Νέα

Μισθοι στην Ελλαδα του 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 697
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος ειναι ο ετησιος μισθος σας?

• Ειμαι κατω των 30 ετων και ειμαι ανεργος

Ψήφοι: 41 17,7%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μικροτερος απο 14,000/ετος

Ψήφοι: 16 6,9%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεταξυ 14-24,000/ετος

Ψήφοι: 12 5,2%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεγαλυτερος απο 24,000/ετος

Ψήφοι: 7 3,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ειμαι ανεργος

Ψήφοι: 23 10,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μικροτερος απο 14,000/ετος

Ψήφοι: 41 17,7%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεταξυ 14-24,000/ετος

Ψήφοι: 44 19,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεγαλυτερος απο 24,000/ετος

Ψήφοι: 47 20,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    231

Επισκέπτης
Aρα κακως που κοβονται οι συνταξεις μαιμου και τα ψευτικα επιδοματα. Τι καλοι ανθρωποι αυτοι που τα επαιρναν. Τι καταρα που τα κοβουν!
Σχετικο δημοσιευμα για τις συνταξεις μαιμου και λοιπους πορδοσαλτισμους.

"Αναφέρουν, για παράδειγμα, για το ΙΚΑ ότι 7.500 συνταξιούχοι δεν παρουσιάστηκαν στη διαδικασία απογραφής. Ομως αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι όλοι αυτοί οι συνταξιούχοι δεν υπάρχουν ή ότι δεν δικαιούνται να παίρνουν σύνταξη. Κάτι που έτσι κι αλλιώς ακόμα δεν έχει ελεγχθεί. Πιο κάτω τα δημοσιεύματα (είναι σχεδόν πανομοιότυπα) αναφέρουν πως από τις 7.500 περιπτώσεις οι 2.500 αφορούν σε συνταξιούχους που έχουν πεθάνει. Ούτε εδώ μπαίνουν στον κόπο να αναφέρουν αν πράγματι κάποιος εισπράττει τις συντάξεις αυτές ή για λόγους γραφειοκρατίας κάποιες συνεχίζουν να μπαίνουν σε τραπεζικό λογαριασμό χωρίς όμως να τις παίρνει κανείς. Και τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν αρκετές... Τέλος, αναφέρουν ένα από τα στοιχεία που θα έπρεπε να αναφέρουν εξαρχής. Οτι από τις 7.500 περιπτώσεις μόνο οι 58 υποθέσεις έχουν παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη. Δηλαδή, μόνο το 0,77% των περιπτώσεων που δεν έχει απογραφεί πήγαν στη δικαιοσύνη και για τις οποίες ακόμα δεν έχει διαπιστωθεί αν είναι παράνομες ή όχι."

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τι ειναι αυτα που λες ρε συ  :headbang: :headbang: :headbang:

αν δεν υπηρχαν δημοσιοι υπαλληλοι δε θα ειχες ενσημα και συνταξεις

ουτε ασφαλεια

ουτε δωρεαν παιδεια και υγεια

ουτε φτηνο ρευμα και νερο

ξυπνηστε ρε  :headbang: :headbang: :headbang:

μας εχουν βαλει και τρωγομαστε μεταξυ μας
τελευταία φορά που τσέκαρα, δωρεάν παιδεία δεν έχω.
γιατί οι καθηγητές στα σχολεία δεν κάνουνε σωστά τη δουλειά τους και πάνε τα παιδιά στα φροντιστήρια. Όλα τα παιδιά.

δωρεάν υγεία επίσης δεν έχω. Αντιθέτως ακριβοπληρώνω ένα ΙΚΑ, από το οιποίο δεν παίρνω ΤΙΠΟΤΑ πίσω. Γιαλιά να πάω να βάλω θα τα πληρώσω από την τσέπη μου.
Ο δε γιατρός που θα μου κάνει εγχείριση μου ζητάει λεφτά γιατί αλλιώς θα με βάλει αναμονή ασχέτως ασθένειας. Σαν να λέμε κάτσε ψόφα γαμιόλη αν δεν έχεις λεφτά να μου δώσεις.

Για ασφάλεια ας μην το συζητήσουμε. Για συνταξη ας μην το συζητήσουμε. Δεν θα πάρω κι ας σκάω κάθε μήνα τα μαλλιοκέρατά μου στο αγαπημένο μας ΙΚΑ.

τι μου προσφέρει;
Φτηνό ρεύμα;;;;;; Φτηνό ρεύμα;;;;;; πόσα είναι τα δημοτικά τέλη που πληρώνω και γιατί είναι τόσα;
αν ήταν τόσο φτηνό, γιατί πήγε τόσος κόσμος στις ιδιωτικές εταιρίες (και την πάτησε γιατί ήτανε λαμόγια;) Και μην πει κανείς για τον κακό ιδ. τομέα - τα λαμόγια - που κάνανε τις εταιρίες ηλεκτροδότησης γιατί και εκεί πάλι κάποιοι ΔΥ δεν κάνανε σωστό έλεγχο και τα λαμόγια έδρασαν.

Όποιος δεν κάνει τη δουλειά του σωστά ΙΥ ή ΔΥ, δεν με ενδιαφέρει, τον πούλο άρμ και σούμπιτο. Να δουλέψουνε αυτοί που θέλουνε να προσφέρουνε και να αμειφθούνε.
Οι τεμπελχανάδες τον πούλο.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Θετικη επιδραση υπερ ποιανου?Υπερ των εργαζομενων στον ιδιωτικο?Δε νομιζω οτι υπηρχε κανενας τετοιος σκοπος...Παροτι,ξαναλεμε,αφηνοταν να εννοηθει οτι αμα ξεμπερδεψουμε με αυτα τα ρεμαλια τους ΔΥ θα ρεει το μελι και το γαλα αφθονο...

Οσο για τους αχρηστους γλιτσες μικροαστους πασοκτζηδες(και νουδουληδες οφκορς)υπηρχαν και υπαρχουν ΑΦΘΟΝΟΙ τετοιοι και εκτος μισθοδοσιας του δημοσιου,εξ ιδιας εμπειριας μιλαω.

Eκτος μισθοδοσιας περα απο το κακο που προκαλουν με το να βαζουν μια τετοια κυβερνηση, δεν επιβαρυνουν οικονομικα τους υπολοιπους.

Τωρα τι καλο προκαλουν? Μειωση δημοσιων δαπανων. Ενα ειναι αυτο. Αρα λιγοτερη αναγκη για φορους κλπ.
Τωρα αν συνεχιζεται η φορολογικη επιβαρυνση για να βολευονται αλλοι, αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο.
Εχεις ομως την πρωτη συνθηκη που λεει μειωση δαπανων. Τωρα αν ως ταξη δε μπορεις να αξιποιησεις υπερ σου αυτη τη συνθηκη για τον οποιοδηποτε λογο, ειναι αλλο ζητημα.

Εξαλλου στις δεδομενες συνθηκες καθε τι δε θα ταν ταξικα συμφερον. Ακομη και να εκτελουσαν που λεει ο λογος τους Δ.Υ.
Αλλα εγω δε το θετω απο την πλευρα που το θετουν η τροικα, οι συγκυβερνησεις κλπ. Αυτοι με βαρια καρδια το κανουν, απλως ως ορο για να δοθουν δανεια. Απο τα οποιοα μεγαλο μερος θα παει για μισθους επισης.
Και απο την αλλη χρωστανε οπουδηποτε αλλου σε αλλες υποχρεωσεις. Με αποτελεσμα ο λαος να μενει διχως αλλα βασικα αγαθα και υπηρεσιες. Η κλεινουν επιχειρησεις επειδη εκαναν δουλειες με το κρατος και μενει ανεργος κοσμος.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Chevalier εισαι λαθος man. Δεν θα απολυθουν οσοι δεν αξιζουν μια θεση. Θα απολυθουν οσοι δεν εχουν το μεσο που θα εχουν οι υπολοιποι ωστε να παραμεινουν.
Θα απολυθουν ενα σωρο ατομα που και τις γνωσεις ειχαν για να βοηθησουν και την διαθεση.
Εκτος αν πιστευεις οτι ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι της χωρας ειναι για τον πουτσο.
Αυτο ειναι τσουβαλιασμα το οποιο δεν πρεπει να γινεται.
Πολυ αμφιβαλλω για την εγκυροτητα και την σωστη αξιολογηση των υπαλληλων πχ. Στην ελλαδα ειμαστε.
Θα την πληρωσουν πολλοι που δεν σου φταινε σε τιποτα.
ακόμα και έτσι να είναι (ίσως και να γίνει έτσι όπως το λες, δεν αμφιβάλλω), θα μείνουνε λίγοι που θα πρέπει να δουλέψουνε. Αλλιώς μετά θα πάρει αυτούς η μπάλα.

Το θέμα είναι οτι όσο προστατεύονται Ο,ΤΙ και να κάνουνε (μπινιά, λαμογια, απλό λάθος, ό,τι να 'ναι), υπάρχει ασυδοσία και ατιμωρισία.
Αν όμως δούνε πως πλέον παίζει το ενδεχόμενο να τους αφήσουνε σύξυλους να ψάχνουνε έξω για δουλειά, τότε θα δεις να συμμορφώνονται πολλοί ξαφνικά.

Δεν είναι ανάγκη να κάνεις πολλά. Παραδειγματισμό σωστό αρκεί να κάνεις.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

"Αναφέρουν, για παράδειγμα, για το ΙΚΑ ότι 7.500 συνταξιούχοι δεν παρουσιάστηκαν στη διαδικασία απογραφής. Ομως αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι όλοι αυτοί οι συνταξιούχοι δεν υπάρχουν ή ότι δεν δικαιούνται να παίρνουν σύνταξη. Κάτι που έτσι κι αλλιώς ακόμα δεν έχει ελεγχθεί. Πιο κάτω τα δημοσιεύματα (είναι σχεδόν πανομοιότυπα) αναφέρουν πως από τις 7.500 περιπτώσεις οι 2.500 αφορούν σε συνταξιούχους που έχουν πεθάνει. Ούτε εδώ μπαίνουν στον κόπο να αναφέρουν αν πράγματι κάποιος εισπράττει τις συντάξεις αυτές ή για λόγους γραφειοκρατίας κάποιες συνεχίζουν να μπαίνουν σε τραπεζικό λογαριασμό χωρίς όμως να τις παίρνει κανείς. Και τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν αρκετές... Τέλος, αναφέρουν ένα από τα στοιχεία που θα έπρεπε να αναφέρουν εξαρχής. Οτι από τις 7.500 περιπτώσεις μόνο οι 58 υποθέσεις έχουν παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη. Δηλαδή, μόνο το 0,77% των περιπτώσεων που δεν έχει απογραφεί πήγαν στη δικαιοσύνη και για τις οποίες ακόμα δεν έχει διαπιστωθεί αν είναι παράνομες ή όχι."

Aκομη καλυτερα. Προς τι η κλαψα λοιπον για να κοπουν? Αλλα εστω και ΕΝΑ να υπαρχει πρεπει να κοπει.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825

αν αποδειχτεί πως είναι ένοχοι, αυτοί οι 58 πρέπει να δόσουν πίσω όλα τα χρήματα και με τόκο!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εαν θεωρεις οτι Η ΛΥΣΗ του ολου ζητηματος περνα μεσα απο την απολυση του χ αριθμου(αποφασισε εσυ)ΔΥ,ΟΚ να το κανουμε πραξη...

Προσεξε ομως...Ετσι και σε ενα χρονο μετα την απολυση τα πραματα ειναι ΠΙΟ ΣΚΑΤΑ απο τωρα,ετσι και ΔΕΝ γινουν αυξησεις στον ιδιωτικο,η ακομη χειροτερα γινουν και αλλες μειωσεις,θα περασεις απο γκιλοτινα...Με τη λογικη να πα να γαμηθεις εσυ που πηρες ενα σωρο κοσμο στο λαιμο σου με τις μαλακιες σου.

Πως σου φαινεται?
χαχαχαχαχα
σιγά μην μου κλάσεις και μια μάντρα αρχίδια.
ούτε την πιο απλή λογική δεν καταλαβαίνεις.

ΜΟΝΟ στο δημόσιο υπάρχει η λογική "έχω εργασία είτε δουλεύω είτε ξύνομαι"
γιατί διαφωνείς στο πιο απλο όλων; Δεν δουλεύεις; Πάρε πούλο. Δουλεύεις; και παραπάνω από όσο πρέπει ; Πάρε μπόνους.

Και θες να στο πάω και πιο πέρα; Θεωρείς πως έχεις τόσους ΔΥ όσους χρειάζεσαι; Ωραία. Διώξε αυτούς που δεν δουλεύουνε και πάρε ικανούς που θα δουλέψουνε. Να δεις που άνεργοι θα μένουνε οι άχρηστοι. Αλλά ούτε αυτό δεν θες.
Θες να μένουνε οι άχρηστοι και τα κομματόσκυλα.

Επισκέπτης
Aκομη καλυτερα. Προς τι η κλαψα λοιπον για να κοπουν? Αλλα εστω και ΕΝΑ να υπαρχει πρεπει να κοπει.
Μα δεν ειπα να μην κοπει.Ειπα οτι ολη η ρητορικη εδραζεται σε ΑΣΤΕΙΕΣ βασεις.

"Το μεγάλο ψέμα συμπληρώνεται από την απουσία του βασικότερου από τα στοιχεία. Οτι ο αριθμός των συνταξιούχων στο ΙΚΑ είναι περίπου 1.200.000! Δηλαδή, ακόμα και αν υποθέταμε ότι οι 7.500 περιπτώσεις ήταν όλες παράνομες, αποτελούν μόλις το 0,62% επί του συνόλου των συντάξεων και οι 58 υποθέσεις που πήγαν στη δικαιοσύνη το 0,004%!"

Μιλαμε για αστειους αριθμους προκειμενου να γινει το παιχνιδι της ενοχοποιησης.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

"Το μεγάλο ψέμα συμπληρώνεται από την απουσία του βασικότερου από τα στοιχεία. Οτι ο αριθμός των συνταξιούχων στο ΙΚΑ είναι περίπου 1.200.000! Δηλαδή, ακόμα και αν υποθέταμε ότι οι 7.500 περιπτώσεις ήταν όλες παράνομες, αποτελούν μόλις το 0,62% επί του συνόλου των συντάξεων και οι 58 υποθέσεις που πήγαν στη δικαιοσύνη το 0,004%!"

Στα παπαρια μου τι κανουν οι πορτοσαλτε και οι μπαμπηδες. Απο που και ως που συντασω το επιχειρημα μου στην επιχειρηματολογια τους?
Και αν αυριο πει ο πορτοσαλτε οτι πρεπει να παρω ομπρελα να μη βραχω, δε θα το κανω επειδη το ειπε αυτος?

Επισκέπτης
χαχαχαχαχα
σιγά μην μου κλάσεις και μια μάντρα αρχίδια.
ούτε την πιο απλή λογική δεν καταλαβαίνεις.
Η λογικη μου ειναι απλη.

Προτεινεις κατι,και μπραβο σου.

Εαν δουλεψει πολυ μπραβο σου.Εαν παλι δεν δουλεψει ΟΚ.

ΟΜΩΣ,εαν δεν δουλεψει και εχεις παρει κοσμο στο λαιμο σου σου γαμαω τα ραμματα.

Απλο δεν ειναι?Που διαφωνειτε,ω λατρεις της ατομικης ευθυνης?

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825

βάλε τα ποσά των συντάξεων αυτών και δες αν το ποσό είναι αστείο...

Επισκέπτης
Στα παπαρια μου τι κανουν οι πορτοσαλτε και οι μπαμπηδες. Απο που και ως που συντασω το επιχειρημα μου στην επιχειρηματολογια τους?
Και αν αυριο πει ο πορτοσαλτε οτι πρεπει να παρω ομπρελα να μη βραχω, δε θα το κανω επειδη το ειπε αυτος?
Παραθετω τον διαλογο σου με τον Νατσο.
Ο παρτακισμός σου δε σε αφήνει να καταλάβεις πως ο επόμενος που θα λάβει αρχίδια είσαι εσύ.
Δεν πειράζει, καλύτερα έτσι..
Aρα κακως που κοβονται οι συνταξεις μαιμου και τα ψευτικα επιδοματα. Τι καλοι ανθρωποι αυτοι που τα επαιρναν. Τι καταρα που τα κοβουν!
Νομιζω ειναι καθαρο οτι απεναντι σε οτι σου λεει ο Νατσο αναπαραγεις πακετο ενα επιχειρημα επιπεδου πορτοσαλτε.Χωρια οτι του χρεωνεις εμμεσως οτι υπερασπιζεται τις οποιες μαιμου συνταξεις-που ειναι μαλλον αστειες σε αριθμους.

Το ζητημα ομως δεν ειναι ουτε εκει,το ζητημα ειναι οτι δεν γινεται να μιλας εναντια σε κρατος,υπερ των προλεταριων και ταυτοχρονως να χρησιμοποιεις επιχειρηματα(με η χωρις εισαγωγικα)των σκαιτζηδων:Γιατι τα επιχειρηματα αυτα ειναι ετσι δομημενα που να δενουν χερια και ποδια,οταν δεν αναγκαζουν σε απολογητικη σταση.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Το ζητημα ειναι πως οτι λεγεται τωρα,οτι λες τωρα,για τους ΔΥ λεγοταν και το 2010.

Δες που ειμαστε τωρα λοιπον.Οχι δεν προχωρησε ποντο η κατασταση προς οφελος των εργαζομενων στον ιδιωτικο(οπως αφηνοταν τοτε να εννοηθει...)αλλα το ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

Οποτε,στην καλυτερη,το θεμα"οι ΔΥ ειναι προβλημα"δεν βγαζει ζουμι.
πώς να γίνει κάτι καλύτερο αφού οι ΔΥ είναι θέμα που δεν αγγίζεται; Αφού απόλυση ανθρώπου που έχει κάνει λαμογιά παρά τα τόσα σκάνδαλα ΔΕΝ έχει γίνει.

Επισκέπτης
βάλε τα ποσά των συντάξεων αυτών και δες αν το ποσό είναι αστείο...
Δηλαδη συγκρινεις το 0,004% των 58 υπο εκδικαση υποθεσεων με το 1,2 μυριο των συνταξεων του ΙΚΑ?

Δεν υπαρχει λογος καν να γινεται κουβεντα...παιζουν με την ενοχοποιηση και το αναπαραγετε...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Δηλαδη συγκρινεις το 0,004% των 58 υπο εκδικαση υποθεσεων με το 1,2 μυριο των συνταξεων του ΙΚΑ?

Δεν υπαρχει λογος καν να γινεται κουβεντα...παιζουν με την ενοχοποιηση και το αναπαραγετε...

μάλλον δεν έχεις επίγνωση του ποσού!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Παραθετω τον διαλογο σου με τον Νατσο.Νομιζω ειναι καθαρο οτι απεναντι σε οτι σου λεει ο Νατσο αναπαραγεις πακετο ενα επιχειρημα επιπεδου πορτοσαλτε.Χωρια οτι του χρεωνεις εμμεσως οτι υπερασπιζεται τις οποιες μαιμου συνταξεις-που ειναι μαλλον αστειες σε αριθμους.

Το ζητημα ομως δεν ειναι ουτε εκει,το ζητημα ειναι οτι δεν γινεται να μιλας εναντια σε κρατος,υπερ των προλεταριων και ταυτοχρονως να χρησιμοποιεις επιχειρηματα(με η χωρις εισαγωγικα)των σκαιτζηδων:Γιατι τα επιχειρηματα αυτα ειναι ετσι δομημενα που να δενουν χερια και ποδια,οταν δεν αναγκαζουν σε απολογητικη σταση.

Αντιστρεφω. Γιατι τα επιχειρηματα αυτα να γινονται μονοπωλια των σκαιτζηδων?
Γιατι πρεπει να γινω απολογητης της λοβιτουρας και της μικρο-απατης η αλλιως γινομαι απολογητης των πορτοσαλτε? ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ.

Οσο κακο κανει στην προλεταριακη ταξη το ενα κανει και το αλλο. Σε κανενα τυπο κρατους η κοινωνιας δε μπορει να γινει ανεκτη η απατη μικρη η μεγαλη. Πολλω μαλλον σε ενα με κοινωνικοποιημενη παραγωγη κλπ κλπ. Γιατι εκει λογιστικα θα ναι και περιορισμενα τα πραγματα για ενα χρονικο διαστημα τουλαχιστον.
Και μετα ανοιγει και παραθυρο για την σαπιλα και την καταρρευση.

Οσο και να σου φαινεται περιεργο οι σκαιτζηδες κανουν τη δουλεια τους τους ξερεις, σε ξερουν.
Ο μικροαστος φιλοτομαριστης ειναι χειροτερη απειλη για μια εργατικη αταξικη κομμουνιστικη κοινωνια.
Υπουλο δηλητηριο που σαπιζει την κοινωνια

Επισκέπτης
Μάγκες, τα πράγματα είναι απλά.
Εδώ που έχει φτάσει το πράγμα ίσως και να έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για να γίνει αυτό που ζητάτε οι ανόητοι κατ'εμέ παρτάκηδες.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Η λογικη μου ειναι απλη.

Προτεινεις κατι,και μπραβο σου.

Εαν δουλεψει πολυ μπραβο σου.Εαν παλι δεν δουλεψει ΟΚ.

ΟΜΩΣ,εαν δεν δουλεψει και εχεις παρει κοσμο στο λαιμο σου σου γαμαω τα ραμματα.

Απλο δεν ειναι?Που διαφωνειτε,ω λατρεις της ατομικης ευθυνης?
ΠΟΙΟΝ κόσμο ρε παπάρα παίρνω στο λαιμό μου με αυτό που λέω; Αυτόν που δεν δουλεύει; Αυτόν που τα παίρνει μαύρα; Αυτόν που κάνει λαμογιές;
Γιατί να μην τιμωρηθεί;

Εάν στον ιδ. τομέα πας και κλέψεις πελάτη σε διώχνει ή δεν σε διώχνει ο ιδιοκτήτης/μέτοχος; Στο δημόσιο που το πληρώνουμε όλοι, γιατί να μην μπορώ να τον διώξω τον πούστη που κάνει μπινιά;
Και γιατί αυτόν που κάνει σωστά τη δουλειά του να μην μπορώ να τον επιβραβεύσω;

γιατί δηλαδή το λαμόγιο να είναι το ίδιο με τον ευσυνείδητο;

τι σκατολογική έχεις ;;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εδώ που έχει φτάσει το πράγμα ίσως και να έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για να γίνει αυτό που ζητάτε οι ανόητοι κατ'εμέ παρτάκηδες.
για κάτσε ρε νάτσο για να καταλάβω τη λογική σου.

γιατί οι ΔΥ είναι παιδιά ανώτερου θεού και είναι προστατευμένη η εργασία τους Ό,τι πουστιά κι αν κάνουνε; Με ποια λογική; Για να καταλάβω δηλαδή κι εγώ που είμαι όπως λες παρτάκιας που θέλω ισότητα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Ποιος ειναι παρτακιας?

Γιατι περισσοτερο παρτακια απο εναν ξεφτιλα γλυφτη που καθεται και ζει αργομισθια στο δημοσιο ζωντας απο τον κοπο τον αλλον- ενιοτε λαμβανοντας και εξτραδακια παρανομα- δε ξερω.

Για πες ποιος ειναι λοιπον ο παρτακιας?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom