Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
τι εγινε εδο?ακομα με τισ ξεπεσμενες, εξαθλιομενεσ και αξιολιπιτεσ μολδαβεσ ασχολιστε?
απαπα!

Πίτση πορνοερευνητη και πορνορεπόρτερ ΒΟΗΘΕΙΑ στείλε πμ θέλω να αυξήσω την αντοχή μου στο
:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
σε ολους τους κολΑΣΙΤΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ (ΜΟΛΔΑΒΙΑ)

Επισκέπτης
Ευχαριστούμε Δημήτρη αυτες είναι οι καλύτερες ευχες! Καλή Χρονιά ευτυχία να παει καλά το Ελ γκρεκο δώσε χαιρετίσματα στον Φλ και μη τον πήζεις τόσο πολύ ας τον να  :knockinb:  λίγο.. :grin:

σε ολους τους κολΑΣΙΤΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ (ΜΟΛΔΑΒΙΑ)

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
α ρε κολασιτες τι κανουν οι γιορτες  :headbang: σας κλεισαν οι γυναικουλες σας ολους μεσα αντε καλη χρονια υγεια ευτυχια και πολλα λεφτα (ιδιαιτερα στον αλλαν)

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
α ρε κολασιτες τι κανουν οι γιορτες  :headbang: σας κλεισαν οι γυναικουλες σας ολους μεσα αντε καλη χρονια υγεια ευτυχια και πολλα λεφτα (ιδιαιτερα στον αλλαν)

MOLDO, πες στον FL να ετοιμάζει τον μουσακά...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Χρονια  πολλα  σοριτα  που  στο  μιαλο  σου  βραζεις   βλητα    χρονια  πολλα  ρε  ρεντ  που  στο   χωριο  σου  εισε   the  best    χρονια   πολλα   ρε  μολδο   που    το  παστιτσιο   φτιαχνεις   μονο    ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ  απο  ουκρανια    εκατσα    δυο   νυχτες    κισινιοφ   τα  ιδια   δεν  εχει  αλαξει  κατι  σιμαντικα    το  μονο  νεο   ειναι  οτι   25000  νεα   αυτοκινητα  γραφτικαν   στο  κισηινευ   το  τελεφτεο  6μινο  ρεκορ  για εκει !!!!!!!! τιν προτοχρονια   τα  τοπ  μορα  ειταν  σε  πριβε  κλαμπ  και  αλλαζανε   απο  πριβε  σε  πριβε   με   λιμουζινες   νοικιαζομενες   αλλα  αμερικα   το  ιδιο  και  χριστουγενα.   συναντισα  και  τον  ρεντ   εχει  γινει   απο  φ16    ντακοτα   πριν  απο 3 -4  χρονια  ειχε   2000  κμ  για  πλακα   τωρα  σκεφτεται  να  κανει  500  γερασε   ο  μπορδελιαρις   παει και  αυτος   τον  φλεβαρη  θα  γραφτο  μαλλον  στο  καλητερο   απο τα  3  πριβε  του   κισηνεου  !!!!!!!    καλη  χρονια  σε  ολους    kind  regards      balkanoskilos

Συνημμένα

• War-Dog-Website.jpg
    War-Dog-Website.jpg
    88,4 KB · Εμφανίσεις: 42

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Χρονια  πολλα  σοριτα  που  στο  μιαλο  σου  βραζεις   βλητα    χρονια  πολλα  ρε  ρεντ  που  στο   χωριο  σου  εισε   the  best    χρονια   πολλα   ρε  μολδο   που    το  παστιτσιο   φτιαχνεις   μονο    ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ  απο  ουκρανια    εκατσα    δυο   νυχτες    κισινιοφ   τα  ιδια   δεν  εχει  αλαξει  κατι  σιμαντικα    το  μονο  νεο   ειναι  οτι   25000  νεα   αυτοκινητα  γραφτικαν   στο  κισηινευ   το  τελεφτεο  6μινο  ρεκορ  για εκει !!!!!!!! τιν προτοχρονια   τα  τοπ  μορα  ειταν  σε  πριβε  κλαμπ  και  αλλαζανε   απο  πριβε  σε  πριβε   με   λιμουζινες   νοικιαζομενες   αλλα  αμερικα   το  ιδιο  και  χριστουγενα.   συναντισα  και  τον  ρεντ   εχει  γινει   απο  φ16    ντακοτα   πριν  απο 3 -4  χρονια  ειχε   2000  κμ  για  πλακα   τωρα  σκεφτεται  να  κανει  500  γερασε   ο  μπορδελιαρις   παει και  αυτος   τον  φλεβαρη  θα  γραφτο  μαλλον  στο  καλητερο   απο τα  3  πριβε  του   κισηνεου  !!!!!!!    καλη  χρονια  σε  ολους    kind  regards      balkanoskilos

Καλώς την πράσινη...(υπ) ανάπτυξη...

Συνημμένα

• Rantanplan.jpg
    Rantanplan.jpg
    31,3 KB · Εμφανίσεις: 39

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: kouklos eise σοριτα  ωρεα  φοτογραφια σου   εβαλες  παλι :2funny: :2funny:  ραντ σοριτα πλαν :2funny: :2funny:  αντε και του χρονου  αβερελ  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:  χρονια σου  πολλα  ορεινε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
:2funny: :2funny: kouklos eise σοριτα  ωρεα  φοτογραφια σου   εβαλες  παλι :2funny: :2funny:  ραντ σοριτα πλαν :2funny: :2funny:  αντε και του χρονου  αβερελ  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:  χρονια σου  πολλα  ορεινε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε ποιον μου 8υμιζεις; :think:  Ρε ποιον μου 8υμιζεις; :think:  Ρε ποιον μου 8υμιζεις; :think:    :headbang:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

ευχαριστώ για τις ευχές και ανταποδίδω που εισαστε εσεις γιατι χαθήκατε;;;;
Εγω τρεχω για μαλακιες  αλλα τελος πάντων μου ελειψε ο  ΦΛ που ειναι;;;
Για στειλτε καμια αναφορα πως και τι  ολα καλα;;;.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
κατι που δεν εγραψα οι ιταλοι και οι τουρκοι πλεον δεν πηγενουν μολδαβια οπος παλια αλλα καλανε τα μορα σε ιταλια και τουρκια  και πληρονουν τα παντα και ρουχα κτλ αλλα γαμανε οκ αλλα κολπα  !!!!!  στιν μολδοβα  εχει κυκλοφορισει  οτι  στην  τουρκια  περνανε σαν βασηλησες παλι!!!!!!  και οντος  οι τουρκαλαδες τα χονουν και γλητονουν και την ταλεπορια επησης  στο drive μεχρι της 12 το βραδυ δεν εχει εισοδο μετα της 12 200 λεει για τους αντρες μονο!!!! και γιαυτο ολοι πηγενουν νορις  και το μαγαζι φουλαρει απο νορις λεφτερι38 αλα λογια να αγαπιομαστε καλη χρονια σε ολους

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Εχει τόσα ωραία πραγματα ο μουσακάς σου έμεινε αποθημένο;;;

Αγαπητέ μου, εγώ δεν έχω απωθημένα.
Απλά μου αρέσουν τα ωραία και ραφιναρισμένα πράγματα.
Όπως ένα (ή και περισσότερα) ωραίο λεπτοκαμωμενο μωρό και ηφαίστειο στο κρεββάτι.
Έτσι κάπως είναι και ο μουσακάς του FL. Εξωτερικά, ωραίος, ροδοκοκινισμένος και με την πρώτη μπουκιά να δέχεται ο ουρανίσκος σου μιά πανδαισία, γεύσεων, αρωμάτων και αισθήσεων. Φάε και τα λέμε...

MOLDO
Συνάντησα κάποια που σε ξέρει.
Της είπα ότι είμαστε φίλοι από παλιά και μου είπε ότι έχει την χειρότερη γνώμη για εσένα.
Όταν την ρώτησα τι εννοεί, μου είπε ότι ΑΥΤΟΣ (εσένα εννοούσε) το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι οι γυναίκες.
Οφείλω να ομολογήζω ότι δεν το περίμενα. Σοκαρίστηκα σε αφάνταστο βαθμό!
Λεπτομέρειες από κοντά.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
[size=10pt]MOLDO
Της είπα ότι είμαστε φίλοι από παλιά και μου είπε ότι έχει την χειρότερη γνώμη για εσένα.
Όταν την ρώτησα τι εννοεί, μου είπε ότι ΑΥΤΟΣ (εσένα εννοούσε) το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι οι γυναίκες.
Λεπτομέρειες από κοντά.
[/size]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Αγαπητέ μου, εγώ δεν έχω απωθημένα.
Απλά μου αρέσουν τα ωραία και ραφιναρισμένα πράγματα.
Όπως ένα (ή και περισσότερα) ωραίο λεπτοκαμωμενο μωρό και ηφαίστειο στο κρεββάτι.
Έτσι κάπως είναι και ο μουσακάς του FL. Εξωτερικά, ωραίος, ροδοκοκινισμένος και με την πρώτη μπουκιά να δέχεται ο ουρανίσκος σου μιά πανδαισία, γεύσεων, αρωμάτων και αισθήσεων. Φάε και τα λέμε...

MOLDO
Λεπτομέρειες από κοντά.
Χαιρετώ όλους τους φίλους και συναγωνιστές..
Ζητώ ταπεινά συγνώμη για την εξαφάνιση μου αλλά από τα κάτεργα δεν είναι και τόσο εύκολο να ξεφύγεις.. Τό ίδιο ευκολο δεν είναι και να ξεκολήσεις από το μέλι.. :rockon: Και η αλήθεια είναι πως εδώ έχει πάααρα πολύ μέλι..Χρόνο και διάθεση να έχεις..
Τις γενικές εντυπώσεις μου για την Μολδαβία θα της εκφάσω όταν κατέβω Ελλάδα και θα έχω και πλήρη εικόνα της κατάστασης.. Για την ώρα αποκτώ  εμπειρίες και γνώση για να σας την μεταδώσω σύντομα..
Σορίτα είσαι εδώ και δεν εμφανίστηκες καθόλου; Μύρισες εξ αποστάσεως τον μουσακά? Τ ι διάολο αρωματικά βάζω μέσα και έχει τόσο έντονη μυρωδιά; Ή έστειλες πάλι κατασκοπο και δεν το πήραμε είδηση.. Είναι αλήθεια πως κατα διαστήματα έρχονται κάτι αστέρια στο μαγαζί.. Τώρα αν είναι αυτές οι πληροφοριοδότες σου δεν μπορώ να το εξακριβώσω.. Πάντως εσύ δεν εμφανίστηκες και σου βγάζω κίτρνη κάρτα.. Τό ίδιο και στον red που έμαθα πως ήταν εδώ αλλά δεν έδωσε σημάδια ζωής.. Είπαμε ρε παλληκάρια από το μέλι δύσκολα ξεκολάς αλλά΄ένα γειά στους συναγωνιστές δεν κοστίζει και πολύ κόπο και χρόνο..
Ο Μόλδο κατέβηκε Ελλάδα και τον περιμένω σήμερα να γυρίσει αλλά μάλλον οι καιρικές συνθήκες σε Βουλγαρία και Ρουμανία πρέπει να είναι πολύ ηάλια και έχω χάσει τα ίχνη  του..Όσο για αυτά που σε πληροφόρησαν αγαπητέ Σορίτα για τον Μόλδο, η απάντηση μου είναι "ουδέν σχόλιο" γιατί δεν θέλω να ιντριγκάρω την υπόθεση..
Τέλος, εδώ χιονίζει 3 μέρες και η θερμοκρασία κυμένεται από -7 μέχρι -10..
Αλλά με τέτοια απίστευτα μωρά που να νιώσεις κρύο.. Πάντα οι θερμοκρασίες είναι στα κόκκινα εδώ :rockon: :rockon:..
Σας στέλνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς από το παγωμένο αλλά ταυτόχρονα καυτό Κισινάου..

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Χαιρετώ όλους τους φίλους και συναγωνιστές..
Ζητώ ταπεινά συγνώμη για την εξαφάνιση μου αλλά από τα κάτεργα δεν είναι και τόσο εύκολο να ξεφύγεις.. Τό ίδιο ευκολο δεν είναι και να ξεκολήσεις από το μέλι.. :rockon: Και η αλήθεια είναι πως εδώ έχει πάααρα πολύ μέλι..Χρόνο και διάθεση να έχεις..
Τις γενικές εντυπώσεις μου για την Μολδαβία θα της εκφάσω όταν κατέβω Ελλάδα και θα έχω και πλήρη εικόνα της κατάστασης.. Για την ώρα αποκτώ  εμπειρίες και γνώση για να σας την μεταδώσω σύντομα..
Σορίτα είσαι εδώ και δεν εμφανίστηκες καθόλου; Μύρισες εξ αποστάσεως τον μουσακά? Τ ι διάολο αρωματικά βάζω μέσα και έχει τόσο έντονη μυρωδιά; Ή έστειλες πάλι κατασκοπο και δεν το πήραμε είδηση.. Είναι αλήθεια πως κατα διαστήματα έρχονται κάτι αστέρια στο μαγαζί.. Τώρα αν είναι αυτές οι πληροφοριοδότες σου δεν μπορώ να το εξακριβώσω.. (1) Πάντως εσύ δεν εμφανίστηκες και σου βγάζω κίτρνη κάρτα.. (2) Τό ίδιο και στον red που έμαθα πως ήταν εδώ αλλά δεν έδωσε σημάδια ζωής.. Είπαμε ρε παλληκάρια από το μέλι δύσκολα ξεκολάς αλλά΄ένα γειά στους συναγωνιστές δεν κοστίζει και πολύ κόπο και χρόνο..
Ο Μόλδο κατέβηκε Ελλάδα (3) και τον περιμένω σήμερα να γυρίσει αλλά μάλλον οι καιρικές συνθήκες σε Βουλγαρία και Ρουμανία πρέπει να είναι πολύ ηάλια και έχω χάσει τα ίχνη  του..Όσο για αυτά που σε πληροφόρησαν αγαπητέ Σορίτα για τον Μόλδο, η απάντηση μου είναι "ουδέν σχόλιο" γιατί δεν θέλω να ιντριγκάρω την υπόθεση..
Τέλος, εδώ χιονίζει 3 μέρες και η θερμοκρασία κυμένεται από -7 μέχρι -10..
Αλλά με τέτοια απίστευτα μωρά που να νιώσεις κρύο.. Πάντα οι θερμοκρασίες είναι στα κόκκινα εδώ :rockon: :rockon:..
Σας στέλνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς από το παγωμένο αλλά ταυτόχρονα καυτό Κισινάου..

(1). Αστειεύεσαι? Αν είχα αστέρια θα τα έστελνα στο στόμα του ΜOLDOλυκου?
(2). Κράτα τις κάρτες στο τσεπάκι σου. Θα σου χρειαστούν! Βρε δεν μου έφτιαξες μουσακά τη τελευταία φορά που ήρθα επάνω? Σας έχει τρελλάνει το μουνί εντελώς!!!
(3). Αντίθετα από αυτόν τον κολασμένο, εγώ όταν έρχομαι ΠΑΝΤΟΤΕ επικοινωνώ μαζί του κι'ας είναι Κνήτης και μοναχοφάης!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
τελευτεα νεα 1 πολικο κλιμα στη μολδαβια  2  25 του μινος  ο βορονιν εχει κλιθει απο το ανοτατο δικαστηριο της μολδαβιας για τα γνωστα γεγονοτα 3 εκτελεσαν εχτες το πρωη σε κεντρικη πλατεια  του κισινεου  τον γνοστο επιχειριματια  ιγκορ μπασαραποβ με μια σφαιρα  εξεπαφης στο κεφαλι  4  ο ρεντ με το ολοκαινουργιο του 4χ4  ξεκινησε για λευκοροσια  και αγια πετρουπολη ελπηζο να  μας γραψει απο εκει 5 αφιστε  τα παστητσια κα αρχηστε τα κοριτσια    kind regards 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τελευτεα νεα 1 πολικο κλιμα στη μολδαβια   2  25 του μινος  ο βορονιν εχει κλιθει απο το ανοτατο δικαστηριο της μολδαβιας για τα γνωστα γεγονοτα 3 εκτελεσαν εχτες το πρωη σε κεντρικη πλατεια  του κισινεου  τον γνοστο επιχειριματια  ιγκορ μπασαραποβ με μια σφαιρα  εξεπαφης στο κεφαλι  4  ο ρεντ με το ολοκαινουργιο του 4χ4  ξεκινησε για λευκοροσια  και αγια πετρουπολη ελπηζο να  μας γραψει απο εκει 5 αφιστε  τα παστητσια κα αρχηστε τα κοριτσια    kind regards 
1. δίκιο έχεις σε αυτό...τον δάγκωνες, οπότε ευκαιρία να μείνεις μέσα με τα κορμιά
2. σόρρυ μολδολάγνε, δεν πέρασα από το μαγαζί σου γιατί με περιέλαβαν εκεί και με πήγαιναν αλλού, μέχρι που μου έκανε γκόμενα το τραπέζι στο σπίτι της
3. ελπίζω να επανορθώσω την άλλη φορά
4. τελειο το κισινάο με τα χιόνια, σου ερχόταν να ξαναγίνεις παιδί και να παίξεις χιονοπόλεμο.
5. το μόνο που επισκέφτηκα από τα "στέκια μας" ήταν το ΟΠΑ. Και μου έκανε εντύπωση που ήταν γεμάτο. Ελπίζω το ίδιο καλά να πηγαίνουνε ολονών οι δουλειές σας πάνω...

Κερδίστε γερά, γαμάτε δυνατά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom