Νέα

Μισθοι στην Ελλαδα του 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 697
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος ειναι ο ετησιος μισθος σας?

• Ειμαι κατω των 30 ετων και ειμαι ανεργος

Ψήφοι: 41 17,7%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μικροτερος απο 14,000/ετος

Ψήφοι: 16 6,9%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεταξυ 14-24,000/ετος

Ψήφοι: 12 5,2%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεγαλυτερος απο 24,000/ετος

Ψήφοι: 7 3,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ειμαι ανεργος

Ψήφοι: 23 10,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μικροτερος απο 14,000/ετος

Ψήφοι: 41 17,7%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεταξυ 14-24,000/ετος

Ψήφοι: 44 19,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεγαλυτερος απο 24,000/ετος

Ψήφοι: 47 20,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    231

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρωτίστως να έχεις μια ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που μπορεί και θέλει να ξεχωρίσει τον καλό από τον κακό!Αν την βλέπεις πες μας...

Οτι να ναι μωρε ... εχεις ενα συστημα αξιολογησης υποψηφιων ΔΥ? Εχεις, ΑΣΕΠ το λενε. Γιατι εχεις 112 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΥ που εχουν προσληφθει χωρις ΑΣΕΠ? Οριστε η δεξαμενη κακων ΔΥ. Ξεκινας απο εκει. Μετα. Εχεις 3000+3500 επιορκων ΔΥ? Εχεις. Γιατι δε τρωνε σουτ και απλα περνουν μια μεταθεση και τους πληρωνω ακομα?

Κανετε ολοι λες και μαγικα θα λυθουν ολα. Δε θα λυθουν μαγικα. Βημα βημα θα λυθουν. Αλλα πρεπει απο καπου να ξεκινησεις. Δε μπορεις μια ζωη λες δε κανω τιποτα για να μη κανω λαθος. Ειναι τραγικα ηλιθια αυτη η λογικη. Γιατι βασικα ειναι η λογικη που εφερε την Ελλαδα εδω.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Οτι να ναι μωρε ... εχεις ενα συστημα αξιολογησης υποψηφιων ΔΥ? Εχεις, ΑΣΕΠ το λενε. Γιατι εχεις 112 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΥ που εχουν προσληφθει χωρις ΑΣΕΠ? Οριστε η δεξαμενη κακων ΔΥ. Ξεκινας απο εκει. Μετα. Εχεις 3000+3500 επιορκων ΔΥ? Εχεις. Γιατι δε τρωνε σουτ και απλα περνουν μια μεταθεση και τους πληρωνω ακομα?

Κανετε ολοι λες και μαγικα θα λυθουν ολα. Δε θα λυθουν μαγικα. Βημα βημα θα λυθουν. Αλλα πρεπει απο καπου να ξεκινησεις. Δε μπορεις μια ζωη λες δε κανω τιποτα για να μη κανω λαθος. Ειναι τραγικα ηλιθια αυτη η λογικη. Γιατι βασικα ειναι η λογικη που εφερε την Ελλαδα εδω.
Μάλλον δεν κατάλαβες τι λέω!!!ΟΛΑ αυτά τα μαγικά βήματα (δεν μπαίνω καν στον κόπο να τα σχολιάσω γιατί είναι αστείο και μόνο που θεωρείς το ΑΣΕΠ αδιάβλητο) που αναφέρεις ποιος θα τα κάνει?Βλέπεις κάποιον?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ας αντιστρέψω εγώ το ερώτημα.

βλέπεις εσύ κάποιον; αν ναι, ποιον;
αν όχι, τι προτείνεις να κάνουμε; να μη μιλάμε; να μην προτείνουμε; κάτι άλλο;

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

Βασικά δεν σου είπα να μην μιλάς!Να μην ζητάς πράγματα τα οποιά δεν μπορούν να κάνουν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι σου πρότεινα!Και που αν τα κάνουν ξέρεις πολύ καλά ότι θα τα κάνουν ΛΑΘΟΣ και με γνώμονα το δικό τους ΣΥΜΦΕΡΟΝ!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

δεν μπορεί να γίνει τίποτε μέχρις ότου ανατραπεί τελειως το σύστημα και επικρατήσει η αταξική αναρχική κοινωνία  ;)

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Μάλλον δεν κατάλαβες τι λέω!!!ΟΛΑ αυτά τα μαγικά βήματα (δεν μπαίνω καν στον κόπο να τα σχολιάσω γιατί είναι αστείο και μόνο που θεωρείς το ΑΣΕΠ αδιάβλητο) που αναφέρεις ποιος θα τα κάνει?Βλέπεις κάποιον?

δεν σου ειπα οτι το ΑΣΕΠ ειναι αδιαβλητο. Σου ειπα οτι εχεις μια δεξαμενη 100,000+ ΔΥ που ουτε καν αυτο το γελοιο ΑΣΕΠ δεν εχουν περασει. Ξεκινα απο αυτους και μετα κατσε φτιαξε καλυτερο ΑΣΕΠ και καλυτερους μηχανισμους ελεγχου. Προβλημα εχω με τη λογικη του αν δε κατσω να φτιαξω τη Μονα Λιζα δε κανω τιποτα.

δεν μπορεί να γίνει τίποτε μέχρις ότου ανατραπεί τελειως το σύστημα και επικρατήσει η αταξική αναρχική κοινωνία  ;)

αυτα ειναι αερολογιες. Εγω στη δικη μου δουλεια ειχα ενα τμημα 24 ανθρωπων που δεν απεδιδε. Δεν επιασα να τα διαλυσω ολα, εκανα 3-4 βηματα ανδιαρθρωσης και σε 8 μηνες ολα δουλευουν ρολοι. Η λογικη θελω ολα η τιποτα (επανασταση  κλπ) ειναι ηλιθια ξερεις γιατι? Γιατι απο 17 χρονων που εφυγα να παω εξωτερικο μεχρι 30 χρονων που γυρισα ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια πραγματα λεμε/λενε. Και ολοι περιμενουν τον μεσσια να ρθει να ανατρεψει το σαθρο κρατος. Και μεχρι να ρθει λενε δε γαμιεται, δε κανω τιποτα.

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296

Παιδιά τα πράγματα είναι νομίζω απλά.

Για να γίνει μία καινούργια αρχή, απαιτούνται: (α) πολιτική βούληση και (β) βούληση της κοινωνίας.

Η πρώτη, ας πούμε ότι υπάρχει, προϋποθέτει όραμα. Που δεν υπάρχει. Γιατί? Διότι, απλώς, το όραμα προϋποθέτει δυνατότητα ανεξάρτητης σκέψης. Τούτη μας τέλειωσε, αν υπήρξε και ποτέ. Όραμά τους είναι η ιδιοκτησία του προγράμματος προσαρμογής. Δηλαδή το έστω μέσο. Όχι το αποστέλεσμα.

Η δεύτερη: Όλοι θεωρούν ότι θα την βγάλουν καθαρή και να την πληρώσει ο δίπλα. Σταχυολογώ: Πρόεδρος Δικαστών: Ο δικαστής δεν μπορεί να διακάσει και συγχρόνως να σκέπτεται αν του φθάνουν τα χρήματά του για το μίσθωμα, το δάνειο κ.λπ. Δηλαδή ο γιατρός που κάμει μία επέμβαση δεν έχει την ίδια ανάγκη, ο πιλότος μαχητικού, ο αστυφύλακας, ο οικονομικός μίας επιχείρησης? Να η αντίληψη περί περιούσιου έθνους. Αυτή υπάρχει, εν πολλοίς, σε όλες τις κοινωνικές ομάδες. Πως λύεται αυτό? Καθορίζεις έναν κατώτατο μισθό και λες ότι ο υψηλότερος δεν μπορεί να είναι Χ3,5 ή Χ 5.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Επιμένεις να μην καταλαβαίνεις τι λέω ΤεμπΤ οπότε δεν έχει νόημα!Ούτε για Μόνες Λίζες μίλησα ούτε για απραξία ούτε για επαναστάσεις χωρίς αιτία!Αν έχεις αυτά στο μυαλουδάκι σου πες τα χωρίς παραθέσεις...εγώ είπα ότι αυτό που λέτε δεν είναι ρεαλιστικό...και να πούνε αύριο ότι διώχνουμε όσους δεν μπήκανε μέσω ΑΣΕΠ (πολύ δίκαιο! :2funny:)θα πρέπει να τιμωρήσουνε και αυτούς που τους βάλανε...δηλαδή τους ίδιους τους τους εαυτούς!Αν νομίζεις ότι μπορεί να γίνει από ΑΥΤΟΥΣ οκ...

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Επιμένεις να μην καταλαβαίνεις τι λέω ΤεμπΤ οπότε δεν έχει νόημα!Ούτε για Μόνες Λίζες μίλησα ούτε για απραξία ούτε για επαναστάσεις χωρίς αιτία!Αν έχεις αυτά στο μυαλουδάκι σου πες τα χωρίς παραθέσεις...εγώ είπα ότι αυτό που λέτε δεν είναι ρεαλιστικό...και να πούνε αύριο ότι διώχνουμε όσους δεν μπήκανε μέσω ΑΣΕΠ (πολύ δίκαιο! :2funny:)θα πρέπει να τιμωρήσουνε και αυτούς που τους βάλανε...δηλαδή τους ίδιους τους τους εαυτούς!Αν νομίζεις ότι μπορεί να γίνει από ΑΥΤΟΥΣ οκ...

Μια χαρα καταλαβαινω. Εσυ δε καταλαβαινεις οτι τα ζητας Μονα Λιζα. Η τιμωρια ειναι αλλο θεμα, απο την τιμωρια δε θα βγαλεις λεφτα ουτε θα πληρωσεις το χρεος σου. Ο βουλευτης Μαυρογιαλουρος που εβαλε απο την πισω πορτα χωρις ΑΣΕΠ στο υπουργειο ταδε 100 χωριανους του ειναι ωραιο και ζουμερο θεμα αλλα στην παρουσα φαση ουτε καν με ενδιαφερει. Πρωτα απο ολα με ενδιαφερει να φανε σουτ αυτοι οι 100 να μην τους πληρωνω. Μετα ας βαλουν τον βουλευτη Κορυδαλλο, ας τον απαξιωσουν πολιτικα,δε με νοιαζει και ιδιαιτερα.  Στο ξαναλεω, βημα βημα. Το αμεσο προβλημα σου ειναι να μειωσεις τα εξοδα του κρατους αξιοκρατικα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Άσε να ξέρω καλύτερα από σένα τι λέω εγώ!
Προπάντων ΑΞΙΟ-ΚΡΑΤΙΚΑ!  :grin:

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Καλα ρε σεις και σε αυτο το θεμα καταληξατε να συζητατε για τους δημοσιους υπαλληλους? Τελος παντων, δυστυχως επιβεβαιωνεται πως οι νεοι ειναι αυτοι που μαστιζονται περισσοτερο απο την ανεργια.

Οσοι ανηκετε στη μεγαλυτερη μισθολογικα κλιμακα, μηπως μπορειτε να μας πειτε σε ποιον κλαδο εργαζεστε? Να δουμε ποιος κλαδος εχει τα περισσοτερα φραγκα και πως μπορουμε να τρουπωσουμε σε αυτον  :grin:  .

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
δυστυχως επιβεβαιωνεται πως οι νεοι ειναι αυτοι που μαστιζονται περισσοτερο απο την ανεργια.

Να δουμε ποιος κλαδος εχει τα περισσοτερα φραγκα και πως μπορουμε να τρουπωσουμε σε αυτον 

έστω ότι είναι αυτό το κύριο πρόβλημα των νέων (δε λέω ότι δεν είναι αρκετά σόβαρο το θέμα της ανεργίας) , θα λυνόνταν όλα τα προβλήματα των νέων αν έβρισκαν να τρυπώσουν σ'ένα κλάδο με πολλά φράγκα ?

και αν ναι , γιατί όλη η προηγούμενη γενιά που βολέυτηκε σε δουλειές με φράγκα, παρήγαγε μόνο ΜΑΛΑΚΙΑ & ΔΙΑΦΘΟΡΑ ?

αλλού είναι το πρόβλημα παιδιά , το πρόβλημα είναι η νοοτροπία της ΜΑΛΑΚΙΑΣ του νεοελεοέλληνα δεν είναι θέμα χρημάτων (αμιγώς) ...

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
έστω ότι είναι αυτό το κύριο πρόβλημα των νέων (δε λέω ότι δεν είναι αρκετά σόβαρο το θέμα της ανεργίας) , θα λυνόνταν όλα τα προβλήματα των νέων αν έβρισκαν να τρυπώσουν σ'ένα κλάδο με πολλά φράγκα ?

και αν ναι , γιατί όλη η προηγούμενη γενιά που βολέυτηκε σε δουλειές με φράγκα, παρήγαγε μόνο ΜΑΛΑΚΙΑ & ΔΙΑΦΘΟΡΑ ?

αλλού είναι το πρόβλημα παιδιά , το πρόβλημα είναι η νοοτροπία της ΜΑΛΑΚΙΑΣ του νεοελεοέλληνα δεν είναι θέμα χρημάτων (αμιγώς) ...

Τυπε δεν υπαρχει συσχετιση μεταξυ μαλακιας και χρηματων, μαλακες ειναι και οι πλουσιοι και οι φτωχοι. Το κυριο θεμα μας εδω ειναι να δουμε τα επιπεδα στα οποια βρισκονται οι μισθοι το 2012, και σε δευτερο χρονο να δουμε ποιοι κλαδοι δινουν τα περισσοτερα και να δουμε αν μπορουμε να μπουμε σε αυτους. Επειδη πολυ απλα, τα λεφτα μπορει να μην αγοραζουν την ευτυχια αλλα σιγουρα τη φερνουν πιο κοντα!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Το κυριο θεμα μας εδω ειναι να δουμε τα επιπεδα στα οποια βρισκονται οι μισθοι το 2012, και σε δευτερο χρονο να δουμε ποιοι κλαδοι δινουν τα περισσοτερα και να δουμε αν μπορουμε να μπουμε σε αυτους.
μου επιτρέπεις μια προσωπική ερώτηση ?

είσαι 25χρονών διορισμένος στην τράπεζα της ελλάδος ?

υγ: μπορείς και να μην απαντήσεις

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
μου επιτρέπεις μια προσωπική ερώτηση ?

είσαι 25χρονών διορισμένος στην τράπεζα της ελλάδος ?

υγ: μπορείς και να μην απαντήσεις

Ουτε το ενα ουτε το αλλο. Πως σου ηρθε τωρα αυτο?

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16

το προβλημα των σημερινων νεων δεν ειναι η ανεργια

το προβλημα τους ειναι πως ειναι μαμακηδες και φλωροι

σαν εσενα ενα πραμα

η δικια μας γενια που λες οτι παρηγαγε μαλακια και διαφθορα ειναι αυτη στην οποια οφειλεις τα παντα

αν δεν ειμασταν εμεις η Ελλαδα θα ηταν 50 χρονια πισω

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1

σαν εσενα ενα πραμα

η δικια μας γενια που λες οτι παρηγαγε μαλακια και διαφθορα ειναι αυτη στην οποια οφειλεις τα παντα

Σε κόβω για κανα μπουζουκόβιο πρασινοφρουρό , διορισμένο στο δημόσιο και με συνδικαλιστικές δράσεις. Μεγάλη μαγκιάαααααααααα βέβαια!!! Κάνατε την Ελλάδα την τελευταία Σοβιετική χώρα στην Ευρώπη.  :s&m_2:

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597

σαν εσενα ενα πραμα

Tι λες βρε αρχι-παπαρα κομματοσκυλο??? Εχεις μεγαλο θρασος εσυ που αντι να το το βουλωσεις και να ζεις την μιζερη ζωουλα σου με αυταπατες δημοσιου πουλας και πνευμα...κατι ατομα σαν και του λογου σου αναγκασαν ατομα σαν και του λογου μου να μεταναστευσουν...
παπαρι εε παπαρι!!!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom