You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μολδαβία - Chişinău
- Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 746K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ευχαριστω για τα καλα σου λογια ..... χτες εφυγε ο αλλαν ...το μαγαζι το ανοιξαμε χτες ...δεν συμφωνο με το βουλωμα του πασοκτζη ...δεν μπορω φιλε να ερθω στην οδησσο αν και το θελω πολυΠέρασα από το Κίσινεφ πριν από 2 ημέρες. Ταξείδι αστραπή! Το μαγαζί των MOLDO + FL δεν παίζεται!
MOLDO, υπάρχει περίπτωση να σε συναντήσω την Δευτέρα το βράδυ στην Οδησσό?
... το μαγαζι το ανοιξαμε χτες ...
παιδια καλες δουλειες , οοοοολα να παν καλα !
Επισκέπτης
Καλορίζικο Δημήτρη...
ευχαριστω για τα καλα σου λογια ..... χτες εφυγε ο αλλαν ...το μαγαζι το ανοιξαμε χτες ...δεν συμφωνο με το βουλωμα του πασοκτζη ...δεν μπορω φιλε να ερθω στην οδησσο αν και το θελω πολυ
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
εμπρος της γης οι κολασμενοι!!!!!!!!!!!!!!! συντροφοι στο κισινεου σινταρακτικα πραγματα!!!! το ευρο πηγε 18.05 λει εχτες στο κεντρο τις πολις διαδηλοση κατα τον ιζραηλιτον οπου οπος διαδηλωσαν προσπαθουν να ελενξουν τιν χωρα οικονομικοκοινονικα και να μαγαρισουν τον μολδαβικο λαο!!!!!!! καλω τους σιντροφους να παψουν να μαλακιζονται στο θρεντ και να μας λενε τα γεγονοτα
mounopanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
18.20 to poulane gia sou mogdolagne me ta oraia soy krasia!!!
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Σωστός ο Νταβάριτς
για πες μας λιγο για σενα απο που ξεφύτρωσες εσύ;;;
τι γνωρίζεις σχετικά με Μολδαβία;;
Δώσε μας ενα στιγμα των γνωσεων σου και τα φώτα σου αν υπάρχουν.
Λογικό να σε ρωτάω με ενα πόστ που εχεις μόνο (χωρίς παρεξήγηση).
-----------------------------------------------------------------------------------
Λοιπόν επέστρεψα απο Μολδαβία μετα απο 15 μέρρες με πολύ περισσότερες και καλύτερες εμπειρίες απο την προιγούμενη φορά της πρώτης μου επισκεψης
Μολίς βρώ χρόνο θα γραψω σχετικά μια παρουσιαση αλλά κατ'ουσίαν παραμένουμε στα
ίδια με το χρονικό της πρώτης παρουσιασης.
Εχει πολλές μα παρα πολλές και ωραίες Γυναίκες, αξίζη να επενδύσετε ενα μικρό διάστημα διακοπών εκεί
(για σεξοτουρισμό Μιλάω).
-----------------------------------------------------------------------------------
Λοιπόν επέστρεψα απο Μολδαβία μετα απο 15 μέρρες με πολύ περισσότερες και καλύτερες εμπειρίες απο την προιγούμενη φορά της πρώτης μου επισκεψης
Εχει πολλές μα παρα πολλές και ωραίες Γυναίκες, αξίζη να επενδύσετε ενα μικρό διάστημα διακοπών εκεί
αντε αλανταλον πεσταμας ντε!! τι εγινε 15 μερες μολδαβια τυχερακια τα χεσκισες τα μολδαβακιαΣωστός ο Νταβάριτς
ευχαριστω για τα καλα σου λογια ..... χτες εφυγε ο αλλαν ...το μαγαζι το ανοιξαμε χτες ...δεν συμφωνο με το βουλωμα του πασοκτζη ...δεν μπορω φιλε να ερθω στην οδησσο αν και το θελω πολυ
Εγώ αντίθετα συμφωνώ με το βούλωμα του μπάρμπα! Είχε ξεφύγει η κατάσταση από κάθε έλεγχο. Για το λόγο αυτό άλλωστε και οι περισσότεροι σταμάτησαν να γράφουν. Μόλις επέστρεψα από την συνάντηση στην Οδησσό. Την επόμενη φορά, καλά θα κάνεις να έρθεις. Καλορίζικο το μαγαζί και καλές δουλειές. Τα λέμε από κοντά τον Γενάρη, εκτός αν έρθεις στην Αθήνα.
FL αν συνεχίσεις να κάνεις τον μουσακά όπως προχθές, θα μετακομίσω στο Κίσινεφ.
Επισκέπτης
Αντε αναμένουμε Αλαν νέες περιγραφές και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες... ;)
μαχμαλα οθαλα τι εγινε παλι ρεεε οποιος λεει οπος εινε τα πραγματα τον βοθλονεται?? σοριτακοο μπαρμπας εισε εσυ και ι μαλακιαςου ι ψολη ποθ θελει χαπια για να σηκοθει οσο μοθσακα και αν φας παλι μαλακια θα τραβασ εγω ριχνο 3 χερια φισικαααα!!!!!!! ρε γιο τσοβ και μαναβη τι να γραψη ο σαμπρελασ !! τον ξεποθποθλιασαν οι ποθτανεσ εδω δεν ειχαι λεφτα να γηρισει ο σοθβλακιασ ταβαριτσ-ρεντ νε το εθρο πηγε 18 και τηα παει 20 γαμισετα εδω οι μολδαβοι τα εχοθν πεξει αλλα τα καριολια εχοθν εβρα απο τιν ξενιτια και κοθνιοθνται ακομα μολδο οραιο το μαγαζακι αλλα πρεπει να αλαξεις προσοπικο βαλε και καμια μοθνιτσα σερβιτορα αντε θα ερθω να φαο μοθσακα!!!
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
o αλητης θελει να μας κραταει σε αγωνια.... ;)
Μικρε θα σε αλήτης ειμαι και πολύ αν χρειαστή αλλά με τους
τυπου πράσινου δεν ξερουν που μπλέκουν αλλά εσύ για προσεχε τις εκφράσεις σου μην άρω την προστασία μου.
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
αντε αλανταλον πεσταμας ντε!! τι εγινε 15 μερες μολδαβια τυχερακια τα χεσκισες τα μολδαβακια
δεν μπορώ ακόμα ειμαι μπλοκαρισμένος δεν έχω συνέλθη απο την εμπειρία της Μολδαβίας
πάντως +10000000000000000 απο την πρώτη επίσκεψη και χωρίς πληρωμή και γυναίκα 23-24 Μαίων
και ευκατάστατη άρε Ρέντ λές να είχες δίκιο για το τζίπ;;;;;;;;
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
το πολύ τακα τακα κάνη το παιδί ΜΑΚΑΚΑ.
οτι και να σου πούν εσενα το βιολί σου.
Δέν έχεις προσφέρει και καμιά βοήθεια - πληροφορία επι του θέματος μονο
σε αφήνω στην μακακία σου και καλή σου τύχη παπάρα.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
δεν χρειάζεται να έχεις τζιπδεν μπορώ ακόμα ειμαι μπλοκαρισμένος δεν έχω συνέλθη απο την εμπειρία της Μολδαβίας
πάντως +10000000000000000 απο την πρώτη επίσκεψη και χωρίς πληρωμή και γυναίκα 23-24 Μαίων
και ευκατάστατη άρε Ρέντ λές να είχες δίκιο για το τζίπ;;;;;;;;
απλά καλούς τρόπους
τις έχουνε μαυρίσει στο ξύλο τις καμμένες
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
δεν χρειάζεται να έχεις τζιπ
απλά καλούς τρόπους
τις έχουνε μαυρίσει στο ξύλο τις καμμένες
Εχω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
για σοθ ρε αλαν σοθβλακοφαγε βλαμενοσ μαλακας μακακας σε εφχαριστο για τα καλα σοθ λογια εγω μεχρι και στον πιτσι εδωσα οδειγιεσ για τοθσ δρομοθσ κτλ εσι δυο φορεσ τιποτα!!!!!!!!!!! μονο παρακαλας να σοθ βροθμε γι=νεκαις τελοσ παντον εγω σε παο λεμε εισε οθφο πιο εξελιγμενο απο εμενα τωρα εγινεσ και μπραβοσ ολε λεμε!!! θα μασ πεισ τιποτα για το ταχιδι ι αρχιδια πρασινα παλι!
[/color[/URL]]
μπραβο soritoβλητoβελτιοση ο ορεινοσ !!!!καταλαβεσ τελικα οτι θκρανια εινε το πσομι???αργισεσ κανα 2χρονο αλλα το πιασεσ !!! τσακαλε!!!!!!!!!!!!!!Εγώ αντίθετα συμφωνώ με το βούλωμα του μπάρμπα! Είχε ξεφύγει η κατάσταση από κάθε έλεγχο. Για το λόγο αυτό άλλωστε και οι περισσότεροι σταμάτησαν να γράφουν. Μόλις επέστρεψα από την συνάντηση στην Οδησσό. Την επόμενη φορά, καλά θα κάνεις να έρθεις. Καλορίζικο το μαγαζί και καλές δουλειές. Τα λέμε από κοντά τον Γενάρη, εκτός αν έρθεις στην Αθήνα.
FL αν συνεχίσεις να κάνεις τον μουσακά όπως προχθές, θα μετακομίσω στο Κίσινεφ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις