Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δε με λες ρε τρι-καλε καμια γηνεκα του γνορισες του ανθροπου??  τι σε εχουμε εδω τορα που θα σε κανοθμε και πασοκτσι πρεπει να βοηθας τοθς συντροφοθς
¨δε με λες¨καλως το σαλονικιο !!!ρε συ για νταβατζη με περνας?? και αν ειναι να γινω πασοκτζης θα γινω μονο αν αλλαξει χρωμα το κομμα

πρασινος

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
:2funny: ρε γαμοτο εχοθμε και λεμε ρεντ κοκινος μολδο-κνιτις υαντις- <κομνις διλαδη κουμουνιστης >μονο η παπαρηγκα λειπη αλλα σαν πρασιναρας θα σσς κανο αδερφια!! τωρα που πηραμε τιν κοθταλα :grin: :grin: :grin: :grin:

πρασινος

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
¨δε με λες¨καλως το σαλονικιο !!!ρε συ για νταβατζη με περνας?? και αν ειναι να γινω πασοκτζης θα γινω μονο αν αλλαξει χρωμα το κομμα
οχι και νταβατζις ολα και ολα μαγαζι εχεις !! ξερεις εκει ολο τον κοσμο καμια γνωστη σοθ για κανονικη σχεση μιλαο παντα :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
οχι και νταβατζις ολα και ολα μαγαζι εχεις !! ξερεις εκει ολο τον κοσμο καμια γνωστη σοθ για κανονικη σχεση μιλαο παντα :2funny:

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Eγω δεν θέλω σχεση και το ίδιο φαγητό θέλω αλλαγές και ομαδικές & αυτο μόνο με πληρωμη εφόσον και αν έχω διαθέσιμα  αλοιώς κάθωμαι στα αυγά μου.

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
s-300 tba-5004 from russia with love :2funny: :2funny: καλα ρε παπακια εχτες το ντανσ ειχαι 15 ατομα κατα τις 2 το βραδυ το ριξες στα γαρα και ση  τιθ παπαριες για πουτανες νμας λες για εκει ρε σουβλακια πριν μια βδομαδα μπιθκε η αστηνομια και εκανε το μαγαζι καλοκαιρινο η μια γκομενα στιν πορτα ειναι αρχιμπατσινα κακομοιρη αρχισεσ τιν επιστημονικη μαλακια πρωι πρωι:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

To S-300V (το καινούριο μοντέλο - passive) το κατασκευάζει η ANTEY JOINT STOCK CORPORATION  και προωθείται στη διεθνή αγορά από την ROE (Rosoboronexport - πρώην Rosvorouzhenie). Και αν σε πάρουν γραμμή τι βλήμα είσαι θα σε χρησιμοποιούν για drone target! Άντε Ούφο!

πρασινος

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
To S-300V (το καινούριο μοντέλο - passive) το κατασκευάζει η ANTEY JOINT STOCK CORPORATION  και προωθείται στη διεθνή αγορά από την ROE (Rosoboronexport - πρώην Rosvorouzhenie). Και αν σε πάρουν γραμμή τι βλήμα είσαι θα σε χρησιμοποιούν για drone target! Άντε Ούφο!
το sorit-300-MA (to παλιο μοντελο που καιει καρβουνο) το κατασκευαζει η ΑΝΤΕΥ ΓΙΑ ΒΛΑΜΕΝΕ COPRORATION0 KAI ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΑ ΣΤΗΛΑΝ για κ-τ-ε-ο στιν βλαχοροσοποντ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: προιν ροσο-ΒΛΑΚΑΝ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
το sorit-300-MA (to παλιο μοντελο που καιει καρβουνο) το κατασκευαζει η ΑΝΤΕΥ ΓΙΑ ΒΛΑΜΕΝΕ COPRORATION0 KAI ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΑ ΣΤΗΛΑΝ για κ-τ-ε-ο στιν βλαχοροσοποντ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: προιν ροσο-ΒΛΑΚΑΝ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σε ένα πράγμα συμφωνούμε. Και οφείλω να το ομολογήσω!
Γελάς με τα χάλια σου. Τό ίδιο κάνουμε και εμείς.

πρασινος

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Σε ένα πράγμα συμφωνούμε. Και οφείλω να το ομολογήσω!
Γελάς με τα χάλια σου. Τό ίδιο κάνουμε και εμείς.
:2funny: :2funny: Γιασου βλαχαρε χρισοστομε :2funny: :2funny: καλα πολη γελιο ολοι μοθ εχεται ερθει στο κισηινεθ αλα στο θρεντ τσιμοθδια!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: οθτε λεξη !!! καλα οι αλλοι ΑΛΛΑ και οι ΜΟΝΤ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: γιαυτο σασ εφαγε η χοθφταλο :2funny: :2funny: :2funny:

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: Γιασου βλαχαρε χρισοστομε :2funny: :2funny: καλα πολη γελιο ολοι μοθ εχεται ερθει στο κισηινεθ αλα στο θρεντ τσιμοθδια!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: οθτε λεξη !!! καλα οι αλλοι ΑΛΛΑ και οι ΜΟΝΤ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: γιαυτο σασ εφαγε η χοθφταλο :2funny: :2funny: :2funny:

Τα λέμε με ΡΜ βρε ούφο!

πρασινος

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τα λέμε με ΡΜ βρε ούφο!
γκλιτς-φιτιλι :2funny: :2funny:δηλαδη στο θρεντ να μαθενοθμε και μετα δεν λεμε λεξη  :2funny: :2funny: αλα οργανονοθμε τουσ δικοθσ μασ με πμ  :2funny: :2funny: :2funny:χα χα χα κοκορομιαλη αδερφοτιτα τοθ θρεντ  :2funny: :2funny: :2funny: τον ρεντ τον καταλαβαινω ειναι στο λιμοδον μπασ και γλιτοση την σιφηλη απο τιν τελεφτεα παρθενα που γαμοθσε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ορε γελια τι να σασ πω ρε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΣΦΕΝΤΟΝΑ!!!!!!!!!!!!

πρασινος

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ουαλα μαχμαλα οποσ ελεγε και ο μαχμουτ ορε τουσ μουτοσα μονοσ ολουσ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ρεεεεεε !!!!! εισαστε και εςλληνεσ μουρθατε στο κισηινεου και φαγατε σεχοπατατα και τουμπεκι ψιλοκομε!!!!!!! πλερονετε λοιπον κυριοι :2funny: :2funny: ουτε εναΣ με ουμπαλα??????? μαγκια- κλανια ολοι!!!  μα ολοι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:οθτε φοτο οθτε ινφο τιποτα!! πμ-μακιδες :2funny: :2funny: :2funny:ρε κρυφτιται κοκορομιαλοι :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ουαλα μαχμαλα οποσ ελεγε και ο μαχμουτ ορε τουσ μουτοσα μονοσ ολουσ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ρεεεεεε !!!!! εισαστε και εςλληνεσ μουρθατε στο κισηινεου και φαγατε σεχοπατατα και τουμπεκι ψιλοκομε!!!!!!! πλερονετε λοιπον κυριοι :2funny: :2funny: ουτε εναΣ με ουμπαλα??????? μαγκια- κλανια ολοι!!!  μα ολοι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:οθτε φοτο οθτε ινφο τιποτα!! πμ-μακιδες :2funny: :2funny: :2funny:ρε κρυφτιται κοκορομιαλοι :2funny: :2funny: :2funny:

βλαμένε εδω ειμαι ακόμα δεν έφυγα αλλά γιατι να γραψω και να βάλω φωτο ?????
Οταν βάλης εσυ την καλή σου που σε σπίτωσε με τα λεφτα σου άν έχεις τότε ίσως σου κάνω την τιμή.
Πάντως εισαι αφιλόξενος ούτε κάφε δεν προσφέρθηκες να κεράσης κρυφτηκες στα φουστάνια της καλής σου και ουτε φωνή ουτε ακρόαση.
Φεύγω αύριο ελα να σε πάρω κάτω να λιγδώση το αντεράκι σου αν σε αφήνη η κομαντατούρ.

υγ.: Πάντως το Αστέρι μου ειναι ΑΑΑ! εθνική και δεν ειναι για τα μάτια σου.
    και 'εχει φράγκα πιο πολλά απο σένα το μονο σίγουρο εως τώρα.

spermsprayer

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Συγχαρητήρια για το πως καταντήσατε το thread  :jerking: :jerking: :jerking:

Τόσα χρόνια διαβάζω το site και τέτοια κατάντια δεν έχω ξαναδεί.

Και μια προειδοποίηση προς τους mods: Δεν ξέρω τι θα κάνετε, αν όμως συνεχιστεί αυτή η κατάσταση των κοκορομαχιών, των ύβρεων, και των off-topic postings, εγώ τουλάχιστον θα σταματήσω να μπαίνω στο site. Και δεν είναι το μόνο thread αυτό που έχει φθίνει έτσι...

Κρίμα !

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1

Και μια προειδοποίηση προς τους mods: Δεν ξέρω τι θα κάνετε, αν όμως συνεχιστεί αυτή η κατάσταση των κοκορομαχιών, των ύβρεων, και των off-topic postings, εγώ τουλάχιστον θα σταματήσω να μπαίνω στο site. Και δεν είναι το μόνο thread αυτό που έχει φθίνει έτσι...

Κρίμα !

φιλε μου εχεισ απολυτο δικιο!μαζι σου!!! ι μαλακια παει συννεφο! ρε αλλαν εσυ εισαι παλιοσ και σοβαροσ τι ασχολεισαι?!!! πληροφοριεσ δωστε και αφειστε ποιοσ γαμαει και τι!

Επισκέπτης
Εγώ όταν το πα μου την πέσανε οι γνωστοί κοκορομάχοι ότι έτσι δένει αρμονικά η χημεία του θρεντ..

Κρίμα !

πρασινος

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
βλαμένε εδω ειμαι ακόμα δεν έφυγα αλλά γιατι να γραψω και να βάλω φωτο ?????
Οταν βάλης εσυ την καλή σου που σε σπίτωσε με τα λεφτα σου άν έχεις τότε ίσως σου κάνω την τιμή.
Πάντως εισαι αφιλόξενος ούτε κάφε δεν προσφέρθηκες να κεράσης κρυφτηκες στα φουστάνια της καλής σου και ουτε φωνή ουτε ακρόαση.
Φεύγω αύριο ελα να σε πάρω κάτω να λιγδώση το αντεράκι σου αν σε αφήνη η κομαντατούρ.

υγ.: Πάντως το Αστέρι μου ειναι ΑΑΑ! εθνική και δεν ειναι για τα μάτια σου.
     και 'εχει φράγκα πιο πολλά απο σένα το μονο σίγουρο εως τώρα.
με το παπι τορα ποθ χαλασε ο καιρος δεν ερχομαι σαμπρελα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funnyχαχα χα χα χα εμφανιστηκατε ποθλακια μου!!!!!και με σοριτοκλονουσ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:: ολε κριμα παντοσ πανο που σε ειχα σιμπαθησει καραφλοκοιλαρα αντε πιγενε στο ελαδα να φασ κανα σοθβλακι γιατη εκτοσ απο τιν αγαμια εδω πεινασεσ κιολας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πρασινος

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ όταν το πα μου την πέσανε οι γνωστοί κοκορομάχοι ότι έτσι δένει αρμονικά η χημεία του θρεντ..
καλα πιρφορα ακομα περιμενοθμε τον πιτσι για ινφο και φοτο απο το γιρο τησ οθκρανιασ και της μολδαβιασ με το υπεριχιτικο τοθ χ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:αρλευ γαιδαρσον τουρβο χ-λαμογιο-τσιμουδια-δεν -βγαζει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
warnmute.gif
 asta[/URL] la vista baby

Επισκέπτης
καλα πιρφορα ακομα περιμενοθμε τον πιτσι για ινφο και φοτο απο το γιρο τησ οθκρανιασ και της μολδαβιασ με το υπεριχιτικο τοθ χ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:αρλευ γαιδαρσον τουρβο χ-λαμογιο-τσιμουδια-δεν -βγαζει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
warnmute.gif
 asta[/URL] la vista baby
προτον. δεν εχο χρονο να γραφο.
δευτερον. δεν ιπαρχι λογοσ να γραφο
τριτον. οπιοσ θελει πλιροφοριεσ ασ με παρι τιλεφονο να παμε για καφε να τα πουμε απο κοντα.
τεταρτον. βαριεμε να αυνανιζομε παρεα με σενα και τιν παρεα σου.
φιλακια στο τσουτσουνι σου.
ενιμεροσε με για τον επομενο κλονο σου να στον στιλο ενα ταξιδι στιν ουκρανια!
φιλακια στο λαγνο και ακαθαρτο τσουτσουνι σου)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
προτον. δεν εχο χρονο να γραφο.
δευτερον. δεν ιπαρχι λογοσ να γραφο
τριτον. οπιοσ θελει πλιροφοριεσ ασ με παρι τιλεφονο να παμε για καφε να τα πουμε απο κοντα.
τεταρτον. βαριεμε να αυνανιζομε παρεα με σενα και τιν παρεα σου.
φιλακια στο τσουτσουνι σου.
ενιμεροσε με για τον επομενο κλονο σου να στον στιλο ενα ταξιδι στιν ουκρανια!
φιλακια στο λαγνο και ακαθαρτο τσουτσουνι σου)

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6

Δεν σου την έπεσε κανείς.
Άλλα είπαμε, άλλα κατάλαβες και άλλα έγραψες.
Φιλικά!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom