να ταν η ζηλεια ψωρα ε?
εγω δεν ειπα ποτε να πατε να γαμηθειτε οι υπολοιποι
μακαρι να προσληφθουν νεα παιδια στο δημοσιο μπας και μειωθει και η ανεργια
αλλωστε εγω δεν ψηφισα νουδουλα σαν εσενα, που θελει περικοπες στα παντα
αλλα μην αγχωνεσαι ειναι λιγα τα ψωμια σας
πλησιαζουν οι εκλογες
να το αρχίσω από εδώ
εγώ δεν ψήφισα ΝΔ.
εξακολουθείτε να τα τσουβαλιάζετε όλα προσπαθώντας να προστατέψετε αυτούς που δεν δουλεύουνε.
Οι ΔΥ που δουλεύουνε ευσυνείδητα και έχουνε γνώσεις δεν έχουνε πρόβλημα με την απόλυση των ηλίθιων που μπήκανε με βύσμα και απλά τα ξύνουνε.
Το επαναλαμβάνω παρόλο που αντιλαμβάνομαι πως το IQ σου δεν είναι ικανοποιητικό ώστε να μπορέσει να το καταλάβει:
Θέλω να απολυθούν αυτοί που είναι υπεράριθμοι σε κάποιες υπηρεσίες/δήμους/επιτροπές της πούτσας / οργανισμούς και δεν σουλεύουνε ή να πάνε εκεί που όντως θα δουλέψουνε. Να φέρω και παράδειγμα γιατί προφανώς θες και μασημένη τροφή:
όταν προσλαμβάνεται νοσηλεύτρια σε νοσοκομείο να μην την πηγαίνουνε σε γραφείο αλλά σε τμήμα να δουλεύει. Να μην την κάνουνε απόσπαση σε πολ. γραφείο αλλά να τη βάζουνε στο χειρουργείο να κάνει βάρδια.
Αν δεν της αρέσει η δουλειά της να παραιτηθεί και να βγει στην εργασία έξω να ψάξει να βρει άλλη δουλειά.
Αντιστοίχως οι ΔΥ που δουλεύουνε να ανταμοίβονται με μπόνους εργασίας.
Και αυτοί που κάνουνε ρεμούλες, λαμογιές και λοιπά, να παίρνουνε άμεσα τον πούλο χωρίς ούτε επιτροπές ούτε τίποτα.
Εάν αυτό δεν σου αρέσει τότε προφανώς δεν ανήκεις στους ευσυνείδητους ΔΥ. Ανήκεις στα λαμόγια ή στα ρεμάλια.
Εγώ ξέρω πως το 1000ρικο που δεν παίρνει ένας ΔΥ που κάθεται χωρίς να έχει αντικείμενο εργασίας είναι 100 ευρώ φόρος λιγότερος σε 10 συνταξιούχους.