Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αυριο που θα γινει ο πανικος θα μου λειψετε εσυ και ο συντροφος

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
λοιπον μαγκες σκαω ελ γκρεκο και σκαει ενα μουνακι με το κωλο εξω και χορευε με την
κολαρα εξω γεια σου ελ γκρεκο :rockon:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
                ΜΕ  ΕΥΧΕΣ  ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΛΟΥΣ ΣΑΣ.
                            ΕΙΔΙΚΆ ΜΟΛΔΟ + ΦΛ

Συνημμένα

• xrstmasallan.JPG
    xrstmasallan.JPG
    154,4 KB · Εμφανίσεις: 25

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
λοιπον μαγκες σκαω ελ γκρεκο και σκαει ενα μουνακι με το κωλο εξω και χορευε με την
κολαρα εξω γεια σου ελ γκρεκο :rockon:

ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΞΑΝΑΠΗΓΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Δώσε τουλάχιστον περοσσότερες πληροφορίες.

Μόλδο δεν μου τα είπες όλλα για τις Μουνάρες τις Μολδαβέζες - Δέν μου είπες οτι θέλουν αποκλειστικότητες και οτι ζηλεύουν,- ουτε ότι  θεωρούν ιδιοκτησία τους τον Ανδρα, - ούτε οτι καταπιέζουν με συνεχώμενα μυνήματα και σε κάνουν έλεγχο καθε ώρα και στιγμή που είσαι και τι κάνεις δεν θα ανέβω θα σε ....
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ  ΣΑΣ ΤΟ ΧΑΡΙΖΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
NO COMMENTS

Συνημμένα

• BADGIRLS.gif
    BADGIRLS.gif
    33,4 KB · Εμφανίσεις: 33

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εδώ Flowerslover αλλα στελνω ανταποκριση απο τον Moldo..
Χαιρετώ τους απανταχου συναγωνιστές, εραστές του Παραδείσου και μη.. Χρόνια πολλά με πολύ αγάπη - υγεία - χρήμα και πολυ μα παααρα πολυ  :knockinb:..
Εδώ στο El Greco χτες βραδυ εγινε χαμος μεγαλος.. Γύρω στις 50 Μολδαβές εκ των οποιων οι περισσοτερες ηταν Α΄εθνική {οπως τις αποκαλεί ενας συναγωνιστης) οι οποίες ήταν έτοιμες για όλα.. Με τον Μολδο είχαμε χαζέψει αν και αρχίζει και χορταίνει το μάτι μας από ομορφιά.. Τι παιχνίδι έγινε δεν περιγράφεται.. Βέβαια κάθε βράδυ γινεται παιχνιδι εδω.. Όρεξη να υπάρχει και απο παιχνίδι άλλο τιποτα.. Παντρεμενες, συνοδευομενες και μη τα ριχνουν ασυστολα.. Αφου μερικες φορες αναρωτιεμαι "ειμαι τοσο παιδαρος και δεν το εχω καταλαβει" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:..
Και μην βιαστει κανεις να πει για λεφτα γιατι αυτον τον καιρο και εγω και ο Μολδο ειμαστε στεγνοι.. Το μονο που τους πληρωνουμε ειναι το ταξι και αντε και κανενα ποτο στο μαγαζι..
Ζω μεγαλες στιγμες λεμεεεεεε :dancing: :dancing: και ας με εχει κλεισμενο τις πιο πολλες ωρες στα κατεργα του El o Moldo :tickedoff: :tickedoff: Εγω τον αγαπαω και του προσφερω τις φιλες των φιλων μου.. Βεβαια δεν ειναι του ιδιου επιπεδου με τις δικες μου αλλα ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει.. Και ο Μολδο ειναι ποοοολυ καλος μυλος :rockon: :rockon:
Και παλι χρονια πολλα σε ολους σας και αν δεν ξαναστειλω ανταποκριση μεχρι τελος του χρονου, ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ..THN KAΛΥΤΕΡΗ :thumbsup:

Επισκέπτης
χρονια πολλα και καυλα σε ολουσ!
ευχομαι ο νεοσ πορνοχρονοσ να σασ βρει με πολεσ μολδαβεσ στα σιδεροπριονα σασ  φιλτατοι σινεχιστεσ φλ και μολδο!
χρονια πολλα και στουσ αλλουσ σιναγονιστεσ!

koutalianos

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
χρονια πολλά σε όλους του φίλους στη moldavia!!
θα τα πούμε σύντομα αλλα αφήστε και κάτι όρθιο μέχρι τότε!
προσοχή στον καζανόβα!! :grin: :grin:

I love brunettes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Εδώ Flowerslover αλλα στελνω ανταποκριση απο τον Moldo..
Χαιρετώ τους απανταχου συναγωνιστές, εραστές του Παραδείσου και μη.. Χρόνια πολλά με πολύ αγάπη - υγεία - χρήμα και πολυ μα παααρα πολυ  :knockinb:..
Εδώ στο El Greco χτες βραδυ εγινε χαμος μεγαλος.. Γύρω στις 50 Μολδαβές εκ των οποιων οι περισσοτερες ηταν Α΄εθνική {οπως τις αποκαλεί ενας συναγωνιστης) οι οποίες ήταν έτοιμες για όλα.. Με τον Μολδο είχαμε χαζέψει αν και αρχίζει και χορταίνει το μάτι μας από ομορφιά.. Τι παιχνίδι έγινε δεν περιγράφεται.. Βέβαια κάθε βράδυ γινεται παιχνιδι εδω.. Όρεξη να υπάρχει και απο παιχνίδι άλλο τιποτα.. Παντρεμενες, συνοδευομενες και μη τα ριχνουν ασυστολα.. Αφου μερικες φορες αναρωτιεμαι "ειμαι τοσο παιδαρος και δεν το εχω καταλαβει" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:..
Και μην βιαστει κανεις να πει για λεφτα γιατι αυτον τον καιρο και εγω και ο Μολδο ειμαστε στεγνοι.. Το μονο που τους πληρωνουμε ειναι το ταξι και αντε και κανενα ποτο στο μαγαζι..
Ζω μεγαλες στιγμες λεμεεεεεε :dancing: :dancing: και ας με εχει κλεισμενο τις πιο πολλες ωρες στα κατεργα του El o Moldo :tickedoff: :tickedoff: Εγω τον αγαπαω και του προσφερω τις φιλες των φιλων μου.. Βεβαια δεν ειναι του ιδιου επιπεδου με τις δικες μου αλλα ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει.. Και ο Μολδο ειναι ποοοολυ καλος μυλος :rockon: :rockon:
Και παλι χρονια πολλα σε ολους σας και αν δεν ξαναστειλω ανταποκριση μεχρι τελος του χρονου, ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ..THN KAΛΥΤΕΡΗ :thumbsup:
αν και κρύες το κρεβάτι είναι πολύ εμφανίσιμες και πάρα πολύ πρόθυμες να σου κάτσουν όταν γουστάρεις
μακράν καλύτερη αίσθηση από τις ελλεηνίδες πάντως

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
ο ανταποκριτης μου ανεφερε τα πραγματα οπως τα περιγραφει ο φλ και ο μολδολαγνος
στην 1 ειχε γινει καπνος που ηταν αραγε? :tits: :fuck1:

χρονια πολλα αδερφια κρατα τα μωρα ζεστα ερχομαστε :rockon:

otto-3

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
χρονια πολλα και καλα με υγεία και πολλα μουνια :tits: :tits2: και με καθολου τσακομους μεσα στο Μολδαβια-Chisinau...      αντε να κσανανεβω των ιανουαριο :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο ανταποκριτης μου ανεφερε τα πραγματα οπως τα περιγραφει ο φλ και ο μολδολαγνος
στην 1 ειχε γινει καπνος που ηταν αραγε? :tits: :fuck1:

χρονια πολλα αδερφια κρατα τα μωρα ζεστα ερχομαστε :rockon:
εθυγα φιλε αλλα στις 1και 15 ημουν καβαλα οποτε ...πιστευω να με συχωρησει ο ανταποκριτης σου

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΞΑΝΑΠΗΓΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Δώσε τουλάχιστον περοσσότερες πληροφορίες.

Μόλδο δεν μου τα είπες όλλα για τις Μουνάρες τις Μολδαβέζες - Δέν μου είπες οτι θέλουν αποκλειστικότητες και οτι ζηλεύουν,- ουτε ότι  θεωρούν ιδιοκτησία τους τον Ανδρα, - ούτε οτι καταπιέζουν με συνεχώμενα μυνήματα και σε κάνουν έλεγχο καθε ώρα και στιγμή που είσαι και τι κάνεις δεν θα ανέβω θα σε ....
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ  ΣΑΣ ΤΟ ΧΑΡΙΖΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

λοιπον φιλε αλλαν οποιος ερχεται μολδαωια και μενει μονο με μια γκομενα φταιει μονο αυτος και κανενας αλλος

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
θα τον καταλαβεις σιγουρα σε κανα μουνι θα χει χωσει την μουτσουνα του :rockon:
ο ανταποκριτης σου αυτη τη στιγμη ειναι διπλα μου και μου ειπε να σου πω να πας να  :knockinb: δεν ξερω ομως γιατι

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αν και κρύες το κρεβάτι είναι πολύ εμφανίσιμες και πάρα πολύ πρόθυμες να σου κάτσουν όταν γουστάρεις
καταφερες στη μολδαβια να βρεις κρυα γυναικα ,γιατι τοσο χρονια που ειμαι εδω δεν βρηκα ακομα καμια

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
[size=10pt]αν και κρύες το κρεβάτι[/size] είναι πολύ εμφανίσιμες και πάρα πολύ πρόθυμες να σου κάτσουν όταν γουστάρεις

:huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

Ρε εισαι καλά;;;; αντε πιθανόν να σου έτυχε κάποια κρυόκολη αλλά μην το γενικεύης διοτι
εγώ δεν συνάντησα ουτε μία παρότι έχω γνωρίση περίπου γύρω στις  οχτώ (επι χρήμασι) και η μία λάβ στόρι δεν συνάντησα ποτε και πουθενά εκτος απο τις ερωτευμένες  τόση μεγάλη και απόλυτη συμετοχή στο κρεβάτι.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
λοιπον φιλε αλλαν οποιος ερχεται μολδαωια και μενει μονο με μια γκομενα φταιει μονο αυτος και κανενας αλλος

μωρέ εσύ καλά τα λές αλλά τι να έκανα ;;;;; Είπα να δοκιμάσω και εγώ  να δώσω λιγο αγάπη και να γλιτώσω τα ευρά μου που ήταν μηδαμηνά αλλά πάει να με καβαλήση λές και είμαι ιδιοκτησιακο περιουσιακό της στοιχείο.
Απλά δέν μου είπες να προσέχω τα παραπάνω που ανέφερα μου επισήμανες μόνο την οικονομική πλευρά όχι την συναισθηματική και την ζήλεια κλπ κλπ κλπ κλπ.

Επισκέπτης
τι εγινε εδο?ακομα με τισ ξεπεσμενες, εξαθλιομενεσ και αξιολιπιτεσ μολδαβεσ ασχολιστε?
απαπα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom