Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
να μου τα εξηγήσεις πώς τα κάνεις αυτά όταν κατέβεις...
εγκό ντεν ξέρει

πρασινος

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παπάρα πράσινε η μαλακία σου ξυρίζη σκατζόχειρο και (επειδη ασχετο νομίζω οτι είσαι ο ΓΙΑΝΤΙΣ).
μολίς ήρθα και αν είναι να λές μαλακιες αστο...... θα είμαι εδω 10 μέρρες
Ελα΄για μια οντισιόν οτι ώρα και μέρα θέλεις και ασε τις παπαρολογιες
εγω τις έχω τις άκρες μου και τις επεκτείνω όσο μπορώ τα δικά σου κονέ θέλω να δώ ΠΑΠΑΡΑ.
on my costs Οπως τα λέτε εσεις οι γλωσσωμαθής του εξωτερικού παίξε μπαλα παπαρίδη.
ρε αλαν με το παπι σου ειρθες και αργισες  :2funny: :2funny: :2funny: τελος παντον αμα γαμισεις καλο μοθνι τσαμπα τοτε πεσ με παπαρολογο  :2funny: :2funny: :2funny: ρε υαντις γραπσε τιποτα σε πσαχνοθν παλι τουλαχιστον εσενα σε ακουγαν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αλαν το παπι εινε πενινταρη η 125 ποσο σου εκαψε απο σαλονικα?? :2funny:  :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ρε αλαν με το παπι σου ειρθες και αργισες  :2funny: :2funny: :2funny: τελος παντον αμα γαμισεις καλο μοθνι τσαμπα τοτε πεσ με παπαρολογο  :2funny: :2funny: :2funny: ρε υαντις γραπσε τιποτα σε πσαχνοθν παλι τουλαχιστον εσενα σε ακουγαν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αλαν το παπι εινε πενινταρη η 125 ποσο σου εκαψε απο σαλονικα?? :2funny:  :2funny: :2funny:

ΠΑΠΑΡΙΔΗ δεν μιλάμε για τσαμπα εγω δεν πάω για γαμπρός ούτε νύφη ψάχνω για να κάνω εφφε στους φίλους μου και τους συγγενείς στο χωριό καταλαβες τι λέω  εεε;;;;.
Εγώ βγάζω τα γούστα μου και απο εδώ πάνε κι άλλες.χαιβάνι Γαμπρέ.
εγω τισ δινω και σε φίλους επενδυτεες δεν θέλω αποκλειστικότητες ειμαι του ομαδικού πνεύματος.

σοβαρά τώρα νομίζω : το παπί μου έκαψε 13 λιτρα ανα 100 χιλιόμετρα 5000 κυβικά ειναι έτσι;;
οποτε υπολόγισε 1200 χιλιομετρα 12χ13= τόσο επι 1 ευρο το λίτρο τόσο.(ΝΤΙΖΕΛ)
δεν λογαριάζω ποτε οποτε βαριέμε κάντο εσύ για μένα.

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
κυριε σοριτα φυγατε κι ουτε κουβεντα ,σου χρωσταω κατι

Μου φαίνεται ότι εκτός από την συχνουρία, μάλλον θα πρέπει να προσθέσουμε και την απώλεια μνήμης. MOLDO, κόψε το γαμήσι για μιά εβδομάδα και έλα να σε ξαναδώ!

Στις 10 μέρες που ημουν επάνω, συναντηθήκαμε 3 φορές
- Στο αεροδρόμιο.
- Όταν ήρθε ο ινδιάνος από το Κίεβο και
- Όταν βγήκαμε για ποτό.

Μιλήσαμε στο τηλέφωνο άλλες 15 φορές.

Επέστρεψα από Οδησσό πτώμα στη κούραση και την επόμενη το μεσημέρι έφυγα. Δεν σου τηλεφώνησα γιατί ήμουν πνιγμένος μέχρι το λαιμό. Η τελευταία μου συνάντηση έγινε στο αυτοκίνητο για το αεροδρόμιο.

Τι μου χρωστάς?

Πότε είναι τα εγκαίνια? Φεύγω για Κίεβο στις 7 Δεκεμβρίου για 4-5 μέρες. Αν και είναι δύσκολο να έρθω στο Κίσινεφ από το Κίεβο, θα προσπαθήσω, αρκεί να το ξέρω από τώρα (άντε αύριο το πολύ)!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Καλημέρα απο Κισινεφ,

Μάγκες μην ακουτε την μαλακια του καθενός παρσινου κλπ. Μιλάμε πάντα για επι χρήμασι γυναίκες πολλές μα πάρα πολλές,
επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά η απόλυτη συμετοχή των πορνιδιων, στα κρεβάτια ειναι απαιχτες στην συμετοχή και την διάθεση να σε ευχαριστήσουν απόλυτα.
απο τα ξημερώματα στις 01.00 έως τώρα που εφυγε  κόστος 100 €.
είμαι καπως ετσι με στράγγιξε στην κυριολεξία  :zombie: :zombie: :zombie:
Αντε και σε άλλα με υγεία ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΥΓ. ΠΙΤΣΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΑ ΠΙΤΣΙΛΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ (ΦΕΡΕ ΠΟΡΝΟΕΥΡΩ)
    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Καλημέρα απο Κισινεφ,

Μάγκες μην ακουτε την μαλακια του καθενός παρσινου κλπ. Μιλάμε πάντα για επι χρήμασι γυναίκες πολλές μα πάρα πολλές,
επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά η απόλυτη συμετοχή των πορνιδιων, στα κρεβάτια ειναι απαιχτες στην συμετοχή και την διάθεση να σε ευχαριστήσουν απόλυτα.
απο τα ξημερώματα στις 01.00 έως τώρα που εφυγε  κόστος 100 €.
είμαι καπως ετσι με στράγγιξε στην κυριολεξία  :zombie: :zombie: :zombie:
Αντε και σε άλλα με υγεία ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΥΓ. ΠΙΤΣΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΑ ΠΙΤΣΙΛΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ (ΦΕΡΕ ΠΟΡΝΟΕΥΡΩ)
     :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δηλαδή, τώρα σοβαρά!
Γίνονται αυτά τα πράγματα?
Πήγες στη Μολδαβία οδικώς και δεν σου την έπεσαν οι ασφαλίτες στα σύνορα να σε φάνε?
Δεν έσκασε καμμιά αμυντική χειροβομβίδα στη τουαλέτα?
ΠΡΟΣΕΧΕ!!! Μακρυά από την Μολδαβία. Είναι πανάκριβα! Είναι επικίνδυνα! Άσε που μπορεί να κολήσεις και καμμιά γρίπη με την επιδημία που σέρνεται...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πρασινος

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
:2funny:εχτες το απογεθμα στο μαλ ντσαμβο λαοθαλασα :2funny:

Συνημμένα

• jumbo004.jpg
    jumbo004.jpg
    125,8 KB · Εμφανίσεις: 46
  • jumbo005.jpg
    jumbo005.jpg
    148,3 KB · Εμφανίσεις: 60
  • jumbo006.jpg
    jumbo006.jpg
    141,6 KB · Εμφανίσεις: 47

πρασινος

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
στο μεταχα ποθ φενεται στο βαθος τροω μαγκες μοθ ελληνικα μετα ελληνικης μοθσικης καθε μερα το καλητερο απο ολα !!!!αλαν αθτα λεο και εγο χορις λεφτα και μιλαμε για 100 εθρα και πανο αποτελεσμα χουφταλο!! :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: και οπος λες παρα πολες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ο πιτσι και εσυ τιν αλλη φορα πσαχνατε 3 μερες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Δηλαδή, τώρα σοβαρά!
Γίνονται αυτά τα πράγματα?
Πήγες στη Μολδαβία οδικώς και δεν σου την έπεσαν οι ασφαλίτες στα σύνορα να σε φάνε?
Δεν έσκασε καμμιά αμυντική χειροβομβίδα στη τουαλέτα?
ΠΡΟΣΕΧΕ!!! Μακρυά από την Μολδαβία. Είναι πανάκριβα! Είναι επικίνδυνα! Άσε που μπορεί να κολήσεις και καμμιά γρίπη με την επιδημία που σέρνεται...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τελικά ρε φίλε εισαι πολύ [size=10pt]ΜΑΛΑΚΑΣ[/size] και με βούλα.
ειναι η δεύτερη φορά που ερχωμαι δεν μου την έπεσαν ποτε ούτε οι ασφαλίτεσ ουτε κανένας
ειναι τρομερα φιλικοί και εξυπερετικοι μαζί μου και συ λέγε οτι μαλακια θές για να μην έρχεται κανείς εδώ λές και θα  :knockinb: :knockinb: :knockinb: μονος σου όλλεςτις γκόμενεςτης Μολδαβίας.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
στο μεταχα ποθ φενεται στο βαθος τροω μαγκες μοθ ελληνικα μετα ελληνικης μοθσικης καθε μερα το καλητερο απο ολα !!!!αλαν αθτα λεο και εγο χορις λεφτα και μιλαμε για 100 εθρα και πανο αποτελεσμα χουφταλο!! :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: και οπος λες παρα πολες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ο πιτσι και εσυ τιν αλλη φορα πσαχνατε 3 μερες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εκει έφαγα χθές το μεσημέρι δεν με είδες;; Χούφταλο - κοντος - χοντρός κοιλαρας και καραφλός
με τρεια μωρά χ 50 ευρω το καθένα ζαμάν φου εγω γουστάρω και τα πληρώνω ενω εσύ παπαρολογείς και δεν ερχεσαι για μια οντισιόν με τα κονέ σου τι φοβάσαι  μην σε παρατήσουν γιατι εγώ τις σπονσάρω ενω εσύ εισαι τζαμπατζης;; και το ξέρεις οτι θα σου την κάνουν στον πρώτο επενδυτή που θα βρούν μπροστά τους;;;.

Καποιο λάθος κάνεις δεν ψαχνωμασταν με τον Πίτσι τουλάχιστον οχι εγώ ξαναδιάβασε σε παρακαλώ.
Ο πιτσις έψαχνε κατι συγκεκριμένο με 300 λέει και οχι εσκορτς στον χώρο του.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ρε ΠΑΠΑΡΑ ΠΡΑΣΙΝΕ συνέχεια ήσουν όλο μαλακιες και άνετος στήν εμπειρία σου με τα μέρη ΜΟΛΔΑΒΪΑΣ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ τωρα που έχεις την δυνατότητα να μας αποδείξης την μεγάλη σου  :jerking: :jerking: :jerking: εμπειρία γιατι δεν έρχεσαι να μας ξεναγήσης στα δικά σου λιμέρια και φθηνα και τσάμπα όπως λές;;;;
Μην στεναχωριέσε για τους ασφαλίτες δεν προκειτε να σε ενοχλήσουν οταν κινήσε μαζί μου ειναι μαζεμένοι απο τον μπόγια αρχηγό τους.
Αντε λοιπόν τι καθεσαι και μαλακιζεσαι όλη μέρα με βλακείες;;;;
ΣΕ περιμένω στειλε πμ να βρεθούμε τι έγινε το πολύ πολύ να λές μαλακίες και να σε κεράσω ένα ποτό και ολα καλά τι κρύβεσαι πίσω απο ενα γαμημένο πληκτρολογιο;;;;

πρασινος

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ειμαι βαθητατα συγκηνημενος απο τα ωραια σοθ λογια παιδι μου αλαν  :2funny: :2funny: :2funny:  αφοθ τρις τρις τις εχεις :think: :think: :think: :think: απο εμενα γιατη ζητας  :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τι να σε πω τωρα!!!!!! τα λες απο μονος σοθ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: για φθηνα στον σοριτοκαυλεουρα περικαλο!!!! :2funny: :2funny:για τζαμπα στον ρεντκαριολογαμι :2funny: :2funny:για ακριβα στον θαντις απο οθλα εχουμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ειμαι βαθητατα συγκηνημενος απο τα ωραια σοθ λογια παιδι μου αλαν  :2funny: :2funny: :2funny:  αφοθ τρις τρις τις εχεις :think: :think: :think: :think: απο εμενα γιατη ζητας  :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τι να σε πω τωρα!!!!!! τα λες απο μονος σοθ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: για φθηνα στον σοριτοκαυλεουρα περικαλο!!!! :2funny: :2funny:για τζαμπα στον ρεντκαριολογαμι :2funny: :2funny:για ακριβα στον θαντις απο οθλα εχουμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αντε παπάρα γαμπρέ αρκετά ασχοληθήκαμε μαζί σου αλλά λογια να αγαπιώμαστε είσαι
τι σημασία έχει το ακριβά ή φθηνά;;;; το αποτελεσμα μετράη και εγω ήθελα να δώ  πόσα απίδια παίρνη ο σάκκος σου αλλά μάλλον αέρα πατέρα εισαι  άντε πολύ ασχοληθήκαμε μαζί σου
δεν αξιζεις κάν να υπάρχεις εδω μέσα και να λές την γνώμη σου αφου δεν έχεις παρα παπαρολογίες κάτσε μεσα στην μιζέρια σου και να εκτονόνεσαι μεσα απο την κάθε μαλακία των σκέψεων και του μυαλού σου.
Να περνάς καλά οπου και όπως νομίζεις εσύ εγω δεν ασχολούμε πλέον μαζί σου εισαι άξιος της μοίρας σου.

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
ALLAN ΔΕΣ ΤΑ πμ σου κ καλη επιτυχια,περιμενω εντυπωσεις κ κανα φωτο ;) ;) ;) ;)
παντα ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ;) ;) ;)
ΠΑΝΕ Κ  ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ "ΚΑΛΙΓΟΥΛΑ", ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ "ΜΠΑΚΑΡΝΤΙ", ΑΝ ΑΝΟΙΞΕ!!! :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom