Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
  γαμπρε βλεπω εχεις λευτα αισθηματα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
αλλαν στην σαλλονικα ενας εσυ και ενας ο ψωμιαδης μετα απο σας το χαοςςςς :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Zorro_pp_3.jpg
    Zorro_pp_3.jpg
    42,8 KB · Εμφανίσεις: 24

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΧΡΉΖΗς ΨΥΧΊΑΤΡΟ Εγώ ειμαι αστροναύτης γιατρεέεεεεεεεεεε::::!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΥΝΕΛΘΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΗΣ ΤΖΟΒΕΝΟ.
ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΣ ΕΓΙΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΟ.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
αλλανταλιδης  εχω δουλεια τωρα !!!!τα χαπια για την χολιστερινη και το ζαχαρο θα στα γραψη ο ψωμιαδης σε περιμενει!!!!!!!!  και στο πα κοψε τα κοψιδια και της μπηρες το βραδυ!!!!!!!!!! φαε καμια σαλατα ριξε και κανα χερι στην κυρα μπας και σου περασει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• doctor.jpg
    doctor.jpg
    36,5 KB · Εμφανίσεις: 27

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αλλανταλιδης  εχω δουλεια τωρα !!!!τα χαπια για την χολιστερινη και το ζαχαρο θα στα γραψη ο ψωμιαδης σε περιμενει!!!!!!!!  και στο πα κοψε τα κοψιδια και της μπηρες το βραδυ!!!!!!!!!! φαε καμια σαλατα ριξε και κανα χερι στην κυρα μπας και σου περασει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εγραψες τωρα με την φωτο όλλα τα λεφτα πάσο.
:tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ore γελια τον οκτομβρη στο λβοβ !!!! θα βαλουμε μπροστα τον τσαρο της ρωσιας δημητριο λογω γλωσομαθιας και αψογης καμακιακης καταρτησης εση θα εισαι ο εφοπληστης απο τα καμενα βουρλα πουρα κουστουμια και ναυτικο κασκετο αλλα λατσης εγω θα ειμαι ο επιστημων της παρεας μετα της γραματεας μου 1.85 αλογα απο το τσερνεουτσι για να μας εξυπερετη για τα πρακτικα θεματα και θα γελασει και ο καθε πικραμενος στο σιτεεεε !!! μιλαμε για μαστερ ανωτατης μπουρδελιακης!!!!!!! το μονο προβλημα ειναι οτι θα με κυνηγαει μετα ο ρεντ γιατη το λβοβ ειναι το καλο του το κοτετσι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μιλαμε αλλαν πολλα γελια κατα τον οκτομβρη  θα σκαμε στα κλαμπ με το λαντα του τσαρου με νουμερα αγιας πετρουπολης χαιι μιλαμε οπααααα!!!!!!!!!!!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ΕΧΕΙΣ μείνη πισω αδιαβαστος φίλε ποιό Λάντα;;;;
μεγαλωσαν οι δουλειές Με ΤΟΥΑΡΕΓΚ κυκλοφορει  ο τσαρος.
Μεσα ειμαι πάντως οργανωσετο και πάμε αρκει να αντεχεις την πλάκα.
Οσο για τον Ρεντ  καλεσε τον να πάμε παρεα και τι εγινε ας το διασκεδάση ας κάψη και καμια γκόμενα θα βρή αλλη.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΕΧΕΙΣ μείνη πισω αδιαβαστος φίλε ποιό Λάντα;;;;
μεγαλωσαν οι δουλειές Με ΤΟΥΑΡΕΓΚ κυκλοφορει  ο τσαρος.
Μεσα ειμαι πάντως οργανωσετο και πάμε αρκει να αντεχεις την πλάκα.
Οσο για τον Ρεντ  καλεσε τον να πάμε παρεα και τι εγινε ας το διασκεδάση ας κάψη και καμια γκόμενα θα βρή αλλη.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
στο λβοβ θα ερθει με το λαντα ειναι κανονισμενο ο ρεντ δεν πεζει μπαλα ομαδικα !!! ξεκινας μαζι για καφε και τον εχεις χασει στο δρομο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δεν μου λες στα καμενα βουρλα ποσα καραβια εχεις ?? ειπαμε θελεις ντεβουσκα αλογα με λευτα αισθηματα!!! για να ξερει τι θα λεει η γραματεας μου στης νυφες!!!!!!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
στο λβοβ θα ερθει με το λαντα ειναι κανονισμενο ο ρεντ δεν πεζει μπαλα ομαδικα !!! ξεκινας μαζι για καφε και τον εχεις χασει στο δρομο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δεν μου λες στα καμενα βουρλα ποσα καραβια εχεις ?? ειπαμε θελεις ντεβουσκα αλογα με λευτα αισθηματα!!! για να ξερει τι θα λεει η γραματεας μου στης νυφες!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οσα θελεις ρε τι παζαρια θα κανουμε τωρα΄;;;; :2funny:  :2funny: :2funny:
μην ξεχάσης εχω και κοτερο  :2funny: :2funny: :2funny: πάμε καμια βόλτα;;

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οσα θελεις ρε τι παζαρια θα κανουμε τωρα΄;;;; :2funny:  :2funny: :2funny:
μην ξεχάσης εχω και κοτερο  :2funny: :2funny: :2funny: πάμε καμια βόλτα;;
ετσι σε θελω δηναμη!!! αμα ακουσουν και για κοτερο με τρις θα κατεβεις σαλονικα αλλα μετα θα θελουν βολτα χμμμ :think: :think: :think: πως θα το μπαλοσουμε μετα???

Συνημμένα

• kotero-abramovitss.jpg
    kotero-abramovitss.jpg
    33 KB · Εμφανίσεις: 29

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ετσι σε θελω δηναμη!!! αμα ακουσουν και για κοτερο με τρις θα κατεβεις σαλονικα αλλα μετα θα θελουν βολτα χμμμ :think: :think: :think: πως θα το μπαλοσουμε μετα???

Mήν ανησυχής έχω δυο τρεις φίλους στο μεγάλο χωριο (ΑΘΗΝΑ) σκαφάτους κλπ αλλα οι μαλάκες πάνε βολτα συνεχεια με τις ίδιες  και στα ίδια δεν κανουν και καμιά αλαγή στην πλεύση τους.
Ειδικά ο ένας ειναι τετοιος μουνικακας που αν του υποσχεθω οτι θα γαμήση αλογο μπορει να μας κάνη και τον γύρο της Ελλαδος με το σκάφος αρκει να τον φωνάζουμε καπετάνιο.

ρε ψώνια να θέλεις γεμάτη η αγορά........................
Το πολύ πολύ αν δεν εχουμε το κοτερο διαθέσιμο θα το βουλιάξουμε στην Σαντορίνη κανα δυο μέρες πριν ερθουν εδω  και τελειωσε η μπουγάδα θα περιμενουμε να ναυπηγηθή το καινουριο μολις πάρουμε τα χρήματα απο την ασφάλεια.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Mήν ανησυχής έχω δυο τρεις φίλους στο μεγάλο χωριο (ΑΘΗΝΑ) σκαφάτους κλπ αλλα οι μαλάκες πάνε βολτα συνεχεια με τις ίδιες  και στα ίδια δεν κανουν και καμιά αλαγή στην πλεύση τους.
Ειδικά ο ένας ειναι τετοιος μουνικακας που αν του υποσχεθω οτι θα γαμήση αλογο μπορει να μας κάνη και τον γύρο της Ελλαδος με το σκάφος αρκει να τον φωνάζουμε καπετάνιο.

ρε ψώνια να θέλεις γεμάτη η αγορά........................
Το πολύ πολύ αν δεν εχουμε το κοτερο διαθέσιμο θα το βουλιάξουμε στην Σαντορίνη κανα δυο μέρες πριν ερθουν εδω  και τελειωσε η μπουγάδα θα περιμενουμε να ναυπηγηθή το καινουριο μολις πάρουμε τα χρήματα απο την ασφάλεια.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: το εχεις το θεμα . την κυριακη οι μολδαβοι εκλεγουν οριστικα προεδρο  παρακαλατε να ξαναβγει ο βορονιν γιατι αλλιος τερμα μολδαβια ενας καφες θα κανει 6 εβρο  βορονιν ολεε κουμουνια ολου του κοσμου ξαναβγητε [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=ekOV1mYKU6I[/video]   [/video]

Συνημμένα

• 2010-09-02_153939.png
    2010-09-02_153939.png
    49,9 KB · Εμφανίσεις: 30

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
μεχρι στιγμης εχει ψηφησει το 22 τις εκατο τον ψηφοφορον οι κουμουνιστες μποικοταραν της εκλογες για την εκλογη προεδρου χρειαζετε το 33 της εκατο τον ψηφοφορον να ψηφησουν και καποιος να παρει το 50+1 της εκατο τον ψηφον αρχιδια μενδολες παλι δεν θα βγαλουν προεδρο οπος φενεται  :jerking: :jerking:αλλα τορα υπαρχει συνταγματικο κενο γιατι εχουν εξαντλιθει ολες οι πιθανες εκλογες για προεδρικη εκλογη!!!!!! η υπερεσιακη κυβερνηση και ο προεδρος πλεον κατα το συνταγμα τελος !!!!!και απο εδω και περα κανενεας δεν ξερει τη θα γινει !!!! περιμενουμε μεχρι το βραδυ !!!!!!!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
επισης δεν υπαρχει προιγουμενο στην μολδαβια και οι κουμουνιστες αναφερουν οτι κατα το συνταγμα ο προεδρος εκλεγετε απο την βουλη και οχι απο τον λαο απευθειας οπος καθυπερβαση προσπαθει να κανει η φιλοευρωπαικη υπερεσιακη κυβερνηση αντιγραφοντας το ρουμανικο συστημα εκλογης προεδρου ! σκληρη ρωσικη γραφιοκρατια εναντιον τον ευροπαιστον αντε να δουμε το βραδυ κανα κοκκινο στρατο να γουσταρουμε :2funny: :2funny: :2funny: επισης αλλη μια παραμετρο τα ευρωπαικα νεοεπενδυμενα κεφαλεα εχουν ετοιμο προεδρο κοινης αποδοχης αλλα δεν συμφωνουν οι ρωσοι!! οι οπιοι στηλαν και 10 εκατομηρια δολαρια < ανθρωπιστικη βοηθεια>  αντε να δουμε τι θα δουμε!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
oi koymounistes γαμισανε !!!!! μολις και μαζι με τους ψιφους του εξοτερικου ψηφισε το 29% του εκλογικου σοματος οποτε οπος ανακοινωσε ο υπερεσιακος προθηπουργος αυριο μεχρι το μεσιμερη θα κανη συσκεψη η συμαχια τον κοματον κατα τον κουμουνιστον για να ανακοινοσουν τι θα κανουν !!!!!!!!!!  σαν βρεγμενη γατα ο προθηπουργος φιλατ παραδεχτηκε οτι οι εκλογες λογο μη προσελευσης εινε ακυρεες οι κουμουνιστες πανηγηριζουν!! ο βορονιν αμα δεν γινει πραξικοπημα θα βγει σηγουρα προεδρος!! οποτε μαγκες κανα τεσσαρι χρονια οπα θα μαστε παλι!! μαλλον!! :dancing: :dancing: :dancing:  ρεεε τα κουμουνιααα οπα λεμε!!!!! και ο βορονιν πριν της εκλογες τους ειπε οτι αφου η ζωη ακριβινε με τους καινουργιους φιλοευρωπαιστες 6 φορες μεσα σε λιγοτερο απο ενα χρονο μαζεψτε ξυλα γιατι ο χειμονας με αυτους δεν βγενει!!!! και οι μολδαβοι ειδαν επισης τα λαμογια να κανουν βιλες χ5 μερσεντες κτλ με το λαθρεμποριο ξυπνησε το κουμουνιστικο τους !!!!  εχει να πεσει γελιο με τον βορονιν  :2funny: :2funny: :2funny: ο τυπος ειναι κουμουνιστης οπααα λεμε θα τους γαμησει το καγκελο μιλαμεε εμμ μου θελανε μπεντλει και φεραρι τα ζωα ρουμανοπαπαριες και αυτοι!!! :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Anathematismenos

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2010
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
16
Αυτος ο απλυτος στο El Greco τι κανει ρε συ?

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
οι συνταγματολογοι λενε οτι μαλον η βουλη θα ψηφησει να μπορει να εκλεγει ο προεδρος με 57 εκλεχτορες οι κουμουνιστες εχουν 60 αυριο μεχρι τις 5 το απογευμα θα ανακεινοθει το τι θα γινει ! μετα την ουκρανια οπος φενεται πλεον και στην μολδαβια οι κουμουνιστες ξαναπερνουν την χωρα η ρωσια καληπτει την ευρωπαικη κοιλιατης αντε να δουμε !! εκτος και αν καψουν κανα κοινοβουλιο παλι !!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom