moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αυριο που θα γινει ο πανικος θα μου λειψετε εσυ και ο συντροφος
θα τον καταλαβεις σιγουρα σε κανα μουνι θα χει χωσει την μουτσουνα τουθα τον καταλαβω μονο αν μου ζητησει το γνωστο κρασι
λοιπον μαγκες σκαω ελ γκρεκο και σκαει ενα μουνακι με το κωλο εξω και χορευε με την
κολαρα εξω γεια σου ελ γκρεκο
αν και κρύες το κρεβάτι είναι πολύ εμφανίσιμες και πάρα πολύ πρόθυμες να σου κάτσουν όταν γουστάρειςΕδώ Flowerslover αλλα στελνω ανταποκριση απο τον Moldo..
Χαιρετώ τους απανταχου συναγωνιστές, εραστές του Παραδείσου και μη.. Χρόνια πολλά με πολύ αγάπη - υγεία - χρήμα και πολυ μα παααρα πολυ ..
Εδώ στο El Greco χτες βραδυ εγινε χαμος μεγαλος.. Γύρω στις 50 Μολδαβές εκ των οποιων οι περισσοτερες ηταν Α΄εθνική {οπως τις αποκαλεί ενας συναγωνιστης) οι οποίες ήταν έτοιμες για όλα.. Με τον Μολδο είχαμε χαζέψει αν και αρχίζει και χορταίνει το μάτι μας από ομορφιά.. Τι παιχνίδι έγινε δεν περιγράφεται.. Βέβαια κάθε βράδυ γινεται παιχνιδι εδω.. Όρεξη να υπάρχει και απο παιχνίδι άλλο τιποτα.. Παντρεμενες, συνοδευομενες και μη τα ριχνουν ασυστολα.. Αφου μερικες φορες αναρωτιεμαι "ειμαι τοσο παιδαρος και δεν το εχω καταλαβει" ..
Και μην βιαστει κανεις να πει για λεφτα γιατι αυτον τον καιρο και εγω και ο Μολδο ειμαστε στεγνοι.. Το μονο που τους πληρωνουμε ειναι το ταξι και αντε και κανενα ποτο στο μαγαζι..
Ζω μεγαλες στιγμες λεμεεεεεε και ας με εχει κλεισμενο τις πιο πολλες ωρες στα κατεργα του El o Moldo Εγω τον αγαπαω και του προσφερω τις φιλες των φιλων μου.. Βεβαια δεν ειναι του ιδιου επιπεδου με τις δικες μου αλλα ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει.. Και ο Μολδο ειναι ποοοολυ καλος μυλος
Και παλι χρονια πολλα σε ολους σας και αν δεν ξαναστειλω ανταποκριση μεχρι τελος του χρονου, ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ..THN KAΛΥΤΕΡΗ
εθυγα φιλε αλλα στις 1και 15 ημουν καβαλα οποτε ...πιστευω να με συχωρησει ο ανταποκριτης σουο ανταποκριτης μου ανεφερε τα πραγματα οπως τα περιγραφει ο φλ και ο μολδολαγνος
στην 1 ειχε γινει καπνος που ηταν αραγε?
χρονια πολλα αδερφια κρατα τα μωρα ζεστα ερχομαστε
αντε ρε οττο και σε χασαμεχρονια πολλα και καλα με υγεία και πολλα μουνια και με καθολου τσακομους μεσα στο Μολδαβια-Chisinau... αντε να κσανανεβω των ιανουαριο
λοιπον φιλε αλλαν οποιος ερχεται μολδαωια και μενει μονο με μια γκομενα φταιει μονο αυτος και κανενας αλλοςΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΞΑΝΑΠΗΓΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Δώσε τουλάχιστον περοσσότερες πληροφορίες.
Μόλδο δεν μου τα είπες όλλα για τις Μουνάρες τις Μολδαβέζες - Δέν μου είπες οτι θέλουν αποκλειστικότητες και οτι ζηλεύουν,- ουτε ότι θεωρούν ιδιοκτησία τους τον Ανδρα, - ούτε οτι καταπιέζουν με συνεχώμενα μυνήματα και σε κάνουν έλεγχο καθε ώρα και στιγμή που είσαι και τι κάνεις δεν θα ανέβω θα σε ....
ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΧΑΡΙΖΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
ο ανταποκριτης σου αυτη τη στιγμη ειναι διπλα μου και μου ειπε να σου πω να πας να δεν ξερω ομως γιατιθα τον καταλαβεις σιγουρα σε κανα μουνι θα χει χωσει την μουτσουνα του
καταφερες στη μολδαβια να βρεις κρυα γυναικα ,γιατι τοσο χρονια που ειμαι εδω δεν βρηκα ακομα καμιααν και κρύες το κρεβάτι είναι πολύ εμφανίσιμες και πάρα πολύ πρόθυμες να σου κάτσουν όταν γουστάρεις
μακράν καλύτερη αίσθηση από τις ελλεηνίδες πάντως
[size=10pt]αν και κρύες το κρεβάτι[/size] είναι πολύ εμφανίσιμες και πάρα πολύ πρόθυμες να σου κάτσουν όταν γουστάρεις
μακράν καλύτερη αίσθηση από τις ελλεηνίδες πάντως
λοιπον φιλε αλλαν οποιος ερχεται μολδαωια και μενει μονο με μια γκομενα φταιει μονο αυτος και κανενας αλλος