Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ερώτηση: Μα καλά γιατί όλοι θέλουν να πανε μολδαβία

απάντηση:
img.php

...χωρίς λόγια

ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ>
ΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλά ποση ώρα περιμενες για να πάρης αυτη τη φωτο;;;;;;
Καταπληκτική _____________ Πιρφόρε αυτη ειναι φωτο πορνορεπόρτερ του κόλου ουτε μία τέτοια δεν έβγαλες.

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
ππωπω κολαρα εχει ρε ρομπα και ασε τις :bigdick: καπου τοξερω το βυζι αυτο  :boobies:ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΘΙΑ!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
molnto "κατουρα" κ λιγο!!!θα παθεις κανα προστατη!!!ουτε ο αλλος με τα"δωσμου να χτηπησω το  τηλεφωνο",ξερεις ποιος, :grin:δεν τα λεγε αυτα!! :helpplea: :helpplea:
το αλλο το αριστερο το βυζι το ξερεις κι αυτο? :grin:  :think:

Συνημμένα

• 130.jpg
    130.jpg
    160,6 KB · Εμφανίσεις: 51

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Ρεντ άσε τις παπαριες πες οτι θές αποκλειστικότητα αλλά άν νομίζεις οτι σε περιμένουν εσενα πότε να πας είσαι μακρυά νυχτωμένος όλλο και κάποιος σπονσορας θα υπάρχει οταν λείπης.
Τι σε πειράζει να την προτείνης άν θέλει να με ξεναγήση και άσε μετα να εξελιχθή το θέμα μπορει  και ναι μπορεί και οχι μέσα στο παιχνίδι είναι όλλα.
Η ΝΤΙΤΖΕΙ καθότι ειναι στο προσωπικό του  Φίλου πιθανόν να έχει αναστολές.

ΥΓ. ευτυχως που εισαι πλούσιος να έχω ενα φίλο και εγω πλούσιο κι ας μην γίνης πλουσιότερος χεχεχεχεχεχεχε.
ΣΠΟΝΣΟΡΑ ΑΛΛΑΝ :grin: :grin: :grin:
1.ΑΝ ΕΧΩ 1000ΕΥΡΩ Κ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ 1000,ΕΙΜΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟς ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΛΟΥΣΙΟς!!!!! :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
2.ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΓΓΛΙΚΑ :think: :think: :think:
3.ΕΙΜΑΙ "ΚΑΨΟΥΡΗς" :rockon: :rockon: :rockon: :grin: :grin: ;
4.ΠΙΟ ΠΑΛΑΙΑ ΜΟΝΤΕΛΛΑ "ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ",ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗς Κ ΠΙΣΩ "ΕΣΟΔΕΙΑς" :grin: :grin: :grin:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
molnto "κατουρα" κ λιγο!!!θα παθεις κανα προστατη!!!ουτε ο αλλος με τα"δωσμου να χτηπησω το  τηλεφωνο",ξερεις ποιος, :grin:δεν τα λεγε αυτα!! :helpplea: :helpplea:
το αλλο το αριστερο το βυζι το ξερεις κι αυτο? :grin:  :think:

Κοιτα μην τυχόν σου την έχει κάνει την δουλειά ο ΜΟλδο και μείνης με την καψούρα διοτι έχω πληροφορίες απο εγκυρες και  έγκαιρες πηγές οτι τώρα που δεν έχει δουλειά στο μαγαζί
ξεπορτίζει και επιδίδεται σε αγαθοεργίες κορασίδων στο ΚΙΣΙΝΕΦ.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Παντως ωφείλω να ομολογήσω οτι έχει καταπληκτικό στήθος και σώμα απο φατσα δεν ξέρω να σου πω.
αλλά και η φωτο του  AL_  σπάει ταμεία εεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Επισκέπτης
μιποσ ξερει κανισ τι ορεσ φευγουν τα λεοφορια απο κισινιοφ για οδισο???

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Δεν θυμάμαι απ' εξω τις ώρες σύντροφε, αλλά μην ανησυχείς. ¨Εχει περίπου 10-12 λεωφορεία τη μέρα οπότε δεν θάχεις πρόβλημα ότι ώρα και να πας. Πρώτο δρομολόγιο 05.50 τελευταίο περί τις 19.00.

Επισκέπτης
Επρεπε να είσαι και εσύ να τις φυσάς από κάτω για να βγάλω.. :grin:

ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ>
ΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλά ποση ώρα περιμενες για να πάρης αυτη τη φωτο;;;;;;
Καταπληκτική _____________ Πιρφόρε αυτη ειναι φωτο πορνορεπόρτερ του κόλου ουτε μία τέτοια δεν έβγαλες.

πρασινος

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
πιτσι καμια φοτο θα δουμε? τι εκανες πανο 15 μερες τσιμουδια αλα ρεντ και εσυ? προσεξε μιν μπεις σε αθτα που περνανε απο τρανζισταιρια στα σινορα θα μεινεισ και λογο γριπασ σε βλεπο γκαχα γκοθχα στο λεοφοειο με τουσ χοριατες

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δεν θυμάμαι απ' εξω τις ώρες σύντροφε, αλλά μην ανησυχείς. ¨Εχει περίπου 10-12 λεωφορεία τη μέρα οπότε δεν θάχεις πρόβλημα ότι ώρα και να πας. Πρώτο δρομολόγιο 05.50 τελευταίο περί τις 19.00.
τελευταιο στισ 12 το βραδι που χαθηκες ρε φιλε?

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρομπα σαλουτ ,τη φατσα της τη ξερω σιγουρα και το ξερεις οσο για κατουρημα που λες το βαρεθηκα γιατι πινω 4 λιτρα νερο την ημερα :uglystupid: :uglystupid:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
κυριε σοριτα φυγατε κι ουτε κουβεντα ,σου χρωσταω κατι

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Λογικά στις γιορτές, οπότε και θα τα πούμε από κοντά.

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
ορε πεδινε τιν καργια απο το ντριμπουβα μασ τιν μοστραρεις για γκομενα σου  :2funny: :2funny: :2funny:εση και αλοι 1347 σπονσορες τιν γαμαμαι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ντιμπρουβα???τι ειναι αυτο?
οσο για το 1347 σπονσορες σε παραπεμπω στο "κατουρατε" κ ολιγον,που ειπα κ στο  μολντο!! :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom