Νέα

Μισθοι στην Ελλαδα του 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 697
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος ειναι ο ετησιος μισθος σας?

• Ειμαι κατω των 30 ετων και ειμαι ανεργος

Ψήφοι: 41 17,7%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μικροτερος απο 14,000/ετος

Ψήφοι: 16 6,9%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεταξυ 14-24,000/ετος

Ψήφοι: 12 5,2%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεγαλυτερος απο 24,000/ετος

Ψήφοι: 7 3,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ειμαι ανεργος

Ψήφοι: 23 10,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μικροτερος απο 14,000/ετος

Ψήφοι: 41 17,7%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεταξυ 14-24,000/ετος

Ψήφοι: 44 19,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεγαλυτερος απο 24,000/ετος

Ψήφοι: 47 20,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    231

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλά...σέρνεται σήμερα... πάω να φάω και να γαμήσω

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μάγκες, τα πράγματα είναι απλά.
Εδώ που έχει φτάσει το πράγμα ίσως και να έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για να γίνει αυτό που ζητάτε οι ανόητοι κατ'εμέ παρτάκηδες.

A και επισης. Τι μας το λες για να κλαψουμε? Στα ριπαπα μας. Εδω δε κλαιμε για τους εαυτους μας θα κλαψουμε για τα τομαρια.

Επισκέπτης
Αντιστρεφω. Γιατι τα επιχειρηματα αυτα να γινονται μονοπωλια των σκαιτζηδων?
Γιατι πρεπει να γινω απολογητης της λοβιτουρας και της μικρο-απατης η αλλιως γινομαι απολογητης των πορτοσαλτε? ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ.
Στην πραγματικοτητα ειναι αδυνατον να πολεμησεις τη λοβιτουρα χρησιμοποιωντας τα επιχειρηματα του πορτοσαλτε...

Επισκέπτης
για κάτσε ρε νάτσο για να καταλάβω τη λογική σου.

γιατί οι ΔΥ είναι παιδιά ανώτερου θεού και είναι προστατευμένη η εργασία τους Ό,τι πουστιά κι αν κάνουνε; Με ποια λογική; Για να καταλάβω δηλαδή κι εγώ που είμαι όπως λες παρτάκιας που θέλω ισότητα.

Πότε έγραψα πως οι δ.υ είναι παιδιά ανώτερου θεού??
Το σκεπτικό μου είναι πως η επόμενη μέρα για τον ιδιωτικό τομέα θα είναι ακόμα χειρότερη..

A και επισης. Τι μας το λες για να κλαψουμε? Στα ριπαπα μας. Εδω δε κλαιμε για τους εαυτους μας θα κλαψουμε για τα τομαρια.

Ομοίως..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Στην πραγματικοτητα ειναι αδυνατον να πολεμησεις τη λοβιτουρα χρησιμοποιωντας τα επιχειρηματα του πορτοσαλτε...

Καλυτερα για αυτους ο πορτοσαλτε. Χρησιμοποιω τα δικα μου. Λεπιδι και φαλτσετα στα μουνοπανα που τολμανε να κανουν απατη σε ΔΗΜΟΣΙΟ χρημα.

Τα κανουν κατι συντροφια στην απω ανατολη με επιτυχια. Ας παρουμε και κατι απο καμια λαικη δημοκρατια. Ετσι για να σπασουμε τη μονοτονια

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Το σκεπτικό μου είναι πως η επόμενη μέρα για τον ιδιωτικό τομέα θα είναι ακόμα χειρότερη..

Ομοίως..

O ιδωτικος ειναι ηδη ασχημα οσο δε παει εξαιτιας των φιλοτομαριστων παρτακηδων... Αλλο?

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Μαλλον γουσταρεις να σε δουλευουνε ψιλο γαζι...Δικαιωμα σου βεβαια.

μάλλον δεν θέλεις να λυθεί το θέμα... δικαίωμά σου βέβαια αλλά το κακό είναι πως επιβαρυνόμαστε όλοι από αυτό...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

Ομοίως..
ε, τότε δεν αντιλαμβάνομαι για ποιο λόγο να μη διωχθούνε οι ΔΥ που δεν δουλεύουνε.
Και να το πως και ακόμα πιο ρεαλιστικά.
Για ποιο λόγο η ΕΡΤ να έχει τόσους υπαλλήλους; τι παράγουνε παραπάνω από το BBC;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Κι αλλο...κι αλλο...
οπότε να αφήσουμε το δημόσιο να νοσεί για να μην πάει χειρότερα ο ιδ. τομέας;

και δεν μου λες: αν με την απόφαση αυτή πάρεις στο λαιμό σου κόσμο (κι άλλο), πού θα τρέξεις εσύ να κρυφτείς;
Γιατί προστατεύοντας τους δημόσιους υπαλλήλους λες πως δεν θα πάει χειρότερα ο ιδιωτικός τομέας. Αν πάει (που θα πάει γιατί το βλέπουμε εδώ και 4 χρόνια), πού θα τρέξεις να κρυφτείς;

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

Ομοίως..

η επομενη μερα θα ειναι η ιδια οτι και να γινει. 8 δις θα φυγουν απο την αγορα, ειτε ετσι ειτε αλλιως. Απλα ειτε θα φυγουν με την κακως εννοουμενη κοινωνικη δικαιοσυνη (κοψε απο 2 εκατομμυρια τυπους 1 δαχτυλο για να μην κοψεις 50000 κεφαλια που ειναι αυτο που προσπαθει να κανει ο Σαμαρας) ειτε με τη λογικη ο αχρηστος να παρει πουλο. Το θεμα ειναι η μεθεπομενη μερα, ποιος θα σε βγαλει απο το λακκο με τα σκατα? Ο αφισοκολλητης ΔΥ με 0 δεξιοτητες ? Τα σκατα ΟΤΙ και να γινει δε τα γλυτωνεις παντως.

Επισκέπτης
Και για να τελειώνει η μαλακία περί προστασίας των δ.υ. μοϊκανέ σου δηλώνω στεγνά και κυνικά πως στα παπάρια μου για κάθε το λογής κομματόσκυλο.
Απλά δε μπορώ να δεχθώ πως όλοι μα όλοι οι απασχολούμενοι στο δημόσιο είναι κομματόσκυλα και ξυσταρχίδηδες.
Επίσης γράφω τη δική μου εκτίμηση για την επόμενη μέρα  σε ότι αφορά τόσο τα εργασιακά στο δημόσιο όσο και τα αντίστοιχα στον ιδιωτικό.
Για το φαύλο κύκλο που θα φέρει αυτή η κατάσταση και θα συμπαρασύρει τα πάντα.
Από κει κι έπειτα αν η κυβέρνηση κρίνει πως αυτό θα είναι το σωστό ας πάρει την ευθύνη να το κάνει κι ας μη μας ζαλίζει τ'αρχίδια..

Και μακάρι να το πράξει.
Αυτό που περιμένουμε πολλοί θα έρθει πολύ νωρίτερα..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και για να τελειώνει η μαλακία περί προστασίας των δ.υ. μοϊκανέ σου δηλώνω στεγνά και κυνικά πως στα παπάρια μου για κάθε το λογής κομματόσκυλο.
Απλά δε μπορώ να δεχθώ πως όλοι μα όλοι οι απασχολούμενοι στο δημόσιο είναι κομματόσκυλα και ξυσταρχίδηδες.
Επίσης γράφω τη δική μου εκτίμηση για την επόμενη μέρα  σε ότι αφορά τόσο τα εργασιακά στο δημόσιο όσο και τα αντίστοιχα στον ιδιωτικό.
Για το φαύλο κύκλο που θα φέρει αυτή η κατάσταση και θα συμπαρασύρει τα πάντα.
Από κει κι έπειτα αν η κυβέρνηση κρίνει πως αυτό θα είναι το σωστό ας πάρει την ευθύνη να το κάνει κι ας μη μας ζαλίζει τ'αρχίδια..

Και μακάρι να το πράξει.
Αυτό που περιμένουμε πολλοί θα έρθει πολύ νωρίτερα..
έχω βαρεθεί να το λέω πως το τσουβάλιασμα είναι κακός σύμβουλος.
Δεν είπα πουθενά πως όλοι οι ΔΥ είναι το ένα ή το άλλο.

αλλά πως σαφώς η μερίδα που ανθίσταται σε οποιαδήποτε απόλυση και τιμωρία των ΔΥ είναι οι συνδικαλιστές και τα κομματόσκυλα, σε αυτό δεν μου αλλάζεις γνώμη.
Αυτοί που δουλεύουνε ευσυνείδητα θέλουνε να φύγουνε τα λαμόγια, γιατί απλά κάνουνε οι ίδιοι τη δουλειά 2 ατόμων (ή και περισσότερων)

Τώρα, το τι θα συμβεί αν διωχτούν ΔΥ; θα σου πω....ό,τι συνμαίνει και όταν διώχνονται ΙΥ. Δηλαδή περισσότερη ύφεση.

Το θέμα έχω ξαναπεί δεν είναι να διωχτούν οι ΔΥ. Είναι να λειτουργήσει σωστά ο Δημόσιος Τομέας. Η γνώμη μου είναι πως για να γίνει αυτό, μέρος της λύσης είναι να φύγουνε τα λαμόγια από εκεί.

όπως δεν δέχομαι όμως τσουβάλιασμα για το οτι όλοι είναι κακοί, έτσι δεν δέχομαι και τσουβάλιασμα για το οτι όλοι είναι καλοί.

επιτέλους μια αξιοκρατία

Γαμώ το κέρατό μου, μια κουβέντα σωστή έχω ακούσει από πολιτικό: Κράτος δικαίου

ε, το γαμημένο δεν το είδα ποτέ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πιο πάνω έγραψα πως ωρίμασαν πλέον οι συνθήκες να φύγουν όσοι κρίνετε.
Τι δεν καταλαβαίνεις??
και μια ακόμα ένσταση
δεν με ενδιαφέρει να φύγουνε ποσοτικά τόσοι

με ενδιαφέρει να φύγουνε ποιοτικά τα λαμόγια και οι γραψαρχίδηδες.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το θέμα έχω ξαναπεί δεν είναι να διωχτούν οι ΔΥ. Είναι να λειτουργήσει σωστά ο Δημόσιος Τομέας. Η γνώμη μου είναι πως για να γίνει αυτό, μέρος της λύσης είναι να φύγουνε τα λαμόγια από εκεί.

όπως δεν δέχομαι όμως τσουβάλιασμα για το οτι όλοι είναι κακοί, έτσι δεν δέχομαι και τσουβάλιασμα για το οτι όλοι είναι καλοί.

επιτέλους μια αξιοκρατία
Για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρωτίστως να έχεις μια ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που μπορεί και θέλει να ξεχωρίσει τον καλό από τον κακό!Αν την βλέπεις πες μας...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρωτίστως να έχεις μια ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που μπορεί και θέλει να ξεχωρίσει τον καλό από τον κακό!Αν την βλέπεις πες μας...
ρε γάτε, έχει μαλλιάσει η γλώσσαμου να το λέω αυτό

και να ακούω όλες τις μαλακίες του καθενός επί αυτού.

έχω μπουχτίσει να ακούω τη μαλακία του κάθε Πασόκου, ΝΔκράτη, Συριζαίου και ΚΚΕτζή

και όχι, δεν είμαι υπέρ της ΧΑ. Απλά δεν τη θεωρώ καν κόμμα. Και δεν τη βάζω στο ίδιο σακί με τους άλλους, γιατί απλά είναι εκτός πολιτικού συστήματος

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom