Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ωφειλω να απολογηθώ και να ζητησω συγνώμη  για την εκφραση μου και  το πόστ μου
προς σορίτα διότι τα πρασινα γράμματα με παρέσυραν και νόμιζα οτι απευθύνομαι στον ΠΡΑΣΙΝΟ
αλλά έτσι είναι μόλις είχα ξυπνήση απο την ακολασία.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΟΡΙΤΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝοΤΑΝ ΑΛΛΟΥ Η ΒΟΛΗ.
(Παραπλευρη απώλεια όπως λένε τα πολεμικα ανακοινωθέν).

Τι γιατρος και νυχτοφύλακας θέλει μυαλό αυτός ειναι παπάρας δεν κάνη ουτε για παρέα.
σιγά να μην δουλεύη χαραμοφάης  θα είναι κάποιος(α) καημένος τραβάη την ανικανοτητα του.

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ωφειλω να απολογηθώ και να ζητησω συγνώμη  για την εκφραση μου και  το πόστ μου
προς σορίτα διότι τα πρασινα γράμματα με παρέσυραν και νόμιζα οτι απευθύνομαι στον ΠΡΑΣΙΝΟ
αλλά έτσι είναι μόλις είχα ξυπνήση απο την ακολασία.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΟΡΙΤΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝοΤΑΝ ΑΛΛΟΥ Η ΒΟΛΗ.
(Παραπλευρη απώλεια όπως λένε τα πολεμικα ανκοινωθέν).

Τι γιατρος και νυχτοφύλακας θέλει μυαλό αυτός ειναι παπάρας δεν κάνη ουτε για παρέα.
σιγά να μην δουλεύη χαραμοφάης  θα είναι κάποιος(α) καημένος τραβάη την ανικανοτητα του.

ΕΕΕΕΕΕ!!!!!!
Ήρεμα! Δεν οφείλεις και δεν χρειάζεται να απολογηθείς! Η βολή σου, αν και μεγάλου διαμετρήματος πυροβολικού ήταν ιδιαίτερα ακριβής χωρίς καθόλου παράπλευρες απώλειες, αφού τόσο η κύρια έκρηξη όσο και τα θραύσματα βρήκαν το στόχο τους. Ούτε ΚΔΠ να ήσουνα!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αντε γειααααααααααααααααα.
Πάω να κάνω μια πορνοεπισκεψη στα ευαγή ιδρύματα των στριπερς της ακολασίας
μιας έρημης πόλης με καταληξη Σιτυ ή ντεζαβου ή μπακάρντι είδομεν.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αντε γειααααααααααααααααα.
Πάω να κάνω μια πορνοεπισκεψη στα ευαγή ιδρύματα των στριπερς της ακολασίας
μιας έρημης πόλης με καταληξη Σιτυ ή ντεζαβου ή μπακάρντι είδομεν.
κάνε δουλειά σου...και πέρνα καλά
μόνο πρόσεχε να μην τους δίνεις πολλά και καλομαθαίνουνε...οκ;

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
πιτσι μη ξεχασεις τα τσιγαρα μου.Οι φωτογραφιες που εβα;λε ο βαζελος ειναι πραγματικες ο κοσμος εμαθε οτι συντομα ανοιγει το ελ γκρεκο και κραταενε τα λεφτα τους για να τα χαλασουν εκει :dancing: :dancing: :dancing: σοριτα σου χρωσταω 100 λει αν θυμασαι  :uglystupid: την αλλη φορα θα στα δωσω .Αγαπητε ρομπα την γκομενα την ξερουν πολοι ,ο κολος πολυ γνωστος :kissass2: :kissass2: βαζελε ασε τις εξυπναδες και ελα να τα πουμε απο κοντα ,μαζι με το ρομπα ομως για να του πουμε ποια ειναι η γκομενα  :jerking: :jerking:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
γιασου κνε οδιγιτη ορεο μαγαζι φτιαχνεις ρομπα μου ποτε τα εγκαινια ?? να ρθουμε?? :cheesy:
μαλλον δευτερα και αν ερθεις κερναω σαμπανια η κρασι και αυτο ισχυει για ολους τους κολασιτες

πρασινος

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
πιτσι μη ξεχασεις τα τσιγαρα μου.Οι φωτογραφιες που εβα;λε ο βαζελος ειναι πραγματικες ο κοσμος εμαθε οτι συντομα ανοιγει το ελ γκρεκο και κραταενε τα λεφτα τους για να τα χαλασουν εκει :dancing: :dancing: :dancing: σοριτα σου χρωσταω 100 λει αν θυμασαι  :uglystupid: την αλλη φορα θα στα δωσω .Αγαπητε ρομπα την γκομενα την ξερουν πολοι ,ο κολος πολυ γνωστος :kissass2: :kissass2: βαζελε ασε τις εξυπναδες και ελα να τα πουμε απο κοντα ,μαζι με το ρομπα ομως για να του πουμε ποια ειναι η γκομενα  :jerking: :jerking:
μολδο οχι βαζελος πασοκας ειμαι!!!!! :2funny: :2funny:εχεις κανα κρανος για τα  :2funny: :2funny: :2funny:βληματα :2funny: ι καλη μου γινεκα εδο δεν με αφινει να ερθο στο αλεπο μου ειπαι οτι το μαγαζι σοθ το ειχαν αραβια απο τιν επαρχια αλεπο τις σιριας  :2funny: :2funny: :2funny: γηφτικο δηλαδη για τις καθοσπρεπει μολδαβες καλα ρε αλαξε κανα ονομα κυρ αλεκο!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: σοριτα ΠΑΟ !!!!!! ΜΙΑςκαι εισε μαζι με τον honda_αλαν-πλερονο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:γνοστης τον βληματον :2funny: :2funny: :2funny: ασε μολδο ο ρεντ ειναι εραστης!!!!!!!!!!!τι να λεμε τωρα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
.Αγαπητε ρομπα την γκομενα την ξερουν πολοι ,ο κολος πολυ γνωστος :kissass2: :kissass2: βαζελε ασε τις εξυπναδες και ελα να τα πουμε απο κοντα ,μαζι με το ρομπα ομως για να του πουμε ποια ειναι η γκομενα  :jerking: :jerking:
MOLNTO-ROMPA-COP για πολλοστη φορα "κατουρα" κ λιγο κανει καλο κ στο προστατη
αν -πιθανολογω-νομιζεις οτι ειναι η ΝΑΤΑΛΙΑ,1.ειναι 10 χρονια μικροτερη  :rockon: κ 10 ποντους ψιλοτερη :rockon:
2.αν ηταν στο "κουρμπετι" δε θα ψαχνοταν με εμενα κ τα "ψιλολογια" :think: :think: :think:,βεβαια ειμαι γνωστος για τις ερωτικες μου επιδοσεις :helpplea: :helpplea: :helpplea:αλλα το πιθανοτερο,ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ-κ χειροτερη κατα πολυ :grin: :grin: :grin:-νομιζεις οτι ειναι,οπως το "ψοφιμι" :helpplea:που εβαλε φοτο ο πρασινος νομιζοντας οτι αυτη ειναι :headbang: :headbang: :headbang:
ΑΛΛΑΝ εκανες καμμια αποπειρα με βαση το πμ?βγηκε τιποτα?

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ΑΛΛΑΝ εκανες καμμια αποπειρα με βαση το πμ?βγηκε τιποτα?

οχι ακόμα εχω κι άλλες προτεραιότητες... τα μαγαζιά χθές όλλα άδεια έως κλειστά κάποια.
κατεληξα νταζεβου το μόνο ζωντανό  νέκρα απο γυναίκες  και εκει κάτι λιγες μόνο οχι του γούστου μου ..

πρασινος

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλα ρεντ προσεχε μιν σκασεις κανα αρχιδη απο το πολυ γαμιση :2funny: :2funny: αλαν και σημερα και αθριο τιποτα απο κλαμπ απο πεμτη αρχιζει το παρτυ κατσε κοιμισου αυριο καμακι στα καφε χαλαροσε εστσι οστε πεμτη παρασκεθη σαβατο να εισαι ντουρασελλ!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:μολδο σημερα εφαγα ντζοθντζοθκια σμιρνεικα στο μεταχα !!! μιλαμε εισαι χρονια πισο στην κοθζινα :2funny: :2funny: :2funny:

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6

Άλλο πράγμα μου χρωστάς και κάνεις πως δεν θυμάσαι!!!

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
μολδο οχι βαζελος πασοκας ειμαι!!!!! :2funny: :2funny:εχεις κανα κρανος για τα  :2funny: :2funny: :2funny:βληματα :2funny: ι καλη μου γινεκα εδο δεν με αφινει να ερθο στο αλεπο μου ειπαι οτι το μαγαζι σοθ το ειχαν αραβια απο τιν επαρχια αλεπο τις σιριας  :2funny: :2funny: :2funny: γηφτικο δηλαδη για τις καθοσπρεπει μολδαβες καλα ρε αλαξε κανα ονομα κυρ αλεκο!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: σοριτα ΠΑΟ !!!!!! ΜΙΑςκαι εισε μαζι με τον honda_αλαν-πλερονο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:γνοστης τον βληματον :2funny: :2funny: :2funny: ασε μολδο ο ρεντ ειναι εραστης!!!!!!!!!!!τι να λεμε τωρα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ERFB BB και λίγο είναι...

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ERFB BB και λίγο είναι...

τι ασχολήσε με [size=10pt]μαλάκα & ανεγκέφαλο[/size] που έγινε σόγαμπρος στο Κισινεφ αφου δεν τον ήθελε καμμια στο χωριό του και τον εχει σηκω σηκο κατσε κατσε.
εκανε την τυχη του εως να την χάση απο κανέναν σπόνσορα.......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Αλαν είδες Ντεζαβού καμια απ τις γνωστές; Τη μελαχρινή τη Ντοϊνα αυτη που κερασα στο Αλέπο με τις αλλες τρεις της έκανες κανα τεστ ντραιβ;  ;)

οχι ακόμα εχω κι άλλες προτεραιότητες... τα μαγαζιά χθές όλλα άδεια έως κλειστά κάποια.
κατεληξα νταζεβου το μόνο ζωντανό  νέκρα απο γυναίκες  και εκει κάτι λιγες μόνο οχι του γούστου μου ..

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Αλαν είδες Ντεζαβού καμια απ τις γνωστές; [size=10pt]Τη μελαχρινή τη Ντοϊνα [/size]αυτη που κερασα στο Αλέπο με τις αλλες τρεις της έκανες κανα τεστ ντραιβ;  ;)

Αυτό το μωρό με την φιλενάδα της μαζί την εχω για Παρασκευή σταντ μπάι Χ 100 €.
στο νταζεβου και να τις δώ δεν τις θυμάμαι ασε  που δεν τρωω ξαναζεσταμένο φαγητό
προτιμώ φρέσκο...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Καλήμέρα,

Μπουρδελιάρηδες σεξοτουρίστες και μή , τι μουνοθύελα εχθές στο  Dance Planet πωπωπωπωπωωωω
γυναικάρες αταιλοίωτες να ξεκινάς να τις γλύφης το απόγευμα και να τελειώνεις το πρωί.
επι χρήμασι βεβαιως βεβαίως.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καλήμέρα,

Μπουρδελιάρηδες σεξοτουρίστες και μή , τι μουνοθύελα εχθές στο  Dance Planet πωπωπωπωπωωωω
γυναικάρες αταιλοίωτες να ξεκινάς να τις γλύφης το απόγευμα και να τελειώνεις το πρωί.
επι χρήμασι βεβαιως βεβαίως.
μωρέ καλά τα λες...εκεί έχει μπόλικο κρέας, αλλά δεν μπορώ να κάτσω εκεί παραπάνω από 20 λεπτά...σκατομουσική - δεν την μπορώ την σκέτη ηλεκτρονική μουσική....

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
μωρέ καλά τα λες...εκεί έχει μπόλικο κρέας, αλλά δεν μπορώ να κάτσω εκεί παραπάνω από 20 λεπτά...σκατομουσική - δεν την μπορώ την σκέτη ηλεκτρονική μουσική....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και ποιος προσέχει την μουσική εκεί;;;;;; για μένα δεν υπήρχε ουτε θυμάμαι τι ακουγα...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom