Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
FL αν συνεχίσεις να κάνεις τον μουσακά όπως προχθές, θα μετακομίσω στο Κίσινεφ.
Που το εμαθες ρε θηριο :think:.. Προλαβες και εβαλες κατασκοπους?
Αν ο μουσακας της πρωτης μερας τους αρεσε, που να δεις της δευτερης πως ηταν :rockon:
Σας ευχαριστουμε ολους για τα καλα σας λογια αγαπητοι συναγωνιστες.. Ελπιζουμε και ευχομαστε ολα να πανε καλα..
Οσο για το τι γινεται εδω (στον Παραδεισο εννοω), ας μην το περιγραψω εγω γιατι δεν εχω πολυ χρονο στη διαθεση μου..
Αυτοι που πρεπει να κανουν περιγραφη ειναι ο mounopanas και koutalianos που δεν εχουν αφησει Μολσαβη για Μολδαβη να μην την  :knockinb:.. Αφου σκεφτομαι πως με οποια Μολδαβη συνευρεθω απο τωρα και στο εξης, θα εχει περασει απο το κρεβατι τους :tickedoff:. Μιλαμε οτι τα παληκαρια εχουν δωσει στις Μολδαβες να καταλαβουν τι εστι Ελληνας εραστης..Respect μαγκες μου :rockon: :rockon:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Λοιπόν ας αρχίσουμε με μικρή περίληψη όσων έχουμε αναφέρει  για Μολδαβία και ειδικά για το Χισινάου…….χεχεχε   (ωραία παρομοίωση Νονός Πίτσης.)

Για να μην επαναλαμβανόμαστε τα παρακάτω της πρώτης επίσκεψης ισχύουν 100%

Ξεκινήσαμε με δύο αυτοκίνητα  (Συναντηθήκαμε Σόφια Βουλγαρία) εγώ και ο ΦΛ ο οποίος και θα μείνει πλέον μόνιμα εκεί λόγω εργασίας με όλες τις ευχές μας για καλή επιτυχία του εγχειρήματος. 

Διασχίσαμε  Βουλγαρία μέσω ΡΟΥΣ περάσαμε Ρουμανία και από εκεί κατευθυνθήκαμε Χουιστίν για σύνορα  Μολδαβίας  άφιξη μετά από  9-10 ώρες οδήγησης στο Κισινάου  διαδρομή ως γνωστό κάποια σημεία καλά και κάποια σημεία τον κακό τους τον καιρό.

Φυσικά εγώ ως λάτρης των CALL GIRLS δεν έβλεπα την ώρα να ανιχνεύσω το τοπίο
Και φυσικά να δω και τις παλιές γνωριμίες έλα που θέλω να αγιάσω και ο διάολος δεν μ’ αφήνει  τόσο μεγάλη προσφορά όσο ποτέ σε σχέση με την προηγουμένη  εμπειρία μου.
Όποιος διαθέτη τα 100 ευρώ την βραδιά θα περάσει υπέροχα μα πολλαπλές επιλογές
Ψηλές – Ξανθιές μελαχρινές απ’ όλα έχει ο μπαξές αρκεί να διαθέτης  βέβαια τα οικονομικά μου ήταν προγραμματισμένα για να μείνω 9 ημέρες αλλά............ άλλα σκεφτόμαστε και άλλα κάνουμε  για να μην τα πολυλογώ την έβγαλα 5-6 μέρες με επί χρήμα και επίσκεψη σε όλα τα κλαμπάκια τα οποία  κάπου έχω προαναφέρει
Δεν είδα καμία από τις παλιές γνωστές  αλλά ούτε και από τις προτάσεις που μου παρέθεσαν οι φίλοι συναγωνιστές καθότι η προσφορά ήταν πέραν της ζήτησης πολύ μεγάλη.
Εντύπωση μου έκανε η πάρα πολύ φιλική και ευγενική εξυπηρέτησης αλλά και τυχόν παρατηρήσεις των τροχονόμων σε καμιά περίπτωση δεν προσπάθησαν να με γράψουν κλήση αλλά και ούτε να τους δώσω δωράκι ακόμα και σε έλεγχο για ποτό και μάλιστα όλοι (3 φορές για ΦΩΤΑ + ΠΟΤΟ) όσοι με σταμάτησαν μιλούσαν Αγγλικά.

Συνεχίζω……

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Κόστος διαμονής κλπ.
1 € = 17 λέει το άλλαξα περίπου.
Βενζίνες πετρέλαια κλπ. Η χαρά αυτών  που αγαπούν τα ταξίδια  10,57 λέει / λίτρο.

Διαμονή σε ένα πολύ καλό διαμέρισμα με δύο υπνοδωμάτια – κουζίνα – μπάνιο και τουαλέτα χωριστά στη αρχή της Στεφαν ΣΕΛ  Μάρε   40 € / ημέρα.

Σούπερ μάρκετ διάφορα βασικά είδη  στο 50% και 65 % των τιμών από Ελλάδα
(όχι των εισαγομένων αλλά των εγχώριων ειδών)

Ταβέρνες – εστιατόρια  τιμές σε τοπικά εστιατόρια ούτε να τις συζητάμε τζάμπα
Στα Ελληνικά που τίμησα το Μεταξά στο τζάμπο και το Μύκονος στο ΜΑΛΛ
Μύκονος πχ. Σαλάτα επώνυμη του μαγαζιού καταπληκτική γεύση 67 λέει  -
Μουσακάς 65 λέει -  σαλάτα  Σήζαρς  60 λέει  - καφές  νομίζω 20 λέει –

Μεταξα  πχ  κοτόσουπα καταπληκτική  40 λέει – σαλάτα Ελληνική 60 λέει –
                Μουσακάς  65 λέει –
               ( σαλάτα Ελληνική – Φιλέτο _ πίτες – κρασί ποτήρι – μπακλαβάς- νερό
                  240 λέει = περίπου 14-15  ευρώ.)

Ο Μόλντο  και το νέο μαγαζί τους κατά δήλωση του είναι φθηνότερος κατά 1/3 των ως άνω τιμών.

Οφείλω να ομολογήσω όμως ότι έφαγα στα Ελληνικά μαγαζιά ήταν άψογα από θέμα γεύσης (εκτός του μπακλαβά) και σέρβις από το προσωπικό τους ( Μολδαβοί.).
Στα κατά τόπους μαγαζιά όπου  με Μολδο φάγαμε επίσης καλά αλλά δεν θυμάμαι τιμές  καθότι κέρασε ο Μόλδο  και κάποια στιγμή πληρώσαμε κατι με ΦΛ αλλά δεν θυμάμαι.

Διασκέδαση νυχτερινά μαγαζιά

Όλα περίπου παίζουν στις ίδιες τιμές  +- 10 λέει

Πχ. Ρεντ μπούλ    40-60 λέει  - μπακάρντι  45 λέει – κοκα κόλα  20 λέει –
       Β-52   60 λέει – χυμός πορτοκάλι 25 λέει – ουίσκι 45 -60 λέει,
Ικανοποιητικές έως μηδενικές τιμές σε σχέση με τα Ελληνικά δεδομένα ανοιχτά έως το πρωί  ως Ελλάδα.
(Αν έχουν κόσμο).

Κινητή τηλεφωνία  sms στην Ελλάδα   1 λέει ανα μήνυμα  στην Μολδαβία 0,5 λέει
Ομιλία 5 λεπτά περίπου  18 λέει πλήρωσα και πολλές φορες  2- 3 λέει για λιγα δευτερόλεπτα.

Συνεχίζω………………….

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Τώρα ας  αναφερθούμε λίγο και στις γυναίκες κοπέλες της Μολδαβίας  οι οποίες δεν
Έχουν σχέση με τον πληρωμένο έρωτα όπου παίζει πολύ αν έχεις τα φόντα της εμφάνισης και της επικοινωνίας έτσι λοιπόν έπαιξα και είχα επιτυχία 2 στα 2…

Η Πρώτη η Βαλεντίνα  από το Κισίνεφ  Κοντά Ξανθά μαλλιά ωραία όμορφη κοπέλα  23 ετών – 1,73 ύψους -  πλούσια τα ελέη του κυρίου δυστυχώς χάσαμε επικοινωνιακά καθότι τα Αγγλικά της ήταν φτωχά έως  μηδαμινά.

Η δεύτερη η Ιρίνα  από το  Bendery   όμορφη Ξανθιά και αυτή με μακριά μαλλιά έως την μέση της  24 ετών 1,70 ύψους – μικρό στήθος αλλά υπέροχη χαμογελαστή φυσιογνωμία με άψογα  Αγγλικά – Τουρκικά  και φυσικά  τα  της Πατρίδας της.
Και αρκετά οικονομικά ανεξάρτητη τουλάχιστον όσο ήταν μαζί μου.
Ερωτεύσιμη από την πρώτη ματιά .

Οπότε όπως καταλαβαίνετε προτίμησα να συνεχίσω μαζί της τις  διακοπές μου λόγω της επικοινωνιακής δυνατότητας (Αγγλικά + Λίγα Τουρκικά που γνωρίζω).
Μετά την πρώτη μας επαφή γνωριμίας κανονίσαμε να περάσουμε  μαζί το Σ/Κ
Προσφέροντας της το διαμέρισμα μου – Δείπνο – νυχτερινή διασκέδαση ευελπιστώντας να μου κάτσει  και μόνο στην ιδέα από Πέμπτη που το κανονίσαμε έως Σαββάτου δεν ασχολήθηκα ξανά με τα  CALL girls όντως και έτσι έγινε
Αφού ήλθε το μεσημέρι  στο διαμέρισμα μου υπήγαμε για φαγητό, δώσαμε περισσότερο στο να γνωριστούμε καλύτερα  οπότε κατά την έξοδο μας βλέπω ότι άρχισε να τσιμπάει ερωτικά και μου ζητάει να φύγουμε από το κλαμπ και να πάμε στο διαμέρισμα παρακάτω δεν χρειάζεται να πούμε πολλά εκτός του ότι έγινε το σώσε.
Αποτέλεσμα  να μείνω μερικές παραπάνω μέρες για να περάσω καλά και μείναμε μαζί μια εβδομάδα.
Πέρασα πάρα μα πάρα πολύ καλά και σε σχέση με την παρέα της και με τα κορίτσια επί πληρωμή αλλά και σε σχέση με τα οικονομικά που διέθεσα για 15 μέρες.

Φυσικά είναι απαραίτητο να αναφέρω ότι κατι τέτοιες στιγμές καταλαβαίνης και την διαφορά ηλικίας και αντοχής αστα να πάνε η ψυχή πρόθυμη αλλά η σάρξ ασθενή..........
(Πίτση περιμένω το εξιτήριο για την επόμενη σπιτωμένη)

Συνεχίζω….

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ΤΑ οικονομικά κοστολόγια τώρα :
Εκ πρώτης  αφαιρετέ τα των Call girls    είναι υπόθεση του καθένα πόσα μπορεί και πόσες να δεχθεί  παίζουν από 800 λέει ως 2000 λέει για όλο το βράδι. (50-120 ευρώ).
Καθώς επίσης και τα δωράκια σε κοπελιές από καμάκι.

1)  Βενζίνες από Θεσσαλονίκη – Κισινεφ και επιστροφή   300 ευρώ (με το δικό μου)
      ( 300 λίτρα πάνω κάτω  1190 Χ 2 = 2380 ΚΜ)
2) Διοδια   34 Ευρώ  (Βουλγαρία 5 ευρώ – Γέφυρα συνόρων 6 ευρώ- Ρουμάνια 3   
    ευρώ – Μολδαβία 3 ευρώ = 17 ευρώ + 17 επιστροφή = 34 Ευρώ).
3) Διαμονή σε διαμέρισμα  2 υπνοδωματίων  40 €/ μέρα  14 νύχτες Χ 40= 560 €

4) Σούπερ μάρκετ διάφορα είδη πρώτης ανάγκης (καφέδες φρούτα  αλλαντικά 
    κασέρια κλπ.) 100 ευρώ για δυο εβδομάδες.

5) Εστιατόρια  διασκέδαση νυχτερινή  σχεδόν καθημερινή καφετερίες κλπ. 350-400 €

Αυτά και τα υπόλοιπα με υγεία να είμαστε γεροί δυνατοί να ξαναπάμε….
Ρεζουμέ της υπόθεσης ότι όποιος μπορεί να έχει το στοιχείο και την διάθεση της επικοινωνίας με καμάκι κλπ. Μπορεί να περάσει υπέροχα καλά και με ασφάλεια δεν αισθάνθηκα ούτε μια φορά κίνδυνο ή ανασφάλεια να κυκλοφορήσω μόνος και με παρέα πεζός ή με το αυτοκίνητο μου οποιανδήποτε ώρα και στιγμή ανασφάλεια μηδέν.
Επίσης επί πληρωμή κοπέλες άπειρες κούκλες και με συμμετοχή στο κρεβάτι όσο ποτέ σε κανένα  call girl  που συναντώ (εκτός εξαιρέσεων) στα ταξίδια μου σε διάφορες χώρες.
Και μάλιστα ανάλογα με τα οικονομικά του καθένα μπορεί να συνδειάση μια ανάπαυλα από την καθημερινότητα και να περάσει και οικονομικά αλλά και ακριβά σε σχέση πάντα με Μολδαβία ή κάποια ανατολική χώρα Με μέτρο σύγκρισης την Ελλάδα.

Αυτά εν ολίγης ελπίζω να μην σας κούρασα  αν θέλετε κάτι ιδιαίτερο να ρωτήσετε
Και το ξέρω ή μπορώ  με πμ στην διάθεση σας 

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα ΤΟΝ ΦΛ για την προτροπή του να επισκεφθώ αυτη την χώρα όσο και την οικονομική ασφάλεια που μου πρόσφερε για να μπορώ να μείνω όσο χρόνο είθελα.

Τον Μόλντο για την χαρακτηριστική του αποτύπωση της πραγματικότητας της Μολδαβίας και των γυναικών εκεί αλλά και την διαθεση του να με φιλοξενήση.

Τον Λαστμοικανό για την Νάντια..... :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τον Σορίτα και τον Ρεντ για την διαθεση τους να με ξεναγήσουν μέσω των γνωριμιών τους
στα πεπραγμένα της Μολδαβίας.

ΥΓ. αντε σταματώ γιατί θα με βρίσουν κάποιοι κακόβουλοι που έτσι κι αλοιώς περιμένω να
    ακούσω.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

εξαιρετικη ενημερωση .

υγ : κυριε εραστα λεω να κλεινω σιγα σιγα τα αεροπορικα ...  ;)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
εξαιρετικη ενημερωση .

υγ : κυριε εραστα λεω να κλεινω σιγα σιγα τα αεροπορικα ...  ;)

Καλά θα κάνης φίλε αλλά να ξέρεις θα στιριχτής στα πόδια σου και στην ικανοτητά σου μην περιμένης σημαντική Βοήθεια σε θέματα γνωριμιών απο ΦΛ και Μολδο όσο  ασχολούνται με τα του οίκου τους.

Θα φας όμως καλά και σωστά απο κάθε ένοια κι αν το δείς.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
ΤΑ οικονομικά κοστολόγια τώρα :
Εκ πρώτης  αφαιρετέ τα των Call girls    είναι υπόθεση του καθένα πόσα μπορεί και πόσες να δεχθεί  παίζουν από 800 λέει ως 2000 λέει για όλο το βράδι. (50-120 ευρώ).
Καθώς επίσης και τα δωράκια σε κοπελιές από καμάκι.

1)  Βενζίνες από Θεσσαλονίκη – Κισινεφ και επιστροφή   300 ευρώ (με το δικό μου)
      ( 300 λίτρα πάνω κάτω  1190 Χ 2 = 2380 ΚΜ)
2) Διοδια   34 Ευρώ  (Βουλγαρία 5 ευρώ – Γέφυρα συνόρων 6 ευρώ- Ρουμάνια 3   
    ευρώ – Μολδαβία 3 ευρώ = 17 ευρώ + 17 επιστροφή = 34 Ευρώ).
3) Διαμονή σε διαμέρισμα  2 υπνοδωματίων  40 €/ μέρα  14 νύχτες Χ 40= 560 €

4) Σούπερ μάρκετ διάφορα είδη πρώτης ανάγκης (καφέδες φρούτα  αλλαντικά 
    κασέρια κλπ.) 100 ευρώ για δυο εβδομάδες.

5) Εστιατόρια  διασκέδαση νυχτερινή  σχεδόν καθημερινή καφετερίες κλπ. 350-400 €

Αυτά και τα υπόλοιπα με υγεία να είμαστε γεροί δυνατοί να ξαναπάμε….
.....

Ωραίες και χρήσιμες πληροφορίες!
Αν είναι εύκολο πες μας ακόμη:
Η κατάσταση των δρόμων τι λέει? Θέλει τζιπ για να κινηθείς άνετα?
Επίσης όλη αυτή τη διαδρομή Θεσσαλονίκη- Chişinău βγαίνει σε μια μέρα ή οχι?

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ωραίες και χρήσιμες πληροφορίες!
Αν είναι εύκολο πες μας ακόμη:
Η κατάσταση των δρόμων τι λέει? Θέλει τζιπ για να κινηθείς άνετα?
Επίσης όλη αυτή τη διαδρομή Θεσσαλονίκη- Chişinău βγαίνει σε μια μέρα ή οχι?

Αυτή την εποχή ναι προτείνω τζίπ διοτι στην επιστροφή μου συνάντησα Χιονια απο σύνορα Ρουμανιας έως 100 χιλιόμετρα έξω απο την Σόφια οπότε δεν θα την έβγαζα την διαδρομή με συμβατικό αυτοκίνητο ή χωρις χρήση αλυσίδων.
Την προιγούμενη φορά ειχα ανέβη με μερσεντεζ σλκ κάμπριο.
Οι δρόμοι γενικά είναι σε καλή κατασταση αλλά ξέρεις κάποια σημεία είναι στενά δηλ. μόνο μία λωρίδα ανα κατεύθυνση,
Στην Ρουμανία ειδικά περνας μέσα απο πολλά χωριά αν διαθέτης Ναβιγκέιτορ καλό ειναι να το χρησιμοποιήσης.

Ναι η διαδρομή βγαίνη σε μια ημέρα αν αντεχεις να οδηγής 1190 χιλιόμετρα νον στόπ.
Υπολόγισε 16 ώρες οδήγησης καλό ειναι να ξεκινήσης πολύ νωρίς ξημερώματα για να είσαι απόγευμα εκεί.
Λάβε υπ'όψιν σου οτι σκοτεινιάζει νωρίς εκεί δηλ στις 16.00 είναι νύχτα τώρα τον χειμώνα.

df

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
αλλανταλλον εισαι απλα αψογος!...εχω μια ιστορια απο νετ με μια απο κισιναου (ετσι λεγεται?)και λεω να ανεβω προς τα πανω. Επειδη εχω οικονομικη δυνατοτητα και επειδη παντα ειναι καλα να εχουμε εναλλακτικες...το παιχνιδι γινεται στα κλαμπς? η και μεσω ιντερνετ? Με βαση την εμπειρια σου ποια κλαμπς θεωρεις τα πιο αξιολογα?

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αλλανταλλον εισαι απλα αψογος!...εχω μια ιστορια απο νετ με μια απο κισιναου (ετσι λεγεται?)και λεω να ανεβω προς τα πανω. Επειδη εχω οικονομικη δυνατοτητα και επειδη παντα ειναι καλα να εχουμε εναλλακτικες...το παιχνιδι γινεται στα κλαμπς? η και μεσω ιντερνετ? Με βαση την εμπειρια σου ποια κλαμπς θεωρεις τα πιο αξιολογα?

SUN city
Dance planet
Dazevou
Bacardi

απο Ιντερνετ ή καμάκι οπου γουστάρεις Σόπιγκ σέντερς και καφετέριες.
απο τα κλάμπ συνήθως επι χρήμασι αλλα και απο καμάκι πάλι καποια δωράκια θα τα κάνεις δεν σου τα απαιτούν αλλά σίγουρα περιμένουν κάποιο δωράκι ή χρήματα.

df

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
απο δωρακια ξερουμε καλα...καποιο ισως αξιοπιστο σάιτ μηπως εχεις εντοπισει?

Επισκέπτης

Ωραίος Αλαν..και όπως πάντα αναλυτικός :thumbsup: Τις κοπέλες αυτές που τις γνωρισες;

Τώρα ας  αναφερθούμε λίγο και στις γυναίκες κοπέλες της Μολδαβίας  οι οποίες δεν
Έχουν σχέση με τον πληρωμένο έρωτα όπου παίζει πολύ αν έχεις τα φόντα της εμφάνισης και της επικοινωνίας έτσι λοιπόν έπαιξα και είχα επιτυχία 2 στα 2…

Η Πρώτη η Βαλεντίνα  από το Κισίνεφ  Κοντά Ξανθά μαλλιά ωραία όμορφη κοπέλα  23 ετών – 1,73 ύψους -  πλούσια τα ελέη του κυρίου δυστυχώς χάσαμε επικοινωνιακά καθότι τα Αγγλικά της ήταν φτωχά έως  μηδαμινά.

Η δεύτερη η Ιρίνα  από το  Bendery   όμορφη Ξανθιά και αυτή με μακριά μαλλιά έως την μέση της  24 ετών 1,70 ύψους – μικρό στήθος αλλά υπέροχη χαμογελαστή φυσιογνωμία με άψογα  Αγγλικά – Τουρκικά  και φυσικά  τα  της Πατρίδας της.
Και αρκετά οικονομικά ανεξάρτητη τουλάχιστον όσο ήταν μαζί μου.
Ερωτεύσιμη από την πρώτη ματιά .

Οπότε όπως καταλαβαίνετε προτίμησα να συνεχίσω μαζί της τις  διακοπές μου λόγω της επικοινωνιακής δυνατότητας (Αγγλικά + Λίγα Τουρκικά που γνωρίζω).
Μετά την πρώτη μας επαφή γνωριμίας κανονίσαμε να περάσουμε  μαζί το Σ/Κ
Προσφέροντας της το διαμέρισμα μου – Δείπνο – νυχτερινή διασκέδαση ευελπιστώντας να μου κάτσει  και μόνο στην ιδέα από Πέμπτη που το κανονίσαμε έως Σαββάτου δεν ασχολήθηκα ξανά με τα  CALL girls όντως και έτσι έγινε
Αφού ήλθε το μεσημέρι  στο διαμέρισμα μου υπήγαμε για φαγητό, δώσαμε περισσότερο στο να γνωριστούμε καλύτερα  οπότε κατά την έξοδο μας βλέπω ότι άρχισε να τσιμπάει ερωτικά και μου ζητάει να φύγουμε από το κλαμπ και να πάμε στο διαμέρισμα παρακάτω δεν χρειάζεται να πούμε πολλά εκτός του ότι έγινε το σώσε.
Αποτέλεσμα  να μείνω μερικές παραπάνω μέρες για να περάσω καλά και μείναμε μαζί μια εβδομάδα.
Πέρασα πάρα μα πάρα πολύ καλά και σε σχέση με την παρέα της και με τα κορίτσια επί πληρωμή αλλά και σε σχέση με τα οικονομικά που διέθεσα για 15 μέρες.

Φυσικά είναι απαραίτητο να αναφέρω ότι κατι τέτοιες στιγμές καταλαβαίνης και την διαφορά ηλικίας και αντοχής αστα να πάνε η ψυχή πρόθυμη αλλά η σάρξ ασθενή..........
(Πίτση περιμένω το εξιτήριο για την επόμενη σπιτωμένη)

Συνεχίζω….

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ωραίος Αλαν..και όπως πάντα αναλυτικός :thumbsup: Τις κοπέλες αυτές που τις γνωρισες;

Internet---> mamba.ru kai mail.love.ru  το ίδιο ειναι δεν έχει διαφορά.
απλά επιλέγεις και χτυπάς ανοιχτά το όλο θέμα είναι στην δυνατότητα της επικοινωνίας
και στο πώς θα την κάνεις να σε ερωτευτή οπότε αν δεν μπλα μπλα...... Ξέχνατο.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
me to pu efiges rompa eidame aspri mera to xioni eftase tus 70 pontus kai o fl irthe sti moldavia me kalokairina lastixa xe xe kai respekt se kutaliano kai munopano

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom