Νέα

Μισθοι στην Ελλαδα του 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 697
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος ειναι ο ετησιος μισθος σας?

• Ειμαι κατω των 30 ετων και ειμαι ανεργος

Ψήφοι: 41 17,7%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μικροτερος απο 14,000/ετος

Ψήφοι: 16 6,9%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεταξυ 14-24,000/ετος

Ψήφοι: 12 5,2%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεγαλυτερος απο 24,000/ετος

Ψήφοι: 7 3,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ειμαι ανεργος

Ψήφοι: 23 10,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μικροτερος απο 14,000/ετος

Ψήφοι: 41 17,7%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεταξυ 14-24,000/ετος

Ψήφοι: 44 19,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεγαλυτερος απο 24,000/ετος

Ψήφοι: 47 20,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    231

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δε κανω με τον συγκρκριμενο. Αλλα γραφω για να βλεπει και ο υπολοιπος κοσμος με αφορμη αυτα που γραφει ο Α ο Β κλπ.
Εδω ο κοσμος ψωμολυσσαει, δεν εχει κυριολεκτικα να φαει και μερικοι νομιζουν πως θα ζουν αιωνια στα πουπουλα?
Και ενας λογος της υφεσης ειναι που το κρατος χρωσταει καθε προμηθευτη, - επιχειρησεις κλεινουν, κοσμος χανει τις δουλειες του.
Για να πληρωνονται αυτοι που τους προσελαβαν οι πολιτικοι με προσοντα οτι ηταν σωστα κομματοσκυλα
ποιά είναι τα πούλουλα ρε μαλάκα; τα 800 ευρώ του ΔΥ το μήνα ή τα 20 μύρια και βάλε που έβγαλε η πέγκυ και οι συν αυτώ τα τελευταία χρόνια ;

ξύπνα γαμω την θεία κοινωνία σου.
ξύπνα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
τον πατέρα σου ποιός τον πλήρωνε τόσα χρόνια;
τον δικό μου;

κόψε τη μαλακία.
το κράτος πρπεέι να αλλάξει.
αυτό θέλει χρόνο και μοντέλο και άτομα όχι απο το παλαιοκομματικό σύστημα που το κατήντησαν έτσι.
ας αναλάβει ο σόιμπλε να τλεειώνουμε.
το πρόβλημα και το νο1 ζήτημα της ελλάδας είναι ότι κάποιοι ΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΦΑΓΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ.
ή τα παίρνεις πίσω ή καταστρέφεσαι.

Ρε μαλεα εγω σου λεω να γινονται σωστα πραγματα. Δεν σου λεω τι συμφερει εμενα, εσενα, τον αλφα τον βητα.
Βλεπεις να λυπαμαι τον εαυτο μου? Και θα λυπηθω το καθε λαμογιο, αχρηστο , τεμπελη, οπου και να βρισκεται?
Με τους ιδιους ορους ολοι αυτο το γαμημενο μπορει να γινει?
Και οι ιδιοι οι σωστοι και εντιμοι Δ.Υ. απηυδιζουν με αυτα που βλεπουν εκει περα.
Αλλα τι να κανουν? Για να φας ενα κομματι ψωμι , δικαιολογεισαι

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ο ΔΥ δεν παίρνει αυτά που παίρνει (έχετε κόψει και ταρίφα τα 5Κ αλλά τεσπα) για να δουλεύει κι όχι για να κάθεται όπως εσύ ισχυρίεσαι.
Τώρα το αν έχει ή όχι αντικείμενο εργασίας είναι δικό σου θέμαα σαν εργοδότης που είσαι κι όχι δικό του.
Τι να λέμε όμως τώρα? Το διαίρει και βασίλευε καλά κρατεί..
Εξορθολογισμό ακούμε κι εξορθολογισμό δε βλέπουμε από τους (τουλάχιστον) ανίκανους και φυσικά όλοι τσιμπάτε και ρίχνετε το ανάθεμα στην τελευταία τρύπα της φλογέρας..
Συνεχίστε έτσι..

Οχι δεν ειναι διαιρει και βασιλευε. Ειμαστε ΑΠΕΝΑΝΤΙ. Ταξικα, επιστημονικα, οπως θες πες το. Εγω ειμαι ο πληρωνων, αυτος ο λαμβανων. Οκ?
Δευτερον με μονιμοτητα και χωρις ελεγχο , δεν δουλευει κανεις. Τριτον δε θυμαμαι να εχω ζητησει τις υπηρεσιες κανενος . Αν τις θελησω, θα παω εγω να τις ζητησω με τιμη που θα διαπραγματευτω ΕΓΩ. Και δε θα μου τις επιβαλλει νταβατζιλικι κανενας πολιτικος που τον ψηφισε ο Δ.Υ. για να τρων και πινουν και οι δυο στην πλατη του κοροιδου.
Αντιλαβου ?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ποιά είναι τα πούλουλα ρε μαλάκα; τα 800 ευρώ του ΔΥ το μήνα ή τα 20 μύρια και βάλε που έβγαλε η πέγκυ και οι συν αυτώ τα τελευταία χρόνια ;

ξύπνα.

Tα 800 τωρα τα παιρνει. Παλια επαιρνε πιο πολλα. Κανονικα δε θα πρεπε να παιρνει τπτ η μαλλον να παιρνε οτι αξιωνε αλλα να βγαινε στην πιατσα, στην αγορα να βλεπαμε ποσα θα παιρνε και αν ετσι καλως.
Με το κρατικο συστημα εις βαρος των  αλλων, και 10 ευρω να παιρνει κανεις πολλα ειναι. Εφοσον τα τραβανε απο την τσεπη σου χωρις να σε ρωτανε και τα μοιραζουν στα αγαπημενα τους παιδια.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Οχι δεν ειναι διαιρει και βασιλευε. Ειμαστε ΑΠΕΝΑΝΤΙ. Ταξικα, επιστημονικα, οπως θες πες το. Εγω ειμαι ο πληρωνων, αυτος ο λαμβανων. Οκ?
Δευτερον με μονιμοτητα και χωρις ελεγχο , δεν δουλευει κανεις. Τριτον δε θυμαμαι να εχω ζητησει τις υπηρεσιες κανενος . Αν τις θελησω, θα παω εγω να τις ζητησω με τιμη που θα διαπραγματευτω ΕΓΩ. Και δε θα μου τις επιβαλλει νταβατζιλικι κανενας πολιτικος που τον ψηφισε ο Δ.Υ. για να τρων και πινουν και οι δυο στην πλατη του κοροιδου.
Αντιλαβου ?
ρε βλαμμένε ελάχιστη αμοιβή δικηγόρων μηχανικών ιατρών και συμβολαιράφων οι ΔΥ τις καθιέρωσαν;
το παρτυ που κάναν τόσα χρόνια ως ιδιώτες τα λαμόγια του ΤΕΕ του ΔΙΚΑΤΣΑ των δικηγόρων οι ΔΥ το έκαναν; 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ρε βλαμμένε ελάχιστη αμοιβή δικηγόρων μηχανικών ιατρών και συμβολαιράφων οι ΔΥ τις καθιέρωσαν;
το παρτυ που κάναν τόσα χρόνια ως ιδιώτες τα λαμόγια του ΤΕΕ του ΔΙΚΑΤΣΑ των δικηγόρων οι ΔΥ το έκαναν; 

Aκριβως επειδη ηταν οργανωμενοι με λογικη κρατιστικη. Λαθος ηταν αυτο ποιος σου ειπε οτι εγω λεω πως καλως γινοταν?
Η τι παει να πει? Πως επειδη λαμβαναν και αυτοι με την αιγιδα του νταβατζη, οτι τους ελειπε, πως καλως σπαταλουσαμε τοσα λεφτα να ταιζουμε αχρηστα κομματοσκυλα ? Ελα παναγια που τι διαβαζουμε

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

ξύπνα.

εσενα το πρόβλημα σου είναι το ότι η πέγκυ και η συν αυτή βγάλανε 20 μύρια?

γιατί εμένα τα προβλήματα μου είναι

(1) το ότι η πέγκυ και οι δικοί της δεν πληρώσανε τους φόρους που αναλογούν (στα αρχίδια μου και μακάρι να βγάζανε και σαράντα μύρια έτσι και αλλιώς από μαλάκες και κορόιδα τα πάιρνουνε) ...
(2) το ότι για τα 800 ευρώ που δίνω στον ΔΥ παίρνω πίσω έργο αξίας 50 ευρώ...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
εσενα το πρόβλημα σου είναι το ότι η πέγκυ και η συν αυτή βγάλανε 20 μύρια?

γιατί εμένα τα προβλήματα μου είναι

(1) το ότι η πέγκυ και οι δικοί της δεν πληρώσανε τους φόρους που αναλογούν (στα αρχίδια μου και μακάρι να βγάζανε και σαράντα μύρια έτσι και αλλιώς από μαλάκες και κορόιδα τα πάιρνουνε) ...
(2) το ότι για τα 800 ευρώ που δίνω στον ΔΥ παίρνω πίσω έργο αξίας 50 ευρώ...

Και τα λεφτα της πεγκυς και της καθε πεγκυς της τα σκαγε εθελοντικα ο μαλακας. Εγω δεν εσκασα μια για παρτη της οποτε στα ριπαπα μου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Aκριβως επειδη ηταν οργανωμενοι με λογικη κρατιστικη. Λαθος ηταν αυτο ποιος σου ειπε οτι εγω λεω πως καλως γινοταν?
Η τι παει να πει? Πως επειδη λαμβαναν και αυτοι με την αιγιδα του νταβατζη, οτι τους ελειπε, πως καλως σπαταλουσαμε τοσα λεφτα να ταιζουμε αχρηστα κομματοσκυλα ? Ελα παναγια που τι διαβαζουμε
όχι
απλά λέω ότι η διόρθωση στο κράτος καλώς ξεκίνησε. και οι αναπροσαρμογές....
δε μπορείς όμως να διαλύεις κοινωνικές ομάδες ολόκληρες και καμμιά δεκαρια χιλιάδες λαμόγια ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΝΑ ΤΗ ΒΓΛΑΖΟΥΝ ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΑΘΑΡΗ.

το κρανίδι γνωρίζουμε εδώ και χρόνια ότι είναι ο πρωταθλητής στην ελλάδα σε οφσόρ.
ποιός ρε μαλάκα; το κρανίδι που λέγεται έτσι επειδή είναι ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ.

ξύπνα είπαμε
ξύπνα.

τον πατέρα σου τον γάμησαν 2 χρόνια. δεχομαι ότι το έπραξαν ορθώς.
τα μουνιά αυτά ΠΟΤΕ θα τα γαμήσουν εάν ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και τα λεφτα της πεγκυς και της καθε πεγκυς της τα σκαγε εθελοντικα ο μαλακας. Εγω δεν εσκασα μια για παρτη της οποτε στα ριπαπα μου.
ποιός μαλακας ρε;
τις αμοιβές της ξέριες απο πού τις έπαιρνε; απο τις μαύρες συναλλαγές των μουνόπανων που τα ξέπλεναν τη νυχτα.

μεροκάματα 50 χιλιάδων ευρώ ρε βλήμα πληρώνονταν απο τα ποτά των πιρφόρων;
έλεος ρε βλαμμένε έλεος.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
όχι
δε μπορείς όμως να διαλύεις κοινωνικές ομάδες ολόκληρες και καμμιά δεκαρια χιλιάδες λαμόγια ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΝΑ ΤΗ ΒΓΛΑΖΟΥΝ ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΑΘΑΡΗ.

το κρανίδι γνωρίζουμε εδώ και χρόνια ότι είναι ο πρωταθλητής στην ελλάδα σε οφσόρ.

ξύπνα είπαμε
ξύπνα.

αν δεν ισιωσει το δημοσιο δεν θα ισιωσουν ουτε τα λαμογια. Στην Αμερικη σου κανει audit το IRS και πας μονος σου φαρμακειο να παρεις βαζελινη και ξυλοκαινη. Στην Ελλαδα σου κανει audit η εφορια και ερχεται μονος του ο εφοριακος και σου λεει 15 χιλιαρικα για να μη σου ζαλιζω τ'αρχιδια, αλλιως θα κατσω εδω κανα 6 μηνο.

Το προβλημα δεν ειναι οι κοινωνικες ομαδες, το προβλημα ειναι η υποκατηγορια λαμογιων μεσα σ'αυτες τις κοινωνικες ομαδες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
όχι

ξύπνα είπαμε
ξύπνα.

Nα κανει ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ρε τυπε. Μονο με συνδυασμενες κινησεις στρωνει η κατασταση. Ξερεις πολυ καλα πως οτι και να κανεις πρεπει να μπει σε ενα δεδομενο πλαισιο.
Σε οτιδηποτε ειτε ειναι ποδοσφαιρο, ειτε ξυλικι, ειτε χτιζεις μια οικοδομη, ειτε ανορθωνεις ενα κρατος η την οικονομια.
Αρα μια κινησει εχει νοημα αν γινει μια αλλη κινηση. Αντιστοιχα αν παραλειφθει μια ενεργεια, τοτε ματαια κανεις την αλλη.
Ποιος ειπε πως δε θελω να γινουν αυτα?
Μαλιστα ΠΡΟΕΧΟΥΝ. Αλλα πρεπει να σαρωθουν ΟΛΑ . Αυτο λοιπον δεν αλλαζει οτι κακως υπηρχε αυτη η κατασταση εδω στην Ελλαδα με τη γραφειοκρατια και τη δημοσιουπαλληλια επειδη υπαρχουν και αλλοι χειροτεροι. Κακως κακιστα υπηρχε , και πρεπει να αρθει χθες.
Απλα πραγματα, απλουστερα δε γινονται.
Και αυτους που θα το κανει θα ειναι τελικα ο τελευταιος που θα ξυπνησει αυθορμητα. Σε λιγο καιρο ο εχων εστω και μια μπριζολα να φαει, θα φοβαται να βγει απο το σπιτι.
Το κρατος εχει ΗΔΗ αποδιαρθρωθει. Και η τραπουλα θα ξαναμοιραστει

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αν δεν ισιωσει το δημοσιο δεν θα ισιωσουν ουτε τα λαμογια. Στην Αμερικη σου κανει audit το IRS και πας μονος σου φαρμακειο να παρεις βαζελινη και ξυλοκαινη. Στην Ελλαδα σου κανει audit η εφορια και ερχεται μονος του ο εφοριακος και σου λεει 15 χιλιαρικα για να μη σου ζαλιζω τ'αρχιδια, αλλιως θα κατσω εδω κανα 6 μηνο.

Το προβλημα δεν ειναι οι κοινωνικες ομαδες, το προβλημα ειναι η υποκατηγορια λαμογιων μεσα σ'αυτες τις κοινωνικες ομαδες.
συμφωνάμε
τα χω ξαναγράψει.
ομως απο κάπου πρέπει να ξεκινήσεις,
όπως ακριβώς έκανες και με την αναπροσαρμογή προς τα κάτω των αμοιβών στο δημόσιο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Nα κανει ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ρε τυπε. Μονο με συνδυασμενες κινησεις στρωνει η κατασταση. Ξερεις πολυ καλα πως οτι και να κανεις πρεπει να μπει σε ενα δεδομενο πλαισιο.
Σε οτιδηποτε ειτε ειναι ποδοσφαιρο, ειτε ξυλικι, ειτε χτιζεις μια οικοδομη, ειτε ανορθωνεις ενα κρατος η την οικονομια.
[size=14pt]Αρα μια κινησει εχει νοημα αν γινει μια αλλη κινηση. Αντιστοιχα αν παραλειφθει μια ενεργεια, τοτε ματαια κανεις την αλλη.[/size]
Ποιος ειπε πως δε θελω να γινουν αυτα?
Μαλιστα ΠΡΟΕΧΟΥΝ. Αλλα πρεπει να σαρωθουν ΟΛΑ . Αυτο λοιπον δεν αλλαζει οτι κακως υπηρχε αυτη η κατασταση εδω στην Ελλαδα με τη γραφειοκρατια και τη δημοσιουπαλληλια επειδη υπαρχουν και αλλοι χειροτεροι. Κακως κακιστα υπηρχε , και πρεπει να αρθει χθες.
Απλα πραγματα, απλουστερα δε γινονται.
Και αυτους που θα το κανει θα ειναι τελικα ο τελευταιος που θα ξυπνησει αυθορμητα. Σε λιγο καιρο ο εχων εστω και μια μπριζολα να φαει, θα φοβαται να βγει απο το σπιτι.
Το κρατος εχει ΗΔΗ αποδιαρθρωθει. Και η τραπουλα θα ξαναμοιραστει
ξαναδιάβασε ότι αυτό έγραψα ρε βλαμμένε μερικά ποστ πιο πρίν....

με το κράτος ξεκίνησες και καλώς..
τα λαμόγια όμως ακόμα σουλατσαρουν ελεύθερα ατιμώρητα και χωρίς να πληρώνουν ούτε μία.
απάντησες μόνος σου...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ποιός μαλακας ρε;
τις αμοιβές της ξέριες απο πού τις έπαιρνε; απο τις μαύρες συναλλαγές των μουνόπανων που τα ξέπλεναν τη νυχτα.

μεροκάματα 50 χιλιάδων ευρώ ρε βλήμα πληρώνονταν απο τα ποτά των πιρφόρων;
έλεος ρε βλαμμένε έλεος.

E στα αρχιδια μου ρε μαλακα αν εκαναν μαυρες η ασπρες συναλλαγες. Απο μενα τα πηραν παλι? Το τι ειναι οικονομικο εγκλημα καθοριζεται κατα το δοκουν, ωστε κατα περιπτωση να κερδιζουν αναλογως και τα πλυντηρια . Δεν εχει να κανει με την οικονομια καθεαυτη.
Ο κοσμακης εχει χρημα? Αυτο μετραει. Εχει ψωμι να φαει?
Αντιθετα ο Δ.Υ. σου παιρνει χρημα απο την τσεπη σου αμεσα, ευθεια. Στο στερει πως το λενε.
ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΤΑΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ, ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΘΑ ΚΑΤΕΛΗΓΕ. ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΒΛΕΠΑ ΤΙΠΟΤΑ. Εγω μονο απο τη δουλεια μου θα δω, οποτε θελω να επιβαρυνεται φορολογικα οσο το δυνατο λιγοτερο. Η μηπως φανταζεσαι πως θα σε επιβαρυναν λιγοτερο φορολογικα αν πατασσοταν αυτη η φοροδιαφυγη?
Απλως θα γεμιζαν τις τσεπες τους περισσοτερο.
Μη σου πω περισσοτερα ελλειματα θα δημιουργουσαν.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
E στα αρχιδια μου ρε μαλακα αν εκαναν μαυρες η ασπρες συναλλαγες. Απο μενα τα πηραν παλι? Το τι ειναι οικονομικο εγκλημα καθοριζεται κατα το δοκουν, ωστε κατα περιπτωση να κερδιζουν αναλογως και τα πλυντηρια . Δεν εχει να κανει με την οικονομια καθεαυτη.
Αντιθετα ο Δ.Υ. σου παιρνει χρημα απο την τσεπη σου αμεσα, ευθεια. Στο στερει πως το λενε.
ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΤΑΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ, ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΘΑ ΚΑΤΕΛΗΓΕ. ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΒΛΕΠΑ ΤΙΠΟΤΑ. Εγω μονο απο τη δουλεια μου θα δω, οποτε θελω να επιβαρυνεται φορολογικα οσο το δυνατο λιγοτερο. Η μηπως φανταζεσαι πως θα σε επιβαρυναν λιγοτερο φορολογικα αν πατασσοταν αυτη η φοροδιαφυγη?
δε βγάζουμε άκρη.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δε βγάζουμε άκρη.

Bγαζουμε και παραβγαζουμε. Οι ιδιες αιτιες που εχουν προκαλεσει το οργιο μαυρου χρηματος και φοροδιαφυγης, εχουν προκαλεσει και το παρασιτικο, αντι παραγωγικο διεφθαρμενο και σπαταλο κρατος και υπαλληλους.
Το ενα χερι νιβει το αλλο.

Επισκέπτης

Ενώ το μαύρο χρήμα δε βγαίνει από την τσέπη σου,έτσι??
Ότι να'ναι ρε πούστη μου..

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Δε κανω με τον συγκρκριμενο. Αλλα γραφω για να βλεπει και ο υπολοιπος κοσμος με αφορμη αυτα που γραφει ο Α ο Β κλπ.
Εδω ο κοσμος ψωμολυσσαει, δεν εχει κυριολεκτικα να φαει και μερικοι νομιζουν πως θα ζουν αιωνια στα πουπουλα?
[size=20pt]α) Και ενας λογος της υφεσης ειναι που το κρατος χρωσταει καθε προμηθευτη, - επιχειρησεις κλεινουν, κοσμος χανει τις δουλειες του.[/size]
[size=20pt]β) Για να πληρωνονται αυτοι που τους προσελαβαν οι πολιτικοι με προσοντα οτι ηταν σωστα κομματοσκυλα [/size]
Συμφωνώ μαζί σου στο α.
Αλλά για το β...  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :grin:

Πρώτον και κυριότερο, οτι μαζεύει τώρα το μπουρδέλο φέυγει έξω.
Δεύετρο οτι το κράτος, όντας ανάλγητο, ζητάει οτι του κατέβει...:think: :think: :think:, ξέρεις όμως κάτι?
Το κράτος δεν φταίει ( :rolleyes: :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny:). Φταίει ο μαλάκας που το πληρώνει και μετά τα ζητάει πίσω απο εμένα, που είμαι ενας απλός μαλάκας και τίποτα άλλο. Βλέπε φαρμακοποιούς, που τους γαμιέται ασύστολα το σπίτι απο την κορφή μέχρι τα θεμέλια, που αντί να πουν δεν σου ξαναπληρώνω ρε μπινέ φόρους και τα τοιαυτα κάθονται και ζητάνε απο τους εμάς να πληρώσουμε τα φάρμακα...
Τρίτον είναι αυτό που γράφεις για τους μισθούς

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom