Επειδή 2 σχόλια μετά την τοποθέτησή μου αφήνουν σαφέστατες αιχμές, θα πω τα εξής:
1) Το ότι δε συστήθηκα μέσα από το σχετικό θρεντ, σημαίνει από πλευράς μου απλά άγνοια και τίποτα παραπάνω.
2) Τα περί promotion προσωπικά με αφήνουν παγερά αδιάφορο, καθώς δεν περίμενα στα 43 μου καμία mistress να μου υποδείξει, επιβάλλει, υπαγορεύσει ή έστω προτρέψει ή παρακαλέσει ευγενικά να γράψω κάτι για λογαριασμό της. Το θεωρώ υποτιμητικό πρωτίστως για μένα αλλά και για όποια έμπαινε ή μπαίνει σε τέτοιες λογικές. Δεν ξέρω αν το κάνουν, προσωπικά όμως ποτέ δε μου έχει ζητηθεί, ακόμη και από Αφέντρες, με τις οποίες στο παρελθόν είχα αναπτύξει αρκετή θα έλεγα οικειότητα.
Μπορεί να φαντάζει "κάρφωμα", όπως λέτε, μπορεί να υπάρχει δυσπιστία, όπως σε όλα τα επίπεδα στις μέρες μας. Και καλά θα κάνουμε να μην πιστεύουμε, ή μάλλον να ερευνούμε λιγάκι όσα διαβάζουμε και ακούμε. Ωστόσο η τοποθέτησή μου είναι απολύτως ρεαλιστική σε όλα τα επίπεδα. Δεν προέτρεψα κανέναν για κάτι, απλά αισθάνθηκα ότι το καλό, πολύ καλό στην προκειμένη περίπτωση, όφειλα να το πω.
Από κει και πέρα δεν έχω λόγο να μη συστηθώ στο σχετικό θρεντ, το οποίο και θα αναζητήσω. Ούτε όμως και να προσπαθήσω να εξηγήσω ότι δεν είμαι ελέφαντας.