You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μολδαβία - Chişinău
- Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 746K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Γειά σου φίλε!
Ετοιμάζω εκτενές φωτορεπορτάζ.
Πάρε ένα preview
Μάλιστα...
Δεν μου λες, έχεις βαλθεί να δημιουργήσεις και άλλο ένα "τέρας" ή το κρατάς για έκπληξη?
Μάλιστα...
Δεν μου λες, έχεις βαλθεί να δημιουργήσεις και άλλο ένα "τέρας" ή το κρατάς για έκπληξη?
Όπως πολύ καλά ξέρεις ο Frankenstein είχε συνεργούς.
Ένας δε εξ' αυτών, είναι ο κύριος υπεύθυνος για την δημιουργία του "τέρατος"!!!
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
γραφω απο το κωδικο του μολντο καθοτι μετα απο ενα μπουκαλι κρασι -πουρκαρι σεβινιον ,το καλυτερο-που κερασε κ καμμια 10ρια σουβλακαρες αλα "μολντο",που να ωαχνω λαπ-τοπ,τετοια ωρα
ο μπλντο ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΤΩΡΑ "KARAOKE"Κ 2 μουναρες!!!!!! ρωσσιδες,H MIA παραειναιΜΟΥΝΑΡΟς- χορευουν ΠΙΣΤΑ κλπ κλπ.....
τα υπολοιπα αυριο
αρτι αφιχθεις απο μπελτσι "ΧΩΡΙΟ" ΑΛΛΑ ΜΕ "ΑΛΟΓΟ" οχι "σαυρα"
RED
ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΙ 7-10 ΧΛΜ,αστε το μολντο να λεει "σοριτιστικα"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ο μπλντο ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΤΩΡΑ "KARAOKE"Κ 2 μουναρες!!!!!! ρωσσιδες,H MIA παραειναιΜΟΥΝΑΡΟς- χορευουν ΠΙΣΤΑ κλπ κλπ.....
τα υπολοιπα αυριο
RED
ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΙ 7-10 ΧΛΜ,αστε το μολντο να λεει "σοριτιστικα"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
"γιαντις" ειμαστε "ωπα" του διξα του μολντο κ το μυνημα.......
RED
Επισκέπτης
μιποσ ξερι κανισ ποσα χιλιομετρα εινια το κισιναου εοσ το chernivitsi(ουκρανια)?????
το chernivitsi ειναι σινορα ρομανια - ουκρανια!καπιοσ γνοστισ????
300 κμ χαλια δρομος απο μολδαβια 250 μεσο ρουμανιας πολι καλος ο δρομος τι αλλο ???μιποσ ξερι κανισ ποσα χιλιομετρα εινια το κισιναου εοσ το chernivitsi(ουκρανια)?????
Επισκέπτης
εισαι αψογοσ!!!!!!!!σε ευχαριστο πολι σιναγονιστι!!!!300 κμ χαλια δρομος απο μολδαβια 250 μεσο ρουμανιας πολι καλος ο δρομος τι αλλο ???
ποσ ειναι πιο ευκολο βασικα για να πασ?μεσο μολδαβιασ ι μεσο ρουμανιασ?
ιπαρχι περιπτοσι να χαθισ?χεχε!!!
Επισκέπτης
Τη πέσαμε στις τελωνειακούς.... ;)
Χαρακτηριστικό παράδειγμα του πόσο εύκολο μπορείς να γαμήσεις στη Μολδαβία.
Μόνο μην την "πέσετε" στις μπατσίνες στο αεροδρόμιο!!!
Επισκέπτης
Βρήκες κανα ουκρανίδι από κεί Χίστη; ;)
μιποσ ξερι κανισ ποσα χιλιομετρα εινια το κισιναου εοσ το chernivitsi(ουκρανια)?????
Επισκέπτης
Κάντε κανα φωτορεπορτάζ απ τις ρωσομούνες στα γενέθλια να δούμε και εμείς οι κολασίτες ρεεεεε
γραφω απο το κωδικο του μολντο καθοτι μετα απο ενα μπουκαλι κρασι -πουρκαρι σεβινιον ,το καλυτερο-που κερασε κ καμμια 10ρια σουβλακαρες αλα "μολντο",που να ωαχνω λαπ-τοπ,τετοια ωρα
τα υπολοιπα αυριο
RED
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
κοιτα εξαρταται τι καμακι κανεις.εγω συνεχεια απο τα αεροδρομια βγαζω.Τη γυναικα μου στη Βαρσοβια ετσι την γνωρισα!στον ελεγχο διαβατηριωνΧαρακτηριστικό παράδειγμα του πόσο εύκολο μπορείς να γαμήσεις στη Μολδαβία.
Μόνο μην την "πέσετε" στις μπατσίνες στο αεροδρόμιο!!!
απο μολδαβια ξεχνατο θα χαθεις 150 φορες ο δρομος που εινε οκ εινε κσνεου- ιασι-σουτσαβα-τσερνιβτσι αλλα το τσερνιβτσι εινε μαφιοζικη περιοχη θελει μεγαλη προσοχη !!! καλητερα απο κισινεου πιγενε οντεσσαεισαι αψογοσ!!!!!!!!σε ευχαριστο πολι σιναγονιστι!!!!
ποσ ειναι πιο ευκολο βασικα για να πασ?μεσο μολδαβιασ ι μεσο ρουμανιασ?
ιπαρχι περιπτοσι να χαθισ?χεχε!!!
foto δεν βαζω ακομα,εχω τους λογους μου δεν μ αφηνει κι ο μολντο....Love boat θυμιζει η κατασταση εδω μεσα, ειδικα μετα τιν ηρωικη εξοδο & επανεισοδο του μυρωδατου & xρωματιστου Αβερελ Red, βαλε και καμμια φωτο, ολο λογια εισαι
χτες μολντο κουστουμαρισμενος σαν γαμπρος,μαζεψε ευχες και φιλια,απο τις θαυμαστριες,εργαζομενες,πελατισες κλπ
ειχε μεσα στα αλλα 2 καραμουναρες το τραπεζι,απεναντι μου η καλυτερη,μελαχρινη ρωσσιδα καβλιαρΑ,με ενα μαυρο μονι μεχρι το μουνι, δηλ "κοβω φλεβες"
το μαγαζι απο οτι ειδα ομως παρα τα οσα λεει ο μολντο,και του ευχομαι κι εγω να γινει ετσι,δεν βλεπω σε ενα μηνα ναναι ετοιμο,ειδικα με τους ρωσσικους ρυθμους εργασιας
υ.γ.
εδωσε ρεστα απο εδεσματα χτες ο μολντο,κ βεβαιως αφου οι αλλοι οι πιο πολλοι πιναν,ηπια κι ενα κρασι απο την καβα του μολντο,τογραψα κ χτες ,ποιοτητα ΑΑΑΑΑ
POLYXRONOS ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ 39!!!
TOSO ειπα στο μωρο οτι εισαι-38 δηλ-,μην καταλαβει οτι κανω παρεα και με πουρα,και αρχισει να υποψιαζετε κ για μενα μετα!!!!!
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
νασαι καλα ρεντ ρομπιδη οσο για το θεομουνο ειναι μολδο και οχι ρωσιδα φλ ειναι η ντιζει αλλα και η δικια σου δεν πηγαινε πισω αννια την ειπαμε ?? πρωτη η χωριατοπουλα τι να πω ολο εκπληξεις εισαι ,οσο για τα τελειωματα εχεις δικιο δουλευουν οπως γαμανε δηλαδη σπανια .Εμαθα οτι μερικοι ετοιμαζονται για τσερνοφτσι ουκρανιας καλο το μερος ωραια μουνια ,μη ξεχναμε οτι ειναι πρωην μολδοβια η περιοχηfoto δεν βαζω ακομα,εχω τους λογους μου δεν μ αφηνει κι ο μολντο....
χτες μολντο κουστουμαρισμενος σαν γαμπρος,μαζεψε ευχες και φιλια,απο τις θαυμαστριες,εργαζομενες,πελατισες κλπ
ειχε μεσα στα αλλα 2 καραμουναρες το τραπεζι,απεναντι μου η καλυτερη,μελαχρινη ρωσσιδα καβλιαρΑ,με ενα μαυρο μονι μεχρι το μουνι, δηλ "κοβω φλεβες"
το μαγαζι απο οτι ειδα ομως παρα τα οσα λεει ο μολντο,και του ευχομαι κι εγω να γινει ετσι,δεν βλεπω σε ενα μηνα ναναι ετοιμο,ειδικα με τους ρωσσικους ρυθμους εργασιας
υ.γ.
εδωσε ρεστα απο εδεσματα χτες ο μολντο,κ βεβαιως αφου οι αλλοι οι πιο πολλοι πιναν,ηπια κι ενα κρασι απο την καβα του μολντο,τογραψα κ χτες ,ποιοτητα ΑΑΑΑΑ
POLYXRONOS ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ 39!!!
TOSO ειπα στο μωρο οτι εισαι-38 δηλ-,μην καταλαβει οτι κανω παρεα και με πουρα,και αρχισει να υποψιαζετε κ για μενα μετα!!!!!
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Red μακρια απο την Renata θα πλακωθουμε ασχημα..νασαι καλα ρεντ ρομπιδη οσο για το θεομουνο ειναι μολδο και οχι ρωσιδα φλ ειναι η ντιζει αλλα και η δικια σου δεν πηγαινε πισω αννια την ειπαμε ?? πρωτη η χωριατοπουλα τι να πω ολο εκπληξεις εισαι ,οσο για τα τελειωματα εχεις δικιο δουλευουν οπως γαμανε δηλαδη σπανια .Εμαθα οτι μερικοι ετοιμαζονται για τσερνοφτσι ουκρανιας καλο το μερος ωραια μουνια ,μη ξεχναμε οτι ειναι πρωην μολδοβια η περιοχη
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τι εγινε ρε κολασιτες γιατι κολησατε ???? πως ειναι η ελλαδαρα μας ??? τα χαρισαν τα δανεια η ολο υποσχεσεις και αυτοι??? ετσι που σας γαμανε κατω γινατε ολοι αδερφες και δεν ασχολειστε με το θρεντ , φυγετε ολοι απο κει για να ξαναβρειτε το χαμενο ανδρισμο σας οσο ειναι ακομα νωρις ,μετα θα ειναι αργα ,ελατε στη μολδαβια ρε ρομπες οσοι ερχονται εδω ξαναρχονται μαλακας ειναι ο φλ που τα παρατησε ολα και μην ακουτε μαλακιες για αλλες χωρες ,εγω προσωπικα εχω παει σε πολλες και κατεληξα εδω ,ουτε και εγω εκανα λαθος .Εκτος απο τις γυναικες εδω ειναι υσηχα ,ηρεμα και ασφαλη παω στα 50 και γαμαω σχεδον καθε μερα αν ειμουν ελλαδα δεν πιστευω να ειχα τετοια αποδοση.ΟΠΟΙΟΣ εχει ενα σταθερο εισοδημα γυρω στα 1000 εβρω εδω μπορει να ζησει ανετα μεσα ενοικια και φαι ελλατε ρομπες και απο κοντα θα καταλαβετε τι παιζει .Μη κοιτατε τις τιμες που σας γραφουν ρεντ κλπ ειναι πολυ θτηνα εδω.Βεβαια οποιος εχει περισσοτερα δεν το συζηταμε θα ζει σαν βασιλιας.Ελατε ρομπες κολασιτες και μη σας φοβηζουν οι χειροβομβιδες των σουρωμενων αυτα γινονται παντου,ακομα και στη πανακριβη ελβετια.Δεν κανω διφημηση στο ελ γρεκο στα αρχιδια μου και αν ερθετε η δεν ελθετε στο μαγαζι δεν εχω κανενα αναγκη κανω διαφημηση στη μολδαβια ,οπως εκανα και παλια στο φλ και δεν με ακουσε τοτε ,τωρα βεβαια βαραει το κεφαλι του .Ο ρεντ μετακομισε ηδη πολυ κοντα στη μολδαβια , σιγουρα θα ερχοταν εδω λογω δουλειας ομως δεν μπορει ,παρα τα διαφορα που λεει και ψαχνει σπιτι εδω για να μη πληρωνει καθε φορα πανακριβα (20εβρω την ημερα ) .Ο αλαν και αυτος ψαχνεται ενω το φλ ξεχαστετον ,αυτοι νομιζεται ειναι μαλακες ? οχι βεβαια .Βλεπω λοιπον συντομα και αλλους να ερχονται εστω και για ημιμονιμη κατοικια εδω,ηδη πολοι κολασιτες μου στελνουν πμ και ψαχνονται ,αντε και σας περιμενω ο παντα φιλος σας παραδεισιτης
αντε ψοφα ρε με την βρωμοχωρα.τι εγινε ρε κολασιτες γιατι κολησατε ???? πως ειναι η ελλαδαρα μας ??? τα χαρισαν τα δανεια η ολο υποσχεσεις και αυτοι??? ετσι που σας γαμανε κατω γινατε ολοι αδερφες και δεν ασχολειστε με το θρεντ , φυγετε ολοι απο κει για να ξαναβρειτε το χαμενο ανδρισμο σας οσο ειναι ακομα νωρις ,μετα θα ειναι αργα ,ελατε στη μολδαβια ρε ρομπες οσοι ερχονται εδω ξαναρχονται μαλακας ειναι ο φλ που τα παρατησε ολα και μην ακουτε μαλακιες για αλλες χωρες ,εγω προσωπικα εχω παει σε πολλες και κατεληξα εδω ,ουτε και εγω εκανα λαθος .Εκτος απο τις γυναικες εδω ειναι υσηχα ,ηρεμα και ασφαλη παω στα 50 και γαμαω σχεδον καθε μερα αν ειμουν ελλαδα δεν πιστευω να ειχα τετοια αποδοση.ΟΠΟΙΟΣ εχει ενα σταθερο εισοδημα γυρω στα 1000 εβρω εδω μπορει να ζησει ανετα μεσα ενοικια και φαι ελλατε ρομπες και απο κοντα θα καταλαβετε τι παιζει .Μη κοιτατε τις τιμες που σας γραφουν ρεντ κλπ ειναι πολυ θτηνα εδω.Βεβαια οποιος εχει περισσοτερα δεν το συζηταμε θα ζει σαν βασιλιας.Ελατε ρομπες κολασιτες και μη σας φοβηζουν οι χειροβομβιδες των σουρωμενων αυτα γινονται παντου,ακομα και στη πανακριβη ελβετια.Δεν κανω διφημηση στο ελ γρεκο στα αρχιδια μου και αν ερθετε η δεν ελθετε στο μαγαζι δεν εχω κανενα αναγκη κανω διαφημηση στη μολδαβια ,οπως εκανα και παλια στο φλ και δεν με ακουσε τοτε ,τωρα βεβαια βαραει το κεφαλι του .Ο ρεντ μετακομισε ηδη πολυ κοντα στη μολδαβια , σιγουρα θα ερχοταν εδω λογω δουλειας ομως δεν μπορει ,παρα τα διαφορα που λεει και ψαχνει σπιτι εδω για να μη πληρωνει καθε φορα πανακριβα (20εβρω την ημερα ) .Ο αλαν και αυτος ψαχνεται ενω το φλ ξεχαστετον ,αυτοι νομιζεται ειναι μαλακες ? οχι βεβαια .Βλεπω λοιπον συντομα και αλλους να ερχονται εστω και για ημιμονιμη κατοικια εδω,ηδη πολοι κολασιτες μου στελνουν πμ και ψαχνονται ,αντε και σας περιμενω ο παντα φιλος σας παραδεισιτης
πουλα σκατοφαγητο με 3 ευρω και μαζευε φραγκοδιφραγκα βλακα.
η ελλαδα ειναι παραδεισος ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
αμα ειχες αρχιδια θα τα κονομουσες και στην ελλαδα.
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
στην ελλαδα εκανα λεφτα ρε λαμογιο και με αυτα εκανα οτι εκανα εδω και στην ελλαδα ειναι παραδεισος το καλοκαιρι διακοπες με μολδαβεζα μουναρα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις