Νέα

Μισθοι στην Ελλαδα του 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 697
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος ειναι ο ετησιος μισθος σας?

• Ειμαι κατω των 30 ετων και ειμαι ανεργος

Ψήφοι: 41 17,7%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μικροτερος απο 14,000/ετος

Ψήφοι: 16 6,9%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεταξυ 14-24,000/ετος

Ψήφοι: 12 5,2%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεγαλυτερος απο 24,000/ετος

Ψήφοι: 7 3,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ειμαι ανεργος

Ψήφοι: 23 10,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μικροτερος απο 14,000/ετος

Ψήφοι: 41 17,7%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεταξυ 14-24,000/ετος

Ψήφοι: 44 19,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεγαλυτερος απο 24,000/ετος

Ψήφοι: 47 20,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    231

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Αν ο αλλος ειναι καλος τοτε δεν εχει να φοβαται κατι. Θα βρει δουλεια στον ιδιωτικο τομεα. Η ας μεταναστευσει.
Αν ειναι  αχρηστος, προβλημα του.

Προς το παρον με καιει για το 1 500 000 ανεργους του ιδιωτικου τομεα και αλλους τοσους ανασφαλιστους.
Και φυσικα και ο μεταναστης τον υπολογιζω και τον ποναω περισσοτερο απο αχρηστα τεμπελοσκυλα του δημοσιου.

Αν ολοι οσοι ειναι καλοι μπορουσαν να βρουν δουλεια στον ιδιωτικο τομεα τοσο ευκολα δεν θα χαμε 1,500,000 ανεργους.
Και σιγουρα δεν ειναι ολοι καλοι, αλλα δεν ειναι και κακοι κιολας.
Το θεμα ειναι οτι αρκετοι ανθρωποι τα τελευταια χρονια μπηκαν στο δημοσιο με αρκετα αξιοκρατικα κριτηρια και εξετασεις χωρις να χρειαστει να ψηφιζουν οποιον ναναι και να γλειφουν δεξια και αριστερα.
Αυτοι οι ανθρωποι πρεπει να παραμεινουν στην θεση τους και να αποτελεσουν την βαση για το δημοσιο του αυριο. Και ικανοι ειναι και υπευθυνοι. Και δεν θα πληρωσουν αυτοι, για να ικανοποιηθουμε εμεις που θελουμε 'αιμα' των δημοσιων σωνει και καλα.
Ξαναλεω. Να στιψουν το κεφαλι τους και να απολυσουν μονο οσους ειναι δημοσιοι χωρις να το αξιζουν. Δεν με ενδιαφερει πως θα το κανουν. Αν δεν μπορουν, να μην το κανουν καθολου. Να δωσουμε την χωρα οπως ειναι στους γερμανους και λοιπους, να αλλαξουμε σημαιες και ιθαγενειες και να σταματησουμε να υπαρχουμε και σαν εθνος κιολας. Αν δεν μπορουμε ουτε τα βασικα να κανουμε....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αν ο αλλος ειναι καλος τοτε δεν εχει να φοβαται κατι. Θα βρει δουλεια στον ιδιωτικο τομεα. Η ας μεταναστευσει.
Αν ειναι  αχρηστος, προβλημα του.

Προς το παρον με καιει για το 1 500 000 ανεργους του ιδιωτικου τομεα και αλλους τοσους ανασφαλιστους.
Και φυσικα και ο μεταναστης τον υπολογιζω και τον ποναω περισσοτερο απο αχρηστα τεμπελοσκυλα του δημοσιου.
τυπε οι δημοσιοι με την νοοτροπια που εχουν χλωμο να στεριωσουν στον ιδιωτικο τομεα
εκει δεν εχει απεργιες και λοιπα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
αν ο ΓΑΠ με το που είδα τα σκούρα το 2010 είχε ξαποστείλει στα σπίτια τους 300.000 υπαλλήλους του ευρύτερου δημόσιου τομέα η ανεργία τώρα θα ήταν στο μισό...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αν ολοι οσοι ειναι καλοι μπορουσαν να βρουν δουλεια στον ιδιωτικο τομεα τοσο ευκολα δεν θα χαμε 1,500,000 ανεργους.
Και σιγουρα δεν ειναι ολοι καλοι, αλλα δεν ειναι και κακοι κιολας.
Το θεμα ειναι οτι αρκετοι ανθρωποι τα τελευταια χρονια μπηκαν στο δημοσιο με αρκετα αξιοκρατικα κριτηρια και εξετασεις χωρις να χρειαστει να ψηφιζουν οποιον ναναι και να γλειφουν δεξια και αριστερα.
Αυτοι οι ανθρωποι πρεπει να παραμεινουν στην θεση τους και να αποτελεσουν την βαση για το δημοσιο του αυριο. Και ικανοι ειναι και υπευθυνοι. Και δεν θα πληρωσουν αυτοι, για να ικανοποιηθουμε εμεις που θελουμε 'αιμα' των δημοσιων σωνει και καλα.
Ξαναλεω. Να στιψουν το κεφαλι τους και να απολυσουν μονο οσους ειναι δημοσιοι χωρις να το αξιζουν. Δεν με ενδιαφερει πως θα το κανουν. Αν δεν μπορουν, να μην το κανουν καθολου. Να δωσουμε την χωρα οπως ειναι στους γερμανους και λοιπους, να αλλαξουμε σημαιες και ιθαγενειες και να σταματησουμε να υπαρχουμε και σαν εθνος κιολας. Αν δεν μπορουμε ουτε τα βασικα να κανουμε....

Nαι αλλα διχως τις φορολογικες επιβαρυνσεις να ταιζεις αχρηστους, μηπως ευκολυνθουν οι επενδυσεις στη χωρα? Μηπως αν ο αλλος σκαει λιγοτερα για φορους, μπορει να σκασει περισσοτερα για μισθους? Λεμε τωρα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ειναι λυση τωρα αυτη? Πουλο ολοι? Και οι ικανοι? Γιατι ρε man? Δεν ειναι ετσι και δεν γινεται να προχωρησουμε ετσι. Αυτα ειναι πρακτικες μεσαιωνα.
Να στιψουν το κεφαλι τους, να δωσουν δικαιες λυσεις. Οχι τετοια τσουβαλιασματα ομως.
εχεις δικιο τυπε
γιαυτο και ο ανδρεας τους εβαλε ολους στο δημοσιο
ηταν προοδευτικος :grin:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Nαι αλλα διχως τις φορολογικες επιβαρυνσεις να ταιζεις αχρηστους, μηπως ευκολυνθουν οι επενδυσεις στη χωρα? Μηπως αν ο αλλος σκαει λιγοτερα για φορους, μπορει να σκασει περισσοτερα για μισθους? Λεμε τωρα

Φιλε 650 ευρω παιρνω. Για να αυξηθει ο μισθος μου δεν θελω να απολυσουν καποιον στο δημοσιο που να ειναι ικανος ωστε να αυξηθουν οι επενδυσεις και ολα τα υπολοιπα. Ειπαμε. Συμφωνουμε οτι οι δημοσιοι ειναι παρα πολλοι, οπως και οτι πολλοι απο αυτους δεν αξιζουν αυτο που εχουν. Ας διωξουν λοιπον αυτους που δεν αξιζουν ΔΙΚΑΙΑ. Οι ικανοι δεν μας φταινε σε τιποτα. Μια σοβαρη χωρα δεν θα αντιμετωπιζε τοση δυσκολια στο να κανει το αυτονοητο...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Φιλε 650 ευρω παιρνω. Για να αυξηθει ο μισθος μου δεν θελω να απολυσουν καποιον στο δημοσιο που να ειναι ικανος ωστε να αυξηθουν οι επενδυσεις και ολα τα υπολοιπα. Ειπαμε. Συμφωνουμε οτι οι δημοσιοι ειναι παρα πολλοι, οπως και οτι πολλοι απο αυτους δεν αξιζουν αυτο που εχουν. Ας διωξουν λοιπον αυτους που δεν αξιζουν ΔΙΚΑΙΑ. Οι ικανοι δεν μας φταινε σε τιποτα. Μια σοβαρη χωρα δεν θα αντιμετωπιζε τοση δυσκολια στο να κανει το αυτονοητο...

E τοτε κατσε και δουλευε για 650 για να καθεται ο ικανος να παιρνει τριπλασια και να εχει μονιμοτητα. Τι να σας πω. Και ικανος ναναι παλι τα παιρνει με ιδιους ορους με σενα? Γιατι το συνταγμα κατι λεει για ισοτητα.

Επισκέπτης
φαντάζομαι αντιλαμβάνεσαι πως στο συγκεκριμένο ποσοστό δεν περιλαμβάνεται δημόσιος υπάλληλος.
και πως κάθε μείωση μισθού είναι προκειμένου να μην απολυθούν οι οποιοιδήποτε άεργοι δημ. υπάλληλοι

προφανώς το να προσπαθήσει κάποιος να σου εξηγήσει τα αυτονόητα προσκρούουν στη λογική σου που είναι "μια χαρά περνάω εγώ στο δημόσιο τόσα χρόνια που μπήκα με μέσο, να πάτε να γαμηθείτε οι υπόλοιποι"
Εαν θεωρεις οτι Η ΛΥΣΗ του ολου ζητηματος περνα μεσα απο την απολυση του χ αριθμου(αποφασισε εσυ)ΔΥ,ΟΚ να το κανουμε πραξη...

Προσεξε ομως...Ετσι και σε ενα χρονο μετα την απολυση τα πραματα ειναι ΠΙΟ ΣΚΑΤΑ απο τωρα,ετσι και ΔΕΝ γινουν αυξησεις στον ιδιωτικο,η ακομη χειροτερα γινουν και αλλες μειωσεις,θα περασεις απο γκιλοτινα...Με τη λογικη να πα να γαμηθεις εσυ που πηρες ενα σωρο κοσμο στο λαιμο σου με τις μαλακιες σου.

Πως σου φαινεται?

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
E τοτε κατσε και δουλευε για 650 για να καθεται ο ικανος να παιρνει τριπλασια και να εχει μονιμοτητα. Τι να σας πω. Και ικανος ναναι παλι τα παιρνει με ιδιους ορους με σενα? Γιατι το συνταγμα κατι λεει για ισοτητα.

Τυπε μου τι λες? Ποιος παιρνει τριπλασια? 800 ευρω παιρνουν τωρα αυτοι που προσληφθηκαν τα τελευταια χρονια και θα πεσουν κι αλλο. Αυτο ειναι το τσουβαλιασμα που ελεγα...τι νομιζεις?
Οτι οσοι ειναι δημοσιοι παιρνουν ολοι 1500 ευρω?

Επισκέπτης
Ποια τριπλασια μαν?

930 Ευρω με δυο παιδια,5 χρονια μονιμος,ΠΕ με μεταπτυχιακο και δυο γλωσσες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τοσο καιρο τα παιρναν. Τωρα τα κοψαν.
Α και που στε. Και 10 πολλα ειναι. Εφοσον πρωτον τα παιρνουν νταβατζιλικι απο την τσεπη μου χωρις ποτε εγω να το επιλεγω. Και δευτερον το μονο κριτηριο για να τα παρουν ειναι οτι κολλαγαν πολλες αφισες.
Πουλο και ψοφο.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Α και που στε. Και 10 πολλα ειναι. Εφοσον πρωτον τα παιρνουν νταβατζιλικι απο την τσεπη μου χωρις ποτε εγω να το επιλεγω. Και δευτερον το μονο κριτηριο για να τα παρουν ειναι οτι κολλαγαν πολλες αφισες.
Πουλο και ψοφο.

ΔΕΝ τα επαιρναν αυτοι που προσληφθηκαν προσφατα! Εσυ τα εχεις(και καλα κανεις) με αυτους που μπηκαν στο δημοσιο το '80 και το '90 με πασοκ, νδ κλπ. Καλα κανεις!
Οι νεοι δημοσιοι υπαλληλοι ομως και ικανοτητες εχουν(οχι ολοι φυσικα...) και διαθεση να δουλεψουν. Δεν ειναι σωστο να τσουβαλιαστουν και αυτοι με τους προηγουμενους....αυτο λεω. Κατα τα λοιπα δεν διαφωνουμε(πλην αυτου)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πουλο και ψοφο.
τυπε η απολυση χωρις αποζημιωση πως σου φαινεται σαν ιδεα? :think:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Εαν θεωρεις οτι Η ΛΥΣΗ του ολου ζητηματος περνα μεσα απο την απολυση του χ αριθμου(αποφασισε εσυ)ΔΥ,ΟΚ να το κανουμε πραξη...

Προσεξε ομως...Ετσι και σε ενα χρονο μετα την απολυση τα πραματα ειναι ΠΙΟ ΣΚΑΤΑ απο τωρα,ετσι και ΔΕΝ γινουν αυξησεις στον ιδιωτικο,η ακομη χειροτερα γινουν και αλλες μειωσεις,θα περασεις απο γκιλοτινα...Με τη λογικη να πα να γαμηθεις εσυ που πηρες ενα σωρο κοσμο στο λαιμο σου με τις μαλακιες σου.

Πως σου φαινεται?

γιατί δηλαδή πρέπει να προστατεύονται οι ΔΥ; ο δρόμος προς μια λύση, γιατί δεν νομίζω πως υπάρχει ξεκάθαρη και οριστική λύση περνάει και από τις απολύσεις κάποιων ΔΥ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ΔΕΝ τα επαιρναν αυτοι που προσληφθηκαν προσφατα! Εσυ τα εχεις(και καλα κανεις) με αυτους που μπηκαν στο δημοσιο το '80 και το '90 με πασοκ, νδ κλπ. Καλα κανεις!
Οι νεοι δημοσιοι υπαλληλοι ομως και ικανοτητες εχουν(οχι ολοι φυσικα...) και διαθεση να δουλεψουν. Δεν ειναι σωστο να τσουβαλιαστουν και αυτοι με τους προηγουμενους....αυτο λεω. Κατα τα λοιπα δεν διαφωνουμε(πλην αυτου)

Tυπε εγω θελω να μην επιβαρυνομαι με αυτο. Πως εσυ θες να μην επιβαρνεσαι με την εκκλησια πχ και καλως? Και λες να πληρωνουν οι πιστοι? Ετσι και εγω θελω να πληρωσω για οτι παρεχεται απο αυτους οταν το χρειαστω και το ζητησω και με τιμη που θα επιλεξω εγω.
Αρα τα υπολοιπα δεν με ενδιαφερουν. Αν υπαρχουν στην Ελλαδα ανθρωποι που θελουν να τους δινουν 10 000 το μηνα σε 2 000 000 υπαλληλους ας το κανουν απο την τσεπουλα τους.
Σαφες? Καθαρο? Κατανοητο?

Επισκέπτης
και για την ακρίβεια 1.320,00 μικτά και 965,84 καθαρά τον μήνα...

απλή ερώτησις... τι αξίας είναι το έργο που παράγει ???
965 καθαρα λοιπον,επεσα εξω κατα τριαντα ευρω(απο μνημης το ειπα κιολας).Με εκανες σκονη... :jerking:

Οσο για την ερωτηση,ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ειναι μικροτερης αξιας απο το δικο σου εργο των μερα νυχτα ποστ στο μπου.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Tυπε εγω θελω να μην επιβαρυνομαι με αυτο. Πως εσυ θες να μην επιβαρνεσαι με την εκκλησια πχ και καλως? Και λες να πληρωνουν οι πιστοι? Ετσι και εγω θελω να πληρωσω για οτι παρεχεται απο αυτους οταν το χρειαστω και το ζητησω και με τιμη που θα επιλεξω εγω.
Αρα τα υπολοιπα δεν με ενδιαφερουν. Αν υπαρχουν στην Ελλαδα ανθρωποι που θελουν να τους δινουν 10 000 το μηνα σε 2 000 000 υπαλληλους ας το κανουν απο την τσεπουλα τους.
Σαφες? Καθαρο? Κατανοητο?

Mα δεν διαφωνω σε αυτο. Ουτε εγω γουσταρω να πληρωνω για κατι που δεν μου παρεχεται.
Δεν μπορεις ομως να λες να απολυθουν ολοι! Και πως θα λειτουργησει μετα το δημοσιο? Χωρις υπαλληλους? Πως? Σαφεστατο το οτι θες να απολυθουν ολοι. Και καθαρο. Τι θα γινει μετα μου λες?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Mα δεν διαφωνω σε αυτο. Ουτε εγω γουσταρω να πληρωνω για κατι που δεν μου παρεχεται.
Δεν μπορεις ομως να λες να απολυθουν ολοι! Και πως θα λειτουργησει μετα το δημοσιο? Χωρις υπαλληλους? Πως? Σαφεστατο το οτι θες να απολυθουν ολοι. Και καθαρο. Τι θα γινει μετα μου λες?

Ε πληρωνε τους ρε αδερφε. Τι θες να σου κανω εγω. Εγω σου λεω πως θελω να μη τους πληρωνω.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom