Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

πρασινος

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ντιμπρουβα???τι ειναι αυτο?
οσο για το 1347 σπονσορες σε παραπεμπω στο "κατουρατε" κ ολιγον,που ειπα κ στο  μολντο!! :think: :think: :think:
kala ρε γαμικουλα το μορο εινε ποθτανα απο το τελεφοανε εκει την εχο παρει και γο σε αθτην εκανες γλιφομοθνια :2funny: :2funny: :2funny:τραβα σε κανα γιατρο δεν σε βλεπο καλα  :dancing: :dancing:

Συνημμένα

• foto127stmd.jpg
    foto127stmd.jpg
    60,8 KB · Εμφανίσεις: 30

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
kala ρε γαμικουλα το μορο εινε ποθτανα απο το τελεφοανε εκει την εχο παρει και γο σε αθτην εκανες γλιφομοθνια :2funny: :2funny: :2funny:τραβα σε κανα γιατρο δεν σε βλεπο καλα  :dancing: :dancing:
to αλλο με τον τοτο το ξερεις?
βαλε εδω το κινητο της αφου τοχεις... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
"περασε και δε κολλησε" :dancing: :dancing: :dancing:
και παντα cola-LIGHT!!! :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Συνημμένα

• 127.jpg
    127.jpg
    174,9 KB · Εμφανίσεις: 35

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
KAI EIS AΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!

Συνημμένα

• 132.jpg
    132.jpg
    193,8 KB · Εμφανίσεις: 60
  • 129.jpg
    129.jpg
    180,4 KB · Εμφανίσεις: 66

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Οι φωτογραφίες άκρως ενδιαφέρουσες. Συνεχίσατε την καλή δουλειά :rockon:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
σιγά ρε ερωτίλοι όλοι αφήστε καμια και για μάς.
Για στείλτε καμιά να μας ξεναγήση τώρα που είμαστε εδώ και αφήστε τις μαλακίες
διοτι αν νομίζετε οτι περιμένουν εσάς έχετε μαυρα μασάνυχτα.
Όλο και κάποιον τουριστα θα ξεναγουν τι τους Αραβοτουρκους - Ιταλούς τι εμένα το αποτέλεσμα τους ενδειαφέρει.
Αντε καλημέρα σας κολασμένοι.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ο ρεντ ειναι οργιο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πράσινε άσε τους χαρακτηρισμους και τις μαλακίες και άν είσαι εδώ Κισινεφ κάνε καμιά κατασταση για να δούμε και τι ώρες κάνεις.
Ο καθένας μπορεί να γράφη ότι μακακια γουστάρη λοιπόν ηδού η ρόδος ηδού και το  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
ΡΕΣΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΣΑΣ αλοιώς μόκο.
Βαρεθηκα τις παπαρολογίες όλλων.

πρασινος

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
alan τετοια ορα κυριακη μονο κατι κατσικες πεζουν για :knockinb: :2funny: :2funny: στο ποταμι για πσαρεμα μεχρι το βραδυ !!!!!καλα παρασκεθη σαβατο δεν εκανες τιποτα!!!!!!! :2funny: μπορεις επισης να πας για καμακι στην κεντρικη λαχαναγορα ολο και καποια χωριατα θα φορτοςεις αλα ρεντ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
alan τετοια ορα κυριακη μονο κατι κατσικες πεζουν για :knockinb: :2funny: :2funny: στο ποταμι για πσαρεμα μεχρι το βραδυ !!!!!καλα παρασκεθη σαβατο δεν εκανες τιποτα!!!!!!! :2funny: μπορεις επισης να πας για καμακι στην κεντρικη λαχαναγορα ολο και καποια χωριατα θα φορτοςεις αλα ρεντ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Αερας εισαι και σύ αντε  καλη ψυχή σε αφήνω μεσα στις μαλακίες σου..... παμε επόμενος.

πρασινος

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ετσι εινε τοσα χιλιομετρα και να φυγεις αγαμιτος και εγω τα νευρα μου θα ειχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τα χοθμε πει χωρις γλοσα κορμι και επιμονη δηστηχος μονο σαβουρες και βιζιτα τρελλη!!! παιζει στιν μολδαβια τι να κανουμε κοιλαρας καραφλας με αγλικα παιρνει μαζι του ολα τα ευρα μπας και πληροσει καμια κοντη καλοθτσικι πιτσιρικα με κανα 100 εθρο στιν καλιτερη !! :2funny: :2funny: :2funny: αντε αλαν με τις υγειες σου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
allan....ολα οκ ή υπήρξε πρόβλημα;
δεν πήρα ανταπόκριση από μέρους σου.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
allan....ολα οκ ή υπήρξε πρόβλημα;
δεν πήρα ανταπόκριση από μέρους σου.
ολα οκ φίλε μου  καλό το διαμερισμα και η κοπέλα άψογη ασε να τα χώσω λιγο στον παπαρα το ΠΡΑΣΙΝΟ και επανέρχωμαι.

θα τα πουμε οταν κατέβω ρε φιλε τώρα κάτσε ειναι νωρίς χθές βράδυ αργά εφτασα
ο΄ποτε όλλα καλώς δεν έχω κατι να σου πω on line θα σε παρω τηλ. αν χρειαστώ κατι.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ετσι εινε τοσα χιλιομετρα και να φυγεις αγαμιτος και εγω τα νευρα μου θα ειχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τα χοθμε πει χωρις γλοσα κορμι και επιμονη δηστηχος μονο σαβουρες και βιζιτα τρελλη!!! παιζει στιν μολδαβια τι να κανουμε κοιλαρας καραφλας με αγλικα παιρνει μαζι του ολα τα ευρα μπας και πληροσει καμια κοντη καλοθτσικι πιτσιρικα με κανα 100 εθρο στιν καλιτερη !! :2funny: :2funny: :2funny: αντε αλαν με τις υγειες σου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε παπάρα πράσινε η μαλακία σου ξυρίζη σκατζόχειρο και (επειδη ασχετο νομίζω οτι είσαι ο ΓΙΑΝΤΙΣ).
μολίς ήρθα και αν είναι να λές μαλακιες αστο...... θα είμαι εδω 10 μέρρες
Ελα΄για μια οντισιόν οτι ώρα και μέρα θέλεις και ασε τις παπαρολογιες
εγω τις έχω τις άκρες μου και τις επεκτείνω όσο μπορώ τα δικά σου κονέ θέλω να δώ ΠΑΠΑΡΑ.
on my costs Οπως τα λέτε εσεις οι γλωσσωμαθής του εξωτερικού παίξε μπαλα παπαρίδη.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ολα οκ φίλε μου  καλό το διαμερισμα και η κοπέλα άψογη ασε να τα χώσω λιγο στον παπαρα το ΠΡΑΣΙΝΟ και επανέρχωμαι.

θα τα πουμε οταν κατέβω ρε φιλε τώρα κάτσε ειναι νωρίς χθές βράδυ αργά εφτασα
ο΄ποτε όλλα καλώς δεν έχω κατι να σου πω on line θα σε παρω τηλ. αν χρειαστώ κατι.
οκ...καλά να περάσεις....
άσε το ίντερνετ και βουρ στον πατσά...εμείς τα λέμε κάτω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom