εγω με το davarits ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΣΑΚΩΘΕΙ,απλα οταν ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΟΙΟς ΕΙΜΑΙ,εγραφε,"αν εχω γαμησει ποτε στη ζωη μου",πραγμα που μετα δημοσια το ΔΙΩΡΘΟΣΕ,ΓΙΑΤΙ οποιος ειναι ΜΑΓΚΑς,λεει ΕΚΑΝΑ Κ ΛΑΘΟς.....οχι σαν καποιους αλλους.....ο ρεντ ντακοτας μου ειπε να γραψω περαστικα στον μολδολαγνο περασε απο το μαγαζι και ειταν κληστο.... απλα λυπατε για τον Μ_Χ_Λ_ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!! παραδεισος εεεεε μου ελεγε στο τηλεφωνο σημερα και γελαγε![]()
εδω και 20 μερες εχει εξερεβνησει χερσον νικολαεφ μαριουπολη δανιεσκ δνιπρο κριβοιρογκ και σημερα ειναι αρτεμοβο ελπιζω να γραψει τιποτα πρωτη φορα υρθε στα μερη μου ξεσπαθωσε ο ρεντ ντακοτας του περισεβουν και δυο αλλογα για τον μολδολαγνο τωρα που τα κονομισε!!!!!!!
![]()
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=vEV47V_f-Yw&feature=related[/video[/video]]
τωρα μουσακα δεν με κερασε,ενα φραπε ΜΟΝΟ,εδω δικιο εχεις
δεν νομιζω οτι τα συμφεροντα του davarits η ΦΛ,σαν μελλων συνεταιρος αν καταλαβα σωστα,παιζονται με τι γραφω εγω κι ο σοριτας εδω.....
και εγω επιμενω
1.ητο κισιναου ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ΣΤΑ ΚΛΑΜΠ ΚΑΙ ΣΤΑ "ΚΑΛΑ" ΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ-ειδικα σε σχεση με γυρω περιοχη,δυτ.ουκρανια ,β.ρουμανια
2.οι γκομενες-ΚΑΛΕς ΟΜΟΡΦΕς ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΕς ΜΙΝΙΜΟΥΜ 1.72+ ΥΨΟς- δεν "καθονται" ευκολα-"ΜΠΑΖΑ" Κ "ΚΟΝΤΟΤΣΙΜΠΟΥΚΑ" ΚΑΘΟΝΤΑΙ,πιο ευκολα βεβαια ,ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΕΙς μαζι τους,ΑΡΑ ΠΑΛΙ ΣΕ ΓΛΩΣΣΑ ΠΑΜΕ-
,ΑΞΙΟΛΟΓΕς ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΓΚΟΜΕΝΕς-ΟΧΙ ΠΟΥΤΑΝΕς-σακοραρεις αν και μονο
1.αν εισαι μες στα κολπα-ΔΗΛΑΔΗ ΟΧΙ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ-
2.ξερεις γλωσσα-ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ ΡΩΣΣΙΚΑ,καλυτερα ρωσσικα για εδω-
3.εισαι κ επιθετικος στο καμακι-
4.εχεις καλη εμφανιση-οχι χοντρος η ατσαλα ντυμενος--και ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ
5. τα χαλας ΚΙΟΛΑς,δηλ καθε γνωριμια με βολτα,κλαμπ,ΛΟΥΛΟΥΔΙΚΑ!!!! κλπ κ κανα ψιλοδωρο,πριν, μετΑ Κ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΕΙΑΡΚΕΙΑ της "γνωριμιας" 100-150ευρω ΑΚΑΤΕΒΑΤΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ,κ βεβαια ΘΑ ΒΑΛΕΙς ΓΚΟΛ,αν και μονο αν-ικανη και αναγκαια συνθηκη που λεγαμε σχολειο-εχεις ΚΑΙ ΤΑ τεσερα ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΑΖΙ
3.ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕς ,ειναι καλυτερα απο ρουμανια,τσεχια η βουλγαρια,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ για οσους τα "χωνουν" και μπορουν να ψαχτουν και να κινηθουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥς στο πεδιο...οργανωμενη πορνεια οπως καταλα;βετε-σαλλον πχ,ΜΕ ΚΑΛΑ ΜΟΥΝΙΑ δεν υπαρχει,2-3 στριπτιζαδικα με το ζορι κι αυτα.....
αυτα που ειπα αυτα ΕΠΙΜΕΝΩ ,ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ,ΑΠΛΑ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ Κ ΜΑΖΙ Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥς-ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΕΡΣΥ- Κ ΚΑΠΩς "ΜΑΛΑΚΩΣΑΝ" ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
ΟΠΟΙΟς ΤΑΧΕΙ "ΧΟΝΤΡΑ" ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΜΑΓΚΑΣ ΟΚ,οι αλλοι επιμενω,καλη η εκδρομη,αν δεν εχουν "ονειρα" για αλογα και "χαι λαιφ", με 1000-1300 ευρω μπατζετ για 10 μερες,τα 800-900 θα φυγουν για διαμονη και εισητηρια ,θα γαμησουν ισως και καμμια "πεθαμενη" και θα "φανε ματια ψαρια" 100%,βεβαια μετα θα πανε πισω και θα λενε στους φιλους τους "γαμησαμε κατι αλογα,τζαπα κλπ"
ε και αυτο κατι ειναι δεν αντιλεγω ....
εχει θεμα το κισιναου,αλλα οπως παραδεχθηκε κι ο "πιρφορος" τα πραγματα δεν ειναι οπως νομιζε,και εδω να πω οτι δεν νομιζω οτι καν απευθυνθηκαν ουτε σε Β ΔΙΑΛΟΓΗ γκομενες του κισιναου,απλα σε καποιες ισως καλουτσικες γκομενες,δεν ξερω κιολας,αλλα αυτα ειναι και δευτερευοντα,μπορει να καμακωσαν κ μουναρες,αλλα πιστευω οτι η "καλη μερα απο το πρωι φαινεται".......κ
οποτε βλεπεις με το μολντο οι αποψεις μας εξακολουθουν να διαφερουν.....τωρα ποιος εχει δικιο η αδικο εχει σχεση με το τι ζηταει κι ο καθενας......αλλος βρισκει μια παντρευεται κι ειναι ευτυχης,κι αλλος βρισκει 9,και λεει,"ουτε 10 δεν γαμησα".....παντως τα καλα μωρα θελουν τρεξιμο εμπειρια εμφανιση κ χρηματα....