Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μαναβης_2

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ρε παλικαραιοι,εγω απο που φευγει το λεφοριο ναουμ αρωτηξα κι εγινε πολεμος
ζωη σε σας
μαναβης το γραφει κι απο την αποκειθε σελις,βρηκε κατευθυνση,ευχαριστει
αν καποιους στεναχορησε,ασ δουν μονοι τους αν ειναι λαθος κι ας στρωσουν,τα φανερα φαινονται κ στο σκοτος ναουμ
πσασιμπα κ ναζβιντανια τις απασι εγκειν

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ρε παλικαραιοι,εγω απο που φευγει το λεφοριο ναουμ αρωτηξα κι εγινε πολεμος
ζωη σε σας
μαναβης το γραφει κι απο την αποκειθε σελις,βρηκε κατευθυνση,ευχαριστει
αν καποιους στεναχορησε,ασ δουν μονοι τους αν ειναι λαθος κι ας στρωσουν,τα φανερα φαινονται κ στο σκοτος ναουμ
πσασιμπα κ ναζβιντανια τις απασι εγκειν

Μανάβη άσε τα λεωφωρεία θα σου βγή η ψυχή αν διαθέτης τα 2000 εσύ και ο φίλος σου
βάζω και εγώ 2000  και πάμε με το δικό μου Ντατσουν (τζιπ) 10 μερες Οντέσσα και πάμε και μια δυο μέρρες Κισινεφ να πάρεις μια γεύση και πίσω Ελλάδα.

ΥΓ. Παιρνουμε και τον Ποπαυ αν έρθη που εχει αδυναμία εκεί.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
φιλε πιτσι  θελω να πω σε σενα και σε ολους οτι την επομενη φορα που θα ερθει ο φιλος πιρφρος θα του επιστρεψω τα 25 εβρω συν τους τοκους για ολο το διαστημα που περασε γιατι αισθανομαι ασχημα να το διαβαζω συνεχως αυτο.

Σύντροφε μόλδο, δεν είναι τα 25 ευρώ! Είναι η αλλελεγγύη στους χύστες!

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Σύντροφε μόλδο, δεν είναι τα 25 ευρώ! Είναι η αλλελεγγύη στους χύστες!
οταν ο φιλος μου πιτσι εφερε στο μαγαζι μια απο αυτες και απο εξω μαζι της ηταν κατι χοντροκεφαλοι καφροι μαζι της τοτε φανηκε η αλλελεγυη με τους δικους μου που φωναξα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
οταν ο φιλος μου πιτσι εφερε στο μαγαζι μια απο αυτες και απο εξω μαζι της ηταν κατι χοντροκεφαλοι καφροι μαζι της τοτε φανηκε η αλλελεγυη με τους δικους μου που φωναξα

Respect!  :rockon:

μαναβης_2

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μανάβη άσε τα λεωφωρεία θα σου βγή η ψυχή αν διαθέτης τα 2000 εσύ και ο φίλος σου
βάζω και εγώ 2000  και πάμε με το δικό μου Ντατσουν (τζιπ) 10 μερες Οντέσσα και πάμε και μια δυο μέρρες Κισινεφ να πάρεις μια γεύση και πίσω Ελλάδα.

ΥΓ. Παιρνουμε και τον Ποπαυ αν έρθη που εχει αδυναμία εκεί.
κ :2funny: :2funny: :2funny:
αλα δεν ξερεις  αμα λεει ενας μαναβης για λεφτα,"τα μισα πετα τα στη θαλαζζα"??
νικολαιφ παντως δεχομε την προταξη

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
otan τα γραφαμε  υαντις  και ρεντ  μας λεγατε    οτι  γραφουμε  αρλουμπες  !!!!!!!!!!!!!!  τορα  που  τα  ειδατε  και  εσεις  μπραβο !!!!!!!!!1  που  τα λετε  οπος  ειναι  συνεχιστε  ετσι  ευγε  σε  ολους!!!!!!!!!!!!!  kind regards  βαλκανοσκηλος  ο  αμοδης  ο  αποδημιτικος  Υ.Γ  οπου  δειτε  ιταλοαραβοτουρκους  αλαξτε χωρα

Επισκέπτης
Δηλ παραδεχεσαι οτι εισαι κλωνος καποιου εκ των δυο  :grin:

otan τα γραφαμε  υαντις  και ρεντ  μας λεγατε    οτι  γραφουμε   αρλουμπες  !!!!!!!!!!!!!!  τορα  που  τα  ειδατε   και  εσεις  μπραβο !!!!!!!!!1  που  τα λετε   οπος  ειναι   συνεχιστε  ετσι  ευγε   σε  ολους!!!!!!!!!!!!!   kind regards   βαλκανοσκηλος  ο  αμοδης   ο  αποδημιτικος   Υ.Γ  οπου  δειτε  ιταλοαραβοτουρκους  αλαξτε χωρα

Nemirof

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδη Υαντιs, εσυ εισαι ο Μαναβηs, Davaric ktl ? Μα ειπα & εγω, πωσ ζωντανεψε παλι το τοπικ  :2funny: :2funny: :2funny:

μαναβης_2

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Δηλαδη Υαντιs, εσυ εισαι ο Μαναβηs, Davaric ktl ? Μα ειπα & εγω, πωσ ζωντανεψε παλι το τοπικ  :2funny: :2funny: :2funny:
ακουει το κεντρο???
ακουε κ εσυ ναουμ,σεμιροφ..
μολις γυρισα απο επιτοπιον νταραβερι φυλης 71,ξανθομουναρος ολα μεσα ετων 25 κολαρα απο τις ολιγες :fuck2: :fuck2: :fuck2:
μαναβης για ολους τους απανταχου ακροατας ειναι ο ενας μοναδικος κ πανμεγιστος σταρ απο ρεντη εως θιβετ
καθε απομιμηση θα κυνηγηθει εως εσχατης
δεν θα επανεξετασω ουδεμια θεια κ κυρια σεμιρα,μαυροφιδα κ λοιπες λαμοκοτες,μακρια κ αλαργα ,δεν στεναχοραο αλλα παρεμπενο να μην χαλαστουμε σαν μπαμιαι περυσινε
εγκαλεο-τουμπα σπρεχεν
θα ειμαι στο ουκρανικον θρεντ με ενασχοληση νικολαεφ
τα μολντο-νιστριες ληξις για εμε,βγαλτε τα ματια σας αλλα "μαναβην" μην ακουμπατε διοτι θα καητε
σπασιμπα μπαλσοι,να μην επαναερθω στο θεμα
χαρανταν τις απασι

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
otan τα γραφαμε  υαντις  και ρεντ  μας λεγατε    οτι  γραφουμε   αρλουμπες  !!!!!!!!!!!!!!  τορα  που  τα  ειδατε   και  εσεις  μπραβο !!!!!!!!!1  που  τα λετε   οπος  ειναι   συνεχιστε  ετσι  ευγε   σε  ολους!!!!!!!!!!!!!   kind regards   βαλκανοσκηλος  ο  αμοδης   ο  αποδημιτικος   Υ.Γ  οπου  δειτε  ιταλοαραβοτουρκους  αλαξτε χωρα

Αυτά που γράφατε περιγράφονται επακριβώς με άλλη λέξη!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ΜΟΛΔΟ ;;;;;; ΦΛ ;;;;;;;;;;; που ειστε εσεις ρε τι γίνετε ;;; ολα καλά;;;;
πείτε ενα γειά!!!!!!!!!!!!! :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΜΟΛΔΟ ;;;;;; ΦΛ ;;;;;;;;;;; που ειστε εσεις ρε τι γίνετε ;;; ολα καλά;;;;
πείτε ενα γειά!!!!!!!!!!!!! :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
γεια σου φιλε αλλαν καλα ειμαστε στη κολαση, δεν γαμαμε 20αρες αλλα μονο κολογριες 21 ετων πληρωνουμε πολλα 100 λει για το ταξι κ.λ.π ,χαλια φιλε αστα δεν βλεπουμε την ωρα να φυγουμε απο δω και να παμε σε παραδεισους μακρινους οπως ελλαδα ,ρουμανια ,ουκρανια ,ρωσια και αλλα παραδεισενια μερη να δουμε ασπρη μερα ενω ο φλ που γαμαει καθε μερα μονο μια κολογρια σκεφτεται να παει αλλου οπου θα σκεφτεται τη μολδαβια και θα τραβαει μαλακια 2 φορες !!!!! την ημερα για τετοιους παραδεισους μιλαμε .

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
γεια σου φιλε αλλαν καλα ειμαστε στη κολαση, δεν γαμαμε 20αρες αλλα μονο κολογριες 21 ετων πληρωνουμε πολλα 100 λει για το ταξι κ.λ.π ,χαλια φιλε αστα δεν βλεπουμε την ωρα να φυγουμε απο δω και να παμε σε παραδεισους μακρινους οπως ελλαδα ,ρουμανια ,ουκρανια ,ρωσια και αλλα παραδεισενια μερη να δουμε ασπρη μερα ενω ο φλ που γαμαει καθε μερα μονο μια κολογρια σκεφτεται να παει αλλου οπου θα σκεφτεται τη μολδαβια και θα τραβαει μαλακια 2 φορες !!!!! την ημερα για τετοιους παραδεισους μιλαμε .

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Να πάτε να πάτε, κι αν  :knockinb: :knockinb: :knockinb: τζάμπα γράψτε μου.
Τι μαλακιες ρε που πληρώνετε 100 λέι ταξι με δουλεύετεε;;
Καλά τόσο γκαντέμιδες είστε κα πάτε με κολόγριες 21 ετών;;;;;;;;;  :think: :think: :think:
ρε σας το εχω πεί χιλιάδες φορές Τζάμπα δεν γαμάς ουτε την γυναίκα σου που ειναι σε ηλικία απόσυρσης τι να σας κάνη ενα λουλούδι 20 ΕΤΏΝ ;;; Για την ομορφία σας ή την κορμοστασία σας θα έρθη μαζί σας;;;; ΕΥΡΩ σπίκινγκ & $$$$$$$ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
καλώς φίλε μείνετε εκει να γαμάτε τις κολογριες εσεις κι αφήστε τους άλλους να κάνουν τους γαμπρούς και πλέει μποις μα τον παρά τους.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom