Επισκέπτης
χαχαχαχα!!!εχο λιοσει!!!!respect αλανταλον!!!!
η απαντηση ειναι απλή για όλλους τους σεξοτουρίστες το λέω με εικόνες
ρε παλικαραιοι,εγω απο που φευγει το λεφοριο ναουμ αρωτηξα κι εγινε πολεμος
ζωη σε σας
μαναβης το γραφει κι απο την αποκειθε σελις,βρηκε κατευθυνση,ευχαριστει
αν καποιους στεναχορησε,ασ δουν μονοι τους αν ειναι λαθος κι ας στρωσουν,τα φανερα φαινονται κ στο σκοτος ναουμ
πσασιμπα κ ναζβιντανια τις απασι εγκειν
φιλε πιτσι θελω να πω σε σενα και σε ολους οτι την επομενη φορα που θα ερθει ο φιλος πιρφρος θα του επιστρεψω τα 25 εβρω συν τους τοκους για ολο το διαστημα που περασε γιατι αισθανομαι ασχημα να το διαβαζω συνεχως αυτο.
χιστες ενομενι ποτε νικιμενι!!.... που θαλεγε και ο πιτσι ;)Σύντροφε μόλδο, δεν είναι τα 25 ευρώ! Είναι η αλλελεγγύη στους χύστες!
οταν ο φιλος μου πιτσι εφερε στο μαγαζι μια απο αυτες και απο εξω μαζι της ηταν κατι χοντροκεφαλοι καφροι μαζι της τοτε φανηκε η αλλελεγυη με τους δικους μου που φωναξαΣύντροφε μόλδο, δεν είναι τα 25 ευρώ! Είναι η αλλελεγγύη στους χύστες!
φοβερος ο αλλαν οπως πανταΣου άρεσε εε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο και αυτη ειναι η πραγματικότητα παντούυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.
οταν ο φιλος μου πιτσι εφερε στο μαγαζι μια απο αυτες και απο εξω μαζι της ηταν κατι χοντροκεφαλοι καφροι μαζι της τοτε φανηκε η αλλελεγυη με τους δικους μου που φωναξα
κΜανάβη άσε τα λεωφωρεία θα σου βγή η ψυχή αν διαθέτης τα 2000 εσύ και ο φίλος σου
βάζω και εγώ 2000 και πάμε με το δικό μου Ντατσουν (τζιπ) 10 μερες Οντέσσα και πάμε και μια δυο μέρρες Κισινεφ να πάρεις μια γεύση και πίσω Ελλάδα.
ΥΓ. Παιρνουμε και τον Ποπαυ αν έρθη που εχει αδυναμία εκεί.
otan τα γραφαμε υαντις και ρεντ μας λεγατε οτι γραφουμε αρλουμπες !!!!!!!!!!!!!! τορα που τα ειδατε και εσεις μπραβο !!!!!!!!!1 που τα λετε οπος ειναι συνεχιστε ετσι ευγε σε ολους!!!!!!!!!!!!! kind regards βαλκανοσκηλος ο αμοδης ο αποδημιτικος Υ.Γ οπου δειτε ιταλοαραβοτουρκους αλαξτε χωρα
ακουει το κεντρο???Δηλαδη Υαντιs, εσυ εισαι ο Μαναβηs, Davaric ktl ? Μα ειπα & εγω, πωσ ζωντανεψε παλι το τοπικ
otan τα γραφαμε υαντις και ρεντ μας λεγατε οτι γραφουμε αρλουμπες !!!!!!!!!!!!!! τορα που τα ειδατε και εσεις μπραβο !!!!!!!!!1 που τα λετε οπος ειναι συνεχιστε ετσι ευγε σε ολους!!!!!!!!!!!!! kind regards βαλκανοσκηλος ο αμοδης ο αποδημιτικος Υ.Γ οπου δειτε ιταλοαραβοτουρκους αλαξτε χωρα
Δηλαδη Υαντιs, εσυ εισαι ο Μαναβηs, Davaric ktl ? Μα ειπα & εγω, πωσ ζωντανεψε παλι το τοπικ
γεια σου φιλε αλλαν καλα ειμαστε στη κολαση, δεν γαμαμε 20αρες αλλα μονο κολογριες 21 ετων πληρωνουμε πολλα 100 λει για το ταξι κ.λ.π ,χαλια φιλε αστα δεν βλεπουμε την ωρα να φυγουμε απο δω και να παμε σε παραδεισους μακρινους οπως ελλαδα ,ρουμανια ,ουκρανια ,ρωσια και αλλα παραδεισενια μερη να δουμε ασπρη μερα ενω ο φλ που γαμαει καθε μερα μονο μια κολογρια σκεφτεται να παει αλλου οπου θα σκεφτεται τη μολδαβια και θα τραβαει μαλακια 2 φορες !!!!! την ημερα για τετοιους παραδεισους μιλαμε .ΜΟΛΔΟ ;;;;;; ΦΛ ;;;;;;;;;;; που ειστε εσεις ρε τι γίνετε ;;; ολα καλά;;;;
πείτε ενα γειά!!!!!!!!!!!!!
γεια σου φιλε αλλαν καλα ειμαστε στη κολαση, δεν γαμαμε 20αρες αλλα μονο κολογριες 21 ετων πληρωνουμε πολλα 100 λει για το ταξι κ.λ.π ,χαλια φιλε αστα δεν βλεπουμε την ωρα να φυγουμε απο δω και να παμε σε παραδεισους μακρινους οπως ελλαδα ,ρουμανια ,ουκρανια ,ρωσια και αλλα παραδεισενια μερη να δουμε ασπρη μερα ενω ο φλ που γαμαει καθε μερα μονο μια κολογρια σκεφτεται να παει αλλου οπου θα σκεφτεται τη μολδαβια και θα τραβαει μαλακια 2 φορες !!!!! την ημερα για τετοιους παραδεισους μιλαμε .