Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
me to pu efiges rompa eidame aspri mera to xioni eftase tus 70 pontus kai o fl irthe sti moldavia me kalokairina lastixa xe xe kai respekt se kutaliano kai munopano
για πες μου.αν και ο Ρεντ ειναι ο πιο καταληλος να απαντησει που σε αυτο το θεμα εχει μεγαλη πειρα.τι λαστιχα φορανε το χειμωνα στη Μολδαβια?με καρφακια οπως εμας εδω?χιονι πρεπει να εχει μερικες μερες και μετα να το λιωνει.γενικα τι θερμοκρασιες παιζουν το χειμωνα?της ζεστες μερες?της κρυες μερες?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Κόστος διαμονής κλπ.
1 € = 17 λέει το άλλαξα περίπου.
Βενζίνες πετρέλαια κλπ. Η χαρά αυτών  που αγαπούν τα ταξίδια  10,57 λέει / λίτρο.

Διαμονή σε ένα πολύ καλό διαμέρισμα με δύο υπνοδωμάτια – κουζίνα – μπάνιο και τουαλέτα χωριστά στη αρχή της Στεφαν ΣΕΛ  Μάρε   40 € / ημέρα.

Σούπερ μάρκετ διάφορα βασικά είδη  στο 50% και 65 % των τιμών από Ελλάδα
(όχι των εισαγομένων αλλά των εγχώριων ειδών)

Ταβέρνες – εστιατόρια  τιμές σε τοπικά εστιατόρια ούτε να τις συζητάμε τζάμπα
Στα Ελληνικά που τίμησα το Μεταξά στο τζάμπο και το Μύκονος στο ΜΑΛΛ
Μύκονος πχ. Σαλάτα επώνυμη του μαγαζιού καταπληκτική γεύση 67 λέει  -
Μουσακάς 65 λέει -  σαλάτα  Σήζαρς  60 λέει  - καφές  νομίζω 20 λέει –

Μεταξα  πχ  κοτόσουπα καταπληκτική  40 λέει – σαλάτα Ελληνική 60 λέει –
                Μουσακάς  65 λέει –
               ( σαλάτα Ελληνική – Φιλέτο _ πίτες – κρασί ποτήρι – μπακλαβάς- νερό
                  240 λέει = περίπου 14-15  ευρώ.)

Ο Μόλντο  και το νέο μαγαζί τους κατά δήλωση του είναι φθηνότερος κατά 1/3 των ως άνω τιμών.

Οφείλω να ομολογήσω όμως ότι έφαγα στα Ελληνικά μαγαζιά ήταν άψογα από θέμα γεύσης (εκτός του μπακλαβά) και σέρβις από το προσωπικό τους ( Μολδαβοί.).
Στα κατά τόπους μαγαζιά όπου  με Μολδο φάγαμε επίσης καλά αλλά δεν θυμάμαι τιμές  καθότι κέρασε ο Μόλδο  και κάποια στιγμή πληρώσαμε κατι με ΦΛ αλλά δεν θυμάμαι.

Διασκέδαση νυχτερινά μαγαζιά

Όλα περίπου παίζουν στις ίδιες τιμές  +- 10 λέει

Πχ. Ρεντ μπούλ    40-60 λέει  - μπακάρντι  45 λέει – κοκα κόλα  20 λέει –
       Β-52   60 λέει – χυμός πορτοκάλι 25 λέει – ουίσκι 45 -60 λέει,
Ικανοποιητικές έως μηδενικές τιμές σε σχέση με τα Ελληνικά δεδομένα ανοιχτά έως το πρωί  ως Ελλάδα.
(Αν έχουν κόσμο).

Κινητή τηλεφωνία  sms στην Ελλάδα   1 λέει ανα μήνυμα  στην Μολδαβία 0,5 λέει
Ομιλία 5 λεπτά περίπου  18 λέει πλήρωσα και πολλές φορες  2- 3 λέει για λιγα δευτερόλεπτα.

Συνεχίζω………………….
πες και κανα φχαριστώ ρε ξεδοντιάρη...δεν κάνει κόπο...την άλλη φορά θα σε βάλψ να κοιμηθείς στο πεζοδρόμιο....
της την έπεσες ρε μαλάκα καθόλου αυτηνής;
πες μου γιατί τον Ιανουάριο...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα ΤΟΝ ΦΛ για την προτροπή του να επισκεφθώ αυτη την χώρα όσο και την οικονομική ασφάλεια που μου πρόσφερε για να μπορώ να μείνω όσο χρόνο είθελα.

Τον Μόλντο για την χαρακτηριστική του αποτύπωση της πραγματικότητας της Μολδαβίας και των γυναικών εκεί αλλά και την διαθεση του να με φιλοξενήση.

Τον Λαστμοικανό για την Νάντια..... :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τον Σορίτα και τον Ρεντ για την διαθεση τους να με ξεναγήσουν μέσω των γνωριμιών τους
στα πεπραγμένα της Μολδαβίας.

ΥΓ. αντε σταματώ γιατί θα με βρίσουν κάποιοι κακόβουλοι που έτσι κι αλοιώς περιμένω να
    ακούσω.
α, ρε ξεδοντιάρη...με πρόλαβες...
τελικά είσαι αρχηγός...πάει...τελείωσε...

να ξέρεις πως μου είπανε για τους τρόπους σου...άρχοντας

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
α, ρε ξεδοντιάρη...με πρόλαβες...
τελικά είσαι αρχηγός...πάει...τελείωσε...

να ξέρεις πως μου είπανε για τους τρόπους σου...άρχοντας

Βιάζεσαι και σκοντάφτης αντε να σε σηκώσω μετά
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ. Το ξεδοντιάρης τι ενοείς;;;; εγω ανέφερα στον πρασινο οτι ειμαι κοντός χοντρός - κοιλαρας καραφλός και πουρό αλλά ξεδοντιάρης ;;; οχι οχι οχι ποτέ έχω μασελα πολυτελείας......

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Άσε τις παπαριες και αν θέλεις σου έχω τριπλό 18-21 ετων  με 150 € + κατι ψιλά για σαουνες μασάζ και ολονύχτια αγρυπνία...
:priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Άσε τις παπαριες και αν θέλεις σου έχω τριπλό 18-21 ετων  με 150 € + κατι ψιλά για σαουνες μασάζ και ολονύχτια αγρυπνία...
:priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι τριπλο ρε καπετανιε...ασε μας με τα διπλα/τριπλα πολλαπλα εχουμε πηξει εδω και δεν μπορουμε να παμε πουθενα! ασταδιαλα σιχαθηκα....

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
τι τριπλο ρε καπετανιε...ασε μας με τα διπλα/τριπλα πολλαπλα εχουμε πηξει εδω και δεν μπορουμε να παμε πουθενα! ασταδιαλα σιχαθηκα....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εσύ ειδικά είσαι άξιος της μοίρας σου - Χίλιες φορές προσκαλέστηκες σε διαφορες εξορμήσεις και δεν τα κατάφερες ΠΟΙΟΣ σου φταίη;;;;;;;;;
Τι θα τα κάνης τα λεφτά;;;;;; θα σου τα φάνε οι κληρονόμοι ξύπνα Μικ-ρεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!
Δουλεύουμε για να ζούμε και δεν ζούμε για να δουλεύουμε το έπιασες;;;;;;;;;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Βιάζεσαι και σκοντάφτης αντε να σε σηκώσω μετά
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ. Το ξεδοντιάρης τι ενοείς;;;; εγω ανέφερα στον πρασινο οτι ειμαι κοντός χοντρός - κοιλαρας καραφλός και πουρό αλλά ξεδοντιάρης ;;; οχι οχι οχι ποτέ έχω μασελα πολυτελείας......
το ξεδοντιάρης πάει για τη γνωστή ατάκα από ελλ. ταινία:
χράτσα χρούτσα....χεχε

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εμένανε;;;
χμ...θα το δεχτώ...αλλά για μία μόνο μέρα, γιατί τη δεύτερη έχω κανονίσει άλλο και μετά έχω τον έρωτα

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
εμένανε;;;
χμ...θα το δεχτώ...αλλά για μία μόνο μέρα, γιατί τη δεύτερη έχω κανονίσει άλλο και μετά έχω τον έρωτα

Γιατι ρε πουροτηνέιτζερ θα αντέξεις νομίζεις και δεύτερη μέρα;;;;;
Ξεχνάς την ηλικία την γαμημένη που σου μειώνη τις αντοχές;;;;
Να είσουν 18 αντε 20 χρονών θα είχες  δυνατότητα για παραπάνω.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Γιατι ρε πουροτηνέιτζερ θα αντέξεις νομίζεις και δεύτερη μέρα;;;;;
Ξεχνάς την ηλικία την γαμημένη που σου μειώνη τις αντοχές;;;;
Να είσουν 18 αντε 20 χρονών θα είχες  δυνατότητα για παραπάνω.
αλαν τι εγινε ποτε θα μας ξαναρθεις ?? για να λειπω

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αυτη την ωρα χιονιζει το χιονι ειναι περιπου στο 1 μετρο και η θερμοκρασια στους -12 και ειπαν οτι αυριο θα φτασει στους -20 οποτε καταλαβαινετε τι γινετε εδω :dancing: :dancing: :dancing: ο κθταλιανος και ο μουνοπανος αφησαν εποχη και απεδειξαν στα εδω μωρα τι σημαινει ελληνας και μαλιστα κνιτης

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αυτη την ωρα χιονιζει το χιονι ειναι περιπου στο 1 μετρο και η θερμοκρασια στους -12 και ειπαν οτι αυριο θα φτασει στους -20 οποτε καταλαβαινετε τι γινετε εδω :dancing: :dancing: :dancing: ο κθταλιανος και ο μουνοπανος αφησαν εποχη και απεδειξαν στα εδω μωρα τι σημαινει ελληνας και μαλιστα κνιτης

Κουταλιανος και μουνοπα.(πα)ή (νο)..ς;;;;; τι ;;; θα μας κάνουν καμιά αναφορά;;; ή θα τους παρουσιάζετε εσεις;;;
Εγώ πώς δεν τους γνώρισσα;;;;

τι σημαίνη -12 & -20 για Μολδαβία;;; και 1 μετρο χιόνι;;; δεν καθαρίζονται οι δρόμοι;;
δεν κυκλοφορούν οι  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:;;;;;;
Η ζωή συνεχίζεται αρα και τα  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: καλά κρατούν.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
στο μαγαζι εχουμε σεκιουριτι και τους εχω μοιρασει φωτογραφιες σου οποτε πρωτοχρονια ξεχνα το

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
οσο για το χιονι το γαμιση γινεται στο μαγαζι γιατι δεν μπορουμε να φυγουμε καταλαβαινεις λοιπον και πια γαμησαμε

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μουνοπανος και κουταλιανος χαλασαν πολλα λεφτα στις εξοδους τους οποτε και να ηθελες να τους γνωρισεις.....

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αγαπιτοι κολασιτες η εταιρεια pelegrini που απαριθμει 40 γομενες για προσωπικο εκλεισε τραπεζι στο el greco στι 25 του μηνος οποτε μη τολμησει και πατησει κανεις το ποδι του εδω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom