Επισκέπτης
δε βγάζουμε άκρη.
Με την καμία όμως..
δε βγάζουμε άκρη.
ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΤΑΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ, ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΘΑ ΚΑΤΕΛΗΓΕ. ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΒΛΕΠΑ ΤΙΠΟΤΑ. Εγω μονο απο τη δουλεια μου θα δω, οποτε θελω να επιβαρυνεται φορολογικα οσο το δυνατο λιγοτερο. Η μηπως φανταζεσαι πως θα σε επιβαρυναν λιγοτερο φορολογικα αν πατασσοταν αυτη η φοροδιαφυγη?
Απλως θα γεμιζαν τις τσεπες τους περισσοτερο.
Μη σου πω περισσοτερα ελλειματα θα δημιουργουσαν.
φυσικα....αφου ιδιωτικος τομεας στην ελλαδα =ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΛΠ ΚΛΠ......Bγαζουμε και παραβγαζουμε. Οι ιδιες αιτιες που εχουν προκαλεσει το οργιο μαυρου χρηματος και φοροδιαφυγης, εχουν προκαλεσει και το παρασιτικο, αντι παραγωγικο διεφθαρμενο και σπαταλο κρατος και υπαλληλους.
Το ενα χερι νιβει το αλλο.
Συμφωνώ μαζί σου στο α.
Αλλά για το β...
Πρώτον και κυριότερο, οτι μαζεύει τώρα το μπουρδέλο φέυγει έξω.
Δεύετρο οτι το κράτος, όντας ανάλγητο, ζητάει οτι του κατέβει... , ξέρεις όμως κάτι?
Το κράτος δεν φταίει ( ). Φταίει ο μαλάκας που το πληρώνει και μετά τα ζητάει πίσω απο εμένα, που είμαι ενας απλός μαλάκας και τίποτα άλλο. Βλέπε φαρμακοποιούς, που τους γαμιέται ασύστολα το σπίτι απο την κορφή μέχρι τα θεμέλια, που αντί να πουν δεν σου ξαναπληρώνω ρε μπινέ φόρους και τα τοιαυτα κάθονται και ζητάνε απο τους εμάς να πληρώσουμε τα φάρμακα...
Τρίτον είναι αυτό που γράφεις για τους μισθούς
Με την καμία όμως..
ρε φιλε...εδω δεν συμψηφιζει ουτε αυτα που θα δωσει στους υπαλληλους του και θα τα παρει απο την αλλη τσεπη τι λες τωρα;Ακριβως. Μαλιστα το κρατος κανει την εξης αλητεια. Δε συμψηφιζει τα χρωστουμενα
Δυστυχώς έχεις δίκιο - τίποτα από όσα έχουμε δει δεν μας προϊδεάζει πως ακόμα κι αν καταπολεμούσαν την φοροδιαφυγή εμείς θα βλέπαμε κάποια διαφορά.
Το πιο πιθανό είναι οτι αφού θα αποκτούσαν νέα έσοδα , απλά θα έτρωγαν περισσότερο .
ρε φιλε...εδω δεν συμψηφιζει ουτε αυτα που θα δωσει στους υπαλληλους του και θα τα παρει απο την αλλη τσεπη τι λες τωρα;
γιατροι απληρωτοι εφημεριες απο τον μαρτιο αλλα κατα τα αλλα πρεπει να βρουν να πληρωσουν πχ το χαρατσι και την εφορια......τα λεφτα που τους χρωσταν θα τους τα δωσει εντοκα αραγε;
Εδω λοπόν σου ξαναβάζω για παράδειγμα τους φαρμακοποιούς (και ναι με καίει γιατί εξαιτίας της μαλακίας τους ζορίζομαι).Ακριβως. Μαλιστα το κρατος κανει την εξης αλητεια. Δε συμψηφιζει τα χρωστουμενα, η επιστροφες φορων με απαιτησεις. Οι απαιτησεις εδω και τωρα [size=20pt]αλλιως σε γαμαω σε παω φυλακα[/size].
Αλλα το να δοσει αααα... εκει μια χαρα φεσωνει.
Φυσικα τοσος κοσμος μενει ανεργος εξαιτιας αυτου ,αλλα κανενας ευαισθητος δε συγκινειται.
συμφωνάμε
τα χω ξαναγράψει.
ομως απο κάπου πρέπει να ξεκινήσεις,
όπως ακριβώς έκανες και με την αναπροσαρμογή προς τα κάτω των αμοιβών στο δημόσιο.
Απο οτι βλεπεις ο κοσμος μια χαρουλα βγαζει ακρη. Αν εσεις δε θελετε να βγαλετε, τοτε δειτε μηπως δεν ειναι στραβος ο γυαλος
η αναπροσαρμογη προς τα κατω των αμοιβων στο δημοσιο ειναι ακρως ηλιθιο μετρο. Δε θες 10,000 ελεγκτες να περνουν 1000 ευρω το μηνα ο καθενας, δε λυνεις τιποτα ετσι. Θες 2000 ελεγκτες, να περνουν 5000 το μηνα ο καθενας και να ξερουν οτι αμα κανουν μαλακια θα πανε φυλακη. Το θεμα ειναι οτι στην Ελλαδα δεν υπαρχουν οι δομες ωστε να διαλεξεις τους 2000 πιο ικανους απο τους 10,000 που εχεις. Και ΚΑΝΕΝΑΣ πολιτικος (απο την ακρα αριστερα εως την ακρα δεξια) δεν εχει τα κακαλα να φτιαξει αυτες τις δομες. Γιατι θα πρεπει να συγκρουστει με τους συνδικαλισταδες.
Μικρέ έχεις μπερδευτεί.
Δεν έχεις καταλάβει μάλλον τι σου λέω. Θεωρείς πως υποστηρίζω το κατεστημένο που έχει δημιουργήσει η αρρωστημένη δημόσια διοίκηση. Όταν προσπαθώ να κάνω τους διαχωρισμούς που εγώ προσωπικά πρέπει να γίνουν, αλλά και να δω τις συνέπειες του κάθε σεναρίου για την επόμενη μέρα, βγαίνει από μέσα σου το "απέναντι" και δεν σε αφήνει να καταλάβεις 2-3 απλές αράδες.
Το να καθήσω τώρα και να σου εξηγήσω το πόσο μπορεί να μ'έχει ταλαιπωρήσει εμένα προσωπικά η δημόσια διοίκηση και το αν έχω κάποια σχέση με το δημοσιοϋπαληλίκι, δεν το κρίνω σκόπιμο γιατί πάντα προσπαθώ να βγάζω τα προσωπικά στοιχεία απ'την κουβέντα.
Αν το κάνεις για λίγο, ίσως καταλάβεις μια αράδα παραπάνω.
Αλλιώς, κάτσε και βλέπε τα πράγματα μονόπαντα..
ναι αλλα αυτο που κανουν ειναι το οπλο που εχουν εναντι του κρατους....το να πεις δεν πληρωνω φορους ειναι κουφιες κουβεντες που στην πραξη δεν γινεταιΕδω λοπόν σου ξαναβάζω για παράδειγμα τους φαρμακοποιούς (και ναι με καίει γιατί εξαιτίας της μαλακίας τους ζορίζομαι).
Κάνει ο πανελλήνιος σύλλογος τους συνέλευση.
Αντί να πούν δεν ξαναδίνουμε ΜΙΑ ρε μουνιά σε φόρους, σε ΦΠΑ, σε ΕΤΑΚ και οτι άλλο στο μπούτσο θές, κάθονται και τα ζητάνε απο τους ασφαλισμένους.
Λες και θα μπορέσει να τους κλείσει όλους μέσα.....
Μνημόνιο και δανειακές, ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ, μέχρι να μην μείνει τίποτα όρθιο....αλλάγη εεεεεεε??
Μαγκα μου συνεπεις θα χεις. Χωρις να σπασεις αβγα, ομελετα δε κανεις.
Οποτε αν ειναι να σκεφτεσαι τι αν πως αστο δε κανεις τιποτα.
ρε βλαμμένε ελάχιστη αμοιβή δικηγόρων μηχανικών ιατρών και συμβολαιράφων οι ΔΥ τις καθιέρωσαν;
το παρτυ που κάναν τόσα χρόνια ως ιδιώτες τα λαμόγια του ΤΕΕ του ΔΙΚΑΤΣΑ των δικηγόρων οι ΔΥ το έκαναν;
Τὰ μαλλάκια μου!
Αυτοκτόνα βρε γαμιώλη να γλυτώσω το σπέρμα.ναι αλλα αυτο που κανουν ειναι το οπλο που εχουν εναντι του κρατους....το να πεις δεν πληρωνω φορους ειναι κουφιες κουβεντες που στην πραξη δεν γινεται
αρχιδια φτιαξατε και πρεπει να το μαθει και ο κοσμος εστω και επωδυνα
Αυτό μην το λες σε μένα. Πρώτος έχω πει πως όποτε έχει γίνει κάτι δεν υπήρχε από πριν τπτ εξασφαλισμένο.
Αυτά να τα πεις σε όσους την επόμενη μέρα προσδοκούν ανάσταση.
Κι αν θες και μια γνώμη παραπάνω, εδώ που έχει φτάσει η κατάσταση, το κοντέρ πρέπει να μηδενίσει. Κι όταν λέμε μηδενίσει, εννοούμε όλα μηδέν.
Ας γίνει κι έτσι.
Ξες κάτι όμως?? Δε θα γίνει γιατί δε "βολεύει"..
κρητικε τραβα και γαμησου μαλακα ασχετε που θα μας πεις και για τον τομεα της υγειας.....μην με ξαναπαραθεσεις αν δεν γουσταρεις μαλακα ψυχωσικε γιατι θα σε γαμησωΑυτοκτόνα βρε γαμιώλη να γλυτώσω το σπέρμα.
Ρε, δουλέυουν με ποσοστό 30% και βάλε.δεν ισχυει πια αλλα και να ισχυε ελευθερη αγορα ειμαστε...και στην τελικη κοβουν πολλα 10 % και τα δινουν τζαμπα στην πιατσα
Ρε, τα φάρμακα είναι πανάκριβα.δεν ισχυει πλην νεων φαρμακων και ειδικων θεραπειων,ογκολογικα κλπ,τα παλια κλασικα ειναι φτηνοτερα πολυ πλεον
Ρε, τα φάρμακα τα πουλάνε μόνο στα μπουρδέλα τα φαρμακεία τους.που θες να πουλιουνται τα αντικαταθλιπτικα στο περιπτερο;για να αυτοκτονεις ευκολοτερα;
Ρε, πληρώνονται ΚΑΙ συμμετοχή απο τον ασφαλισμένο. αυτο ειναι θεμα νομου του κρατους.....ας το ρυθμισει αλλιως το κρατος να μην πληρωνεις τιποτα αν ειναι μαγκας
Ταμείο έχουν λοιπόν, κάθε μήνα. εχουν απο κρεμες,παντοφλες,ανατομικα παπουτσια και παραφαρμακα που το κρατος εβγαλε εκτος συνταγογραφιας πχ σιροπια κρεμες αντιαλλεργικες κλπ.....
Και μπορούν να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες τους με τις φαρμακευτικές, δεν είναι απαραίτητη η εξόφληση σε τέτοιες εποχές.
ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.
Επώδυνα το λοιπόν δεν πρέπει να μάθει ο απλός μαλάκας, εγω , αλλά το πουτανόχυμα που θέλει, αυτή τη περίοδο, σαμπάνιες και χαβιάρι.
Για να μην σου γράφω πολλά.
150 για την συμμετοχή μου έχω να τα δίνω κάθε μήνα.
600, γαμώ το σπίτι τους, δεν τα έχω.
Άντε σύρε και γαμήσου που θα υπερασπιστούμε φαρμακοποιούς