allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Αντε καλημέρα φεύγω με τρεία μωρα για σάουνα μετα απο πριβέ μασάζοκ...καλά να περάσεις....
άσε το ίντερνετ και βουρ στον πατσά...εμείς τα λέμε κάτω.
Αντε καλημέρα φεύγω με τρεία μωρα για σάουνα μετα απο πριβέ μασάζοκ...καλά να περάσεις....
άσε το ίντερνετ και βουρ στον πατσά...εμείς τα λέμε κάτω.
ρε αλαν με το παπι σου ειρθες και αργισες τελος παντον αμα γαμισεις καλο μοθνι τσαμπα τοτε πεσ με παπαρολογο ρε υαντις γραπσε τιποτα σε πσαχνοθν παλι τουλαχιστον εσενα σε ακουγαν αλαν το παπι εινε πενινταρη η 125 ποσο σου εκαψε απο σαλονικα??Ρε παπάρα πράσινε η μαλακία σου ξυρίζη σκατζόχειρο και (επειδη ασχετο νομίζω οτι είσαι ο ΓΙΑΝΤΙΣ).
μολίς ήρθα και αν είναι να λές μαλακιες αστο...... θα είμαι εδω 10 μέρρες
Ελα΄για μια οντισιόν οτι ώρα και μέρα θέλεις και ασε τις παπαρολογιες
εγω τις έχω τις άκρες μου και τις επεκτείνω όσο μπορώ τα δικά σου κονέ θέλω να δώ ΠΑΠΑΡΑ.
on my costs Οπως τα λέτε εσεις οι γλωσσωμαθής του εξωτερικού παίξε μπαλα παπαρίδη.
ρε αλαν με το παπι σου ειρθες και αργισες τελος παντον αμα γαμισεις καλο μοθνι τσαμπα τοτε πεσ με παπαρολογο ρε υαντις γραπσε τιποτα σε πσαχνοθν παλι τουλαχιστον εσενα σε ακουγαν αλαν το παπι εινε πενινταρη η 125 ποσο σου εκαψε απο σαλονικα??
KAI EIS AΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!
κυριε σοριτα φυγατε κι ουτε κουβεντα ,σου χρωσταω κατι
Καλημέρα απο Κισινεφ,
Μάγκες μην ακουτε την μαλακια του καθενός παρσινου κλπ. Μιλάμε πάντα για επι χρήμασι γυναίκες πολλές μα πάρα πολλές,
επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά η απόλυτη συμετοχή των πορνιδιων, στα κρεβάτια ειναι απαιχτες στην συμετοχή και την διάθεση να σε ευχαριστήσουν απόλυτα.
απο τα ξημερώματα στις 01.00 έως τώρα που εφυγε κόστος 100 €.
είμαι καπως ετσι με στράγγιξε στην κυριολεξία
Αντε και σε άλλα με υγεία ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.
ΥΓ. ΠΙΤΣΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΑ ΠΙΤΣΙΛΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ (ΦΕΡΕ ΠΟΡΝΟΕΥΡΩ)
Δηλαδή, τώρα σοβαρά!
Γίνονται αυτά τα πράγματα?
Πήγες στη Μολδαβία οδικώς και δεν σου την έπεσαν οι ασφαλίτες στα σύνορα να σε φάνε?
Δεν έσκασε καμμιά αμυντική χειροβομβίδα στη τουαλέτα?
ΠΡΟΣΕΧΕ!!! Μακρυά από την Μολδαβία. Είναι πανάκριβα! Είναι επικίνδυνα! Άσε που μπορεί να κολήσεις και καμμιά γρίπη με την επιδημία που σέρνεται...
στο μεταχα ποθ φενεται στο βαθος τροω μαγκες μοθ ελληνικα μετα ελληνικης μοθσικης καθε μερα το καλητερο απο ολα !!!!αλαν αθτα λεο και εγο χορις λεφτα και μιλαμε για 100 εθρα και πανο αποτελεσμα χουφταλο!! και οπος λες παρα πολες ο πιτσι και εσυ τιν αλλη φορα πσαχνατε 3 μερες
ειμαι βαθητατα συγκηνημενος απο τα ωραια σοθ λογια παιδι μου αλαν αφοθ τρις τρις τις εχεις απο εμενα γιατη ζητας τι να σε πω τωρα!!!!!! τα λες απο μονος σοθ για φθηνα στον σοριτοκαυλεουρα περικαλο!!!! για τζαμπα στον ρεντκαριολογαμι για ακριβα στον θαντις απο οθλα εχουμε
εχτες το απογεθμα στο μαλ ντσαμβο λαοθαλασα