moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ετσι θα του εξηγηθω αλλανΜοναχοφάης ο Μολδολάγος; Μπααααααααααα....
Λάθος κάνεις αγαπητέ Σορίτα..
Ο Μόλδο ποτέ δεν είχε προβλημα να μοιράζεται το φαί των άλλων
ετσι θα του εξηγηθω αλλανΜοναχοφάης ο Μολδολάγος; Μπααααααααααα....
Λάθος κάνεις αγαπητέ Σορίτα..
Ο Μόλδο ποτέ δεν είχε προβλημα να μοιράζεται το φαί των άλλων
κοιτα ποιος μιλαει που απο την ωρα που ηρθε δεν πηρε ουτε ενα τηλεφωνο φοβουμενος μη του φαμε το μουσακαΤο επαναστατικό σου βγάλτο.
Το άλλο κράτα μέσα ΜΟΝΑΧΟΦΑΗ!!!! Ε ΜΟΝΑΧΟΦΑΗ!!!
ετσι θα του εξηγηθω αλλαν
δικος μας κι εσυ ... αυξανονται οι συντροφοι ....να δεις που θα ωγουν στη φορα και αλλοι!!!!! προς ενημερωση ρεβυθια δεν εχουμε αλλα στο ελ γκρεκο θα βρεις αλλα ενδιαφεροντα οπως μολδαβους που γυριζουν πισω κατα χιλιαδες μονο κατι μολδαβεζες μειναν εξω γιατι εδω οι δεν τις γαμανε ενω στην ελλαδα τις εχουν σαν θεες οι πεινασμενοι(οχι απο ρεβυθια) κολασιτεςμολδοΚΝΕοδηγητη εμβολιο κατα τις σοριτηασης κανε οι μολδαβοι τιν καναν εξοτερικο αλλα οι φουστανελαδες ερχονται για ρεβιθια στο αλεπο
αν και τωρα τελευταια , δεν το κρυβω, μου αρεσει να ακουω τσιμογιαννημολδοΚΝΕοδηγητη εμβολιο κατα τις σοριτηασης κανε οι μολδαβοι τιν καναν εξοτερικο αλλα οι φουστανελαδες ερχονται για ρεβιθια στο αλεπο
και εκτος των αλλων οι μολδαβοι ανακαλυψαν το φαρμακο για την νεα γριπη :
"Σκόρδο και κρεμμύδι θα τρώνε οι Μολδαβοί στρατιώτες για να προστατευθούν από τη νέα γρίπη Α (Η1Ν1), δήλωσε σήμερα ο υπεύθυνος γιατρός του υπουργείου Άμυνας, Σεργκίου Βασιλίτα. "Σε όλες τις μονάδες δημιουργήθηκε ένα σχέδιο παρακολούθησης των στρατιωτών, ενώ προβλέπονται ημερήσιες μερίδες 25 γραμμαρίων κρεμμυδιού και 15 γραμμαρίων σκόρδου . Πρόκειται για "τεχνογνωσία" made in USSR αφού αυτό ήταν το μυστικό στις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες κατά αυτού του είδους της μόλυνσης, αλλά και του συναχιού . Για καλό και για κακό μοιράστηκαν μάσκες "για την πρόληψη της μετάδοσης του ιού Η1Ν1" ή γιατί δεν άντεχαν τη μυρωδιά του σκόρδου και του κρεμμυδιού μαζί... "
( )
Μολδαβια , λοιπον ! Δια πασα νοσο ...
και εκτος των αλλων οι μολδαβοι ανακαλυψαν το φαρμακο για την νεα γριπη :
"Σκόρδο και κρεμμύδι θα τρώνε οι Μολδαβοί στρατιώτες για να προστατευθούν από τη νέα γρίπη Α (Η1Ν1), δήλωσε σήμερα ο υπεύθυνος γιατρός του υπουργείου Άμυνας, Σεργκίου Βασιλίτα. "Σε όλες τις μονάδες δημιουργήθηκε ένα σχέδιο παρακολούθησης των στρατιωτών, ενώ προβλέπονται ημερήσιες μερίδες 25 γραμμαρίων κρεμμυδιού και 15 γραμμαρίων σκόρδου . Πρόκειται για "τεχνογνωσία" made in USSR αφού αυτό ήταν το μυστικό στις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες κατά αυτού του είδους της μόλυνσης, αλλά και του συναχιού . Για καλό και για κακό μοιράστηκαν μάσκες "για την πρόληψη της μετάδοσης του ιού Η1Ν1" ή γιατί δεν άντεχαν τη μυρωδιά του σκόρδου και του κρεμμυδιού μαζί... "
( )
γι αυτο ηρθε μια στο σπιτι και εψαχνε σκορδο και μολις εφαγε μετα με ετσουζε το τυρογαριδακι μου ,φαινεται εφαγε πολυ και με τη πιπα μου γιατρεψε απο τη γριπη το μητσακοκαι εκτος των αλλων οι μολδαβοι ανακαλυψαν το φαρμακο για την νεα γριπη :
( )
γι αυτο ηρθε μια στο σπιτι και εψαχνε σκορδο και μολις εφαγε μετα με ετσουζε το τυρογαριδακι μου ,φαινεται εφαγε πολυ και με τη πιπα μου γιατρεψε απο τη γριπη το μητσακο
διακρινω μια μικρη ζηλεια στον κολασιτη αλαν ????? ομως εκεινη τη κρισιμη ωρα δεν φορουσε τιποτα ...Σιγά Μόλδο γαμίκουλα μη σκίσης κανένα καλτσόν.
κοιτα ποιος μιλαει που απο την ωρα που ηρθε δεν πηρε ουτε ενα τηλεφωνο φοβουμενος μη του φαμε το μουσακα
Να είσαι βέβαιος ότι αν είναι μουσακάς του FL, το πολύ ζωγραφιστό θα σε αφήσω να τον δεις.
Όσο για τα τηλέφωνα, σου τηλεφώνησα 5 φορές και εσύ ΜΙΑ! Ελπίζω αύριο τουλάχιστον να με ξαναγήσεις στις ανακαινήσεις του EL GRECO!
[size=10pt]Θα αφήσεις τις μαλακίες τώρα και θα μου γνωρίσεις τη μικρή που όπως εκμυστηρεύθηκες (σου ξέφυγε) κάνει καλό γαμήσι? [/size]
διακρινω μια μικρη ζηλεια στον κολασιτη αλαν ????? ομως εκεινη τη κρισιμη ωρα δεν φορουσε τιποτα ...
για πιο παρτυ μιλας ?? και πια ειναι η μαργαριτα??για προχθές λέω