Χαιρετώ όλους τους φίλους και συναγωνιστές..
Ζητώ ταπεινά συγνώμη για την εξαφάνιση μου αλλά από τα κάτεργα δεν είναι και τόσο εύκολο να ξεφύγεις.. Τό ίδιο ευκολο δεν είναι και να ξεκολήσεις από το μέλι..
Και η αλήθεια είναι πως εδώ έχει πάααρα πολύ μέλι..Χρόνο και διάθεση να έχεις..
Τις γενικές εντυπώσεις μου για την Μολδαβία θα της εκφάσω όταν κατέβω Ελλάδα και θα έχω και πλήρη εικόνα της κατάστασης.. Για την ώρα αποκτώ εμπειρίες και γνώση για να σας την μεταδώσω σύντομα..
Σορίτα είσαι εδώ και δεν εμφανίστηκες καθόλου; Μύρισες εξ αποστάσεως τον μουσακά? Τ ι διάολο αρωματικά βάζω μέσα και έχει τόσο έντονη μυρωδιά;
Ή έστειλες πάλι κατασκοπο και δεν το πήραμε είδηση.. Είναι αλήθεια πως κατα διαστήματα έρχονται κάτι αστέρια στο μαγαζί.. Τώρα αν είναι αυτές οι πληροφοριοδότες σου δεν μπορώ να το εξακριβώσω.. (1) Πάντως εσύ δεν εμφανίστηκες και σου βγάζω κίτρνη κάρτα.. (2) Τό ίδιο και στον red που έμαθα πως ήταν εδώ αλλά δεν έδωσε σημάδια ζωής.. Είπαμε ρε παλληκάρια από το μέλι δύσκολα ξεκολάς αλλά΄ένα γειά στους συναγωνιστές δεν κοστίζει και πολύ κόπο και χρόνο..
Ο Μόλδο κατέβηκε Ελλάδα (3) και τον περιμένω σήμερα να γυρίσει αλλά μάλλον οι καιρικές συνθήκες σε Βουλγαρία και Ρουμανία πρέπει να είναι πολύ ηάλια και έχω χάσει τα ίχνη του..Όσο για αυτά που σε πληροφόρησαν αγαπητέ Σορίτα για τον Μόλδο, η απάντηση μου είναι "ουδέν σχόλιο" γιατί δεν θέλω να ιντριγκάρω την υπόθεση..
Τέλος, εδώ χιονίζει 3 μέρες και η θερμοκρασία κυμένεται από -7 μέχρι -10..
Αλλά με τέτοια απίστευτα μωρά που να νιώσεις κρύο.. Πάντα οι θερμοκρασίες είναι στα κόκκινα εδώ
..
Σας στέλνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς από το παγωμένο αλλά ταυτόχρονα καυτό Κισινάου..