Επισκέπτης
οταν ροτισα στα πορνοροσικα κατι μολδαβεσ εξο απο το κλαμπ γιατι πανε με αυτουσ τους ιταλουσ τουσ κιλαραδεσ μου απαντασαν το εξισ!
εχουν λεφτα!!!
οποτε καταλαβενετε γιατι επιπεδου γκομενεσ μιλαμε ιπαρχουν εκι!
καρχαριεσ!εκι δε πεζι ρολο ι εμφανισι!πεζι ρολο ι τσεπι!
αν και εγο καταφερα να πιτσιλισο με 20 ευρο για ολι τιν νιχτα ενα πουτανακι απο κλαμπ.προφανοσ θα τισ αρεσα.
αλλα αυτα εκι εινια μια στο εκατομιριο!
εγο στιν αρχι ειχα βρι μια γκομενα εκι περα ι οποια πλιρονα μονο το φαγιτο τισ!τσαμπα διλαδι γιατι εκι ειναι φτινα μερικα μαγαζια........
επισισ τισ πιρα μονο ενα φορεμα 30 ευρο!
αλλα καθε μερα τιν γαμουσα ακαταπαυστα!ιταν value for money!
αλλα μετα απο τεσερισ πεντε μερεσ τιν βαρεθικα και τιν διαολοστιλα!
και πιγενα στισ πουτανεσ με τον αλανταλον)))
επισισ ενα παραπονο που εχο απο τον μολδολαγνο που του τα εχοσα και απο κοντα!!!!
ενο ειχε πει οτι θα σασ προστατεψι απο τουσ καρχαριεσ....
ο πιρφοροσ ιθελε να κερασει ποτο καπια πορνιδια στο αλεπο στο μαγαζι του μολδολαγνου διλαδι...
αυτεσ πιραν τα πιο ακριβα...
ο μολδολαγνοσ ομοσ δε προιδοποιησε τον πιρφορο και τον αφισε να πλιροσι στο τελοσ 25 ευρο 4 απσεντι!!!!!ορεα προστασια!!!!!!
εγο βεβεα του πιρφορου του ειχα πει να μιν κερασει γιατι ιξερα τι θα πεχτι!
αλλα εκινοσ εφαγε τα μουτρα του...τεσπα!
γενικα ειμαι κατα του κερασματοσ τον καρχαριον!
θεσ να σε γαμισο μορι ?παρε 100 ευρο και ελα ολι τιν νιχτα καριολα να σε λουσο με το ζομο μου.απλα τα πραματα!
μι δινετε θαροσ στουσ καρχαριεσ του χισιναου!
ειναι πονιρεσ και ιπουλεσ!βλαχοπονιρεσ!
το θεμα ειναι απλο για να τελιονουμε γιατι εχο βαρεθει να ακουο διαφιμισισ εδο μεσα.
αμα θελετε να δινετε 100 ευρο για μια ορα....αντε και με λιγο διαπραγματευσι για μια νιχτα σε βλαχοπονιρα εξαθλιομενενα πουτανακια τοτε πιγεντε!
μιν νομιζετε οτι θα πατε εκι και θα σασ περιμενουν με τα ποδια ανιχτα οι μολδαβεσ!τοτε χασατε αν νομιζετε ετσι!
σαν μιχανι ατμ σασ βλεπουν και τιποτα αλο!
ειναι γινεκεσ χορισ αισθιματα!
μιλαμε παντα γενικα!
αλλα δεν αξιζει ρε χιστεσ να ψαχνετε να βριτε διαμαντι μεσα στα σκατα!!δε λεει!ιπαρχουν και αλου πορτοκαλιεσ!τα εχι πει και ο μεμοσ αλλα δεν ακουτε!
λιπον αν θελετε να βριτε τον εροτα τισ ζοισ σασ εκι στον ''παραδεισο ''
κανετε λαθοσ λεβεντεσ μου!δεν ιπαρχουν εροτεσ εκι!μονο καριολιτσεσ που διψανε για πορνοευρο!!!!!!!!!!
αλλα εινια μια καλι προτασι 100 ευρο για ολι νιχτα!αυτο δεν το αμφισβιτο!!!!!
εχουν λεφτα!!!
οποτε καταλαβενετε γιατι επιπεδου γκομενεσ μιλαμε ιπαρχουν εκι!
καρχαριεσ!εκι δε πεζι ρολο ι εμφανισι!πεζι ρολο ι τσεπι!
αν και εγο καταφερα να πιτσιλισο με 20 ευρο για ολι τιν νιχτα ενα πουτανακι απο κλαμπ.προφανοσ θα τισ αρεσα.
αλλα αυτα εκι εινια μια στο εκατομιριο!
εγο στιν αρχι ειχα βρι μια γκομενα εκι περα ι οποια πλιρονα μονο το φαγιτο τισ!τσαμπα διλαδι γιατι εκι ειναι φτινα μερικα μαγαζια........
επισισ τισ πιρα μονο ενα φορεμα 30 ευρο!
αλλα καθε μερα τιν γαμουσα ακαταπαυστα!ιταν value for money!
αλλα μετα απο τεσερισ πεντε μερεσ τιν βαρεθικα και τιν διαολοστιλα!
και πιγενα στισ πουτανεσ με τον αλανταλον)))
επισισ ενα παραπονο που εχο απο τον μολδολαγνο που του τα εχοσα και απο κοντα!!!!
ενο ειχε πει οτι θα σασ προστατεψι απο τουσ καρχαριεσ....
ο πιρφοροσ ιθελε να κερασει ποτο καπια πορνιδια στο αλεπο στο μαγαζι του μολδολαγνου διλαδι...
αυτεσ πιραν τα πιο ακριβα...
ο μολδολαγνοσ ομοσ δε προιδοποιησε τον πιρφορο και τον αφισε να πλιροσι στο τελοσ 25 ευρο 4 απσεντι!!!!!ορεα προστασια!!!!!!
εγο βεβεα του πιρφορου του ειχα πει να μιν κερασει γιατι ιξερα τι θα πεχτι!
αλλα εκινοσ εφαγε τα μουτρα του...τεσπα!
γενικα ειμαι κατα του κερασματοσ τον καρχαριον!
θεσ να σε γαμισο μορι ?παρε 100 ευρο και ελα ολι τιν νιχτα καριολα να σε λουσο με το ζομο μου.απλα τα πραματα!
μι δινετε θαροσ στουσ καρχαριεσ του χισιναου!
ειναι πονιρεσ και ιπουλεσ!βλαχοπονιρεσ!
το θεμα ειναι απλο για να τελιονουμε γιατι εχο βαρεθει να ακουο διαφιμισισ εδο μεσα.
αμα θελετε να δινετε 100 ευρο για μια ορα....αντε και με λιγο διαπραγματευσι για μια νιχτα σε βλαχοπονιρα εξαθλιομενενα πουτανακια τοτε πιγεντε!
μιν νομιζετε οτι θα πατε εκι και θα σασ περιμενουν με τα ποδια ανιχτα οι μολδαβεσ!τοτε χασατε αν νομιζετε ετσι!
σαν μιχανι ατμ σασ βλεπουν και τιποτα αλο!
ειναι γινεκεσ χορισ αισθιματα!
μιλαμε παντα γενικα!
αλλα δεν αξιζει ρε χιστεσ να ψαχνετε να βριτε διαμαντι μεσα στα σκατα!!δε λεει!ιπαρχουν και αλου πορτοκαλιεσ!τα εχι πει και ο μεμοσ αλλα δεν ακουτε!
λιπον αν θελετε να βριτε τον εροτα τισ ζοισ σασ εκι στον ''παραδεισο ''
κανετε λαθοσ λεβεντεσ μου!δεν ιπαρχουν εροτεσ εκι!μονο καριολιτσεσ που διψανε για πορνοευρο!!!!!!!!!!
αλλα εινια μια καλι προτασι 100 ευρο για ολι νιχτα!αυτο δεν το αμφισβιτο!!!!!