καλος μαλακας εισαι και εσυ... απλως εχεις βρει ενα ωραιο αλλοθι και το μασας!!!
ετσι οπως σκεφτεσαι σκεφτονταν οι μισοι Ελληνες γιατι ετσι τους εκανε το συστημα ΠΑΣΟΚ. ζησε και ασε τους αλλους να πεθανουν, εκτος και ειναι δικοι μας!!!
οποτε δεν δικαιουσαι να μιλας... ετσι εκαναν και πολλοι αλλοι που τα εβγαλαν μαυρα στο εξωτερικο τοσα χρονια χωρις φορους.
τωρα ξερεις τι θελουν αυτοι??? δημευση της προσωπικης τους περιουσιας μεχρι το ποσο οφειλης + τοκους υπερημεριας.. και αστους απο την φιλοθεη να νοικιασουν σπιτι στα ταμπουρια!
αρα δεν μας συντηρουσες... μας απομιζουσες λιγο λιγο... αλλα σιγα που σε ενοιαζε...τωρα οτι και να μου λες τα ακουωω βερεσε...
Ποιο άλλοθι ρε μπαγκλαμά?
Την αλήθεια λέω!
Κι αν αμφιβάλλεις, (το γραψα και νωρίτερα) πάμε παρέα σε δημόσιες υπηρεσίες ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ πόσοι δουλεύουν και πόσοι κάνουν χαβαλέ. Και όλοι αυτοί, από τους δικούς μου φόρους πληρώνονται.
Τι πασοκ και αρχίδια μου λες! Όλοι ίδιοι είναι!
Δημεύσεις περιουσιών θέλουν να κάνουν οι κοπρίτες του δημοσίου, γιατί τώρα που τελείωσαν τα δανεικά που έτρωγαν πρέπει να βρουν αλλού έτοιμο πιάτο.
Αλλά ξέρεις κάτι? Δε θα τα καταφέρουν! Γιατί όπως αυτός που ΕΦΤΙΑΞΕ περιουσία είναι ικανότερος από αυτόν που έχει μάθει μόνο να τρώει τζάμπα, έτσι και στο "κρυφτούλι" της περιουσίας, αυτός που την έφτιαξε είναι καλύτερος από τον ξυπόλητο που θέλει να του την πάρει.
Και συ μάλλον για ξυπόλητος μου φαίνεσαι!