Επισκέπτης
και ενα κοτοπουλο με ριζι για μενα κιριοι!
Ε καθήστε σήμερα μου ήρθε η ιδέα με το βίντεο του Αλαν...μέχρι να υλοποιηθεί θέλει κάποιο χρόνο..
γαμώτω ΠΑΕΙ Η ΔΙΑΙΤΑ ΜΟΥ.
ρε πως θα χάσω κανένα κιλό με αυτά που ετοιμάζετε;;;;;;;
Ειμαι λάτρης των ωραίων γεύσεων τζάμπα προσπάθειες κάνω.
ετιμασου να σου βγαλο διατροφι να σε κανο στιλακι να εχισ και περισοτερεσ αντοχεσ στα γαμισια χιστι μου!!!!!!!!εσυ πολλά κοτόπουλα τρως πρόσεξε το γιατι σε βλέπω με
και αφου θα εχουμε ιδατανθρακοθει με σινθετουσ ιδατανθρακεσ ειμαστε ετοιμοι για αγρια και προκλιτικα ξεσκισματα αλοδαπον αιδιον!
ετιμασου να σου βγαλο διατροφι να σε κανο στιλακι να εχισ και περισοτερεσ αντοχεσ στα γαμισια χιστι μου!!!!!!!!
θα σου βγαλο διατροφι ,θα αρχισεισ και γυμναστιριο και μετα θα εκτελισ με το τσουτσουνι σου κατευθιαν τισ ανιθικε σπορνεσ!αργείς πολύ άντε κανε κάτι σε ενα μήνα να τελειώνουμε.
Γι αυτό σου λέω, πάμε πάνω..Ουτε εμένα με πρήξανε οι υποχρεώσεις και δεν με πληρώνη κανείς....
δεν έχουν ουτε να φάνε μου λένε λές και εγώ έχω.
εμενα δεν θα με παρετε να χισο λιγουλακι? :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(Γι αυτό σου λέω, πάμε πάνω..
Άλλωστε πιο λιγα θα χαλάμε εκει παρά εδώ.. Άσε που θα περνάμε πολύ καλύτερα..
Και που είσαι, βάζω τις βενζίνες για να πάμε..
και αφου θα εχουμε ιδατανθρακοθει με σινθετουσ ιδατανθρακεσ ειμαστε ετοιμοι για αγρια και προκλιτικα ξεσκισματα αλοδαπον αιδιον!
οχι οχι χιστι μου!να παμε στα κλαμπ να καμακοσουμε πουτανεσ να γαμισουμε!!!Μετά τον μουσακά, για κανένα υπνάκο δεν θα έλεγα όχι..
Έλα πιτσι μου μου..εμενα δεν θα με παρετε να χισο λιγουλακι? :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
παρτε κ εμενααααααα......δεν αντεχο αλο στι φιλισσσσσσσσ!!!!!!!!χαχαχααχχαχαχα!!!Έλα πιτσι μου μου..
Αλλαγή σχεδίων, φεύγω 1 Νοεμβρίου για 5 μέρες και μετά γυρίζω και τα μαζεύω..
Τώρα μίλησα με Μολδολάγνο και πήρα εντολές..
Δεν είπα πως είναι σπαστικούλης;
μεγαλε δεν πιανεσαι με τπτ! εισαι ολα τα λεφτα! εχω πεθανει στα γελια...παρτε κ εμενααααααα......δεν αντεχο αλο στι φιλισσσσσσσσ!!!!!!!!χαχαχααχχαχαχα!!!
ε μα ειναι ι αλιθεια.το καυλι μασ θεοριτε πλεον παλεμαχο στα μαρμαρανια αλονια τισ πουταναμανασ φιλισ. πλεον εχι γραψει πολα χιλιομετρα στι φιλισ!!θελουμε πορνοανανεοσι αδερφιαααααααααα!!!!μεγαλε δεν πιανεσαι με τπτ! εισαι ολα τα λεφτα! εχω πεθανει στα γελια...