Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
1. δίκιο έχεις σε αυτό...τον δάγκωνες, οπότε ευκαιρία να μείνεις μέσα με τα κορμιά
2. σόρρυ μολδολάγνε, δεν πέρασα από το μαγαζί σου γιατί με περιέλαβαν εκεί και με πήγαιναν αλλού, μέχρι που μου έκανε γκόμενα το τραπέζι στο σπίτι της
3. ελπίζω να επανορθώσω την άλλη φορά
4. τελειο το κισινάο με τα χιόνια, σου ερχόταν να ξαναγίνεις παιδί και να παίξεις χιονοπόλεμο.
5. το μόνο που επισκέφτηκα από τα "στέκια μας" ήταν το ΟΠΑ. Και μου έκανε εντύπωση που ήταν γεμάτο. Ελπίζω το ίδιο καλά να πηγαίνουνε ολονών οι δουλειές σας πάνω...

Κερδίστε γερά, γαμάτε δυνατά.
δεν πειραζει την αλλη φορα μοικανε αυτο που με πειραξε ειναι τα τσιγαρα

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αγαπητέ μου, εγώ δεν έχω απωθημένα.
Απλά μου αρέσουν τα ωραία και ραφιναρισμένα πράγματα.
Όπως ένα (ή και περισσότερα) ωραίο λεπτοκαμωμενο μωρό και ηφαίστειο στο κρεββάτι.
Έτσι κάπως είναι και ο μουσακάς του FL. Εξωτερικά, ωραίος, ροδοκοκινισμένος και με την πρώτη μπουκιά να δέχεται ο ουρανίσκος σου μιά πανδαισία, γεύσεων, αρωμάτων και αισθήσεων. Φάε και τα λέμε...

MOLDO
Συνάντησα κάποια που σε ξέρει.
Της είπα ότι είμαστε φίλοι από παλιά και μου είπε ότι έχει την χειρότερη γνώμη για εσένα.
Όταν την ρώτησα τι εννοεί, μου είπε ότι ΑΥΤΟΣ (εσένα εννοούσε) το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι οι γυναίκες.
Οφείλω να ομολογήζω ότι δεν το περίμενα. Σοκαρίστηκα σε αφάνταστο βαθμό!
Λεπτομέρειες από κοντά.
δεν αμφισβητω τα λεγομενα σου αγαπιτε  :grin: :grin: το οτι με ξερουν πολλες ειναι γνωστο και το οτι με ενδιαφερουν μονο οι γυναικες επισης δεν το αρνουμε ,το να το πει μια που  :knockinb: εσυ σημαινει οτι ειναι καλη και με δικα μου ιχνη στο κορμι της ,ομως αν με πμ μου αναφερεις ποια τοτε θα το εκτιμησω
αλλαν ειναι κατι ελληνες εδω και περιμενουν καποιες απο τιρασπολ μηπως ειναι και η δικια σου μεσα??? :2on1: :idiot:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
δεν αμφισβητω τα λεγομενα σου αγαπιτε  :grin: :grin: το οτι με ξερουν πολλες ειναι γνωστο και το οτι με ενδιαφερουν μονο οι γυναικες επισης δεν το αρνουμε ,το να το πει μια που  :knockinb: εσυ σημαινει οτι ειναι καλη και με δικα μου ιχνη στο κορμι της ,ομως αν με πμ μου αναφερεις ποια τοτε θα το εκτιμησω
αλλαν ειναι κατι ελληνες εδω και περιμενουν καποιες απο τιρασπολ μηπως ειναι και η δικια σου μεσα??? :2on1: :idiot:

ΧΑΛΑΛΙ τους αν ειναι .
- εγω δεν ζηλεύω καλυτερα να τρωω φιλέτο με παρέα απο το να τρωω σαλατα και μόνος.
Ο νοων νοείτο.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
αλλαν ειναι κατι ελληνες εδω και περιμενουν καποιες απο τιρασπολ μηπως ειναι και η δικια σου μεσα?
Ωπ σύντροφε. Με κοντοχωριανές τραβιέσαι ?
Αν πας κατα κει στείλε πμ.

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
θα ηθελα να ρωτησω τους αγαπητους φιλους
α)ποσο καιρο μπορει να μεινει καποιος μολδαβια?ειχα ακουσει 3 μηνες.αν θελει να μεινει περισσοτερο μπορει να περασει τα συνορα και να ξαναμπει την επομενη μερα η εχει το δικαιωμα 3 μηνες το επομενο ημερολογιακο ετος μια που νοειται ως τουριστας?
β)σε περιπτωση που θελει να μεινει μονιμα τι προυποθεσεις πρεπει να εχει?
σας ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας

Επισκέπτης
α)ποσο καιρο μπορει να μεινει καποιος μολδαβια?ειχα ακουσει 3 μηνες.αν θελει να μεινει περισσοτερο μπορει να περασει τα συνορα και να ξαναμπει την επομενη μερα η εχει το δικαιωμα 3 μηνες το επομενο ημερολογιακο ετος μια που νοειται ως τουριστας?
ο μολδολαγνοσ ειναι ειδικοσ επι του θεματοσ!
ασ δοσι τα φοτα του!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ωπ σύντροφε. Με κοντοχωριανές τραβιέσαι ?
Αν πας κατα κει στείλε πμ.

για σένα ανοιξα πόρτα εκει φίλε μου διοτι στο κισίνεφ δεν προλαβαίνω να πάρω ανάσα απο τους μο(υ)να-χοφάιδες  (βλέπε άποψη Σοριτα για Μολντο).

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Προς το παρόν Φιλλιά πολλά με αγάπη απο Σόφια BG.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Νάσαι καλά σύντροφε και αν θες σε ξεναγώ το Πάσχα στα μυστικά της Υπερδνειστερίας.

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
σκεφτεσαι να την κανεις για παντα κισιναου η απλα ρωτας

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
[/q
λοιπον αγαπητε κολασιτη στη μολδαβια μπορεις να μεινεις 90 και 90 μερες το χρονο κατανοητο? αν τηελεις να μεινεις μονιμα τοτε πρεπει να δουλευεις καπου επισημα η να εχεις δικια σου εταιρεια οποτε κανεις αδεια παραμονης και αδεια εργασιας ,που ανανεωνεις καθε χρονο ,οταν ερθεις θα σου αναλυσω περισσοτερο και θα σου λυσω οτι αλλες αποριες εχεις.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
για σένα ανοιξα πόρτα εκει φίλε μου διοτι στο κισίνεφ δεν προλαβαίνω να πάρω ανάσα απο τους μο(υ)να-χοφάιδες  (βλέπε άποψη Σοριτα για Μολντο).

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Προς το παρόν Φιλλιά πολλά με αγάπη απο Σόφια BG.
αν μιλαμε για μοναχοφαηδες τοτε μπορω να σου θυμησω το ραντεβου σου με δυο υπαρξεις και δεν με καλεσες ,οσο για τον σοριτα να σου πω οτι οταν ειναι να  :knockinb: χανεται οποτε....ποιος ειναι μοναχοφαης θα το κρινει ο λαος

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν πειραζει την αλλη φορα μοικανε αυτο που με πειραξε ειναι τα τσιγαρα
η αλήθεια είναι πως ήθελα να σε ρωτήσω κάτι σχετικά με αυτό.
δεδομένου πως δεν είμαι καπνιστής και δεν ξέρω
επειδή κουβαλάω πάντα light βαλίτσες, για να τις παίρνω στο αεροπλάνο, αν πάρω μια κούτα τσιγάρα από το Βενιζέλο duty free, παιρνώντας μέσα από Ρουμανία υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα;; Πρέπει να τα δηλώσω στα customs στη Μολδαβία όταν τα φέρω;;

Ευχαριστώ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
στο αεροδρόμιο μου είπανε πως για παραπάνω από 3 μήνες χρειάζεσαι απλά ειδική βίζα.
για το μόνιμο...βλέπε Μόλδο

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Νάσαι καλά σύντροφε και αν θες σε ξεναγώ το Πάσχα στα μυστικά της Υπερδνειστερίας.

Αυτό το θεωρώ υπόσχεση που θα ζητηθή να τηρηθεί καθότι εγινε και δημοσίως.

ΥΓ.: το Πασχα θα σουβλίσουμε κανενα αρνάκι ή με λουκάνικα θα την βγάλουμε;;;

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Αρνάκι γιοκ !! Μόνο οι μουσουλμάνοι τρώνε αρνί στις χώρες της πρώην ΣΕ. Πάτάτες και λουκάνικα είναι ΟΚ, αντε και κανένα χαλαζιέτ (πηχτη από κοτόπυλο).
Να είμαστε σε επαφή. Τα σέβη μου.

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
η αλήθεια είναι πως ήθελα να σε ρωτήσω κάτι σχετικά με αυτό.
δεδομένου πως δεν είμαι καπνιστής και δεν ξέρω
επειδή κουβαλάω πάντα light βαλίτσες, για να τις παίρνω στο αεροπλάνο, αν πάρω μια κούτα τσιγάρα από το Βενιζέλο duty free, παιρνώντας μέσα από Ρουμανία υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα;; Πρέπει να τα δηλώσω στα customs στη Μολδαβία όταν τα φέρω;;

Ευχαριστώ.

Κανονικά πρέπει να δηλώσεις αν μεταφέρεις περισσότερες από 1 κούτες. Παρόλα αυτά, τους ξένους δεν τους ψάχνουν. Πάντα όμως με ρωτάνε αν έχω να δηλώσω τίποτα. Και βέβαια πάντα απαντώ όχι. Τη τελευταία φορά είχα στη τσάντα μου 6 κούτες (5 του Μοναχοφάη και 1 δική μου).

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
αν μιλαμε για μοναχοφαηδες τοτε μπορω να σου θυμησω το ραντεβου σου με δυο υπαρξεις και δεν με καλεσες ,οσο για τον σοριτα να σου πω οτι οταν ειναι να  :knockinb: χανεται οποτε....ποιος ειναι μοναχοφαης θα το κρινει ο λαος

Αναρωτιέμαι...
Η μνήμη σου είναι επιλεκτική ή αδύνατη?
Αν είναι επιλεκτική, τότε να σε βοηθήσω να θυμηθείς...
Αν είναι αδύνατη (και δεν εννοώ λεπτή) τότε αυτό συμβαίνει λόγω ηλικίας, ή ιδεολογίας?

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6

Μου αρέσει ο συλλογισμός σου, αλλά είναι λανθασμένος.
Δεν την  :knockinb: για 3 βασικούς λόγους:
1. Όταν διεπίστωσα πιθανά ίχνη σου στο κορμί της, αποφάσισα να μην μπω στην διαδικασία της αναπόφευκτης σύγκρισης, φοβούμενος την κατά κράτος ήττα.
2. Για λόγους αρχής δεν τρώω ΠΟΤΕ εκεί που τρώνε ή έχουν φάει οι φίλοι μου. Είμαι της παλαιάς σχολής. Εξάλλου οι φυτεία είναι μεγάλη και η σοδειά ακόμα μεγαλύτερη...
3. Πρόκειται για επαγγελματική επαφή και όχι "τρίτου τύπου". Ως εκ τούτου, η συμπεριφορά μου ήταν ανάλογη.

Λεπτομέρειες από κοντά πολύ σύντομα.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μου αρέσει ο συλλογισμός σου, αλλά είναι λανθασμένος.
Δεν την  :knockinb: για 3 βασικούς λόγους:
1. Όταν διεπίστωσα πιθανά ίχνη σου στο κορμί της, αποφάσισα να μην μπω στην διαδικασία της αναπόφευκτης σύγκρισης, φοβούμενος την κατά κράτος ήττα.
2. Για λόγους αρχής δεν τρώω ΠΟΤΕ εκεί που τρώνε ή έχουν φάει οι φίλοι μου. Είμαι της παλαιάς σχολής. Εξάλλου οι φυτεία είναι μεγάλη και η σοδειά ακόμα μεγαλύτερη...
3. Πρόκειται για επαγγελματική επαφή και όχι "τρίτου τύπου". Ως εκ τούτου, η συμπεριφορά μου ήταν ανάλογη.

Λεπτομέρειες από κοντά πολύ σύντομα.
αυριο εχουμε τραπεζι τον ελληνα πρεσβη στο κιεβο και στον προξενο στην οδησσο ,στο ελ γρεκο θα φανε αρνακι στο φουρνο με πατατες του φιλου μου φλ.
1.Πιθανα ιχνη??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
2.Εργοστασιο παραγωγης εννοεις
2. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
λοιπον αγαπητε κολασιτη στη μολδαβια μπορεις να μεινεις 90 και 90 μερες το χρονο κατανοητο? αν τηελεις να μεινεις μονιμα τοτε πρεπει να δουλευεις καπου επισημα η να εχεις δικια σου εταιρεια οποτε κανεις αδεια παραμονης και αδεια εργασιας ,που ανανεωνεις καθε χρονο ,οταν ερθεις θα σου αναλυσω περισσοτερο και θα σου λυσω οτι αλλες αποριες εχεις.

διλαδι μολδολαγνε μπορισ να μινισ 180 μερεσ το χρονο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom