Επισκέπτης
αντε πιτσι μου!απο που 8α παρουμε τις νυφες μας?μολδαβια ,ρωσια η ουκρανια?
ροσια μιστι μου!μακρια απο μολδαβοουκρανεσ!καρχαριεσ!!!!!!!!!αντε πιτσι μου!απο που 8α παρουμε τις νυφες μας?μολδαβια ,ρωσια η ουκρανια?
ροσια μιστι μου!μακρια απο μολδαβοουκρανεσ!καρχαριεσ!!!!!!!!!
αυριο εχουμε τραπεζι τον ελληνα πρεσβη στο κιεβο και στον προξενο στην οδησσο ,στο ελ γρεκο θα φανε αρνακι στο φουρνο με πατατες του φιλου μου φλ.
1.Πιθανα ιχνη???
2.Εργοστασιο παραγωγης εννοεις
2.
αυριο εχουμε τραπεζι τον ελληνα πρεσβη στο κιεβο και στον προξενο στην οδησσο ,στο ελ γρεκο θα φανε αρνακι στο φουρνο με πατατες του φιλου μου φλ.
1.Πιθανα ιχνη???
2.
ροσια μιστι μου!μακρια απο μολδαβοουκρανεσ!καρχαριεσ!!!!!!!!!
ναι μακρια μαλακες μην πηγαινετε μολδαβια δεν λεει!ελλαδα και παλι ελλαδαροσια μιστι μου!μακρια απο μολδαβοουκρανεσ!καρχαριεσ!!!!!!!!!
εμαθα απο εγκυρη πηγη οτι το αρνακι ηταν μελι και ο πρεσβυς εχυσε πανω του ο καριοληςαυριο εχουμε τραπεζι τον ελληνα πρεσβη στο κιεβο και στον προξενο στην οδησσο ,στο ελ γρεκο θα φανε αρνακι στο φουρνο με πατατες του φιλου μου φλ.
1.Πιθανα ιχνη???
2.
εμαθα απο εγκυρη πηγη οτι το αρνακι ηταν μελι και ο πρεσβυς εχυσε πανω του ο καριολης
να πιγενετε μολδαβια χιστεσ μου να καμακονετε παρεα με ενα τσουρμο ιταλουσ τουρκουσ και πορνοαραβεσ!!!!ναι μακρια μαλακες μην πηγαινετε μολδαβια δεν λεει!ελλαδα και παλι ελλαδα
εγω ειμαι στον παρεαδεισο υπαρχουν και αλλου ειδομεννα πιγενετε μολδαβια χιστεσ μου να καμακονετε παρεα με ενα τσουρμο ιταλουσ τουρκουσ και πορνοαραβεσ!!!!
ετσι θα μασ αφινετε εμασ τουσ ιπολοιποσ πιο παραδισενιουσ προορισμουσ ελευθερουσ!!!!χεχε!
PE ΣΥ ΚΟΛΕΓΑ ΠΕΣΜΑΣ Κ ΕΜΑΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕνα πιγενετε μολδαβια χιστεσ μου να καμακονετε παρεα με ενα τσουρμο ιταλουσ τουρκουσ και πορνοαραβεσ!!!!
ετσι θα μασ αφινετε εμασ τουσ ιπολοιποσ πιο παραδισενιουσ προορισμουσ ελευθερουσ!!!!χεχε!
εγω ειμαι στον παρεαδεισο υπαρχουν και αλλου ειδομεν
οτι ξερεις ξερω φιλε εχει χαθει απο προσωπου γης μαλλον βρηκε καμια χωριατισα και αραξεο [size=10pt]ΚΟΚΚΙΝΟΣ[/size] που ειναι ρε παιδιά ;; Καιρό έχει να ακουστεί ζεί;;; Μολντο;;;;
σε πληροφορω οτι ο πιτσι πηγε σε πολλα μερη αλλα για να γυρνουσε παντα εδωθα βαρεθικε να διαβαζει βλακειεs απο τουs Αβερελ κτλ για Μολδαβια, γι αυτο χαθικε. Τωρα ομωs που και ο Πιτσι απομυθοποιει τον δηθεν παραδεισο τι θα ακουσουμε, οτι ειναι κλωνοs & αυτοs οπωs εγω
μεγαλε λαγνε της μπουρδελομολδαβοβλαχιας,τοπιασα κι οτι μουσακα κανεις το πρωτο,μπορει κ μπαμιες γιαχνι,και οτι εισαι παλιος,αλλα ομως δεν εισαι κι "αλλιως" ναουμ....αλανι κ βοηθος,για μας τους περιοδευοντες,απο ποπαιδες μεχρι καβαλαραιους του ντατσουνι,οχι του τζιπιου...ο νοων να νοησει ναουμ,με το συμπαθειο παντασε πληροφορω οτι ο πιτσι πηγε σε πολλα μερη αλλα για να γυρνουσε παντα εδω