Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
καλά...σέρνεται σήμερα... πάω να φάω και να γαμήσω
Μαλλον γουσταρεις να σε δουλευουνε ψιλο γαζι...Δικαιωμα σου βεβαια.μάλλον δεν έχεις επίγνωση του ποσού!!!
Μάγκες, τα πράγματα είναι απλά.
Εδώ που έχει φτάσει το πράγμα ίσως και να έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για να γίνει αυτό που ζητάτε οι ανόητοι κατ'εμέ παρτάκηδες.
Στην πραγματικοτητα ειναι αδυνατον να πολεμησεις τη λοβιτουρα χρησιμοποιωντας τα επιχειρηματα του πορτοσαλτε...Αντιστρεφω. Γιατι τα επιχειρηματα αυτα να γινονται μονοπωλια των σκαιτζηδων?
Γιατι πρεπει να γινω απολογητης της λοβιτουρας και της μικρο-απατης η αλλιως γινομαι απολογητης των πορτοσαλτε? ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ.
για κάτσε ρε νάτσο για να καταλάβω τη λογική σου.
γιατί οι ΔΥ είναι παιδιά ανώτερου θεού και είναι προστατευμένη η εργασία τους Ό,τι πουστιά κι αν κάνουνε; Με ποια λογική; Για να καταλάβω δηλαδή κι εγώ που είμαι όπως λες παρτάκιας που θέλω ισότητα.
A και επισης. Τι μας το λες για να κλαψουμε? Στα ριπαπα μας. Εδω δε κλαιμε για τους εαυτους μας θα κλαψουμε για τα τομαρια.
Στην πραγματικοτητα ειναι αδυνατον να πολεμησεις τη λοβιτουρα χρησιμοποιωντας τα επιχειρηματα του πορτοσαλτε...
Πότε έγραψα πως οι δ.υ είναι παιδιά ανώτερου θεού??
Το σκεπτικό μου είναι πως η επόμενη μέρα για τον ιδιωτικό τομέα θα είναι ακόμα χειρότερη..
Ομοίως..
O ιδωτικος ειναι ηδη ασχημα οσο δε παει
Κι αλλο...κι αλλο...Άποψή σου. Η δική μου είναι πως έχει κι άλλο κάτω..
Μαλλον γουσταρεις να σε δουλευουνε ψιλο γαζι...Δικαιωμα σου βεβαια.
ε, τότε δεν αντιλαμβάνομαι για ποιο λόγο να μη διωχθούνε οι ΔΥ που δεν δουλεύουνε.Πότε έγραψα πως οι δ.υ είναι παιδιά ανώτερου θεού??
Το σκεπτικό μου είναι πως η επόμενη μέρα για τον ιδιωτικό τομέα θα είναι ακόμα χειρότερη..
Ομοίως..
οπότε να αφήσουμε το δημόσιο να νοσεί για να μην πάει χειρότερα ο ιδ. τομέας;Κι αλλο...κι αλλο...
ε, τότε δεν αντιλαμβάνομαι για ποιο λόγο να μη διωχθούνε οι ΔΥ που δεν δουλεύουνε.
εχμ, γκουχου γκουχουO ιδωτικος ειναι ηδη ασχημα οσο δε παει εξαιτιας των φιλοτομαριστων παρτακηδων... Αλλο?
Πότε έγραψα πως οι δ.υ είναι παιδιά ανώτερου θεού??
Ομοίως..
έχω βαρεθεί να το λέω πως το τσουβάλιασμα είναι κακός σύμβουλος.Και για να τελειώνει η μαλακία περί προστασίας των δ.υ. μοϊκανέ σου δηλώνω στεγνά και κυνικά πως στα παπάρια μου για κάθε το λογής κομματόσκυλο.
Απλά δε μπορώ να δεχθώ πως όλοι μα όλοι οι απασχολούμενοι στο δημόσιο είναι κομματόσκυλα και ξυσταρχίδηδες.
Επίσης γράφω τη δική μου εκτίμηση για την επόμενη μέρα σε ότι αφορά τόσο τα εργασιακά στο δημόσιο όσο και τα αντίστοιχα στον ιδιωτικό.
Για το φαύλο κύκλο που θα φέρει αυτή η κατάσταση και θα συμπαρασύρει τα πάντα.
Από κει κι έπειτα αν η κυβέρνηση κρίνει πως αυτό θα είναι το σωστό ας πάρει την ευθύνη να το κάνει κι ας μη μας ζαλίζει τ'αρχίδια..
Και μακάρι να το πράξει.
Αυτό που περιμένουμε πολλοί θα έρθει πολύ νωρίτερα..
και μια ακόμα ένστασηΠιο πάνω έγραψα πως ωρίμασαν πλέον οι συνθήκες να φύγουν όσοι κρίνετε.
Τι δεν καταλαβαίνεις??
Για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρωτίστως να έχεις μια ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που μπορεί και θέλει να ξεχωρίσει τον καλό από τον κακό!Αν την βλέπεις πες μας...Το θέμα έχω ξαναπεί δεν είναι να διωχτούν οι ΔΥ. Είναι να λειτουργήσει σωστά ο Δημόσιος Τομέας. Η γνώμη μου είναι πως για να γίνει αυτό, μέρος της λύσης είναι να φύγουνε τα λαμόγια από εκεί.
όπως δεν δέχομαι όμως τσουβάλιασμα για το οτι όλοι είναι κακοί, έτσι δεν δέχομαι και τσουβάλιασμα για το οτι όλοι είναι καλοί.
επιτέλους μια αξιοκρατία
ρε γάτε, έχει μαλλιάσει η γλώσσαμου να το λέω αυτόΓια να συμβεί αυτό θα πρέπει πρωτίστως να έχεις μια ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που μπορεί και θέλει να ξεχωρίσει τον καλό από τον κακό!Αν την βλέπεις πες μας...