Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αντε πιτσι μου!απο που 8α παρουμε τις νυφες μας?μολδαβια ,ρωσια η ουκρανια?

Επισκέπτης
Πες του πρόξενου να δίνει καμιά βίζα στα κορίτσια και να μην  :jerking:

αυριο εχουμε τραπεζι τον ελληνα πρεσβη στο κιεβο και στον προξενο στην οδησσο ,στο ελ γρεκο θα φανε αρνακι στο φουρνο με πατατες του φιλου μου φλ.
1.Πιθανα ιχνη??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
2.Εργοστασιο παραγωγης εννοεις
2. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
αυριο εχουμε τραπεζι τον ελληνα πρεσβη στο κιεβο και στον προξενο στην οδησσο ,στο ελ γρεκο θα φανε αρνακι στο φουρνο με πατατες του φιλου μου φλ.

Πιθανά ίχνη. Δεν ξέρω αν την πήδηξες. Θα το ξέρω όταν το συζητήσουμε.
Εργοστάσιο, φυτεία, τι σημασία έχει πως το λένε. Σημασία έχει ότι το προϊόν, είτε βιομηχανικό είτε αγροτικό είναι υψηλών προδιαγραφών και αντοχών (MIL SPEC). Δεν χαλάει, δεν βρωμάει, αντέχει στις καταπονήσεις και σκληρή μεταχείρηση, κλπ.

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
419
Πόντοι
26
βασικα αρπαχτικα υπαρχουν παντου.απλα οι ρωσιδες πιο λιγο σε σχεση με ουκρανομολδαβες

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ροσια μιστι μου!μακρια απο μολδαβοουκρανεσ!καρχαριεσ!!!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΜΟΛΝΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Κοίτα ποιος μιλάει που μπροστά του δεν μπορούσαμε να σταυρώσουμε γκόμενα παντός ηλικίας.

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
εμαθα απο εγκυρη πηγη οτι το αρνακι ηταν μελι και ο πρεσβυς εχυσε πανω του ο καριολης :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
ναι μακρια μαλακες μην πηγαινετε μολδαβια δεν λεει!ελλαδα και παλι ελλαδα :jerking:
να πιγενετε μολδαβια χιστεσ μου να καμακονετε παρεα με ενα τσουρμο ιταλουσ τουρκουσ και πορνοαραβεσ!!!!
ετσι θα μασ αφινετε εμασ τουσ ιπολοιποσ πιο παραδισενιουσ προορισμουσ ελευθερουσ!!!!χεχε!

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
να πιγενετε μολδαβια χιστεσ μου να καμακονετε παρεα με ενα τσουρμο ιταλουσ τουρκουσ και πορνοαραβεσ!!!!
ετσι θα μασ αφινετε εμασ τουσ ιπολοιποσ πιο παραδισενιουσ προορισμουσ ελευθερουσ!!!!χεχε!
εγω ειμαι στον παρεαδεισο υπαρχουν και αλλου ειδομεν :rockon: :rockon: :rockon:

μαναβης_2

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
PE ΣΥ ΚΟΛΕΓΑ ΠΕΣΜΑΣ Κ ΕΜΑΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ
ΔΩΣΕ ΠΛΕΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΙ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ,ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΙΣΙΝΑΟΥ ΛΕΓΑΜΕ...
ΕΓΚΑΛΕΟ ΣΠΗΚΙΝΓΚ, ΛΕΩ....

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ο [size=10pt]ΚΟΚΚΙΝΟΣ[/size] που ειναι ρε παιδιά ;; Καιρό έχει να ακουστεί ζεί;;; Μολντο;;;;

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο [size=10pt]ΚΟΚΚΙΝΟΣ[/size] που ειναι ρε παιδιά ;; Καιρό έχει να ακουστεί ζεί;;; Μολντο;;;;
οτι ξερεις ξερω φιλε εχει χαθει απο προσωπου γης μαλλον βρηκε καμια χωριατισα και αραξε

Nemirof

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
θα βαρεθικε να διαβαζει βλακειεs απο τουs Αβερελ κτλ για Μολδαβια, γι αυτο χαθικε. Τωρα ομωs που και ο Πιτσι απομυθοποιει τον δηθεν παραδεισο τι θα ακουσουμε, οτι ειναι κλωνοs & αυτοs οπωs εγω  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
θα βαρεθικε να διαβαζει βλακειεs απο τουs Αβερελ κτλ για Μολδαβια, γι αυτο χαθικε. Τωρα ομωs που και ο Πιτσι απομυθοποιει τον δηθεν παραδεισο τι θα ακουσουμε, οτι ειναι κλωνοs & αυτοs οπωs εγω  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
σε πληροφορω οτι ο πιτσι πηγε σε πολλα μερη αλλα για να  :knockinb: γυρνουσε παντα εδω

μαναβης_2

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
σε πληροφορω οτι ο πιτσι πηγε σε πολλα μερη αλλα για να  :knockinb: γυρνουσε παντα εδω
μεγαλε λαγνε της μπουρδελομολδαβοβλαχιας,τοπιασα κι οτι μουσακα κανεις το πρωτο,μπορει κ μπαμιες γιαχνι,και οτι εισαι παλιος,αλλα ομως δεν εισαι κι "αλλιως" ναουμ....αλανι κ βοηθος,για μας τους περιοδευοντες,απο ποπαιδες μεχρι καβαλαραιους του ντατσουνι,οχι του τζιπιου...ο νοων να νοησει ναουμ,με το συμπαθειο παντα
καταλαβα οτι αν ξεμεινει ο μαναβης με το ντατσουν εξω απο το μαγαζι σου δεν προκειται να ζσπρωξεις λιγο,ουτε την οδικη βοηθεια της δνειστριας θα καλεσεις στο τηλεφωνο,ετσι με το συμπαθειο,επειδη βλεπω ναουμ ,οτι απο λογια κανω "κομπολογια",δεν στη μπαινει ο μαναβης,αλλα "γαμω τη φυλη μου μεσα",οχι τη δικια σου "σπαθενιε μου,γκεγκε?
αιγκαλεο-τουμπα σπρεχεν,συμπαθα με αν σε στεναχοραο,αλλα αυτα ο μαναβης "τα βλεπει με κλειστα ματια " και " τ ακουει με κλειστα αυτια" ,βας-βας ο μολδαβοπαρασκευας :booty: :booty: :booty:

μαναβης_2

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ρε ποπαυς για να μην ενοχλαω εδω,που να σε γραφω ναουμ?
πες με ενα θρεντ γιατι ναουμ ,ξερω οτι εδω ο μαναβης "τη χαλαει" τη μανεστρα κ το μουσακα,κ δε θελει εχθρες κ κοντραξουρες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom