Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
5 και σήμερα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!   :dancing: :dancing: :dancing:
Δεν την παλεύω άλλο στην κόλαση της αγαπημένης μας πατρίδας  :helpplea: :helpplea:  :tickedoff: :tickedoff: :headbang: :headbang: :headbang:
Σπάστη κρύψε τα μωρά σου γιατί έρχετε ο Ηρώδης, εεεεεεεεεεεε ο allan ήθελα να πω :rockon: :rockon:
παντως για να κανω το "ρουφιανο" κ λιγο,χτες το βραδυ κατα τις 7,ηταν ομαδα τεχνιτων,κ δουλευε πηρετωδως στο -πρωην-"αλλεπο",οπως ειδα απεξω :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:,
συν το οτι ο χωρος,εχοντας 10ετη εμπειρια σαν νεος  :rockon:,το μαγαζι με την προσθηκη του πισω μερους κυριολεκτικα μεταμωρφονεται,ο στοχος δε του μολντο για 5 δεκεμβρη ,μαλλον ειναι εφικτος απ οτι -"κρυφα"-ειδα,πριν φυγω....
θα ξαναβαλω κ θεμα "δημοψωφισματος" :grin:,να βαζουμε η οχι φωτο με "μωρα"???ντυμενα κ ξεβρακωτα ;) ;) ;)-με τη λογικη οτι οι πιο ολες δεν ξερουν οτι μπαινουν "πρωτη μουρη" σε τετοιο σαιτ... :think: :think: :think:
υ.γ.παντως οι συντροφοι δεν εχουν τοσο καιρο παρουσιασει κ "κατι"....εκτος απο καποιες  " :grin: :grin: :grin:μομφες" προς το αν μπορω να βαλω  νεο φρεσκο "θεμα"..... :grin: :grin: :grin:
οποτε κατοπιν της "λαικης" αποφασης θα προχορησω κ σε "αναλυση"  :tits2: :tits2: :tits2:η σταματαω εδω..αν υπαρχουν μαζικες αντιρησεις :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Συνημμένα

• 110.jpg
    110.jpg
    191,2 KB · Εμφανίσεις: 39
  • 133.jpg
    133.jpg
    179,2 KB · Εμφανίσεις: 49

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Δώσε τροφή στον ΛΑΟ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεντ.

Ανεβαίνω 29/11 'εως 7/12 κανόνισε για την οντισιον της ΝΤΙΤΖΕΙ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Δώσε τροφή στον ΛΑΟ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεντ.

Ανεβαίνω 29/11 'εως 7/12 κανόνισε για την οντισιον της ΝΤΙΤΖΕΙ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ενα "δειγμα" ακομα-παντα για αλογα μιλαμε ετσι,ανω του 175 :headbang2: για "παρτη" σου....οπτικως δηλαδη :grin: :grin: :grin:
υ.γ.πως τα κανεις κ πας οταν φευγω απο την περιοχη γενικοτερα....παντως αν μεινεις ως κ τις 7 Δεκ βλεπω να ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΣΤΟ "ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ" :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• 123.jpg
    123.jpg
    178,9 KB · Εμφανίσεις: 53

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
για να μη "στραβολαιμιαστεις",τη βαζω κ οριζοντια κ ΑΝΑΠΟΔΣΑ :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 123.jpg
    123.jpg
    189,2 KB · Εμφανίσεις: 40
  • 139.jpg
    139.jpg
    191 KB · Εμφανίσεις: 39

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
και κατι πιο σοφτ :grin: για "λοβ-στορυ" :rockon:

Συνημμένα

• 113.jpg
    113.jpg
    191,3 KB · Εμφανίσεις: 45

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
δεν μου αρέσουν τα μαλιά της
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν ειναι οι ιδιες,η "λοβ-στορυ" ειναι στην "αναχωρηση" το πρωι,κι ειναι ελαφρως "ταλαιπωρημενη" ;)σου βαζω κ μια που φαινεται καλυτερα..
η "απενδεδυμενη" :grin: εχει ισια μαυρα-κωλορουμανα δηλ :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Συνημμένα

• 116.jpg
    116.jpg
    189,5 KB · Εμφανίσεις: 70

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
ανα μπράβο τώρα που θα λείπης εσύ να μου την στείλης να μου κάνη την ξεναγό στο κισινάου και να μου ψαρεύει αλογόψαρα.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
δεν ειναι οι ιδιες,η "λοβ-στορυ" ειναι στην "αναχωρηση" το πρωι,κι ειναι ελαφρως "ταλαιπωρημενη" ;)σου βαζω κ μια που φαινεται καλυτερα..
η "απενδεδυμενη" :grin: εχει ισια μαυρα-κωλορουμανα δηλ :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

απαπαπαπαααααααααααααααααα α σε φάει ζωντανό ρεεεεεεεεεεεεντ πολύ αγρια ειναι εγω τις θέλω γατούλες και ξανθιές  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
ok θα προσεχω :think: :think: :think: :think:

Συνημμένα

• 124.jpg
    124.jpg
    166,4 KB · Εμφανίσεις: 37

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
γαμω τα κορμια αλλα σαν γνωστα μου φαινονται ρομπα  :idiot: :uglystupid: γιατι με εστησες ρε πομπα (συγνωμη για το ρε)

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
γαμω τα κορμια αλλα σαν γνωστα μου φαινονται ρομπα  :idiot: :uglystupid: γιατι με εστησες ρε πομπα (συγνωμη για το ρε)
δεκτη η συγνωμμη "ΠΟΜΠΑ-ΚΟΠ" :grin:επειδη δεν ξερεις κ ρουμανικα πομπα σημαινει "τρομπα",ΔΗΛ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!
1.ΔΕΝ ΤΙς ΞΕΡΕΙς ,δεν ειναι καμμια που εχω ερθει σε σενα,κι απο αλλου να τις ξερεις,ΑΠΛΑ, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ :grin: :grin: :grin: :grin:
2.ΔΕΝ ΣΕ ΕΣΤΕΙΣΑ,ειπες δωσμου το νουμερο να σε παρω να παμε κανα κλαμπ-σαββατο, και δεν πηρες-βασικα δεν πηγα καθολου κλαμπ κλπ,μονο ΜΑLL,πηγα ολο το 5θημερο,βασικα λογω γριππης,δεν θελω να πηγαινω σε κλειστα μερη,κλαμπ κλπ,ειδικα σαββατο,απο το γλυφ...ουνι ελπιζω δεν κολλαει ο ιος :helpplea: :helpplea: :helpplea:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεντ αλλά λόγια να αγαπιώμαστε εεεε;;;;;;;;;;;;
ρε θα μου την στείλης για να με ξενάγηση στην αγνωστη Μολδαβία;;;;

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεντ αλλά λόγια να αγαπιώμαστε εεεε;;;;;;;;;;;;
ρε θα μου την στείλης για να με ξενάγηση στην αγνωστη Μολδαβία;;;;
KI H DJ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ?θα πεινασει??αν μπορουσα να στειλω καθε μια οπου θελω θαμουν ΗΔΗ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΣ!!!!! :think: :think: :think:
ΕΞΑΛΛΟΥ βιαζεσαι να ανεβεις,πανε το προγραμμα  μια βδομαδα πισω..... ;) ;) ;)

Συνημμένα

• 130.jpg
    130.jpg
    160,6 KB · Εμφανίσεις: 58

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ππωπω κολαρα εχει ρε ρομπα και ασε τις :bigdick: καπου τοξερω το βυζι αυτο  :boobies:

AL_PAKONE

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ερώτηση: Μα καλά γιατί όλοι θέλουν να πανε μολδαβία

απάντηση:
img.php

...χωρίς λόγια

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
KI H DJ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ?θα πεινασει??αν μπορουσα να στειλω καθε μια οπου θελω θαμουν ΗΔΗ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΣ!!!!! :think: :think: :think:
ΕΞΑΛΛΟΥ βιαζεσαι να ανεβεις,πανε το προγραμμα  μια βδομαδα πισω..... ;) ;) ;)

Ρεντ άσε τις παπαριες πες οτι θές αποκλειστικότητα αλλά άν νομίζεις οτι σε περιμένουν εσενα πότε να πας είσαι μακρυά νυχτωμένος όλλο και κάποιος σπονσορας θα υπάρχει οταν λείπης.
Τι σε πειράζει να την προτείνης άν θέλει να με ξεναγήση και άσε μετα να εξελιχθή το θέμα μπορει  και ναι μπορεί και οχι μέσα στο παιχνίδι είναι όλλα.
Η ΝΤΙΤΖΕΙ καθότι ειναι στο προσωπικό του  Φίλου πιθανόν να έχει αναστολές.

ΥΓ. ευτυχως που εισαι πλούσιος να έχω ενα φίλο και εγω πλούσιο κι ας μην γίνης πλουσιότερος χεχεχεχεχεχεχε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom