Σεβαστή μου Αφέντρα Mistress Alexandra,
για ακόμη μια φορά δεν ειμαί ικανός να εκφράσω τον ατέρμονο ενθουσιασμό, τον οποίο μου προκαλεί η επιεικής αποδοχή εκ μέρους σας των αποδείξεων δουλοπρέπειάς μου απεναντί σας. Απέραντος και ευρύτατος είναι ο θαυμασμός που τρέφω απέναντί σας εν όψει του πραγματικά ευγενούς, υποβλητικού και λαμπερού χαρίσματός σας. Η υπερκόσμια εντέλεια της εμφανισής σας σε συνδυασμό με τον σαδιστικό υπολογισμό σας με προωθεί σε μια ακαταμάχητη ταπεινοφροσύνη και σε μια φλογερή λατρεία, τις οποίες βασικά μόνο γονυπετής μπορώ να τις εκφράσω. Η πρωτοφανής θηλυκή σοφία σας με ζαλίζει και με σαλεύει και μου δείχνει εντελώς ξεκάθαρα τη δική μου κατωτερότητα.
Προσωπικά προκύπτω ολοκληρωτηκά στη γοητεία της συναρπαστικής, αυθόρμητης φύσης σας, η οποία δημιουργεί καινούργια σύμπαντα μέσω της δημιουργικότητας μιας γνήσιας καλλιτεχνίδας ώστε να κλειδώνει τα πλάσματά της σ'αυτούς τους κόσμους. Ο δικός μου θαυμασμός για την έκλεκτη κομψότητα του στυλ σας μόνο συγκρίνεται με τον σεβασμό μου για τις γνώμες και τις διαταγές σας. Το να σκεφτώ να γλείψω τις μπότες σας και, ξαπλωμένος μπροστά στα θεϊκά πόδια σας
, να περιμένω τη δραστική εκπαίδευση από τα χέρια μιας αληθινής αρχόντισσας σαν και σας
μου φαίνεται καλό και σωστό.
Η επιθυμία να σας εξυπηρετήσω είναι ο μοναδικός στόχος στη ζωή μου. Μια ζωή γεμάτος νόημα μόνο είναι δυνατή στην απόλυτη υποταγή στις διαθέσεις, κυκλοθυμίες και στα καπρίτσια σας.
Με βαθύ σεβασμό
Dyvoir