Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αλλα αμα ερθεις εδω χωρις καπιον σχετικο απο εδω απλα την γαμισες !!!! κατα τιν αποψη μου παντα μιλαμε για χοντρο γραφιοκρατικονταβαντζιλικη αλλα απο τιν αλλη αμα δεν ερθουν ξενοι την γαμισαν!!!!!!!!!!!!!!το εθρο θα παει 23 17.5 αλαξα σημερα καταλαβες???αμα δεν ειχα την γιναικα εδω θα ειχα φιγει βραδυ !!!! [size=10pt]ο πεθερος δηναμη εδω απο παλια!![/size] σταθηκα τυχερος σε αθτο!!!!!!!!!!!

Οντως την Παντρεύτηκες την Μολδαβή ;;;;;; Δεν εισαι ελευθερο πουλί;;; αλλά κορόιδο στο κλουβί;;
Δεν σε κόβω για τόσο  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Γειά σου ρε φίλε ΦΛ δεν εχω γευθή ακόμα τις γεύσεις σου απο το  EL GRECO επιφυλάσωμαι για την επόμενη επισκεψή μου αλλά σου αφιερώνω τον λόγο 34 του ΕΛΛΗΝΑ με πολύ εκτίμηση.

[size=10pt]34. Γιατί τις δύσκολες στιγμές τις περνάμε με φίλους χωρίς να χρειαζόμαστε ψυχίατρο [/size]

Μολδο---->  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Γειά σου ρε φίλε ΦΛ δεν εχω γευθή ακόμα τις γεύσεις σου απο το  EL GRECO επιφυλάσωμαι για την επόμενη επισκεψή μου αλλά σου αφιερώνω τον λόγο 34 του ΕΛΛΗΝΑ με πολύ εκτίμηση.

[size=10pt]34. Γιατί τις δύσκολες στιγμές τις περνάμε με φίλους χωρίς να χρειαζόμαστε ψυχίατρο [/size]

Μολδο---->  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :kissass: :kissass:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Καλημέρα Πασά μου τι κάνεις πρωι πρωί στο Ιντερνετ δέν έχεις δουλειά σήμερα;;;;

Μην απορείς για το παραπάνω σου εύχωμαι μια χαρούμενη μέρα και να γελάς όλη μέρα...!!!!

Βάλε καμιά φωτό άν μπορεις να δούμε τι γίνεται για να μην σου πώ ότι αφου έχεις DSL  μόνιμο στο μαγαζί πρέπει να βάλεις μια κάμερα να βλέπουμε τι γίνεται στο μαγαζί το βράδι και πως διασκεδάζει ο κόσμος εκεί.(δεν κοστίζη τίποτα εκτός την αγορά της κάμερας).

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα Πασά μου τι κάνεις πρωι πρωί στο Ιντενετ δέν έχεις δουλειά σήμερα;;;;

Μην απορείς για το παραπάνω σου εύχωμαι μια χαρούμενη μέρα και να γελάς όλη μέρα...!!!!
spasibo baby

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Καλημέρα Πασά μου τι κάνεις πρωι πρωί στο Ιντερνετ δέν έχεις δουλειά σήμερα;;;;

Βάλε καμιά φωτό άν μπορεις να δούμε τι γίνεται για να μην σου πώ ότι αφου έχεις DSL  μόνιμο στο μαγαζί πρέπει να βάλεις μια κάμερα να βλέπουμε τι γίνεται στο μαγαζί το βράδι και πως διασκεδάζει ο κόσμος εκεί.(δεν κοστίζη τίποτα εκτός την αγορά της κάμερας).
καλη ιδεα!!!

Επισκέπτης
Ο Αλαν πάντα έχει φοβερές ιδέες...και να φέρνεις και τη Ρενάτα να μας λέει κανα τραγουδάκι στη κάμερα να ερχόμαστε στο τσακίρ κέφι...να φοράει και κανα ξώβυζο.. :2funny:

για να μην σου πώ ότι αφου έχεις DSL  μόνιμο στο μαγαζί πρέπει να βάλεις μια κάμερα να βλέπουμε τι γίνεται στο μαγαζί το βράδι και πως διασκεδάζει ο κόσμος εκεί.(δεν κοστίζη τίποτα εκτός την αγορά της κάμερας).

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ο Αλαν πάντα έχει φοβερές ιδέες...και να φέρνεις και [size=10pt]τη Ρενάτα να μας λέει κανα τραγουδάκι [/size]στη κάμερα να ερχόμαστε στο τσακίρ κέφι...να φοράει και κανα ξώβυζο.. :2funny:

Νομίζω ότι την υπερεκτιμήσαμε την Ρενατα, την είδα με καθημερινα ρούχα αγγαρείας στο μαγαζί και δεν μου έκανε κλίκ αδιάφορον αν υπήρχε ή όχι.... Από φωνή όμως ρέστα φωνάρα.....
τεσπα γούστα ειναι αυτά.....

Επισκέπτης
Και εμένα μου φάνηκε λίγο κρυα σε αντίθεση με τη φίλη της απ το Βουκουρεστι που ήταν για πολλά... :knockinb:

Νομίζω ότι την υπερεκτιμήσαμε την Ρενατα, την είδα με καθημερινα ρούχα αγγαρείας στο μαγαζί και δεν μου έκανε κλίκ αδιάφορον αν υπήρχε ή όχι.... Από φωνή όμως ρέστα φωνάρα.....
τεσπα γούστα ειναι αυτά.....

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1

Αγαπητε αλλαν, σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια αλλα σε παρακαλω μην συνεχιζεις,
1ον γιατι κοκκινιζω ευκολα και
2ον ζηλευει ο Μολδο και θα εχω προβλημα.. Θα με χωσει ακομα ποιο βαθεια στα κατεργα του El Greco :rockon:..
Οσο για τις καμερες που ζητατε να βαλουμε, το καναμε ηδη, αλλα για να βλεπουμε εμεις σε ριπλει οτι δεν προλαβαινει το ματι μας.. Γιατι μερικες φορες μπαινουν τοσες πολλες μαζι που χανουμε τη μπαλα οσο καλοι μπαλαδοροι και αν ειμαστε με τον Μολδο :dancing:.. Οπως για παραδειγμα την Παρασκευη που περιμενουμε 40 γκομενες.. Που να τις προλαβει το ματι μας τοσες πολλες :2funny: :2funny:..
Τελος για τη Ρενατα εχετε σχετικα δικιο, τωρα που την βλεπω καθημερινα ειναι μια συνηθισμενη κοπελα.. Γι αυτο και εγω αρκουμαι να περνω για πρωινο 2 γλυκα φιλια της σε καθημερινη βαση..
Κατα τα αλλα, ΠΟΟΟΟΟΛΥ ΚΡΥΟ ρε παλληκαρια.. Σημερα -15 και ΠΟΟΟΟΛΥ ΧΙΟΝΙ..

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
καλες γιορτες σε ολους πρασινους κοκκινθς ,μαυρους και κομπλεξικους ακομα και στους κολασιτες με μικρο εργαλειο οπως εγω την αγαπη μου απο το κρυο

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
καλες γιορτες σε ολους πρασινους κοκκινθς ,μαυρους και κομπλεξικους ακομα και στους κολασιτες με μικρο εργαλειο οπως εγω την αγαπη μου απο το κρυο
να μου φιλησεις ολα τα μωρα αυριο αντε και καλες γιορτες αλανια :rockon:

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6

Χρόνια Πολλά MOLDO και χαιρετισμούς στον FL.
Χρόνια Πολλά και στους υπόλοιπους.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αγαπητοι πεινασμενοι(απο σεχ)κολασιτες προσκυνω το φιλο μας φλ που χτες εφερε ενα φοβερο αστερι και δεν ειναι μονο αυτο αλλα το αστερι εφερε και ενα μωρο (με διαστασεις που αρεσουν στον αλλαν ) ΚΑΙ ΜΑΣ  :knockinb: ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ χτες δηλαδη ο φλ δεν με ταισε μονο μουσακα .....

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
τα σεβη μου στον φλ καινα ξερετε οτι εχω στειλει ανταποκριτη για σημερα το βραδυ στο ελ γκρεκο!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom