιλοκοπο αραξαμε χαλκιδικη στο σιβιρι ρε οπα απο ρωσιδες φετος στην χαλκιδικη επαθα πλακα !!!!!! εμεις στην αθηνα δεν εχουμε τετοια ρωσομουνοθιελα εσεις εκει περα εχεται θεμα καλο μιλαμε καθε καλοκαιρη !!!!!!!!! εμμ δεν γραφετε τιποτα ομοςς!!!!!!!!!

σιγα το σημειο που αραξατε,
ειμαι Σοφια Βουλγαρια αυριο απογευμα γυρίζω κερνάω καφέ στο πολυχρονο χαλκιδικής ειμαι εκει για διακοπές εδω και τεσσερις μήνες.
αντε σε περιμενω στειλε πμ .
το σουβλατζίδικο δεν το ανοιξες ;;σε προλαβε ο Μολντο;;
που ειναι αυτος ο παπάρας γιατι χαθηκε;;;Δεν περασες να δεις τι γινετε;;

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
σιγα το σημειο που αραξατε,
ειμαι Σοφια Βουλγαρια αυριο απογευμα γυρίζω κερνάω καφέ στο πολυχρονο χαλκιδικής ειμαι εκει για διακοπές εδω και τεσσερις μήνες.
αντε σε περιμενω στειλε πμ .
το σουβλατζίδικο δεν το ανοιξες ;;σε προλαβε ο Μολντο;;
που ειναι αυτος ο παπάρας γιατι χαθηκε;;;Δεν περασες να δεις τι γινετε;;
γιασου σιντροφε αλαν τσελ μαρε προτη φορα πηγα στην χαλκιδικη μιας και εγω ειμε χαμουντζις   :2funny: :2funny: στο σιβιρι τα πραγματα ειναι οικογενιακα αλλα απο την αλλη πλευρα του ποδιου που με πιγαν επαθα πλακα μιλαμε στης 3 παρεες η μια ειταν ρωσικη σερβικη ουκρανικη κτλ μιλαμε για πολυ κοσμο!!!!!!!!  καλοπερνατε εκει πανο εεεεεεεε!!! ευχαριστο για την προσκληση αλλα απο εχθες ειμε ατηινα για διαφοτησε μας για την χαλκιδικι τι γινεται???? γενικα αμα ξερεις  ..... τωρα με σουβλατζιδικα δεν ειχα ποτε σχεση στην ζωη μου μαλλον για τον ρεντ αναφερεσαι  καλα γαμισια σιντροφε !!!! αν και της βουλγαρες δεν της χονεψα ποτε

kalampakiotis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά ξέρει κανεις να μου πει ποσα περίπου λεφτά θα χαλάσω αν πάω οδικώς για 7 μέρες μολδαβία?κυρίως βενζίνες θέλω να my πείτε και τι χρειάζεται! ευχαριστώ

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
παιδιά ξέρει κανεις να μου πει ποσα περίπου λεφτά θα χαλάσω αν πάω οδικώς για 7 μέρες μολδαβία?κυρίως βενζίνες θέλω να my πείτε και τι χρειάζεται! ευχαριστώ

απο Θεσσαλονικη εως Χ(κ)ισινεφ 1200 χιλιόμετρα.
120 eyro benzines + πρασινη κάρτα και η αδεια του αυτοκινητου στο ονομα σου.

για 7 μερες υπολογισε 1000 ευρω.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
απο σαλονικα θελεις κανα 150 βενζινες + ρουβινετα δηλαδη <διοδια> για ολη την βουλγαρια  +ρουμανια + μολδαβια  10+12+4 26 ευρα χωρις να σε σταματησουν μπατσοι πουθενα αμα σε σταματησουν αναλογα την διαπραγματευση απο 10 ευρα και πανο τουλαχιστον!!! γιαυτο  οδηγα μαμα και αυτα επι 2 διλαδη αλλα τοσα η επιστροφη  + τουλαχιστον 40 ευρα επι 7 μερες για ενα καλουτσικο σπιτι και εισε κισινεου ολλα τα αλλα τα εχουμε γραψει εδω διαβασε τα προιγουμενα ποστ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το έχω γράψει και στης Βουλγαρίας το θρεντ. Να ξέρετε πως το στάξιμο στα μπλόκα στη Βουλγαρία έχει αγριέψει. Όσο θέλουνε ζητάνε.
Προτείνετε εσείς πρώτοι για να μην σας ζητήσουνε παπάδες, γιατί μετά δεν πέφτει η ταρίφα με τίποτα.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
απο σαλονικα θελεις κανα 150 βενζινες + ρουβινετα δηλαδη <διοδια> για ολη την βουλγαρια  +ρουμανια + μολδαβια  10+12+4 26 ευρα χωρις να σε σταματησουν μπατσοι πουθενα αμα σε σταματησουν αναλογα την διαπραγματευση απο 10 ευρα και πανο τουλαχιστον!!! γιαυτο  οδηγα μαμα και αυτα επι 2 διλαδη αλλα τοσα η επιστροφη  + τουλαχιστον 40 ευρα επι 7 μερες για ενα καλουτσικο σπιτι και εισε κισινεου ολλα τα αλλα τα εχουμε γραψει εδω διαβασε τα προιγουμενα ποστ

Να πας να το κοιτάξης πολλά σου καίη το πατινι σου.
Λ'ιαρ τζέτ εχεις;;;;

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Να πας να το κοιτάξης πολλά σου καίη το πατινι σου.
Λ'ιαρ τζέτ εχεις;;;;
:2funny: :2funny: allan  τον σοριτα την τον εχεις!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τελος παντον δεν αδυνατιζεις καμια 25αρια κιλα να παρεις και κανα σενιο ρουχαλακι ναπαμε να βρουμε τον τσαρο πασων τον ρωσσιον στο λβοβ τον οκτομβριο να σε παντρεψουμε και εσενα μια χαρα με καμια αλογα ανττε αυτη την φορα τον μπλασκο δεν τον ακουω!!!!! εντομεταξι για τους παλιους του θρεντ τον σοριτα τον πετυχα στο γκραφιτι καφε εψαχνε για τραπεζι αλλα δεν βρηκε και εφυγε γιατι του ειχαν τελειωσει τα χαπια για τα νευρα του :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: σπονσορας ο σορβλητας ολο στα χαι μερη μου ειναι εραστης ΜΕΓΑΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!! αρεε γελια μιλαμε με την παρτη του!!!! παληκαρος ομως και ορεινος τεζα!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: allan  τον σοριτα την τον εχεις!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τελος παντον δεν αδυνατιζεις καμια 25αρια κιλα να παρεις και κανα σενιο ρουχαλακι ναπαμε να βρουμε τον τσαρο πασων τον ρωσσιον στο λβοβ τον οκτομβριο να σε παντρεψουμε και εσενα μια χαρα με καμια αλογα ανττε αυτη την φορα τον μπλασκο δεν τον ακουω!!!!! εντομεταξι για τους παλιους του θρεντ τον σοριτα τον πετυχα στο γκραφιτι καφε εψαχνε για τραπεζι αλλα δεν βρηκε και εφυγε γιατι του ειχαν τελειωσει τα χαπια για τα νευρα του :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: σπονσορας ο σορβλητας ολο στα χαι μερη μου ειναι εραστης ΜΕΓΑΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!! αρεε γελια μιλαμε με την παρτη του!!!! παληκαρος ομως και ορεινος τεζα!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Ασε τον Σοριτα ησυχο ρε παπαρα ναι κολητος είναι χεχεχεχε_ πήγες πίσω στο χωριό σου;;;;
Λέγε ποτε  και ερχωμαι έχασα 10 κιλλά ρε παπαρα και μολίς χάσω άλλα 15 έρχωμαι κανονισε όμως να μήν εχεις αναλογη εμφανιση μαζί μου οποτε θα φας κοκκινη κάρτα θα σε κράξω δημοσίως.
Λεφτα έχει η νύφη η καμια πεταμενη απο κανενα κολοχώρι ξυπολητη, ξεβράκωτη και πεινασμένη μου ετοιμάζης;;;
Αν ειναι απενταρη άσε σου την χαρίζω τετοιες έχει και εδω στην Ελλάδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom