Λυπάμαι που εκλαμβάνεις την υγιή αντιπαράθεση επιχειρημάτων ως επίθεση εναντίον σου. Εάν είχα επιτεθεί εναντίον σου, θα είχα πει ότι με την εμπειρία που διατείνεσαι ότι έχεις στην Ανατολική Ευρώπη, δεν θα έπρεπε να την είχες πατήσει έτσι. Ότι δεν είσαι απλά άσχετος, αλλά ασυγχώρητος! Εγώ όμως δεν είπα τίποτε από αυτά. Σχολίασα τα γραφόμενα σου και τίποτε άλλο. Α
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μολδαβία - Chişinău
- Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 756K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)
κυριε σοριτας το καλο χιουμορ παντα ειναι εκτιμητεο!!!!
δεν θεωρω παντως και κλεινω την συντομη αναφορα μου με αυτο,δεν θεωρω οτι την "πατησαμε" οπως λετε,απλα ο κανων,βλεποντας ολο το πλεγμα,νοοτροπιας προσφορας κ "σερβις",νομιζω οτι αυτο ειναι το αναμενομενο για ολους τους επισκεπτες 3ημερου εως 5νθημερου,στα δικα μας εμφανισιακα κ οικονομικα πλαισια,νομιζω τουλαχιστον ανω του μετριου
θα επιμεινω στην συγκριση με βουλγαρια κλπ προ 7ετιας οσον αφορα την αμεση "προσφορα" κ "δεκτηκοτητα" των κοριτσιων semi-pro αλλα και pro,που στο κισιναου δεν ηταν ετσι,τουλαχιστον στις ωραιεςκ προσεγμενες κοπελλες,που προσπαθουσαν ,ηταν εμφανες,να σου πουλησουν φυκια για μεταξωτες κορδελλες... καθως επισης κ στο οτι σε διαφορα μερη κ κλαμπς δεν ειδαμε "ωριμους" αλλοδαπους-hunters H sponsors,να συνοδευουν σεξυ νεαρες,παρα μονο καποιους με μεγαλυτερης ηλικιας γυναικες κ ισως μετριας κ καατω εμφανισης
αυτα φια μενα ειναι οι ενδειξεις,οτι δεν προσφερει το μερος ανετο κ χαλαρο γκειμ,οποτε δεν την "πατησαμε" εμεις,που πηγαμε κ διαβασμενοι!!αλλα απλα δεν προσφερετε η περιοχη για καλο κι ευκολο σε λογικες τιμες κ πλαισια "happy hunting"!!
θα επιμεινω ,οτι ο "πιτσιλιστης" ειναι πιο αντικειμενικος,η τουλαχιστον ,πιο κοντα στην κατασταση για τον επισκεπτη οποιου ειδους,αγαπητε κι αξιοτιμε "τυφεκιοφορε" σοριτας
θα αναμεινουμε ισως κι αλλες αποψεις επισκεπτων,εγω με αυτο τελειωνω την δικη μου αναφορα,ελπιζω να μην δημιουργησα δυσαρεσκεια,απλα προσπαθησα να καταγραψω ακριβως αυτα που περασαμε εκει
δεν θεωρω παντως και κλεινω την συντομη αναφορα μου με αυτο,δεν θεωρω οτι την "πατησαμε" οπως λετε,απλα ο κανων,βλεποντας ολο το πλεγμα,νοοτροπιας προσφορας κ "σερβις",νομιζω οτι αυτο ειναι το αναμενομενο για ολους τους επισκεπτες 3ημερου εως 5νθημερου,στα δικα μας εμφανισιακα κ οικονομικα πλαισια,νομιζω τουλαχιστον ανω του μετριου
θα επιμεινω στην συγκριση με βουλγαρια κλπ προ 7ετιας οσον αφορα την αμεση "προσφορα" κ "δεκτηκοτητα" των κοριτσιων semi-pro αλλα και pro,που στο κισιναου δεν ηταν ετσι,τουλαχιστον στις ωραιεςκ προσεγμενες κοπελλες,που προσπαθουσαν ,ηταν εμφανες,να σου πουλησουν φυκια για μεταξωτες κορδελλες... καθως επισης κ στο οτι σε διαφορα μερη κ κλαμπς δεν ειδαμε "ωριμους" αλλοδαπους-hunters H sponsors,να συνοδευουν σεξυ νεαρες,παρα μονο καποιους με μεγαλυτερης ηλικιας γυναικες κ ισως μετριας κ καατω εμφανισης
αυτα φια μενα ειναι οι ενδειξεις,οτι δεν προσφερει το μερος ανετο κ χαλαρο γκειμ,οποτε δεν την "πατησαμε" εμεις,που πηγαμε κ διαβασμενοι!!αλλα απλα δεν προσφερετε η περιοχη για καλο κι ευκολο σε λογικες τιμες κ πλαισια "happy hunting"!!
θα επιμεινω ,οτι ο "πιτσιλιστης" ειναι πιο αντικειμενικος,η τουλαχιστον ,πιο κοντα στην κατασταση για τον επισκεπτη οποιου ειδους,αγαπητε κι αξιοτιμε "τυφεκιοφορε" σοριτας
θα αναμεινουμε ισως κι αλλες αποψεις επισκεπτων,εγω με αυτο τελειωνω την δικη μου αναφορα,ελπιζω να μην δημιουργησα δυσαρεσκεια,απλα προσπαθησα να καταγραψω ακριβως αυτα που περασαμε εκει
κυριε σοριτας το καλο χιουμορ παντα ειναι εκτιμητεο!!!!
Χαίρομαι που τουλάχιστον συμφωνούμε σε κάτι!
mounopanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
στην μολδαβια πρεπει να πιουν ολοι απο 40 ποτηρια κρασι εχουν μια γιορτη σημερα γιορταζουν οι 40 μπεκρηδες
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
γενικώς έχω ξενερώσει στο συγκεκριμένο σάιτ, αλλά θα ξαναγράψω άλλη μία.
1. Αγαπητέ κοστιαν, δεν αμφισβητεί κανείς τα λεγόμενά σου. Αλλά δεν σημαίνει πως είναι κανόνας. Πρώτα πρώτα το αν σου αρέσουνε ή όχι οι κοπέλες είναι θέμα γούστου. Και δεύτερον η εμπειρία σου είναι από βόλτα των 3-4 ημερών εκεί, ανοργάνωτα (χωρίς δηλαδή να προσπαθήσεις να βρεις άκρες από πιο πριν) και θεωρώντας πως η Μολδαβία είναι Ελλάδα που πας στο στριπτιτζάδικο και φορτώνεις γκόμενα. Αυτό κατάλαβα.
2. Καμία χώρα δεν είνα ιπαράδεισος άμα είναι να πας για 3 μέρες και να μην ξαναπάς και έχεις την εντύπωση πως θα πουλήσεις καμάκι στις ντόπιες με αυτόν τον τρόπο.
3. Όταν είναι νύχτα η ταρίφα ανεβαίνει δια του τηλεφώνου ή δια του μεσάζοντος, γιατί τη νύχτα έχει τη δυνατότητα να βγει στην τσάρκα σε μπαράκι και να βρει άλλο ψαχνό να δαγκάσει. Πρέπει λοιπόν να της ανταμείψεις τη νύχτα που χάνει. Τα ποσά που σου λέει ο Σορίτας αναφέρονται σε διαπραγματεύσεις πρωινές ή απογευματινές νωρίς.
4. Δεν ξέρω αν υπάρχει με 20-30 ευρώ ή περίπου, αλλά αυτό αντιστοιχεί με καμάκι στο κισινάου.
Την βγάζεις δηλαδή έξω, εστιατόριο, μπαράκι και μετά τη βάζεις σπίτι.
5. Το Κισιναου δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το Βουκουρέστι. Ο τρόπος που κινείσαι είναι εντελώς διαφορετικός σαν τουρίστας εκεί από ό,τι στο Βουκουρέστι, για να μην συζητήσω για Σόφια, ΦΥΡΟΜ και Σερβία που ανέφερε ο συνάδελφος κοστιαν.
6. Δεν έχω απολύτως καμία γνώμη για Ουκρανία ή Ρωσία οπότε μην μου γράψετε τίποτα για εκεί.
1. Αγαπητέ κοστιαν, δεν αμφισβητεί κανείς τα λεγόμενά σου. Αλλά δεν σημαίνει πως είναι κανόνας. Πρώτα πρώτα το αν σου αρέσουνε ή όχι οι κοπέλες είναι θέμα γούστου. Και δεύτερον η εμπειρία σου είναι από βόλτα των 3-4 ημερών εκεί, ανοργάνωτα (χωρίς δηλαδή να προσπαθήσεις να βρεις άκρες από πιο πριν) και θεωρώντας πως η Μολδαβία είναι Ελλάδα που πας στο στριπτιτζάδικο και φορτώνεις γκόμενα. Αυτό κατάλαβα.
2. Καμία χώρα δεν είνα ιπαράδεισος άμα είναι να πας για 3 μέρες και να μην ξαναπάς και έχεις την εντύπωση πως θα πουλήσεις καμάκι στις ντόπιες με αυτόν τον τρόπο.
3. Όταν είναι νύχτα η ταρίφα ανεβαίνει δια του τηλεφώνου ή δια του μεσάζοντος, γιατί τη νύχτα έχει τη δυνατότητα να βγει στην τσάρκα σε μπαράκι και να βρει άλλο ψαχνό να δαγκάσει. Πρέπει λοιπόν να της ανταμείψεις τη νύχτα που χάνει. Τα ποσά που σου λέει ο Σορίτας αναφέρονται σε διαπραγματεύσεις πρωινές ή απογευματινές νωρίς.
4. Δεν ξέρω αν υπάρχει με 20-30 ευρώ ή περίπου, αλλά αυτό αντιστοιχεί με καμάκι στο κισινάου.
5. Το Κισιναου δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το Βουκουρέστι. Ο τρόπος που κινείσαι είναι εντελώς διαφορετικός σαν τουρίστας εκεί από ό,τι στο Βουκουρέστι, για να μην συζητήσω για Σόφια, ΦΥΡΟΜ και Σερβία που ανέφερε ο συνάδελφος κοστιαν.
6. Δεν έχω απολύτως καμία γνώμη για Ουκρανία ή Ρωσία οπότε μην μου γράψετε τίποτα για εκεί.
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
σωστοςγενικώς έχω ξενερώσει στο συγκεκριμένο σάιτ, αλλά θα ξαναγράψω άλλη μία.
αγαπητε κυριεγενικώς έχω ξενερώσει στο συγκεκριμένο σάιτ, αλλά θα ξαναγράψω άλλη μία.
προφανως δεν αντιληφθηκατε το νοημα του ποστ
το συνοψιζω λοιπον
ειναι μια συνοψη κ συγκριση της μολδαβιας-κισιναου με οσα ειδαμε,πηγαινοντας διαβασμενοι κι οχι ανοργανωτοι,και με καποια δυναμικη γλωσσας κ με μολδαβους απο αντοπρωσωπεια της εταιρειας μας στη ρουμανια
για καμακι που αναφερεσαι ,απλα ειπα οτι δεν υφισταται γιατι για να αρχισει ενα καμακι πρεπει να υπαρξει καποια οπτικη "προκληση" η μια ανταποκριση στην επιθετικη γνωριμια,αυτα δεν υπηρξαν σε καποιες απο τις 10-15 προσσεγγισεις του "ιταλου" κατα κυριο λογο,εγω το ειδα το "οφσαιντ " απο νωρις,,,,,
οσον αφορα τα υπολοιπα,νομιζω το ενδιαφερον εστοιαζεται ,σε ποσες με ποσα.ποσο γρηγορα κι ευκολα, κ τι επιπεδου βεβαια,νεαρες σεξυ συντροφους μπορεις να βρεις,αυτο ειναι το ζητουμενο κι οχι το καμακι,που ουτως η αλλως ειμασταν εκτος..
σε αυτο λοιπον,κατα την δικη μας εμπειρια το μερος ειναι αυτο που λεει ,ο κατα πολυ νεοτερος,"πιτσιλιστης",απλα ακυρο,
πολυ overprised,μακρια απο το ζητουμενο easy-happy hunting,που πρεσβευουν καποιο απο εδω
και βεβαια υα διαφωνησω καθετα,οτι σε 3 μερες δεν βρισκετε ο παραδεισος
αν υπαρχει,ειναι αμεσα αντιληπτος κ "εξαργυρωσιμος,αγαπητε,δεν χρειαζεται να μεινεις καπου 10 μερες για να βρεις την ακρη,οταν ειναι στ αληθεια καλο το playground,κι εκει-κισιναου- απλα δεν ειναι....κατ εμας
κατ εμας παντα,αυτα,,αλλα απο οτι ειδα κ για την πλειοψηφια των επισκεπτων,τα ιδια ισχυουν ,ειτε για εργασια ειτε για αναψυχη,βεβαια στις τιμες των 100-200ευρω,υπηρχε μαλλον προσφορα,αλλα οχι αμεσα κι ευκολα προσβασιμη κι αυτη...
τονιζω οτι,το εγραψα καθαρα
αυτη ειναι η υποκειμενικη μου,κ των συναδελφων αποψις,χωρις να ειναι επιβλητεα με το ζορι
απλα ομως,θα επιμεινω σε αυτο,τα δειγματα γραφης,απο τον περιγυρο,ηταν απο αρνητικα εως απογοητευτικα,αυτο δεν ειναι αμφισβητησιμο,γιατι οπως προειπα,δεν ειδαμε την βασικη ενδειξη του sex-paradise,δηλ ,βλεπε ανατ.ευρωπη ,προσφατου παρελθοντος,οπου "μωρα",μουναρες","αστερια",κλπ,οπως θες πεστα,να ειναι προσεγγισιμα,επ αμοιβη η χωρις,ουτε σε εμας ,ουτε κ σε αλλους επισκεπτες,που συναντησαμε,"οργωνοντας,ειδικα το κισιναου...
τα λοιπα που λετε,δεν αφορουν το ποστ μου,ειναι ασχετα με αυτο,δεν εχω καποιο λογο να αναφερθω σε αυτα
υ.γ.το τονισα κι εγω οτι στην ρουμανια ηταν χειροτερη η κατασταση,ειδικοτερα στο Βουκουρεστι,αλλα κ στο βασλουι,ομως το "χειρον" της ρουμανιας ομως, δεν κανει το κισιναου,"βελτιστον",δυστυχως
αυτα προς διευκρινηση των πραγματων
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
πολύ απλά είσαι εκτός θέματος.αγαπητε κυριε
προφανως δεν αντιληφθηκατε το νοημα του ποστ
το συνοψιζω λοιπον
ειναι μια συνοψη κ συγκριση της μολδαβιας-κισιναου με οσα ειδαμε,πηγαινοντας διαβασμενοι κι οχι ανοργανωτοι,και με καποια δυναμικη γλωσσας κ με μολδαβους απο αντοπρωσωπεια της εταιρειας μας στη ρουμανια
για καμακι που αναφερεσαι ,απλα ειπα οτι δεν υφισταται γιατι για να αρχισει ενα καμακι πρεπει να υπαρξει καποια οπτικη "προκληση" η μια ανταποκριση στην επιθετικη γνωριμια,αυτα δεν υπηρξαν σε καποιες απο τις 10-15 προσσεγγισεις του "ιταλου" κατα κυριο λογο,εγω το ειδα το "οφσαιντ " απο νωρις,,,,,
οσον αφορα τα υπολοιπα,νομιζω το ενδιαφερον εστοιαζεται ,σε ποσες με ποσα.ποσο γρηγορα κι ευκολα, κ τι επιπεδου βεβαια,νεαρες σεξυ συντροφους μπορεις να βρεις,αυτο ειναι το ζητουμενο κι οχι το καμακι,που ουτως η αλλως ειμασταν εκτος..
σε αυτο λοιπον,κατα την δικη μας εμπειρια το μερος ειναι αυτο που λεει ,ο κατα πολυ νεοτερος,"πιτσιλιστης",απλα ακυρο,
πολυ overprised,μακρια απο το ζητουμενο easy-happy hunting,που πρεσβευουν καποιο απο εδω
και βεβαια υα διαφωνησω καθετα,οτι σε 3 μερες δεν βρισκετε ο παραδεισος
αν υπαρχει,ειναι αμεσα αντιληπτος κ "εξαργυρωσιμος,αγαπητε,δεν χρειαζεται να μεινεις καπου 10 μερες για να βρεις την ακρη,οταν ειναι στ αληθεια καλο το playground,κι εκει-κισιναου- απλα δεν ειναι....κατ εμας
κατ εμας παντα,αυτα,,αλλα απο οτι ειδα κ για την πλειοψηφια των επισκεπτων,τα ιδια ισχυουν ,ειτε για εργασια ειτε για αναψυχη,βεβαια στις τιμες των 100-200ευρω,υπηρχε μαλλον προσφορα,αλλα οχι αμεσα κι ευκολα προσβασιμη κι αυτη...
τονιζω οτι,το εγραψα καθαρα
αυτη ειναι η υποκειμενικη μου,κ των συναδελφων αποψις,χωρις να ειναι επιβλητεα με το ζορι
απλα ομως,θα επιμεινω σε αυτο,τα δειγματα γραφης,απο τον περιγυρο,ηταν απο αρνητικα εως απογοητευτικα,αυτο δεν ειναι αμφισβητησιμο,γιατι οπως προειπα,δεν ειδαμε την βασικη ενδειξη του sex-paradise,δηλ ,βλεπε ανατ.ευρωπη ,προσφατου παρελθοντος,οπου "μωρα",μουναρες","αστερια",κλπ,οπως θες πεστα,να ειναι προσεγγισιμα,επ αμοιβη η χωρις,ουτε σε εμας ,ουτε κ σε αλλους επισκεπτες,που συναντησαμε,"οργωνοντας,ειδικα το κισιναου...
τα λοιπα που λετε,δεν αφορουν το ποστ μου,ειναι ασχετα με αυτο,δεν εχω καποιο λογο να αναφερθω σε αυτα
υ.γ.το τονισα κι εγω οτι στην ρουμανια ηταν χειροτερη η κατασταση,ειδικοτερα στο Βουκουρεστι,αλλα κ στο βασλουι,ομως το "χειρον" της ρουμανιας ομως, δεν κανει το κισιναου,"βελτιστον",δυστυχως
αυτα προς διευκρινηση των πραγματων
προετοιμασμένος δεν σημαίνει να διαβάσεις το συγκεκριμένο θρεντ.
Προετοιμασμένος σημαίνει να έχεις πιπίνια να σε περιμένουνε ΠΡΙΝ ακομα πας εκεί.
τα ίδια ισχύουνε σε κάθε χώρα φυσικά στο ανατολικό μπλοκ, αλλά ειδικά στη Μολδαβία είναι must.
Άμα πας εκεί να αρχίσεις να ψάχνεις....φέξε μου
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
τελευτεα νεα!!!!!!! στο κισηινευ εχουν κανει την εμφανιση τους ιρλανδοι αγγλοι και σκανδιναβοι 40+ οι τουρκοι οπος παλια και οι μολδαβοι εχουν ανεβη πολυ στο καμακι αλλα ενο το λεει εχει παει16.78 τα παντα εχουν ακριβινει 20-40% απο περσι ολοι οι αγκλοσκανδιναυη λενε οτι εχouν δουλιες με βενζινες και πετρελοιδη και δηλονουν αμερικανοι χα χα χα αλφα εθνικη μορα δεν πλιζιαζονται μονο σαβουριτσες με 100- 300 ευρα αμεσα η εμεσα καφε φαγητα και τλπ η νηχτα εχει πεσει πολι μονο παρασκευη σαβατο αναμενουμε καλοκαιρη οβερ!!!!!!! 05.04.2010 valuta cursul
USD 12.39
EUR 16.72
RON 4.07
RUB 0.42
UAH 1.56
οι ιταλοι εχουν παρουσιαση σιμαντικη πτοση αλλα εχουν ανεβει σιμαντικα οι ντοπιοι αμαξια ρουχα κτλ τα καλα μορα εινε ευροπη και αραβικες χορες και τα ντοπια αλφα εθνικη εχουν απο 2 και τρις σπονσορες δινατους η πολιτηκη κατασταση σιγα σιγα σταθεροποιητε και οι μολδαβοι περνουν σιμαντικα κεφαλεα απο ευροπη κα ρωσια για την αναβαθμιση της οικονομιας μεταφρασ稨Μολδαβίας οικονομία αποδείξει την ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΗΜΑΤΑ - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
01/04/2010
Υπουργείο Οικονομίας έχει δει τα πρώτα σημάδια της αύξησης της οικονομίας της Μολδαβίας, που μίλησε την Πέμπτη σε συνέντευξη Τύπου, αναπληρωτής πρωθυπουργός, υπουργός Οικονομίας Valeriu Lazar.
Όπως Infotag τα εμπρός, είπε ότι από την αρχή του 2010 οι εξαγωγές της Μολδαβίας αγαθών και υπηρεσιών αυξήθηκε σημαντικά. Για παράδειγμα, η αύξηση Φεβρουάριο ήταν 19% σε σύγκριση με τον Ιανουάριο.
«Τους τελευταίους τρεις μήνες με στόχο την αυξητική τάση των εξαγωγών και της βιομηχανίας, η οποία έφθασε το 4,1%», είπε ο Lazar.
Ο Υπουργός σημείωσε ότι ένα σημαντικό πράγμα είναι ότι η πτώση άρχισε να επιβραδύνεται και σημείωσε ελαφρά αύξηση
USD 12.39
EUR 16.72
RON 4.07
RUB 0.42
UAH 1.56
οι ιταλοι εχουν παρουσιαση σιμαντικη πτοση αλλα εχουν ανεβει σιμαντικα οι ντοπιοι αμαξια ρουχα κτλ τα καλα μορα εινε ευροπη και αραβικες χορες και τα ντοπια αλφα εθνικη εχουν απο 2 και τρις σπονσορες δινατους η πολιτηκη κατασταση σιγα σιγα σταθεροποιητε και οι μολδαβοι περνουν σιμαντικα κεφαλεα απο ευροπη κα ρωσια για την αναβαθμιση της οικονομιας μεταφρασ稨Μολδαβίας οικονομία αποδείξει την ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΗΜΑΤΑ - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
01/04/2010
Υπουργείο Οικονομίας έχει δει τα πρώτα σημάδια της αύξησης της οικονομίας της Μολδαβίας, που μίλησε την Πέμπτη σε συνέντευξη Τύπου, αναπληρωτής πρωθυπουργός, υπουργός Οικονομίας Valeriu Lazar.
Όπως Infotag τα εμπρός, είπε ότι από την αρχή του 2010 οι εξαγωγές της Μολδαβίας αγαθών και υπηρεσιών αυξήθηκε σημαντικά. Για παράδειγμα, η αύξηση Φεβρουάριο ήταν 19% σε σύγκριση με τον Ιανουάριο.
«Τους τελευταίους τρεις μήνες με στόχο την αυξητική τάση των εξαγωγών και της βιομηχανίας, η οποία έφθασε το 4,1%», είπε ο Lazar.
Ο Υπουργός σημείωσε ότι ένα σημαντικό πράγμα είναι ότι η πτώση άρχισε να επιβραδύνεται και σημείωσε ελαφρά αύξηση
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
κατι που ξεχασα προσοχη μεγαλη στα site γνωριμιον τον τελευτεο μηνα η ασφαλεια μαζεψε ολες τις εκδιδομενες απο τα σιτε και πολυ κοσμο που επσαχνε σε αυτα για καργιες ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ !!!!!!!!!!!!!!!!! υπαρχει εκστρατια της ασφαλειας και της κυβερνησης της μολδαβιας
κατ αρχας καλο πασχα σε ολουςπολύ απλά είσαι εκτός θέματος.
προετοιμασμένος δεν σημαίνει να διαβάσεις το συγκεκριμένο θρεντ.
Προετοιμασμένος σημαίνει να έχεις πιπίνια να σε περιμένουνε ΠΡΙΝ ακομα πας εκεί.
τα ίδια ισχύουνε σε κάθε χώρα φυσικά στο ανατολικό μπλοκ, αλλά ειδικά στη Μολδαβία είναι must.
Άμα πας εκεί να αρχίσεις να ψάχνεις....φέξε μου
αγαπητε φιλε παροτι ειχα πει να μην μπω σε τετοιες συζητησεις κι αντιπαραθεσεις,βλεπω μια νεοελληνικη συνηθεια,ποιος θα πει δηλ την τελευταια κουβεντα,μπας κ τον πουν μακακα οι αλλοι ,αν τυχον δεν ισχυουν απολυτα οσα λεει...
συ ειπας αρχικα οτι εκυ ψαχνεις κ βρισκεις ευκολοτατα νεαρες,αλλα οχι σε 3 μερες,μετα απο τις 5 ισως..
εξ ου κι ο χαρακτηρισμος,οχι απο εσενα βεβαια,"παραδεισος" για την περιοχη αυτη,κατα καποιους εδω...
μετα μας εβγαλες ασχετους με το θεμα αν.ευρωπη,χωρις ναχεις δικιο,μαλλον παλαιοτεροι κ σχετικοτεροι της πλειοψηφιας εδω ειμαστε...γι αυτο κ δε μας εκανε εντυπωση καλη η περιοχη,απλα γιατι την συγκριναμε με αληθινους "παραδεισους" αν.ευροπης του προσφατου παρελθοντος...
τωρα λες να παμε "διαβασμενοι",αλλα οχι στο πως θα κινηθουμε,πιατσες αγοραιου κ ημι-αγοραιου ερωτα κ τιμων "παροχης" υπηρεσιων,αλλα να βρουμε απο πριν ανεβουθμε τις ακρες,μαλλον εννοεις μεσω ιντερνετ η ισως με γνωριμιες ,απο που?δηλ ολοκληρη εγχειρηση...ουτε για γαμο να πηγαιναμε!!!
αλλιως λες "φεξε μου"...
και δικιο εχεις!!!"φεξε μου" λοιπον,ετσι ειναι οπως το λες,απο μελι ενταξει κ τηγανιτα,τιποοτα,η μαλον τηγανιτα σε τιμες σαν-ελυζε!!
αλλα αυτο ακριβως επιβεβεωνεις ,ολα οσα ειπαμε περι οτι "δεν παιζει" καλη κι ευκολη μπαλλα εκει,κ αδικος ο κοπος αν δεν εχεις εππαγγελματικη υποχρεωση..
γιατι οσοι εχουν παει σ αληθινα happy hunting playgrounds,ξερουν οτι περα απο πληροφορηση που συχναζουν οι προσφερομενες,αν κ συχναζουν παντου οταν εισαι στο σωστο μερος,ετσι?
,ουτε ιντερνετ ουτε προετοιμασια κ πλανα χρειζουν,απλα πας κ διαλεγεις φιλε μου,αυτο ειναι το ζητουμενο νομιζω
βλεπε HEMUS RODINA EUROPA ΚΛΠ ΧΟΤΕΛ ΣΟΦΙας η βατσε-ουτσι σε βουδαπεστα,SAGA MIRASOL STO NIS ΣΕΡΒΙΑ,σαντανσκι πολυ παλιοτερα , ΚΛΠ μην το κουρασουμε με παρελθοντολογια το θεμα αλλο..αλλα τοτε ουτε ιντερνετ υπηρχε ουτε σαιτ,αλλα τα αποτελεσματα ηταν δωσε κ μενα μπαρμπα,ολονυχτιες αληθινες με διπλα κ τριπλα σχηματα κ με 50-100 λεβα δολλαρια ,αλλα επαιρνες κ λουξ γκομενες,οχι αυτα τα μαλακηστηρια που λει κι ο "πιτσιλιστης"...
υ,γ,επισης πιστευεις σοβαρα οτι βαζοντας φωτογραφιες στα σαιτ για επικοινωνια,και στελνοντας μυνηματα. ο μεσος 40αρης κ ανω,αλλα κι ο στρουμπουλος τριανταπενταρης κ λιγοτερο ελλην γαμπρος,θα κατακτησει τις "κωλοπετσωμενες" καριολες αυτες???ισως λειτουργει για καποιους με αριστη εμφανιση αλλα κ παλι αυτο ειναι το ζητουμενο??να κανουμε ωρες αγωνα μπας κ κατσει καποια κ μας περιμενει,ε και?
ταπε κι ο πιτσιλιστης,μετα τι να την κανει μια η δυο/.γι αυτο θα πας εκει?ασε που ουτε αυτο παιζει απ οτι εχω δει
εχοντας προσφατα "πετυχει"μια αληθινα μουναρα 22ετων ρουμανα με ασυλληπτη κολαρα κ φοβερες πιπες, σε στουντιο της συκοφαντημενης φυλης,θα ξαναεπειμεινω,οτι τεοια μουναρα με 40ε το ημιωρο,ουτε απο διπλα δεν περασαμε κ βουκουρεστι αλλα κ κισιναου,οπου οι χειροτερες μας ζηταγαν τα διπλο-τριπλα για δηθεν "ολο το βραδυ",δηλ ενα γαμησι κ αντε γεια,,,,
αν αυτο ειναι το must,τοτε "φεξε μου" εσυ αγαπητε!!!νασαι βεβαιος οτι δεν ειναι ετσι σε ολη την αν.ευρωπη!!!!!
χρονια πολλα σε ολους κ παλι
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
sas grafo apo kisineu teleftea nea to euro 15.80 kai olo pefti mpoulukia italon tourkon arabon B etniki gkomenitses pou gamiounte me olous arketes ..i zoh exei akribinei gia tous moldavous apo persi 6 fores ton oktombrio exoun ekloges oloi lene oti tha xanabgoun oi koumounistes aneta logo akribeias kairos iperoxos to brady pao dnipropetrofsk gia 3 meres over!!!!!! xamos ginete me ta roumanika diabathria olos o kosmos psaxnete gia roumaniko diavathrio giati ama xanabgoun oi koumounistes tha tous mandrosoun pali kainourgio klub anoixe famus kalo alla drive pali olos o kosmos auta!!!!! pao UA tralala tralala
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
kisineu γιρισα βουκουρεστη μετα απο 10 μερεσ κισηνεου ολα καλα αλλα τελειονει και εκει το ανατολικο ονειρο για εμας οι φοτο ειναι απο το καινουργιο κλαμπ φειμους. πολες καγιεν πολα χ5 μεχρι και μπεντλει με νουμερα κισηινεου ειδα ..οι ιδιες μαλακιεσ της ρουμανιας κι εδω τωρα καλο καλοκαιρι μαγκες μου Y.Γ για τουσ παλιους εχετε χερετισματα απο τον ρεντ εχει παρει μια μια τις πολεις τις ουκρανιας με βαση το τιρασπολ παντα το κισηινεου το διεγραψε απο το χαρτη λογω ακριβειας
Συνημμένα
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ο ρεντ ντακοτας μου ειπε να γραψω περαστικα στον μολδολαγνο περασε απο το μαγαζι και ειταν κληστο.... απλα λυπατε για τον Μ_Χ_Λ_ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!! παραδεισος εεεεε μου ελεγε στο τηλεφωνο σημερα και γελαγε εδω και 20 μερες εχει εξερεβνησει χερσον νικολαεφ μαριουπολη δανιεσκ δνιπρο κριβοιρογκ και σημερα ειναι αρτεμοβο ελπιζω να γραψει τιποτα πρωτη φορα υρθε στα μερη μου ξεσπαθωσε ο ρεντ ντακοτας του περισεβουν και δυο αλλογα για τον μολδολαγνο τωρα που τα κονομισε!!!!!!! [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=vEV47V_f-Yw&feature=related[/video[/video]]
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
στο λιμανι της βαρνας πιασανε βαπορι με την μεγαλητερη ποσοτητα λαθρεων τσιγαρον στα βουλγαρικα χρονικα 12 εκατομιρια ευρο 3500 κουτες !!!!!!!!!!!!1 απο μολδαβια για αιγηπτο το βαπορι απο την περσια!! που λεγαμε στην δεκαετια του 60 στην ελλαδα σας το εγραψα πολες καγιεν και μπεντλει στο κισηινεου εχουν ξεσκιστει στο λαθρεμποριο τσιγαρον και καυσιμον αντε να γαμισεις μετα ολοι τον οκτομβρη παμε να ψηφησουμε βορονιν μονοκουκι!!!!!!!!! επισης τ εβρο 15.40 και ολο πεφτει γαμισετα !!!!!!! αυτια !!!!!! απο κισηινιοφ
παντως για να κανω το "ρουφιανο" κ λιγο,χτες το βραδυ κατα τις 7,ηταν ομαδα τεχνιτων,κ δουλευε πηρετωδως στο -πρωην-"αλλεπο",οπως ειδα απεξω ,
συν το οτι ο χωρος,εχοντας 10ετη εμπειρια σαν νεος ,το μαγαζι με την προσθηκη του πισω μερους κυριολεκτικα μεταμωρφονεται,ο στοχος δε του μολντο για 5 δεκεμβρη ,μαλλον ειναι εφικτος απ οτι -"κρυφα"-ειδα,πριν φυγω....
θα ξαναβαλω κ θεμα "δημοψωφισματος" ,να βαζουμε η οχι φωτο με "μωρα"???ντυμενα κ ξεβρακωτα -με τη λογικη οτι οι πιο ολες δεν ξερουν οτι μπαινουν "πρωτη μουρη" σε τετοιο σαιτ...
υ.γ.παντως οι συντροφοι δεν εχουν τοσο καιρο παρουσιασει κ "κατι"....εκτος απο καποιες " μομφες" προς το αν μπορω να βαλω νεο φρεσκο "θεμα".....
οποτε κατοπιν της "λαικης" αποφασης θα προχορησω κ σε "αναλυση" η σταματαω εδω..αν υπαρχουν μαζικες αντιρησεις
συν το οτι ο χωρος,εχοντας 10ετη εμπειρια σαν νεος ,το μαγαζι με την προσθηκη του πισω μερους κυριολεκτικα μεταμωρφονεται,ο στοχος δε του μολντο για 5 δεκεμβρη ,μαλλον ειναι εφικτος απ οτι -"κρυφα"-ειδα,πριν φυγω....
θα ξαναβαλω κ θεμα "δημοψωφισματος" ,να βαζουμε η οχι φωτο με "μωρα"???ντυμενα κ ξεβρακωτα -με τη λογικη οτι οι πιο ολες δεν ξερουν οτι μπαινουν "πρωτη μουρη" σε τετοιο σαιτ...
υ.γ.παντως οι συντροφοι δεν εχουν τοσο καιρο παρουσιασει κ "κατι"....εκτος απο καποιες " μομφες" προς το αν μπορω να βαλω νεο φρεσκο "θεμα".....
οποτε κατοπιν της "λαικης" αποφασης θα προχορησω κ σε "αναλυση" η σταματαω εδω..αν υπαρχουν μαζικες αντιρησεις
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 39K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις