s-300 tba-5004 from russia with love καλα ρε παπακια εχτες το ντανσ ειχαι 15 ατομα κατα τις 2 το βραδυ το ριξες στα γαρα και ση τιθ παπαριες για πουτανες νμας λες για εκει ρε σουβλακια πριν μια βδομαδα μπιθκε η αστηνομια και εκανε το μαγαζι καλοκαιρινο η μια γκομενα στιν πορτα ειναι αρχιμπατσινα κακομοιρη αρχισεσ τιν επιστημονικη μαλακια πρωι πρωιERFBBB = Extended Range Full Bore Base Bleed.
Βλήμα Βλημάτων...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μολδαβία - Chişinău
- Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 746K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
s-300 tba-5004 from russia with love καλα ρε παπακια [size=10pt]εχτες το ντανσ ειχαι 15 ατομα κατα τις 2 το βραδυ το ριξες στα γαρα και ση τιθ παπαριες για πουτανες νμας λες για εκει ρε σουβλακια πριν μια βδομαδα μπιθκε η αστηνομια και εκανε το μαγαζι καλοκαιρινο η μια γκομενα στιν πορτα ειναι αρχιμπατσινα κακομοιρη αρχισεσ τιν επιστημονικη μαλακια πρωι πρωι[/size]
τι λες ρε παπαρα είχε πάνω απο 60 ατομα και οι 50 ήταν γκόμενες.(ηταν ΦΛ και Μολδο).
στην παπαρα μου τι το κάνανε το μαγαζί και αν πορτα ειναι αρχιμπατσίνα εγω τους μούνάρους χάζεβα και γουστάριζα ΧΑΙΒΑΝΙ ΓΑΜΠΡΕ εδω μιλάμε για Πουτάνες επι χρήμασι και όχι για νύφες
ΣΟΓΑΜΠΡΕ.
με τις μαλακιες ποθ γραφεις σε βλεπω μπαντζανακι επαναλαμβανο στις 2 ηορα ειχε 15 ατομα! αφου ειχ ε ποθτανες γιατι δεν πηρες καμια παληκαρη πιασε 3 γυρους και δθο σαλατες στο τεςερατι λες ρε παπαρα είχε πάνω απο 60 ατομα και οι 50 ήταν γκόμενες.(ηταν ΦΛ και Μολδο).
στην παπαρα μου τι το κάνανε το μαγαζί και αν πορτα ειναι αρχιμπατσίνα εγω τους μούνάρους χάζεβα και γουστάριζα ΧΑΙΒΑΝΙ ΓΑΜΠΡΕ εδω μιλάμε για Πουτάνες επι χρήμασι και όχι για νύφες
ΣΟΓΑΜΠΡΕ.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα που γίνεται σε αυτο το θρεντ ρε γμτ...
γιατί προσπαθείτε να την πείτε στους άλλους;
όλοι για το ίδιο δεν πάτε Μολδαβία; οκ, κάποιοι κάνουνε και δουλειά ή κατά κύριο λόγο δουλειά και κατά δεύτερο τα υπόλοιπα. Αλλά έχει σημασία;
στο κάτω κάτω, αν κάποιος πιστεύει άλλα πράγματα δικαίωμά του.
τι μαλακία είναι αυτή να τη λέει ο ένας στον άλλο λες και τον ήξερε και από παλιά...ή λες και του χρωστάει εξήγηση ο καθένας για το τι πιστεύει ή το πώς περνάει...
γιατί προσπαθείτε να την πείτε στους άλλους;
όλοι για το ίδιο δεν πάτε Μολδαβία; οκ, κάποιοι κάνουνε και δουλειά ή κατά κύριο λόγο δουλειά και κατά δεύτερο τα υπόλοιπα. Αλλά έχει σημασία;
στο κάτω κάτω, αν κάποιος πιστεύει άλλα πράγματα δικαίωμά του.
τι μαλακία είναι αυτή να τη λέει ο ένας στον άλλο λες και τον ήξερε και από παλιά...ή λες και του χρωστάει εξήγηση ο καθένας για το τι πιστεύει ή το πώς περνάει...
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Μοικανέ δίκιο έχεις αλλά ο τύπος έχει προβλημα ψυχολογικό ειναι πνεύμα αντιλογιας και μαλακίας απο τις αγαμίες του νομίζω ή μπουχτισε να τρώει το ίδιο φαί καθε μέρα και εκτωνώνεται με το να την μπαίνη στον καθένα δες λιγο όλα του τα πόστ μαλακίζεται με τον καθένα εδώ μέσα αργοσχολος μαλάκας & τζαμπατζής αντε βγάλε άκρη εσυ μαζί του..... εγώ παραιτούμε.
oπα μαγκες μου περιπτοσαρες εγω οθτε εβρισα οθτε χαρακτιρισα κανεναν εδω ο αλα λογια να αγαπιομαστε το μονο που ξερει εινε να βριζει να χαρακτιριζει και να ζιταει βοηθεια μπας και γαμισει μας επιξε στιν μαλακια ασε που εχει φεραρι κικλοφορη με παπι και στην μολδαβια τις εχει τρις τρις μοικανε καμια πληροφορια ??? απο κριτηκη κανο και εγο μγκες αμα θελεται σοβαροτητα σοβαρεθτηται!!!
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
και γιατί πρέπει να βγάλεις άκρη μαζί του;Μοικανέ δίκιο έχεις αλλά ο τύπος έχει προβλημα ψυχολογικό ειναι πνεύμα αντιλογιας και μαλακίας απο τις αγαμίες του νομίζω ή μπουχτισε να τρώει το ίδιο φαί καθε μέρα και εκτωνώνεται με το να την μπαίνη στον καθένα δες λιγο όλα του τα πόστ μαλακίζεται με τον καθένα εδώ μέσα αργοσχολος μαλάκας & τζαμπατζής αντε βγάλε άκρη εσυ μαζί του..... εγώ παραιτούμε.
Τι σε νοιάζει;
Αν αυτός δεν βρίσκει κόσμο όπου πάει, πρόβλημά του. Εσύ βρήκες; Όλα μια χαρά τότε.
Δεν νομίζω πως εξαρτάται η καλοπέρασή μας από το αν κάποιος θα πει μπράβο ή όχι.
Σου είπα, εγώ είμαι άλλης φιλοδοφίας όπου πάω. Να σου δώσω ένα σκασμό πληροφορίες αν μπορώ. Αλλά δεν με ενδιαφέρει αν ο άλλος με πιστεύει ή όχι. Δεν έχω λόγο να πω ψέματα ούτε να κρυφτώ. Και δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος έχει λόγο να κάνει κάτι τέτοιο.
Πληροφορίες δίνουμε εδώ. Απλούστατο.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
πράσινε, εγώ ό,τι είχα να γράψω το έγραψα.oπα μαγκες μου περιπτοσαρες εγω οθτε εβρισα οθτε χαρακτιρισα κανεναν εδω ο αλα λογια να αγαπιομαστε το μονο που ξερει εινε να βριζει να χαρακτιριζει και να ζιταει βοηθεια μπας και γαμισει μας επιξε στιν μαλακια ασε που εχει φεραρι κικλοφορη με παπι και στην μολδαβια τις εχει τρις τρις μοικανε καμια πληροφορια ??? απο κριτηκη κανο και εγο μγκες αμα θελεται σοβαροτητα σοβαρεθτηται!!!
περεταίρω μόνο σε π.μ και μόνο πολύ προσεκτικά.
καμία κριτική πια.
Από τη στιγμή που δέχτηκα προσωπικές απειλές, τέρμα.
παληκαρε για καντο μας λιανα μπας και καταλαβοθμε τι θελεις να πεις? καλα τα πμ μονο κτλ μας υποχρεωσεσ!!πράσινε, εγώ ό,τι είχα να γράψω το έγραψα.
περεταίρω μόνο σε π.μ και μόνο πολύ προσεκτικά.
καμία κριτική πια.
Από τη στιγμή που δέχτηκα προσωπικές απειλές, τέρμα.
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
και γιατί πρέπει να βγάλεις άκρη μαζί του;
Τι σε νοιάζει;
Αν αυτός δεν βρίσκει κόσμο όπου πάει, πρόβλημά του. Εσύ βρήκες; Όλα μια χαρά τότε.
Δεν νομίζω πως εξαρτάται η καλοπέρασή μας από το αν κάποιος θα πει μπράβο ή όχι.
Σου είπα, εγώ είμαι άλλης φιλοδοφίας όπου πάω. Να σου δώσω ένα σκασμό πληροφορίες αν μπορώ. Αλλά δεν με ενδιαφέρει αν ο άλλος με πιστεύει ή όχι. Δεν έχω λόγο να πω ψέματα ούτε να κρυφτώ. Και δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος έχει λόγο να κάνει κάτι τέτοιο.
Πληροφορίες δίνουμε εδώ. Απλούστατο.
Εχεις δίκιο.
[size=10pt]ΠΡΑΣΙΝΕ [/size]παραιτούμαι και συγνώμη αν σε προσβαλε κάποιος χαρακτηρισμός μου αλλά δεν παίζεσαι ρε φίλε είσαι πνεύμα αντιλογίας σε κάθε τι προς θεού τι είμαστε παιδάκια να τρωγώμαστε;;; παραιτούμαι.
τα βλεπω !!!!!! πασο??? ι να τα ανοιξω??? ωρεος ο αλανιαρης σημερα!!!!Εχεις δίκιο.
[size=10pt]ΠΡΑΣΙΝΕ [/size]παραιτούμαι και συγνώμη αν σε προσβαλε κάποιος χαρακτηρισμός μου αλλά δεν παίζεσαι ρε φίλε είσαι πνεύμα αντιλογίας σε κάθε τι προς θεού τι είμαστε παιδάκια να τρωγώμαστε;;; παραιτούμαι.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
άμα ανατρέξεις στις πρώτες 30 σελίδες θα δεις πως έγραφα.παληκαρε για καντο μας λιανα μπας και καταλαβοθμε τι θελεις να πεις? καλα τα πμ μονο κτλ μας υποχρεωσεσ!!
απο κει και πέρα δεν βλέπω κάτι παραπάνω να πω.
Η Μολδαβία δεν είναι Βουλγαρία ή Ρουμανία.
Εκεί κατά βάση κάνει κανείς καμάκι. Δεν παιρνει τηλέφωνα από έσκορτ, από σάιτ κλπ. Δεν έχει στούντιο ή μασατζίδικα όπως στη Ρουμανία.
Άπαξ και πεις αυτό, τελείωσες. Τα υπόλοιπα είναι γιρλάντες. Κοπέλες έχει πολλές, μουνοθύελλα. Το τι καταφέρνει ο καθένας εξαρτάται από το χρήμα του και από το χαρακτήρα του.
Η χώρα μια χαρά ασφαλής είναι. Όπως πάω στα άλλα κράτη πάω και εκεί. Καμία διαφορά.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
οπότε τι παραπάνω να σου γράψω; Αν πήγα με κάποια και με ποια πήγα; Αν πλήρωσα και πόσο; Αν το έχεις τόσο ανάγκη να το μάθεις, απλά θα σου πω πως εγώ δεν έχω πάρει ΚΑΝΕΝΑ τηλέφωνο από ΚΑΝΕΝΑΝ εδώ μέσα για μολδαβία.
κι αμα θέλει κάποιος ας το διαψεύσει.
κι αμα θέλει κάποιος ας το διαψεύσει.
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
aaaa !!!!!! μη χειροτερα πασοκ!!!! παναγια μου τελος παντων .Ναι ειναι αληθεια οτι αλεππο ειναι το χαλεπι της Σθριας και το ειχαν αραβες ,αλλα τωρα αλλαξαν αυτα οπως και το ονομα εγινε ελ γκρεκο και πες στη καλη σου οτι ει ναι πολυ σκληρη μαζι σου και να ραβει και κανα ρομπα αντι να σε κλεινει στο σπιτιμολδο οχι βαζελος πασοκας ειμαι!!!!! εχεις κανα κρανος για τα βληματα ι καλη μου γινεκα εδο δεν με αφινει να ερθο στο αλεπο μου ειπαι οτι το μαγαζι σοθ το ειχαν αραβια απο τιν επαρχια αλεπο τις σιριας γηφτικο δηλαδη για τις καθοσπρεπει μολδαβες καλα ρε αλαξε κανα ονομα κυρ αλεκο!!! σοριτα ΠΑΟ !!!!!! ΜΙΑςκαι εισε μαζι με τον honda_αλαν-πλερονο γνοστης τον βληματον ασε μολδο ο ρεντ ειναι εραστης!!!!!!!!!!!τι να λεμε τωρα
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
και να σου πω, ειχα αποφασίσει να μην ξαναγράψω καν.
αλλά μου μίλησε καποιος και μου είπε πως ηρέμησαν οι αντιπαραθέσεις.
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
και μη ξαναφευγεις ειναι καλα εδω και χρειαζονται οι μικρες αντιπαραθεσεις για περισσοτερο ενδιαφερωνκαι να σου πω, ειχα αποφασίσει να μην ξαναγράψω καν.
παληκαρε για πεσ μου τιν γνομη σου για της μολδαβεζεςκαι να σου πω, ειχα αποφασίσει να μην ξαναγράψω καν.
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
και για ενημερωση σχετικα με το αλαν ηρθε με τουαρεγκ 5000 κυβικα που δεν παιζεται
δε με λες ρε τρι-καλε καμια γηνεκα του γνορισες του ανθροπου?? τι σε εχουμε εδω τορα που θα σε κανοθμε και πασοκτσι πρεπει να βοηθας τοθς συντροφοθςκαι για ενημερωση σχετικα με το αλαν ηρθε με τουαρεγκ 5000 κυβικα που δεν παιζεται
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ρε συ πρασινε δεν παιζεσαι τελικα ,συγνωμη μοικανε,λοιπον ειναι χαλια ασχημες ,κρυες ,πανακριβες ,και δεν γουσταρουν τους ελληνες πασοκτζιδες αλλα μονο τους κνιτεςπαληκαρε για πεσ μου τιν γνομη σου για της μολδαβεζες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις