Νέα

Μισθοι στην Ελλαδα του 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 697
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος ειναι ο ετησιος μισθος σας?

• Ειμαι κατω των 30 ετων και ειμαι ανεργος

Ψήφοι: 41 17,7%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μικροτερος απο 14,000/ετος

Ψήφοι: 16 6,9%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεταξυ 14-24,000/ετος

Ψήφοι: 12 5,2%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεγαλυτερος απο 24,000/ετος

Ψήφοι: 7 3,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ειμαι ανεργος

Ψήφοι: 23 10,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μικροτερος απο 14,000/ετος

Ψήφοι: 41 17,7%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεταξυ 14-24,000/ετος

Ψήφοι: 44 19,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεγαλυτερος απο 24,000/ετος

Ψήφοι: 47 20,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    231

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Στα αρχιδια μου. Αν τα θελω θα τα ζητησω.
Πουλους τωρα. Ανεργια και ψοφο. Αρκετα τεμπελοσκυλα φαγανε ψωμακι εις βαρος του εργαζομενου.

Chevalier εισαι λαθος man. Δεν θα απολυθουν οσοι δεν αξιζουν μια θεση. Θα απολυθουν οσοι δεν εχουν το μεσο που θα εχουν οι υπολοιποι ωστε να παραμεινουν.
Θα απολυθουν ενα σωρο ατομα που και τις γνωσεις ειχαν για να βοηθησουν και την διαθεση.
Εκτος αν πιστευεις οτι ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι της χωρας ειναι για τον πουτσο.
Αυτο ειναι τσουβαλιασμα το οποιο δεν πρεπει να γινεται.
Πολυ αμφιβαλλω για την εγκυροτητα και την σωστη αξιολογηση των υπαλληλων πχ. Στην ελλαδα ειμαστε.
Θα την πληρωσουν πολλοι που δεν σου φταινε σε τιποτα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Chevalier εισαι λαθος man. Δεν θα απολυθουν οσοι δεν αξιζουν μια θεση. Θα απολυθουν οσοι δεν εχουν το μεσο που θα εχουν οι υπολοιποι ωστε να παραμεινουν.
Θα απολυθουν ενα σωρο ατομα που και τις γνωσεις ειχαν για να βοηθησουν και την διαθεση.
Εκτος αν πιστευεις οτι ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι της χωρας ειναι για τον πουτσο.
Αυτο ειναι τσουβαλιασμα το οποιο δεν πρεπει να γινεται.
Πολυ αμφιβαλλω για την εγκυροτητα και την σωστη αξιολογηση των υπαλληλων πχ. Στην ελλαδα ειμαστε.
Θα την πληρωσουν πολλοι που δεν σου φταινε σε τιποτα.

Οποτε πουλους ολοι να τελειωνουμε με δαυτους.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Καλα, ανοιγεις και κουβεντα τωρα... Και αυτος τωρα μπορει να παιρνει μισθαρα και εσυ να τον ταιζεις  :headbang:

πες το απο την αρχη ρε φιλε οτι ζηλευεις τους και καλα υψηλους μισθους του δημοσιου

οτι δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια

για ολα φταινε οι δημοσιοι επειδη δεν μπορεσαμε να γινουμε εμεις  :jerking:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ε ρε πλυση εγκεφαλου που σας εχουν κανει

οχι φίλε δεν μου έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου.. την τσέπη μου αδειάζουνε κάθε χρόνο από το 1982 που ξεκίνησα να εργάζομαι στην Ελλάδα για να πληρώνουν μισθούς ΔΥ και συντάξεις τους (γιατί μέχρι το 1992 δεν πληρώνανε και εισφορές να ζήσει ο Μητσό που το κατήργησε)...

και στο ΙΚΑ έχω δώσει πάνω από 400.000 ευρώ στην επαγγελματική ζωή μου..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
πες το απο την αρχη ρε φιλε οτι ζηλευεις τους και καλα υψηλους μισθους του δημοσιου

οτι δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια

για ολα φταινε οι δημοσιοι επειδη δεν μπορεσαμε να γινουμε εμεις  :jerking:

Τους πληρωνω ρε αστραπογιαννε. Και ναι τους ζηλευω. Γιατι αραγε θεωρεις δεδομενο οτι ηθελα να γινω δ.υ.?

Μηπως επειδη τζαμπα  παιρνουν τις μισθαρες για να καθονται.? Ελα πεστο

Αν δουλευες στον ιδιωτικο τομεα αραγε θα κανες για κουλουρας? Πολυ αμφιβαλλω

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Για διαφωτισε μας λιγο να γελασουμε. Εχουμε λεει φτηνες υπηρεσιες. Και οι φοροι τι ειναι ρε φωστηρα?

οι φοροι δυστυχως φιλαρακι πανε για τις διασωσεις των τραπεζων και για τους τοκους των δανειστων

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Τους πληρωνω ρε αστραπογιαννε. Και ναι τους ζηλευω. Γιατι αραγε θεωρεις δεδομενο οτι ηθελα να γινω δ.υ.?

Μηπως επειδη τζαμπα  παιρνουν τις μισθαρες για να καθονται.? Ελα πεστο

Αν δουλευες στον ιδιωτικο τομεα αραγε θα κανες για κουλουρας? Πολυ αμφιβαλλω

πρωτον για ποιες μισθαρες μιλας?

δευτερον σας ξερουμε και εσας του ιδιωτικου τι γκαβαδια ειστε και πως φοροδιαφευγετε

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
οι φοροι δυστυχως φιλαρακι πανε για τις διασωσεις των τραπεζων και για τους τοκους των δανειστων

δηλαδή εσύ αν πάρεις ένα δάνειο δεν θα πληρώσεις τοκους??

και όσο για τις περίφημες διασώσεις των τραπεζών... όταν τους κούρευες τα κεφάλαια σβήνοντας 55% των όσων χρωστούσες με τον τσαμπουκά ήταν καλά??

και η διάσωση των τραπεζών γίνεται τζάμπα για τις τράπεζες και για τους μετόχους τους? χανουν την ιδιοκτησία τους ασχετε...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Οποτε πουλους ολοι να τελειωνουμε με δαυτους.

Ειναι λυση τωρα αυτη? Πουλο ολοι? Και οι ικανοι? Γιατι ρε man? Δεν ειναι ετσι και δεν γινεται να προχωρησουμε ετσι. Αυτα ειναι πρακτικες μεσαιωνα.
Να στιψουν το κεφαλι τους, να δωσουν δικαιες λυσεις. Οχι τετοια τσουβαλιασματα ομως.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Nαι ε? Και το μισθο σου απο που τον παιρνεις? Απο το υπερ περαν? Χιλιες φορες για τραπεζα παρα για αχρηστα κομματοσκυλα.

Ποιους τοκους ρε στοκε? Μετα το psi για ελλειματα πανε τα δανεια. Αφου διαγραφτηκαν.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

δευτερον σας ξερουμε και εσας του ιδιωτικου τι γκαβαδια ειστε και πως φοροδιαφευγετε

Και τι σε νοιαζει τι κανει ο ιδιωτικος υπαλληλος ρε ? Τον πληρωνεις η σου ρθε για δανεικα στην πορτα σου? 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ειναι λυση τωρα αυτη? Πουλο ολοι? Και οι ικανοι? Γιατι ρε man? Δεν ειναι ετσι και δεν γινεται να προχωρησουμε ετσι. Αυτα ειναι πρακτικες μεσαιωνα.
Να στιψουν το κεφαλι τους, να δωσουν δικαιες λυσεις. Οχι τετοια τσουβαλιασματα ομως.

Αν ο αλλος ειναι καλος τοτε δεν εχει να φοβαται κατι. Θα βρει δουλεια στον ιδιωτικο τομεα. Η ας μεταναστευσει.
Αν ειναι  αχρηστος, προβλημα του.

Προς το παρον με καιει για το 1 500 000 ανεργους του ιδιωτικου τομεα και αλλους τοσους ανασφαλιστους.
Και φυσικα και ο μεταναστης τον υπολογιζω και τον ποναω περισσοτερο απο αχρηστα τεμπελοσκυλα του δημοσιου.

alex88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Και τι σε νοιαζει τι κανει ο ιδιωτικος υπαλληλος ρε ? Τον πληρωνεις η σου ρθε για δανεικα στην πορτα σου? 

Ρωτα επισης στον ιδιωτικο τομεα υπαρχει καποιος που παει σπιτι του απο τις 13:00?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

την λύση με το πρόβλημα που λέγεται κρατικός μηχανισμός την έχω πεί εδώ και δύο χρόνια...

και δεν είναι απλή αλλά γίνεται...

κριτήρια και αξιολόγηση... και κριτήρια ποσοτικά όχι ποιοτικά... γιατί τα ποσοτικά δεν μπορούν να αμφισβητηθούν ενώ τα ποιοτικά κρίνονται αντικειμενικά..

για παράδειγμα...

πόσες αιτήσεις για συνταξιοδότηση σου ήρθανε χθές κύριε υπάλληλε? 30
μάλιστα .. πόσες αιτήσεις από τις χθεσινές διεκπαιραίωσες ? 20
μάλιστα... γιατί τις άλλες 10 όχι?  δεν πρόλαβα
μάλιστα.. ξέρεις ότι πρέπει να κάνεις τουλάχιστον 40 την μέρα? ναι αλλά είχα διάρροια
μάλιστα.. κάτσε το απόγευμα να τις τελειώσεις εντάξει? ΟΧΙ έχω δουλειά το απόγευμα
μάλιστα.. από αύριο δεν έχει δουλειά το πρωί...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρωτα επισης στον ιδιωτικο τομεα υπαρχει καποιος που παει σπιτι του απο τις 13:00?

Toν ταιζει ο ιδιωτικος τομεας και βγαζουν και γλωσσα. Ο ιδιος βεβαια μπορει να κανει πλακα η να μην ειναι. Δεν ειναι προσωπικο το θεμα. Γενικα μιλαμε.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
για παράδειγμα...

πόσες αιτήσεις για συνταξιοδότηση σου ήρθανε χθές κύριε υπάλληλε? 30
μάλιστα .. πόσες αιτήσεις από τις χθεσινές διεκπαιραίωσες ? 20
μάλιστα... γιατί τις άλλες 10 όχι?  δεν πρόλαβα
μάλιστα.. ξέρεις ότι πρέπει να κάνεις τουλάχιστον 40 την μέρα? ναι αλλά είχα διάρροια
μάλιστα.. κάτσε το απόγευμα να τις τελειώσεις εντάξει? ΟΧΙ έχω δουλειά το απόγευμα
μάλιστα.. από αύριο δεν έχει δουλειά το πρωί...
:rockon: :rockon:
τα κεφαλια μεσα...

alex88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Toν ταιζει ο ιδιωτικος τομεας και βγαζουν και γλωσσα. Ο ιδιος βεβαια μπορει να κανει πλακα η να μην ειναι. Δεν ειναι προσωπικο το θεμα. Γενικα μιλαμε.

Δεν ειναι ολοι ετσι αλλα δυστυχως οταν η βουλη εχει 3000 βοηθους και εχει πτωχευση εδω και 3 χρονια λογικο ειναι ο ιδιωτικος υπαλληλος να εχει παραπονα. Π.Χ. Δεν θα απολυθει κανεις απο το δημοσιο 100.000 που προτινει η τροικα , αλλα εφτασαν τα 2.000.000 οι ανεργοι. Αρα σε 1 χρονο δεν θα υπαρχει ιδιωτικος τομεας.

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16

600.000 ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ + ΔΕΚΟ ΚΛΠ ΚΛΠ
Μισθος μεσος + εργοδοτικες εισφορες 45.000 ρεκορ ο ΟΣΕ με 57.000  :2funny: :2funny:
600.000 Χ 45000 = 27.000.000.000 Χ10 χρονια  =270.000.000.000 ελειξε η υποθεση του δημοσιου χρεους
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Αν μου αιτιολογησεις την χρησιμοτητα του 1.200.000 υπαλληλους του δημοσιου
και βρεις στην ευρωπη σε πληθυσμιακα παρομοια χωρα περισσοτερους απο 400.000
θα εισαι εν δικαιω .
Αν μου πεις ποσοι αξιολογοι συνπατριωτες σου με πολλα περισσοτερα εφοδια και πτυχια
απο ενα απολυτηριο δημοτικου η εστω γυμνασιου αλλα διχως το πολιτικο κοπροσκυλο σαν
γεφυρα δεν εργαζονται στο δημοσιο παλι θα σε δικαιολογησω.
Οι συναδελφοι σου της εφοριας ας πιασουν την φοροδιαφτγη αντι τα ευρω κατω απο το τραπεζι.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom