Νέα

Μισθοι στην Ελλαδα του 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 697
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος ειναι ο ετησιος μισθος σας?

• Ειμαι κατω των 30 ετων και ειμαι ανεργος

Ψήφοι: 41 17,7%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μικροτερος απο 14,000/ετος

Ψήφοι: 16 6,9%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεταξυ 14-24,000/ετος

Ψήφοι: 12 5,2%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεγαλυτερος απο 24,000/ετος

Ψήφοι: 7 3,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ειμαι ανεργος

Ψήφοι: 23 10,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μικροτερος απο 14,000/ετος

Ψήφοι: 41 17,7%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεταξυ 14-24,000/ετος

Ψήφοι: 44 19,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεγαλυτερος απο 24,000/ετος

Ψήφοι: 47 20,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    231

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
κρητικε τραβα και γαμησου μαλακα ασχετε που θα μας πεις και για τον τομεα της υγειας.....μην με ξαναπαραθεσεις αν δεν γουσταρεις μαλακα ψυχωσικε γιατι θα σε γαμησω
A)Πάρε φόρα να μου κλάσεις τον μπούτσο
β)Αντιπηκτικά παίρνω μαλάκα και μου έρχεται η δεύτερη εμβολή.
γ)Πάρε φόρα να μου κλάσεις τον μπούτσο ΔΙΣ

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
κρητικε τραβα και γαμησου μαλακα ασχετε που θα μας πεις και για τον τομεα της υγειας.....μην με ξαναπαραθεσεις αν δεν γουσταρεις μαλακα ψυχωσικε γιατι θα σε γαμησω

:o :o :o

δεν σε εχω δει να τσαντιζεσαι ποτε

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
A)Πάρε φόρα να μου κλάσεις τον μπούτσο
β)Αντιπηκτικά παίρνω μαλάκα και μου έρχεται η δεύτερη εμβολή.
γ)Πάρε φόρα να μου κλάσεις τον μπούτσο ΔΙΣ
να παρεις το σιντρομ που εχει 4 ευρω και οχι το πρανταξα που χει 110.....στην αγγλια αυτο θα παιρνες παντως :uglystupid:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
να παρεις το σιντρομ που εχει 4 ευρω και οχι το πρανταξα που χει 110.....στην αγγλια αυτο θα παιρνες παντως :uglystupid:
Τράβα ψόφα ρε μαλάκα που σου λέω.
Αρίξτρα παίρνω. Έπαιρνα δηλαδή [ρίν απο 3 μέρες.
Που 'σαι... πάρε φόρα να μου κλάσεις τον μπούτσο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τεσπα αυτα ειναι εκτος θεματος και σταματαει εδω η συζητηση.....αλλιως να ανοιξουμε θρεντ υγεια ,δηθεν υγεια,παρακυκλωματα υγειας και συμφεροντα......

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
το παιρνεις βασει ενδειξης;ή γιατι απλα καποιος προτιμα να γραφει αριξτρα αντι φτηνης ηπαρινουλας;
Πνευμονική εμβολή στα 36 και κληρονομική θρομβοφιλία.
Θα τον παίξεις πολύ ακόμα?
Μόνο το αρίξτρα κάνει για μένα. Το σιντρόμ με στέλνει στο τάφο, το πραντάξα δεν είναι για μένα.
Έτσι λένε οι δόκτορες.
Που 'σαι, πάρε φόρα να μου κλάσεις τον μπούτσο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Πνευμονική εμβολή στα 36 και κληρονομική θρομβοφιλία.
Θα τον παίξεις πολύ ακόμα?
Μόνο το αρίξτρα κάνει για μένα. Το σιντρόμ με στέλνει στο τάφο, το πραντάξα δεν είναι για μένα.
Έτσι λένε οι δόκτορες.
Που 'σαι, πάρε φόρα να μου κλάσεις τον μπούτσο
θα σε γαμουσα αλλα μην μου παθεις και τιποτα και ζητας και καμια αποζημιωση..... :zfuck: τραβα τωρα να πληρωσεις την συμμετοχη στον κακο φαρμακοποιο που προφανως με 100 ασθενεις σαν και σενα πρεπει να εχει μηνιαιο ταμειο 10000 ευρω για να τις αγοραζει και να τις δινει σε σενα,καθοτι κανει και λειτουργημα βεβαιως βεβαιως με την συμμετοχη ενω δεν ειναι κακο το κρατος που νοιαζεται για την υγεια σου και χρωσταει παντου.....

κοινωνικος αυτοματισμος....τακτικη διαιρει και βασιλευε για να βγαινει στις τηλεορασεις σαλμας και λυκουρεντζος κλπ να λενε τις καμαρωτες παπαριες τους μετα για αναλγητους επαγγελματιες της υγειας που παιζουν με την υγεια σου....ενω αυτος που δεν πληρωνει δεν παιζει με την υγεια σου ...

αμα ειναι μαγκας ας σου δωσει αυτος μεσω εοππυυ το φαρμακο σου και να τα κλεισει τα γαμημενα τα φαρμακεια....αλλα ειπαμε....με τον ξενο κωλο κανουν ολοι τον πουστη

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Οτι και να περνεις το προβλημα σου ειναι με το κρατος που δε πληρωνει τα φαρμακα σου. Ο φαρμακοποιος οσο εγγυημενο κερδος και να εχει δεν εχει καμια υποχρεωση να δανειζει το κρατος με το ζορι. Φυσικα θελει ανοιγμα το επαγγελμα, φυσικα θελει εξορθολογισμο η υγεια, αλλα αυτο δεν εχει καμια σχεση με οτιδηποτε. Και να ανοιξει το επαγγελμα, και να αποκτησουν τα σουπερ μαρκετ φαρμακεια οπως στο εξωτερικο, παλι καποιος πρεπει να πληρωνει τα φαρμακα σου, αν δε τα πληρωνει το κρατος θα τα πληρωνεις εσυ.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
θα σε γαμουσα αλλα μην μου παθεις και τιποτα και ζητας και καμια αποζημιωση..... :zfuck: τραβα τωρα να πληρωσεις την συμμετοχη στον κακο φαρμακοποιο που προφανως με 100 ασθενεις σαν και σενα πρεπει να εχει μηνιαιο ταμειο 10000 ευρω για να τις αγοραζει και να τις δινει σε σενα,καθοτι κανει και λειτουργημα βεβαιως βεβαιως με την συμμετοχη ενω δεν ειναι κακο το κρατος που νοιαζεται για την υγεια σου και χρωσταει παντου.....
Βλάκα, ακόμα δεν θέλεις να καταλάβεις.
Δεν σε αδικώ για την διαμρτυρία σου.
Καλώς κάνεις και φωνάζεις/διαμαρτύρεσαι/κωλοτρίβεσαι.
Με το ΚΡΑΤΟΣ τα έχεις μαλάκα, με αυτό να πάς να τα βάλεις.
Δεν σου φταίω εγώ.
Αλλά αφού θές...
[size=20pt]κοινωνικος αυτοματισμος....τακτικη διαιρει και βασιλευε[/size] για να βγαινει στις τηλεορασεις σαλμας και λυκουρεντζος κλπ να λενε τις καμαρωτες παπαριες τους μετα για αναλγητους επαγγελματιες της υγειας που παιζουν με την υγεια σου....ενω αυτος που δεν πληρωνει δεν παιζει με την υγεια σου ...

[size=20pt]αμα ειναι μαγκας ας σου δωσει αυτος μεσω εοππυυ το φαρμακο σου και να τα κλεισει τα γαμημενα τα φαρμακεια[/size]....αλλα ειπαμε....με τον ξενο κωλο κανουν ολοι τον πουστη
....κοινωνικό αυτοματισμό θα λάβεις, μαλάκα.
Τα λέμε όταν σας τα κλείσουν τα μπουρδέλα σας.
Τέλος η κουβέντα μαζί σου.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Με το ΚΡΑΤΟΣ τα έχεις μαλάκα, με αυτό να πάς να τα βάλεις.
Δεν σου φταίω εγώ.

Λαθος κανεις. Αυτος δε τα εχει με κανενα. ΕΣΥ τα εχεις με το κρατος, και απλα ψαχνεις ευκολο(τερο) στοχο. Γιατι δε πας πχ στη Glaxo και στη Pfizer να τους πεις να δινουν αυτες τζαμπα φαρμακα και το ζητας απο τον φαρμακοποιο?

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Λαθος κανεις. Αυτος δε τα εχει με κανενα. ΕΣΥ τα εχεις με το κρατος, και απλα ψαχνεις ευκολο(τερο) στοχο. Γιατι δε πας πχ στη Glaxo και στη Pfizer να τους πεις να δινουν αυτες τζαμπα φαρμακα και το ζητας απο τον φαρμακοποιο?
Βάζε ιδέες...
Μείον ένας στην εξίσωση, μάλλον φθηνότερα θα μου έρθει.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Κι αν θες και μια γνώμη παραπάνω, εδώ που έχει φτάσει η κατάσταση, το κοντέρ πρέπει να μηδενίσει. Κι όταν λέμε μηδενίσει, εννοούμε όλα μηδέν.
Ας γίνει κι έτσι.
Ξες κάτι όμως?? Δε θα γίνει γιατί δε "βολεύει"..

Να μηδενίσει για όλους όμως .  Γιατί αν  εγώ είμαι στην αφετηρία και  ο άλλος στο +100  δεν γίνεται προκοπή.
Από την αρχή όταν εγώ μένω στο νοίκι και ο άλλος έχει εκατό σπίτια (από τα φαγωμένα) δεν μου λεει κάτι ...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
το επιδομα κεραιας στους απογονους των σταμουλοκολαδων δινεται ακομα? :grin:

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
καλος μαλακας εισαι και εσυ... απλως εχεις βρει ενα ωραιο αλλοθι και το μασας!!!
ετσι οπως σκεφτεσαι σκεφτονταν οι μισοι Ελληνες γιατι ετσι τους εκανε το συστημα ΠΑΣΟΚ. ζησε και ασε τους αλλους να πεθανουν, εκτος και ειναι δικοι μας!!!

οποτε δεν δικαιουσαι να μιλας... ετσι εκαναν και πολλοι αλλοι που τα εβγαλαν μαυρα στο εξωτερικο τοσα χρονια χωρις φορους.
τωρα ξερεις τι θελουν αυτοι??? δημευση της προσωπικης τους περιουσιας μεχρι το ποσο οφειλης + τοκους υπερημεριας.. και αστους απο την φιλοθεη να νοικιασουν σπιτι στα ταμπουρια!

αρα δεν μας συντηρουσες... μας απομιζουσες λιγο λιγο... αλλα σιγα που σε ενοιαζε...τωρα οτι και να μου λες τα ακουωω βερεσε...

Ποιο άλλοθι ρε μπαγκλαμά?
Την αλήθεια λέω!
Κι αν αμφιβάλλεις, (το γραψα και νωρίτερα) πάμε παρέα σε δημόσιες υπηρεσίες ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ πόσοι δουλεύουν και πόσοι κάνουν χαβαλέ. Και όλοι αυτοί, από τους δικούς μου φόρους πληρώνονται.

Τι πασοκ και αρχίδια μου λες! Όλοι ίδιοι είναι!

Δημεύσεις περιουσιών θέλουν να κάνουν οι κοπρίτες του δημοσίου, γιατί τώρα που τελείωσαν τα δανεικά που έτρωγαν πρέπει να βρουν αλλού έτοιμο πιάτο.
Αλλά ξέρεις κάτι?  Δε θα τα καταφέρουν!  Γιατί όπως αυτός που ΕΦΤΙΑΞΕ περιουσία είναι ικανότερος από αυτόν που έχει μάθει μόνο να τρώει τζάμπα, έτσι και στο "κρυφτούλι" της περιουσίας, αυτός που την έφτιαξε είναι καλύτερος από τον ξυπόλητο που θέλει να του την πάρει.
Και συ μάλλον για ξυπόλητος μου φαίνεσαι!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Αργεντινη παντως σιγουρα ΔΕΝ μπορουμε να γινουμε
Αλλα μεγεθη,αλλες συνθηκες,αλλες προϋποθεσεις

...κι άλλες γυναίκες

Beauty+Argentina+Woman+Soccer+Crew+(3).jpg

argentina1.jpg

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Re natso, egw Mia aporia exw Kai den mou thn apantaei kaneis. Gia poion logo na plhrwnw Kai na krataw enan malea pou den douleuei? Ti tha pathei dhladh o Id. Tomeas otan tha bgei na zhthsei douleia enas pou apolythike apo to dhmosio epeidh den douleue?

θεωρητικα καθε απολυμενος σημαινει λιγοτερα λεφτα στην αγορα -> μεγαλυτερη κριση. Πρακτικα ομως ειναι χαζο επιχειρημα γιατι για να μην απολυθουν Χ υπερραριθμοι κανουν οριζοντιες μειωσεις σε ολους τους ΔΥ οποτε το ιδιο αποτελεσμα εχουν, λιγοτερο χρημα στην αγορα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν διαθέτετε και περίσσειαν από ότι είμαι εις θέσιν να γνωρίζω  :grin:
εμ.
δεν έβαλα κόμμα και επειδή είναι ραπανάκης αμέσως να μου πει ότι δεν ξέρω πως το ΔΙΚΑΤΣΑ είναι των ιατρών.......
έγραψα
του ΤΕΕ του ΔΙΚΑΤΣΑ των δικηγόρων.

ας το συμπληρώσω γιατί οι φασιστόπουστες τα θέλουν νιανιά.

του ΤΕΕ, του ΔΙΚΑΤΣΑ, των δικηγόρων.

Υ.Γ.
τράβα ψόφα μπακάλη, μύρισαν και τα ραπανάκια σου. 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
θεωρητικα καθε απολυμενος σημαινει λιγοτερα λεφτα στην αγορα -> μεγαλυτερη κριση. Πρακτικα ομως ειναι χαζο επιχειρημα γιατι για να μην απολυθουν Χ υπερραριθμοι κανουν οριζοντιες μειωσεις σε ολους τους ΔΥ οποτε το ιδιο αποτελεσμα εχουν, λιγοτερο χρημα στην [size=14pt]αγορα[/size]
στην ποιά;

ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααα

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom