Νέα

Μισθοι στην Ελλαδα του 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 697
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος ειναι ο ετησιος μισθος σας?

• Ειμαι κατω των 30 ετων και ειμαι ανεργος

Ψήφοι: 41 17,7%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μικροτερος απο 14,000/ετος

Ψήφοι: 16 6,9%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεταξυ 14-24,000/ετος

Ψήφοι: 12 5,2%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεγαλυτερος απο 24,000/ετος

Ψήφοι: 7 3,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ειμαι ανεργος

Ψήφοι: 23 10,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μικροτερος απο 14,000/ετος

Ψήφοι: 41 17,7%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεταξυ 14-24,000/ετος

Ψήφοι: 44 19,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεγαλυτερος απο 24,000/ετος

Ψήφοι: 47 20,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    231

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
965 καθαρα λοιπον,επεσα εξω κατα τριαντα ευρω(απο μνημης το ειπα κιολας).Με εκανες σκονη... :jerking:

Οσο για την ερωτηση,ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ειναι μικροτερης αξιας απο το δικο σου εργο των μερα νυχτα ποστ στο μπου.

μάλιστα... ας πούμε ότι εγώ δεν παράγω τίποτε... δεν με πληρώνουν όμως οι αξιότιμοι ΔΥ...

επειδή όμως εγώ πληρώνω τον αξιότιμο κύριο των 965 ευρώ η απαίτηση μου από αυτόν είναι να παράγει ετησίως έργο δεκαπλάσιο τουλάχιστον του μισθού του που είναι 16.840 ευρώ (χωρίς να υπολογίσουμε τις ασφαλιστικές εισφορές του εργοδότη)...

για να μπορώ να πώ ότι κάτι κάνει...

Επισκέπτης
μάλιστα... ας πούμε ότι εγώ δεν παράγω τίποτε... δεν με πληρώνουν όμως οι αξιότιμοι ΔΥ...

επειδή όμως εγώ πληρώνω τον αξιότιμο κύριο των 965 ευρώ η απαίτηση μου από αυτόν είναι να παράγει ετησίως έργο δεκαπλάσιο τουλάχιστον του μισθού του που είναι 16.840 ευρώ (χωρίς να υπολογίσουμε τις ασφαλιστικές εισφορές του εργοδότη)...

για να μπορώ να πώ ότι κάτι κάνει...
Και εγω ΑΠΑΙΤΩ να κοπει η χρηματοδοτηση του Κρατους για την ασφαλιση σου,στην οποια και συμμετεχω ως φορολογουμενος(τη ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ασφαλιση λεμε,πληρωσε απο τη τσεπη σου),και αργοτερα για τη συνταξη σου.

Θα πληρωθεις με το ιδιο νομισμα...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Ε πληρωνε τους ρε αδερφε. Τι θες να σου κανω εγω. Εγω σου λεω πως θελω να μη τους πληρωνω.

Ρε bro κανεις δεν θελει να τους πληρωνει για πραγματα που δεν παρεχονται. 'Η που δεν τα θελει ουτως 'η αλλως(ΕΡΤ πχ)
Επειδη δεν θελω να πληρωνω αυτους που δεν μου παρεχουν κατι που θελω ομως δεν θελω και να απολυθουν ΟΛΟΙ!
Αλλο το ενα και αλλο το αλλο.
Πως διαολο θα λειτουργησει το κρατος χωρις υπαλληλους? Πουθενα στον κοσμο δεν υπαρχει κρατος χωρις κρατικους υπαλληλους.
Γιατι πολυ απλα δεν γινεται να υφισταται κρατος χωρις δημοσιους.
Οταν καιγονται τα δαση πχ ποιος θα σβησει τις φωτιες? Εσυ? Εγω? Δεν χρειαζονται δημοσιοι εκει(πυροσβεστες)?
Να μαζευτουν οι λαθρομεταναστες μου λες πχ.
Πως θα γινει αυτο χωρις δημοσιους(αστυνομια)?
Να απολυθουν και ολοι οι στρατιωτικοι(δημοσιοι)? Πασο.
Τον στρατο μετα ποιος θα τον χειριζεται?

Να απολυθουν ολοι. ΩΡΑΙΑ. Μετα πως θα λειτουργησουμε δεν καταλαβαινω. Δεν σε νοιαζει?
Γιατι ολα αυτα δεν γινονται, αυτο λεω.
Και γω θελω να μην πληρωνω. Η λυση μου ομως δεν ειναι να απολυθουν ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι....

Επισκέπτης
γιατί δηλαδή πρέπει να προστατεύονται οι ΔΥ; ο δρόμος προς μια λύση, γιατί δεν νομίζω πως υπάρχει ξεκάθαρη και οριστική λύση περνάει και από τις απολύσεις κάποιων ΔΥ...
Δεν καταλαβες:Οταν αναγορευεται ως απολυτο κακο η υπαρξη των ΔΥ,νομιζω οτι πρεπει να αναλαμβανονται και οι ευθυνες για τις οποιες"λυσεις".

Θυμιζω:μετα απο δυο χρονια(το 2010 ηταν η κορυφωση της αναλογης ρητορικης,με το πρωτο μνημονιο),οι μισθοι των ΔΥ μειωθηκαν καθετα και φως δεν υπαρχει.Eκτοτε εχουν μειωθει και ενα σωρο αλλα βεβαια,πχ οι μισθοι των κλαρκατζηδων στον Πυργο γιατι παραπονιουνταν οι Γλασκωβιωτες συναδελφοι τους,αλλα για τους ΔΥ κανουμε κουβεντα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρε bro κανεις δεν θελει να τους πληρωνει για πραγματα που δεν παρεχονται. 'Η που δεν τα θελει ουτως 'η αλλως(ΕΡΤ πχ)
Επειδη δεν θελω να πληρωνω αυτους που δεν μου παρεχουν κατι που θελω ομως δεν θελω και να απολυθουν ΟΛΟΙ!
Αλλο το ενα και αλλο το αλλο.
Πως διαολο θα λειτουργησει το κρατος χωρις υπαλληλους? Πουθενα στον κοσμο δεν υπαρχει κρατος χωρις κρατικους υπαλληλους.
Γιατι πολυ απλα δεν γινεται να υφισταται κρατος χωρις δημοσιους.
Οταν καιγονται τα δαση πχ ποιος θα σβησει τις φωτιες? Εσυ? Εγω? Δεν χρειαζονται δημοσιοι εκει(πυροσβεστες)?
Να μαζευτουν οι λαθρομεταναστες μου λες πχ.
Πως θα γινει αυτο χωρις δημοσιους(αστυνομια)?
Να απολυθουν και ολοι οι στρατιωτικοι(δημοσιοι)? Πασο.
Τον στρατο μετα ποιος θα τον χειριζεται?

Να απολυθουν ολοι. ΩΡΑΙΑ. Μετα πως θα λειτουργησουμε δεν καταλαβαινω. Δεν σε νοιαζει?
Γιατι ολα αυτα δεν γινονται, αυτο λεω.
Και γω θελω να μην πληρωνω. Η λυση μου ομως δεν ειναι να απολυθουν ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι....

Mε αυτο-οργανωση και ελεγχο απο την κοινοτητα ,προσληψεις ad hauc αναλογα τις αναγκες και ανακλητοτητα ανα πασα στιγμη απο την κοινοτητα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Και εγω ΑΠΑΙΤΩ να κοπει η χρηματοδοτηση του Κρατους για την ασφαλιση σου,στην οποια και συμμετεχω ως φορολογουμενος(τη ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ασφαλιση λεμε,πληρωσε απο τη τσεπη σου),και αργοτερα για τη συνταξη σου.

Θα πληρωθεις με το ιδιο νομισμα...

ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ... αντε να δούμε πόσα λεφτά θα πάρουν οι χαμηλοσυνταξιούχοι και οι συνταξιούχοι των 4500 ενσήμων και των 20 ετών εργασίας...

έτσι και αλλιώς από την τσέπη μου την πληρώνω και πολύ παραπάνω από ότι μου δίνει πίσω...

να με αφήσει κιολας να διαχειριστώ μόνος μου το χρήμα και όχι να βάζει χέρι κάθε τόσο υπό το πρόσχημα της χρηματοδότησης..

και να μου χώνει στο χρήμα που βάζω εγώ να παίρνει σύνταξη ο κάθε πικραμένος που μου τον κουβάλησε ο παπαντρέας από τις πάλαι ποτέ σοσιαλιστικές χώρες χωρίς να έχει καταβάλει φράγκο..

και να δίνει αναπηρικές συντάξεις σε ανοιχτομάτηδες τυφλούς για να κάνει κοινωνική πολιτική με το δικό μου χρήμα...

αντε ντε.. να δικαιούμαι και εγώ εισητήρια θεάτρου από την εργατική εστία... και δάνειο με επιτόκιο επιδοτούμενο αν θέλω σπίτι από την εργατική κατοικία

και περίθαλψη σε όποιο νοσκομείο γουστάρω που μου δίνει η ιδιωτική μου ασφάλεια και με αμοιβή γιατορύ πληρωμένη στο ακέραιο και όχι με κάποιο τιμολόγιο που κάποιος άλλος καθόρισε...

ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν καταλαβες:Οταν αναγορευεται ως απολυτο κακο η υπαρξη των ΔΥ,νομιζω οτι πρεπει να αναλαμβανονται και οι ευθυνες για τις οποιες"λυσεις".

Θυμιζω:μετα απο δυο χρονια(το 2010 ηταν η κορυφωση της αναλογης ρητορικης,με το πρωτο μνημονιο),οι μισθοι των ΔΥ μειωθηκαν καθετα και φως δεν υπαρχει.Eκτοτε εχουν μειωθει και ενα σωρο αλλα βεβαια,πχ οι μισθοι των κλαρκατζηδων στον Πυργο γιατι παραπονιουνταν οι Γλασκωβιωτες συναδελφοι τους,αλλα για τους ΔΥ κανουμε κουβεντα.

Για να υπαρξει φως ειναι προυποθεση η μειωση. Αλλα δεν ειναι ικανη συνθηκη. Πρεπει να υπαρξουν και αλλες.
Εν παση περιππτωσει εγω λεω πως δε πλερω νταβατζιλικι τα λαμογια ενος αστικου κρατους για να κανει τις βρωμοδουλεις του και του συστηματος ( και οχι να " εξυπηρετει τον πολιτη" οπως μας εχουν πρηξει).
Αλλωστε αυτοι ψηφιζανε κατα κορον τους πολιτικους. Και τωρα βριζονται γιατι χαλασε η λυκοφιλια, εις βαρους του κοροιδου.

Επισκέπτης
Τοσο καιρο τα παιρναν. Τωρα τα κοψαν.
Τα επαιρναν γιατι τα σωματεια τους(δυνατα μεν,σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ προσκειμενα δε)αποδεχονταν την πολιτικη των επιδοματων που αφηνε ανεγγιχτο τον βασικο μιθο ομως.

Τωρα,αν πουμε οτι μερικοι που ελεγαν τοτε οτι αυτη η πολιτικη ειναι εκ του πονηρου,παει μακρυα κλπ.,κλπ.,ψεμματα δεν θα ειναι.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τα επαιρναν γιατι τα σωματεια τους(δυνατα μεν,σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ προσκειμενα δε)αποδεχονταν την πολιτικη των επιδοματων που αφηνε ανεγγιχτο τον βασικο μιθο ομως.

Τωρα,αν πουμε οτι μερικοι που ελεγαν τοτε οτι αυτη η πολιτικη ειναι εκ του πονηρου,παει μακρυα κλπ.,κλπ.,ψεμματα δεν θα ειναι.

Προβλημα τους. Δε θα κλαψω κιολας. Οποιος εχει λιγο αξιοπρεπεια πρεπει να παραιτειται απο κρατικο μισθο.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Mε αυτο-οργανωση και ελεγχο απο την κοινοτητα ,προσληψεις ad hauc αναλογα τις αναγκες και ανακλητοτητα ανα πασα στιγμη απο την κοινοτητα.

Θες να επεκταθεις λιγο?(αν δεν βαριεσαι δηλαδη..αν βαριεσαι γαμα το δεν εγινε και τιποτα).
Ποια κοινοτητα? Κι επισης δεν ξερω τι ειναι το ad hauc...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Καλα,καλα...Να σε βλεπαμε για ποτε θα τραγουδαγες μετα...Για ποτε θα εσκουζες.

βρε παπάρα 275 χιλιαρικα έχω ακουμπήσει μέχρι τώρα στο ΙΚΑ και περίπου 100 χιλιαρικα στο ΤΣΜΕΔΕ στα 29 χρόνια που δουλεύω...

λες να σκούξω αν μου τα δώσει πίσω και δεν ξαναπληρώσω τίποτε...???

Επισκέπτης
να με αφήσει κιολας να διαχειριστώ μόνος μου το χρήμα και όχι να βάζει χέρι κάθε τόσο υπό το πρόσχημα της χρηματοδότησης..

Έχασες μεγάλε.
Αυτά που έδωσες εσύ δόθηκαν. Εσύ τώρα περιένεις από άλλους και θα πάρεις τ'αρχίδια μου..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Έχασες μεγάλε.
Αυτά που έδωσες εσύ δόθηκαν. Εσύ τώρα περιένεις από άλλους και θα πάρεις τ'αρχίδια μου..

φυσικά και δόθηκαν .. σε παλλινοστούντες "πολιτικούς" πρόσφυγες, σε ανοιχτομάτηδες τυφλούς, σε κουτσούς δρομείς, σε δουλευταράδες δεκαπενταετίας κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ

ύστερα όμως μην λέτε για τους καβατζωμένους που βγάλαν τα λεφτά τους εκτός ελλάδος.. για να μην δοθούν και πάλι στους παραπάνω.. και ας πάρουν τα αρχίδια μου τώρα...

Επισκέπτης
Για να υπαρξει φως ειναι προυποθεση η μειωση. Αλλα δεν ειναι ικανη συνθηκη. Πρεπει να υπαρξουν και αλλες.
Ως και αναγκαια και ικανη ενδεχομενως και ως η ΜΟΝΗ συνθηκη διαφημιζοταν το 2010.
Τοτε δεν εφταιγαν βεβαια οι κλαρκατζηδες στον Πυργο.Ουτε θα μειωνοταν ο βασικος κατα 30% και πολλα αλλα.
Εν παση περιππτωσει εγω λεω πως δε πλερω νταβατζιλικι τα λαμογια ενος αστικου κρατους για να κανει τις βρωμοδουλεις του και του συστηματος ( και οχι να " εξυπηρετει τον πολιτη" οπως μας εχουν πρηξει).
Και ποιος σου ειπε οτι εαν απολυθουν ΟΛΟΙ οι ΔΥ το κρατος θα γινει"καλο",η θα αρχισει να γινεται καλο εστω?Οτι γινοταν μεχρι τωρα θα συνεχιστει...Στανταρ.
Αλλωστε αυτοι ψηφιζανε κατα κορον τους πολιτικους. Και τωρα βριζονται γιατι χαλασε η λυκοφιλια, εις βαρους του κοροιδου.
Και αυτοι και αλλοι τοσοι κι ακομα περισσοτεροι που τους εβριζαν(τους ΔΥ λεω)τους ψηφιζαν...Και μη νομιζεις οτι οι αλλοι τοσοι κι ακομα περισσοτεροι το καναν γιατι ειδαν το φως το αληθινο ενω οι ΔΥ εβγαζαν υποχρεωση...

Επισκέπτης
βρε παπάρα 275 χιλιαρικα έχω ακουμπήσει μέχρι τώρα στο ΙΚΑ και περίπου 100 χιλιαρικα στο ΤΣΜΕΔΕ στα 29 χρόνια που δουλεύω...
Και αλλα τοσα ακουμπησαν στη γαμωασφαλιση σου οι μαλακες οι φορολογουμενοι,εμου περιλαμβανομενου.

Φερτα πισω λοιπον και σαλτα γαμησου.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ως και αναγκαια και ικανη ενδεχομενως και ως η ΜΟΝΗ συνθηκη διαφημιζοταν το 2010.
Τοτε δεν εφταιγαν βεβαια οι κλαρκατζηδες στον Πυργο.Ουτε θα μειωνοταν ο βασικος κατα 30% και πολλα αλλα.Και ποιος σου ειπε οτι εαν απολυθουν ΟΛΟΙ οι ΔΥ το κρατος θα γινει"καλο",η θα αρχισει να γινεται καλο εστω?Οτι γινοταν μεχρι τωρα θα συνεχιστει...Στανταρ.Και αυτοι και αλλοι τοσοι κι ακομα περισσοτεροι που τους εβριζαν(τους ΔΥ λεω)τους ψηφιζαν...Και μη νομιζεις οτι οι αλλοι τοσοι κι ακομα περισσοτεροι το καναν γιατι ειδαν το φως το αληθινο ενω οι ΔΥ εβγαζαν υποχρεωση...

Απλα πραγματα. Ο εργατης παραγει μια αλφα υπεραξια. Απο αυτη ενα μερος γινεται κερδος , το αλλο φορος και το αλλο εισφορες , επανεπενδυση κλπ.

Οι φοροι κατα το μεγαλυτερο μερος γινονται μισθοι. Αρα με κλεμενα λεφτα του εργατη πληρωνονται τα λαμογια του συστηματος για να κανουν τις βρωμδουλεις του. Ο εργατης αναθεμα και αν εχει δει καλο. Η οσο καλο ειδε , ειναι ισα για τη διατηρηση του συστηματος.

Δε θα κλαψω αν μεινουν ανεργοι. Καλο ψοφο. Ας προσεχαν τις παρεες τους. Επισης ποσως με ενδιαφερει αν δε τα κονομουσαν με βασικο αλλα στα επιδοματα και τους επιασαν κοτσο οι πολιτικοι. Αυτο ειναι κατι που το καναν μεταξυ τους. Εμενα με ρωτησαν? Εγω ειχα μονο το ρολο του κοροιδου που πληρωνε.
Αν θελουν παραιτουνται και περναν ταξικα μαζι μου. Οποιος εισπρατει κρατικα λεφτα , ταξικα ειναι απεναντι.

τωρα για το πως διαφημιζοταν δε με νοιαζει, μια και δεν ημουν εγω αυτος που το διαφημιζα ετσι.
Οσο για το αν γινει το κρατος καλο η κακο, εξ ορισμου κακο ειναι, οπως ειναι τωρα. Και το 50 και το 60 κακο ηταν με 50 000 εργαζομενους και τωρα κακο ειναι με 1 200 000.

Εσυ ως προλεταριος εργαζομενος χαιρι ειδες?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Και αλλα τοσα ακουμπησαν στη γαμωασφαλιση σου οι μαλακες οι φορολογουμενοι,εμου περιλαμβανομενου.

Φερτα πισω λοιπον και σαλτα γαμησου.

να τα ζητήσεις από αυτούς που τα πήραν και τους υπερασπίζεσαι.. από τους συνταξιούχους με 15 χρόνια δουλειάς, από τους φίλους σου τους σταλινικούς που τους φέρατε πίσω και τους δώσατε τιμητική συνταξη για τα εγκλήματα τους, από τους ανοιχτομάτηδες τυφλούς που δεν θέλετε να τους κόψετε τα επιδόματα, από τους λάθρους που λυμαίνονται το σύστημα υγείας και όλους αυτούς που υπερασπίζεσ;αι...

εγώ δεν έχω πάρει τίποτε και ούτε θα πάρω.. γιαυτγό θα στματήσω και να πληρώνω...

Επισκέπτης
Προβλημα τους. Δε θα κλαψω κιολας. Οποιος εχει λιγο αξιοπρεπεια πρεπει να παραιτειται απο κρατικο μισθο.
Χωρις ισχυρα σωματεια δεν γινεται δουλεια.
Χιλιους τονους μαλακες μπορει να ειναι οι ΔΥ,εχουν ομως ισχυρα σωματεια-ακομη.Αυτο.
να τα ζητήσεις από αυτούς που τα πήραν και τους υπερασπίζεσαι.. από τους συνταξιούχους με 15 χρόνια δουλειάς, από τους φίλους σου τους σταλινικούς που τους φέρατε πίσω και τους δώσατε τιμητική συνταξη για τα εγκλήματα τους, από τους ανοιχτομάτηδες τυφλούς που δεν θέλετε να τους κόψετε τα επιδόματα, από τους λάθρους που λυμαίνονται το σύστημα υγείας και όλους αυτούς που υπερασπίζεσ;αι...

εγώ δεν έχω πάρει τίποτε και ούτε θα πάρω.. γιαυτγό θα στματήσω και να πληρώνω...
Οχι,φερτα εσυ πρωτος.Ειναι και θεμα ηθικης ταξεως,πρεπει να δωσεις το παραδειγμα.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom