allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Που το εμαθες ρε θηριο .. Προλαβες και εβαλες κατασκοπους?FL αν συνεχίσεις να κάνεις τον μουσακά όπως προχθές, θα μετακομίσω στο Κίσινεφ.
εξαιρετικη ενημερωση .
υγ : κυριε εραστα λεω να κλεινω σιγα σιγα τα αεροπορικα ... ;)
ΤΑ οικονομικά κοστολόγια τώρα :
Εκ πρώτης αφαιρετέ τα των Call girls είναι υπόθεση του καθένα πόσα μπορεί και πόσες να δεχθεί παίζουν από 800 λέει ως 2000 λέει για όλο το βράδι. (50-120 ευρώ).
Καθώς επίσης και τα δωράκια σε κοπελιές από καμάκι.
1) Βενζίνες από Θεσσαλονίκη – Κισινεφ και επιστροφή 300 ευρώ (με το δικό μου)
( 300 λίτρα πάνω κάτω 1190 Χ 2 = 2380 ΚΜ)
2) Διοδια 34 Ευρώ (Βουλγαρία 5 ευρώ – Γέφυρα συνόρων 6 ευρώ- Ρουμάνια 3
ευρώ – Μολδαβία 3 ευρώ = 17 ευρώ + 17 επιστροφή = 34 Ευρώ).
3) Διαμονή σε διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων 40 €/ μέρα 14 νύχτες Χ 40= 560 €
4) Σούπερ μάρκετ διάφορα είδη πρώτης ανάγκης (καφέδες φρούτα αλλαντικά
κασέρια κλπ.) 100 ευρώ για δυο εβδομάδες.
5) Εστιατόρια διασκέδαση νυχτερινή σχεδόν καθημερινή καφετερίες κλπ. 350-400 €
Αυτά και τα υπόλοιπα με υγεία να είμαστε γεροί δυνατοί να ξαναπάμε….
.....
Ωραίες και χρήσιμες πληροφορίες!
Αν είναι εύκολο πες μας ακόμη:
Η κατάσταση των δρόμων τι λέει? Θέλει τζιπ για να κινηθείς άνετα?
Επίσης όλη αυτή τη διαδρομή Θεσσαλονίκη- Chişinău βγαίνει σε μια μέρα ή οχι?
Καλά θα κάνης φίλε αλλά να ξέρεις θα στιριχτής στα πόδια σου ...
αλλανταλλον εισαι απλα αψογος!...εχω μια ιστορια απο νετ με μια απο κισιναου (ετσι λεγεται?)και λεω να ανεβω προς τα πανω. Επειδη εχω οικονομικη δυνατοτητα και επειδη παντα ειναι καλα να εχουμε εναλλακτικες...το παιχνιδι γινεται στα κλαμπς? η και μεσω ιντερνετ? Με βαση την εμπειρια σου ποια κλαμπς θεωρεις τα πιο αξιολογα?
Τώρα ας αναφερθούμε λίγο και στις γυναίκες κοπέλες της Μολδαβίας οι οποίες δεν
Έχουν σχέση με τον πληρωμένο έρωτα όπου παίζει πολύ αν έχεις τα φόντα της εμφάνισης και της επικοινωνίας έτσι λοιπόν έπαιξα και είχα επιτυχία 2 στα 2…
Η Πρώτη η Βαλεντίνα από το Κισίνεφ Κοντά Ξανθά μαλλιά ωραία όμορφη κοπέλα 23 ετών – 1,73 ύψους - πλούσια τα ελέη του κυρίου δυστυχώς χάσαμε επικοινωνιακά καθότι τα Αγγλικά της ήταν φτωχά έως μηδαμινά.
Η δεύτερη η Ιρίνα από το Bendery όμορφη Ξανθιά και αυτή με μακριά μαλλιά έως την μέση της 24 ετών 1,70 ύψους – μικρό στήθος αλλά υπέροχη χαμογελαστή φυσιογνωμία με άψογα Αγγλικά – Τουρκικά και φυσικά τα της Πατρίδας της.
Και αρκετά οικονομικά ανεξάρτητη τουλάχιστον όσο ήταν μαζί μου.
Ερωτεύσιμη από την πρώτη ματιά .
Οπότε όπως καταλαβαίνετε προτίμησα να συνεχίσω μαζί της τις διακοπές μου λόγω της επικοινωνιακής δυνατότητας (Αγγλικά + Λίγα Τουρκικά που γνωρίζω).
Μετά την πρώτη μας επαφή γνωριμίας κανονίσαμε να περάσουμε μαζί το Σ/Κ
Προσφέροντας της το διαμέρισμα μου – Δείπνο – νυχτερινή διασκέδαση ευελπιστώντας να μου κάτσει και μόνο στην ιδέα από Πέμπτη που το κανονίσαμε έως Σαββάτου δεν ασχολήθηκα ξανά με τα CALL girls όντως και έτσι έγινε
Αφού ήλθε το μεσημέρι στο διαμέρισμα μου υπήγαμε για φαγητό, δώσαμε περισσότερο στο να γνωριστούμε καλύτερα οπότε κατά την έξοδο μας βλέπω ότι άρχισε να τσιμπάει ερωτικά και μου ζητάει να φύγουμε από το κλαμπ και να πάμε στο διαμέρισμα παρακάτω δεν χρειάζεται να πούμε πολλά εκτός του ότι έγινε το σώσε.
Αποτέλεσμα να μείνω μερικές παραπάνω μέρες για να περάσω καλά και μείναμε μαζί μια εβδομάδα.
Πέρασα πάρα μα πάρα πολύ καλά και σε σχέση με την παρέα της και με τα κορίτσια επί πληρωμή αλλά και σε σχέση με τα οικονομικά που διέθεσα για 15 μέρες.
Φυσικά είναι απαραίτητο να αναφέρω ότι κατι τέτοιες στιγμές καταλαβαίνης και την διαφορά ηλικίας και αντοχής αστα να πάνε η ψυχή πρόθυμη αλλά η σάρξ ασθενή..........
(Πίτση περιμένω το εξιτήριο για την επόμενη σπιτωμένη)
Συνεχίζω….
Ωραίος Αλαν..και όπως πάντα αναλυτικός Τις κοπέλες αυτές που τις γνωρισες;