Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 757K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
οταν ροτισα στα πορνοροσικα κατι μολδαβεσ εξο απο το κλαμπ γιατι πανε με αυτουσ τους ιταλουσ τουσ κιλαραδεσ μου απαντασαν το εξισ!
εχουν λεφτα!!!
οποτε καταλαβενετε γιατι επιπεδου γκομενεσ μιλαμε ιπαρχουν εκι!
καρχαριεσ!εκι δε πεζι ρολο ι εμφανισι!πεζι ρολο ι τσεπι!
αν και εγο καταφερα να πιτσιλισο με 20 ευρο για ολι τιν νιχτα ενα πουτανακι απο κλαμπ.προφανοσ θα τισ αρεσα.
αλλα αυτα εκι εινια μια στο εκατομιριο!
εγο στιν αρχι ειχα βρι μια γκομενα εκι περα ι οποια πλιρονα μονο το φαγιτο τισ!τσαμπα διλαδι γιατι εκι ειναι φτινα μερικα μαγαζια........

επισισ τισ πιρα μονο ενα φορεμα 30 ευρο!
αλλα καθε μερα τιν γαμουσα ακαταπαυστα!ιταν value for money!
αλλα μετα απο τεσερισ πεντε μερεσ τιν βαρεθικα και τιν διαολοστιλα!
και πιγενα στισ πουτανεσ με τον αλανταλον)))

επισισ ενα παραπονο που εχο απο τον μολδολαγνο που του τα εχοσα και απο κοντα!!!!
ενο ειχε πει οτι θα σασ προστατεψι απο τουσ καρχαριεσ....

ο πιρφοροσ ιθελε να κερασει ποτο καπια πορνιδια στο αλεπο στο μαγαζι του μολδολαγνου διλαδι...
αυτεσ πιραν τα πιο ακριβα...
ο μολδολαγνοσ ομοσ δε προιδοποιησε τον πιρφορο και τον αφισε να πλιροσι στο τελοσ 25 ευρο 4 απσεντι!!!!!ορεα προστασια!!!!!!
εγο βεβεα του πιρφορου του ειχα πει να μιν κερασει γιατι ιξερα τι θα πεχτι!
αλλα εκινοσ εφαγε τα μουτρα του...τεσπα!
γενικα ειμαι κατα του κερασματοσ τον καρχαριον!
θεσ να σε γαμισο μορι ?παρε 100 ευρο και ελα ολι τιν νιχτα καριολα να σε λουσο με το ζομο μου.απλα τα πραματα!
μι δινετε θαροσ στουσ καρχαριεσ του χισιναου!
ειναι πονιρεσ και ιπουλεσ!βλαχοπονιρεσ!

το θεμα ειναι απλο για να τελιονουμε γιατι εχο βαρεθει να ακουο διαφιμισισ εδο μεσα.

αμα θελετε να δινετε 100 ευρο για μια ορα....αντε και με λιγο διαπραγματευσι για μια νιχτα σε βλαχοπονιρα εξαθλιομενενα πουτανακια τοτε πιγεντε!
μιν νομιζετε οτι θα πατε εκι και θα σασ περιμενουν με τα ποδια ανιχτα οι μολδαβεσ!τοτε χασατε αν νομιζετε ετσι!
σαν μιχανι ατμ σασ βλεπουν και τιποτα αλο!
ειναι γινεκεσ χορισ αισθιματα!
μιλαμε παντα γενικα!
αλλα δεν αξιζει ρε χιστεσ να ψαχνετε να βριτε διαμαντι μεσα στα σκατα!!δε λεει!ιπαρχουν και αλου πορτοκαλιεσ!τα εχι πει και ο μεμοσ αλλα δεν ακουτε!

λιπον  αν θελετε να βριτε τον εροτα τισ ζοισ σασ εκι στον ''παραδεισο ''
κανετε λαθοσ λεβεντεσ μου!δεν ιπαρχουν εροτεσ εκι!μονο καριολιτσεσ που διψανε για πορνοευρο!!!!!!!!!!
αλλα εινια μια καλι προτασι 100 ευρο για ολι νιχτα!αυτο δεν το αμφισβιτο!!!!!

Επισκέπτης
επισισ οι μολδαβεσ δεν ειναι ροσιδεσ σε νοοτροπια ουτε εμφανισι!!!!ειναι ρουμανεσ!!!
ι ροσιδεσ ειναι περιφανεσ γινεκεσ....
αυτεσ εχουν τιν νοοτροπια να αρπαξουν οσο περισοτερα μπορουν!!!!
καμια σχεσι!!!

και στο τιρασπολ μολδαβεσ ειναι σε νοοτροπια!οχι ροσιδεσ!καμια σχεσι με ροσικι νοοτροπια!
;) ;) ;) ;) ;)

μιν παραμιθιαζεστε χιστεσ))))))))
ειναι ορεεσ γκομενεσ αλλα καμια σχεσι με τισ πραγματικεσ ροσιδε σπου ειχα δι στιν αγια πετρουπολι!!!!

μαναβης_2

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ο

επ
επισισ ενα παραπονο που εχο απο τον μολδολαγνο που του τα εχοσα και απο κοντα!!!!

ο πιρφοροσ ιθελε να κερασει ποτο καπια πορνιδια στο αλεπο στο μαγαζι του μολδολαγνου διλαδι...
ο μολδολαγνοσ ομοσ δε προιδοποιησε τον πιρφορο και τον αφισε να πλιροσι στο τελοσ 25 ευρο 4 απσεντι!!!!!ορεα προστασια!!!!!!
θεσ να σε γαμισο μορι ?παρε 100 ευρο και ελα ολι τιν νιχτα καριολα να σε λουσο με το ζομο μου.απλα τα πραματα!

το θεμα ειναι απλο για να τελιονουμε γιατι εχο βαρεθει να ακουο διαφιμισισ εδο μεσα.

αμα θελετε να δινετε 100 ευρο για μια ορα....αντε και με λιγο διαπραγματευσι για μια νιχτα σε βλαχοπονιρα εξαθλιομενενα πουτανακια
ποπαυς αντι-πανμεγιστε,εγω απο αυτα οσο και να τα λες οτι και καλα υπαρχουνε
βλεπω
1.αν παθει το ντατσουνι λαστιχο αποξο απο τον "αλεπο" , κ θελουμε σαμπρελα,μακαρι να μην πουλαει κ ζαντες ο "λαγνομεγιστος",γιατι τη βαψαμε :2funny:
2.μαλλον εκτος απο φραγκα θα βγουνε μειον κ τα νευρα μας κ το ηθικο μας στον "παραδεισο",ρε ποιος τοβγαλε ετσι το χισιναουφ??
3.ακομα στο μαναβη καμμια προταση δεν εδωσες ρε αφιλοτιμε ποπαυς!! :helpplea:

Επισκέπτης
ποπαυς αντι-πανμεγιστε,εγω απο αυτα οσο και να τα λες οτι και καλα υπαρχουνε
βλεπω
1.αν παθει το ντατσουνι λαστιχο αποξο απο τον "αλεπο" , κ θελουμε σαμπρελα,μακαρι να μην πουλαει κ ζαντες ο "λαγνομεγιστος",γιατι τη βαψαμε :2funny:
2.μαλλον εκτος απο φραγκα θα βγουνε μεθον κ τα νευρα μας
3.ακομα στο μαναβη καμμια προταση δεν εδωσες ρε αφιλοτιμε ποπαυς!!
χιστι μου καταρχιν τα απεριοριστα respect μου!!!!!
εισαι ιπερτιτανια μορφι!
κατα δεθτερον εγο δεν χαιδευο αθτια!
λεο τα πραματα με το ονομα τουσ!

στο μονο που μασ βοιθισε ο μολδολαγνοσ ιταν στο να μασ βρι σπιτι και στο να μασ δοσι πλιροφορισ να παρουμε καλα ρουχα και καλα παπουτσια μαζι μασ για να καμακοσουμε τισ πουτανεσ στα κλαμπ!!!!
ουτε πουτανεσ μασ βρικε ουτε τιποτα!

εγο τα βρικα ολα μονοσ μου !
και σε σπιτι πουτανασ πιγα.και cg παριγγιλα!ολα μονοσ!
σε καπια φασι βοιθισε και ο διμιτρακισ απο αγια πετρουπολι τιλεφονικα γιατι τα ροσικα μου εινια φτοχα!

δεν μπορο να σου πο εγο για καπιον καλο προορισμο...δεν ιεμια τοσο εμπιροσ...
απλα εξιστορο τισ εμπιριεσ μου....και τιποτα παραπανο!
αν θεσ διαβασε το blog του ριτορα μεμου γαι τον σεξοτουρισμο!εκι θα τα βρισ ολα!

Επισκέπτης
αντιθετοσ οταν πιγαμε στο αλο ελινικο εστιατοριο στο χισιναου το πεδι μασ ειπε σε πιεσ αγγελιεσ οι πουτανεσ μιλανε αγγλικα!!!!!!

μαναβης_2

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
επισισ οι μολδαβεσ δεν ειναι ροσιδεσ σε νοοτροπια ουτε εμφανισι!!!!ειναι ρουμανεσ!!!

και στο τιρασπολ μολδαβεσ ειναι σε νοοτροπια!οχι ροσιδεσ!καμια σχεσι με ροσικι νοοτροπια!
;) ;) ;) ;) ;)

μιν παραμιθιαζεστε χιστεσ))))))))
καμια σχεσι με τισ πραγματικεσ ροσιδε σπου ειχα δι στιν αγια πετρουπολι!!!!
αν και την ξερω την δυσκολη θεση σου ποπαυς,ο μαναβης γκεγκαρησε τα σφοδρα,οτι κ με τα 100φραγκα την ωρα,δεν παιρνεις κι απο το πανω ραφι???
ντα??
και στες φωτογραφιοζες δεν ειδα κ κανα αλογατο??
δηλ μονο ξυρισμα κι απο απο τ αλλα κανα μισοκαμμενο μουσακα??
ετο πραβντα???
πανιμαιου αντιμεγιστε κι ας τα κανεις "μπαμια" για να μην στεναχορας
μαναβης φιναλε με αρωτηξεις,αλλα προταση αναμενει απο μεγαπορνοποπαυς,κατι για ρουσσια οριγκιναλ πιανω στον αερα,το που δεν μασηξα ;)

Επισκέπτης
αν και την ξερω την δυσκολη θεση σου ποπαυς,ο μαναβης γκεγκαρησε τα σφοδρα,οτι κ με τα 100φραγκα την ωρα,δεν παιρνεις κι απο το πανω ραφι???
ντα??
και στες φωτογραφιοζες δεν ειδα κ κανα αλογατο??
δηλ μονο ξυρισμα κι απο απο τ αλλα κανα μισοκαμμενο μουσακα??
ετο πραβντα???
πανιμαιου αντιμεγιστε κι ας τα κανεις "μπαμια" για να μην στεναχορας
μαναβης φιναλε με αρωτηξεις,αλλα προταση αναμενει απο μεγαπορνοποπαυς,κατι για ρουσσια οριγκιναλ πιανω στον αερα,το που δεν μασηξα ;)
δ
δε ξερο χιστεα μου!εχουμε ματια και κρινουμε!!!!! :rockon:

μαναβης_2

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
χιστι μου καταρχιν τα απεριοριστα respect μου!!!!!
εισαι ιπερτιτανια μορφι!
κατα δεθτερον εγο δεν χαιδευο αθτια!
λεο τα πραματα με το ονομα τουσ!

στο μονο που μασ βοιθισε ο μολδολαγνοσ ιταν στο να μασ βρι σπιτι και στο να μασ δοσι πλιροφορισ να παρουμε καλα ρουχα και καλα παπουτσια μαζι μασ για να καμακοσουμε τισ πουτανεσ στα κλαμπ!!!!
ουτε πουτανεσ μασ βρικε ουτε τιποτα!

εγο τα βρικα ολα μονοσ μου !
και σε σπιτι πουτανασ πιγα.και cg παριγγιλα!ολα μονοσ!
σε καπια φασι βοιθισε και ο διμιτρακισ απο αγια πετρουπολι τιλεφονικα γιατι τα ροσικα μου εινια φτοχα!

δεν μπορο να σου πο εγο για καπιον καλο προορισμο...δεν ιεμια τοσο εμπιροσ...
απλα εξιστορο τισ εμπιριεσ μου....και τιποτα παραπανο!
αν θεσ διαβασε το blog του ριτορα μεμου γαι τον σεξοτουρισμο!εκι θα τα βρισ ολα!
αυτο το μεμος μπλογκ, ειναι αυτο πουβαλα ενα κοματι?
απο κει την "ακουσε" ο μαναβης κι αρχισε να ρωταει....
οσον αφορα το καβαλοπετρολοπουλο ντιμιτρακης,που  τον επαιρνες τηλ,δηλ ο μαναβης αμα παει χισιναουφ, να παιρνει τηλ την γεωργιανη στο μπαρακι στου ρεντη να του μεταφραζει?
ο μολντοσεξολαγνος"αλεπος" δεν τοβαλε ακομα το 090???? ;) ;)δεν τοπιασε αυτο το εργο ακομα ναουμ,πλακα κανω ναουμ,μην μου πεταξει κ κανα μουσακα στο ντατσουνι κ τοπλυνα για φετος :2funny:
οι παροντες εκει μονο το "απσεντι" ξερουνε στα ρωσσικα απ οτι καταλαβα ναουμ.....στα αλλα δεν λειτουργαει η ακοη κι η μιλια μαλλονες....
οσο για τη φιλοφρονηση ευχαριστω κι ανταποδιδω,αντι-πανμεγιστε ποπαυς,ακου κε λιγο "ραδιο μπλακμαν" να γουσταρεις,βγαινει κ μιλαει κι εκει καμμια φορα ο μαναβης :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε όλα σωστα όσα λες και αλήθινα. Αλλά εδώ κάνεις λάθος, πιθανώς γιατί δεν κάθησες παρά μερικές ώρες. Οι γυναίκες της ΠΜΡ είναι πιο ρωσσίδες και από τις ρωσσίδες !! Καμιά απολύτως σχέση με Μολδαβες.  Επειδή είναι απομονωμένες, επειδη αλλοιθωρίζουν διαρκώς προς τη Ρωσσία κρατούν τα ήθη, εθιμα, συνήθειες και παραδόσεις της Ρωσσίας. Οπωσδήποτε πάντως  δεν γινεται κατανοητό αυτό σε μια μέρα.
Σε όλα τα άλλα έχεις δίκαιο. Η χώρα (Μολδαβία γενικώς) ΔΕΝ είναι πορνοπαράδεισος (εκτός αν μιλάς ρώσσικα - εκεί αλλάζει το πράγμα).
Τα σέβη μου.

Επισκέπτης
Σύντροφε όλα σωστα όσα λες και αλήθινα. Αλλά εδώ κάνεις λάθος, πιθανώς γιατί δεν κάθησες παρά μερικές ώρες. Οι γυναίκες της ΠΜΡ είναι πιο ρωσσίδες και από τις ρωσσίδες !! Καμιά απολύτως σχέση με Μολδαβες.  Επειδή είναι απομονωμένες, επειδη αλλοιθωρίζουν διαρκώς προς τη Ρωσσία κρατούν τα ήθη, εθιμα, συνήθειες και παραδόσεις της Ρωσσίας. Οπωσδήποτε πάντως  δεν γινεται κατανοητό αυτό σε μια μέρα.
Σε όλα τα άλλα έχεις δίκαιο. Η χώρα (Μολδαβία γενικώς) ΔΕΝ είναι πορνοπαράδεισος (εκτός αν μιλάς ρώωσικα - εκεί αλλάζει το πράγμα).
Τα σέβη μου.
σιμφονα με τιν μεμοθεορια τα ιδια αρπακτικα εινια με τισ μολδαβεσ!!!!!τα ιδια σκατα!
βλακοδεσ γινεκεσ χορισ σινεσθιματα με μοναδικο σκοπο τα δολαρια!για το ποθτσο με λιγα λογια!
ρε χιστι μακι στιν μολδαβια δεν ειναι αυτο το παπαροκρατοσ?οποτε μολδαβικεσ επιροεσ θα εχι!τι ροσια και μαλακιεσ να πουμε!μιν κοροιδευομαστε!αυτα να τα πουμε σε κανα χαζοχιστι που δεν εχι βγι ποτε εξο απο τα σινορα.εγο πιστευο μεμοθεορια με κλιστα ματια!!!!!!
ι μεμοθεορια ειναι το σιμβολο καθε σεξοτουριστα!
ι αγια γραφι καθε μαχιμου σεξοτουριστα!
ο ιεραποστολοσ μεμοσ ειναι εδο για να μασ σοσι απο τον κακοτοπιεσ!!!!!!!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Έχει μπλόγκ ο Μέμοσαν ? Δώσε μου το λινκ αν θες.
Για την Υπερδνειστερία πάντως επιμένω κάνεις λάθος. Μισούν τους Μολδαβούς και μην ξεχνάς ότι είναι ντε φάκτο ανεξάρτητη ύστερα από ΠΟΛΕΜΟ με την Μολδαβία.
ΤΠ δεν είναι του παρόντος. Μπορούμε να τα πούμε κατ΄ιδίαν αν έχεις χρόνο.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
σιμφονα με τιν μεμοθεορια τα ιδια αρπακτικα εινια με τισ μολδαβεσ!!!!!τα ιδια σκατα!
βλακοδεσ γινεκεσ χορισ σινεσθιματα με μοναδικο σκοπο τα δολαρια!για το ποθτσο με λιγα λογια!
ρε χιστι μακι στιν μολδαβια δεν ειναι αυτο το παπαροκρατοσ?οποτε μολδαβικεσ επιροεσ θα εχι!τι ροσια και μαλακιεσ να πουμε!μιν κοροιδευομαστε!αυτα να τα πουμε σε κανα χαζοχιστι που δεν εχι βγι ποτε εξο απο τα σινορα.εγο πιστευο μεμοθεορια με κλιστα ματια!!!!!!
χαχα χυστη μου σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια

δεν ειμαι ουτε ιεραποστολος ουτε θαυματα κανω!

απλα τυχαινει να εχω ασχοληθει με το σπορ καμποσα χρονακια και μιας και ετοιμαζομαι να το εγκαταλειψω σε λιγα χρονακια θεωρω σκοπημο να αφησω καπου τις εμπειριες μου για να μην πηγαινουνε τουλαχιστο οι Ελληνες σαν τα ψαρια και τους γδυνουνε οι απανταχου καριολες....

Την νοοτροπια των αντρων προσπαθω να αλλαξω! Οσο περναει απο το χερι μου να τους ξανακανω κυνηγους! οχι θηραματα που εχουνε καταντησει....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σιγουρα οι περισσοτερες Μολδαβες ειναι τετοιες.Αλλα και 'συ δεν μπορεις να εχεις ολοκληρομενη αποψη.καταρχην πηγες εκει με λαθος ατομα.που δεν ξεραν τη γλωσσα ουτε ειχαν και καμια μεγαλη εμπειρια.αλλιως θα σου φεροντουσαν αν ειχες παει με Ρωσσοφωνους θα πληρωνες 450-500 Λε'ι' αντι για 300 που πληρωνουν οι ντοπιοι!(ολοι μου οι φιλοι που πηγαν τοσα διναν για να  :knockinb:.εγω στα ειχα πει και οτι σου ειπα επαληθευτηκε!---ακομα και στο Νοβγκοροντ στους Φινλανδους ζητησανε λεφτα κατι γκομενες :rockon:!----οσο για τους Ελληνες δυστηχως το επιπεδο εχει πεσει παρα πολυ τα τελευταια χρονια!η γκομενα στο σαλον μου ειπε δεν μοιαζεις για Ελληνας ολοι εκει ηταν κακοντυμενοι μαυριδεροι και απερηποιητοι! :headbang:τωρα δεν ξερω αν στα City Toyr πηγαινουν Πακιδες? :2funny:και ειδε αυτους και τους περασε για Ελληνες? :2funny:το φωναζω συνεχεια ντυθητε καλα!ομορφα!αμα μου φοραται το ορειβατικο μποτακι και το αντιανεμικο μπουφαν τι γκομενες θελεται να βγαλεται ?:2funny:!

Επισκέπτης
Έχει μπλόγκ ο Μέμοσαν ? Δώσε μου το λινκ αν θες.
Για την Υπερδνειστερία πάντως επιμένω κάνεις λάθος. Μισούν τους Μολδαβούς και μην ξεχνάς ότι είναι ντε φάκτο ανεξάρτητη ύστερα από ΠΟΛΕΜΟ με την Μολδαβία.
ΤΠ δεν είναι του παρόντος. Μπορούμε να τα πούμε κατ΄ιδίαν αν έχεις χρόνο.
μακρια απο κει!απαπα!χιστεσ το χιροτερο μεροσ για πορνοτουρισμο!σε κιτανε σα δολαριο μεσα σες αυτο το μπουρδελοκρατοσ!!!!τα εχι γραψι και ο μεμοσ που πιγε για πορνοτουρισμο!
εγο απλα ειχα περασει και με σταματισαν με το αμαξι 7574583483 φορεσ και ζιτουσαν λεφτα οι ελεινι!τελικα πιραν τα αρχιδια μου!ιμουν μαζι με τιν νταρια και πιραν τα αρχιδια μου!σε καπια φασι ιθελαν με το ετσι θελο να μου παρουν το διπλομα.τελικα  το μετανιοσαν και δε μου το πιραν γιατι ειδαν οτι δε μασαο και τουσ το εςδινα απλοχερα και τα επεξαν οι τιποι κ τελκικα δε μου το πιραν!να καουν στιν κολασι τα καριολα οι ιπερδνιστεριοι μαλακοκαυλιδεσ!  :birdman:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μεγαλε λαγνε της μπουρδελομολδαβοβλαχιας,τοπιασα κι οτι μουσακα κανεις το πρωτο,μπορει κ μπαμιες γιαχνι,και οτι εισαι παλιος,αλλα ομως δεν εισαι κι "αλλιως" ναουμ....αλανι κ βοηθος,για μας τους περιοδευοντες,απο ποπαιδες μεχρι καβαλαραιους του ντατσουνι,οχι του τζιπιου...ο νοων να νοησει ναουμ,με το συμπαθειο παντα
καταλαβα οτι αν ξεμεινει ο μαναβης με το ντατσουν εξω απο το μαγαζι σου δεν προκειται να ζσπρωξεις λιγο,ουτε την οδικη βοηθεια της δνειστριας θα καλεσεις στο τηλεφωνο,ετσι με το συμπαθειο,επειδη βλεπω ναουμ ,οτι απο λογια κανω "κομπολογια",δεν στη μπαινει ο μαναβης,αλλα "γαμω τη φυλη μου μεσα",οχι τη δικια σου "σπαθενιε μου,γκεγκε?
αιγκαλεο-τουμπα σπρεχεν,συμπαθα με αν σε στεναχοραο,αλλα αυτα ο μαναβης "τα βλεπει με κλειστα ματια " και " τ ακουει με κλειστα αυτια" ,βας-βας ο μολδαβοπαρασκευας :booty: :booty: :booty:
πραγματικα ετσι ειναι τα πραγματα οπως τα λες και δε παραξηγιεμαι απο την αληθεια αλλα απο τους ανθρωπους .Ειναι φορες που πιστεβω οτι ο ρεντ εχει δικιο που δεν γραφει αλλα η αιτια δεν ειναι ο σοριτας .Αυτος ,εγω και μερικοι ακομα ξερουμε το γιατι.Ο καθενας εδω λεει τη γνωμη του οπως και εσυ και δεχομαι την αποψη σου οσο και αν με στεναχωρει .Οταν χρειαστει καποιος βοηθεια σε θεματα που μπορω να βοηθεισω θα το κανω ευχαριστως ,οσοι ερχονται εδω για πουτανες ας τις βρουν μονοι τους ,εγω νταβαντζης δεν ειμαι,οσοι ερχονται εδω για να κανουν καποια δουλεια και θελουν απλα πληροφοριες θα τις δωσω ευχαριστως η για οτιδηποτε αλλο ακομα και το αμαξι του θα σπρωξω αν χρειαστει

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
οταν ροτισα στα πορνοροσικα κατι μολδαβεσ εξο απο το κλαμπ γιατι πανε με αυτουσ τους ιταλουσ τουσ κιλαραδεσ μου απαντασαν το εξισ!
εχουν λεφτα!!!
οποτε καταλαβενετε γιατι επιπεδου γκομενεσ μιλαμε ιπαρχουν εκι!
καρχαριεσ!εκι δε πεζι ρολο ι εμφανισι!πεζι ρολο ι τσεπι!
αν και εγο καταφερα να πιτσιλισο με 20 ευρο για ολι τιν νιχτα ενα πουτανακι απο κλαμπ.προφανοσ θα τισ αρεσα.
αλλα αυτα εκι εινια μια στο εκατομιριο!
εγο στιν αρχι ειχα βρι μια γκομενα εκι περα ι οποια πλιρονα μονο το φαγιτο τισ!τσαμπα διλαδι γιατι εκι ειναι φτινα μερικα μαγαζια........

επισισ τισ πιρα μονο ενα φορεμα 30 ευρο!
αλλα καθε μερα τιν γαμουσα ακαταπαυστα!ιταν value for money!
αλλα μετα απο τεσερισ πεντε μερεσ τιν βαρεθικα και τιν διαολοστιλα!
και πιγενα στισ πουτανεσ με τον αλανταλον)))

αμα θελετε να δινετε 100 ευρο για μια ορα....αντε και με λιγο διαπραγματευσι για μια νιχτα σε βλαχοπονιρα εξαθλιομενενα πουτανακια τοτε πιγεντε!
μιν νομιζετε οτι θα πατε εκι και θα σασ περιμενουν με τα ποδια ανιχτα οι μολδαβεσ!τοτε χασατε αν νομιζετε ετσι!
σαν μιχανι ατμ σασ βλεπουν και τιποτα αλο!
ειναι γινεκεσ χορισ αισθιματα!
μιλαμε παντα γενικα!
αλλα δεν αξιζει ρε χιστεσ να ψαχνετε να βριτε διαμαντι μεσα στα σκατα!!δε λεει!ιπαρχουν και αλου πορτοκαλιεσ!τα εχι πει και ο μεμοσ αλλα δεν ακουτε!

λιπον  αν θελετε να βριτε τον εροτα τισ ζοισ σασ εκι στον ''παραδεισο ''
κανετε λαθοσ λεβεντεσ μου!δεν ιπαρχουν εροτεσ εκι!μονο καριολιτσεσ που διψανε για πορνοευρο!!!!!!!!!!
αλλα εινια μια καλι προτασι 100 ευρο για ολι νιχτα!αυτο δεν το αμφισβιτο!!!!!
φιλε πιτσι  θελω να πω σε σενα και σε ολους οτι την επομενη φορα που θα ερθει ο φιλος πιρφρος θα του επιστρεψω τα 25 εβρω συν τους τοκους για ολο το διαστημα που περασε γιατι αισθανομαι ασχημα να το διαβαζω συνεχως αυτο.Το οτι οι μολδαβεζες γαμιουνται για λεφτα ειναι κατανοητο λογω φτωχιας ,αλλα αν δεν ηταν αυτες τοτε τι θα εκαναν οι καημενοι κοιλαραδες και ασχημοι αυτου του κοσμου?? Οπως δηλωσε ομως και ο αλλαν αλλα και πολοι αλοι εδω σε γαμανε δεν τις γαμας.Που σημαινει τη βρισκουν κιολας στο γαμησι...οσο το οτι ειναι καρχαριες και χωρις αισθηματα σε πληροφορω οτι οι περισσοτερες γυναικες ειναι ετσι και ας με διαψευσουν οι γηραιοτεροι στο σιτε.Εσυ εισαι νεος και παλικαρι ωραιο αρα εχεις τη δυνατοτητα να γαμας και χωρις λεφτα μη ξεχνας ομως οτι υπαρχουν και αλλοι ,οπως εγω ,που δεν μετραμε τοσο πολυ πλεον και πρεπει να σπονσοραρουμε για να γαμαμε ωραιες πιτσιρικες.Ηταν εδω τελευταια κατι φιλοι ,δεν θα πω ονοματα,που ειναι 30αρηδες και ομορφοι αντρες και καθε μερα γαμουσαν διαφορετικες ,αλλα πολυ ωραιες γκομενες , περασαν καλα συμφωνα με τα λεγομενα τους ,μου λεγαν λοιπον οτι ηρθαν εδω να περασουν καλα και δεν τους νοιαζει ποσα θα χαλασουν .Υπαρχουν λοιπον διαφορων ειδων ανδρες που ερχονται εδω οπως αυτα τα ωραια παιδια που παρα την ομορφια τους πληρωναν τις γκομενες γιατι ετσι γουσταραν και μπραβο τους

Επισκέπτης
φιλε πιτσι  θελω να πω σε σενα και σε ολους οτι την επομενη φορα που θα ερθει ο φιλος πιρφρος θα του επιστρεψω τα 25 εβρω συν τους τοκους για ολο το διαστημα που περασε γιατι αισθανομαι ασχημα να το διαβαζω συνεχως αυτο.
μα προτι φορα το ανεφερα αυτο καυλιαρετζο μου!!!!!!!!!
απλα πρεπει σινιθοσ να ειμαστε τιμιοι στισ πορνοιποσχεσεισ μασ χιστι μου!!!και ειδικα σε ιποσχεσεισ μπουρδελιαρι προσ μπουρδελιαρι πρεπει να εινια ακερεσ και δινατεσ και οχι ιπουλεσ ;) ;) ;)
οσο για τουσ πορνοτοκουσ που λεσ νομιζο ποσ αμα κερασεισ ενα μπολ σμιτανα ειμαστε ενταξει! :P :P :P :P :P

Επισκέπτης
Το οτι οι μολδαβεζες γαμιουνται για λεφτα ειναι κατανοητο λογω φτωχιας ,αλλα αν δεν ηταν αυτες τοτε τι θα εκαναν οι καημενοι κοιλαραδες και ασχημοι αυτου του κοσμου?? Οπως δηλωσε ομως και ο αλλαν αλλα και πολοι αλοι εδω σε γαμανε δεν τις γαμας.Που σημαινει τη βρισκουν κιολας στο γαμησι...οσο το οτι ειναι καρχαριες και χωρις αισθηματα σε πληροφορω οτι οι περισσοτερες γυναικες ειναι ετσι και ας με διαψευσουν οι γηραιοτεροι στο σιτε.Εσυ εισαι νεος και παλικαρι ωραιο αρα εχεις τη δυνατοτητα να γαμας και χωρις λεφτα μη ξεχνας ομως οτι υπαρχουν και αλλοι ,οπως εγω ,που δεν μετραμε τοσο πολυ πλεον και πρεπει να σπονσοραρουμε για να γαμαμε ωραιες πιτσιρικες.Ηταν εδω τελευταια κατι φιλοι ,δεν θα πω ονοματα,που ειναι 30αρηδες και ομορφοι αντρες και καθε μερα γαμουσαν διαφορετικες ,αλλα πολυ ωραιες γκομενες , περασαν καλα συμφωνα με τα λεγομενα τους ,μου λεγαν λοιπον οτι ηρθαν εδω να περασουν καλα και δεν τους νοιαζει ποσα θα χαλασουν .Υπαρχουν λοιπον διαφορων ειδων ανδρες που ερχονται εδω οπως αυτα τα ωραια παιδια που παρα την ομορφια τους πληρωναν τις γκομενες γιατι ετσι γουσταραν και μπραβο τους
χιστι εγο τα λεο ολα αυτα για να μιν περνουν τα μιαλα τον αλον χιστιδον αερα με αυτα που διαβαζουν εδο μεσα και νομιζουν οτι θα πανε εκι και θα τουσ περιμενουν με τα ποδια ανοιχτα οι ελεινομολδαβεσ!!!!!!

αμα εχισ λεφτα στιν μολδαβια γαμασ!
αμα δεν εχισ δε γαμασ!απλα τα πραματα!
δεν πεζι ρολο ι ομορφια εκι χιστεσ!!!!!!!!!!
οπιοσ εχι περισοτερα λεφτα ειναι και ο μεγαλιτεροσ γαμιασ στι μολδαβια!απλα τα πραματα!
μιλαο παντα για τον ξεξοτουριστα και οχι για τον μονιμο χιστι ο οποιοσ θα μενι εκι μονιμα!
αν μενισ εκι μονιμα ενοιτε ποσ θα γαμασ τσαμπα!
αλλα εμασ μασ νιαζι τι θα κανι ο σεξοτουριστα εκι.και οχι οι μονιμοι κατοικοι!αυτοι ενοειτε θα γαμαν και θα δερνουν εκι!

το ζιτουμενο που αναλιουμε σε αυτο το φορουμ ειναι ο σεξοτουριστασ τι δινατοτιτεσ εχι εκι περα! και οχι ο μονιμοσ κατικοσ!το ξανατονιζο γιατι μερικοι χιστεσ ειναι θολομενοι απο τι καυλα και μπορουν να σινιδιτοποιησουν καπια πραματα!
για εναν μονιμο κατικο εκι ενοιτε θα ειναι παραδισοσ.........
αλλα δεν μασ ενδιαφερι αυτο!μασ ενδιαφερι ο πορνοτουριστασ τι δινατοτιτεσ εχι να πιτσιλισι και να βγαλι το πεοχιμο του σε ατακτεσ μολδαβεσ. :rockon:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
η απαντηση ειναι απλή για όλλους τους σεξοτουρίστες το λέω με εικόνες
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• sh162.jpg
    sh162.jpg
    44,4 KB · Εμφανίσεις: 35
  • atm.JPG
    atm.JPG
    21,5 KB · Εμφανίσεις: 32
  • money.GIF
    money.GIF
    1,7 KB · Εμφανίσεις: 33
  • kopievontsoutsounimo6.jpg
    kopievontsoutsounimo6.jpg