Νέα

Μισθοι στην Ελλαδα του 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 697
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος ειναι ο ετησιος μισθος σας?

• Ειμαι κατω των 30 ετων και ειμαι ανεργος

Ψήφοι: 41 17,7%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μικροτερος απο 14,000/ετος

Ψήφοι: 16 6,9%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεταξυ 14-24,000/ετος

Ψήφοι: 12 5,2%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεγαλυτερος απο 24,000/ετος

Ψήφοι: 7 3,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ειμαι ανεργος

Ψήφοι: 23 10,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μικροτερος απο 14,000/ετος

Ψήφοι: 41 17,7%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεταξυ 14-24,000/ετος

Ψήφοι: 44 19,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεγαλυτερος απο 24,000/ετος

Ψήφοι: 47 20,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    231

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
το ότι είσαι μαλάκας είναι δεδομένο.
το ότι είσαι μέγας μαλακας αποδεδειγμένο.
τα 11.5 δις είναι σε βάθος 2ετίας δεν εξασφαλίζουν τα έσοδα του κράτους αφού θαμειωθεί η φοροδοτικότητα.
αντιθέτως, με την πάταξη της φοροδιαφυγής θα μπουν στα ταμεία πάνω απο 50-60 δις σε βάθος 4ετιας και θα κοπεί ο τσαμπουκάς για περαιτέρω φοροδιαφυγή το οποίο προφανώς θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη φοροδοτικότητα αυτών που είχαν μηδενική φοροπροσφορά.

αλλά όταν μιλάς με άτομα σκουπίδια που ωρύονται για αποδείξεις υδραυλικών αλλά γουστάρουν να τους τα τρώνε μαύρα οι πουτάνες είναι λογικό να αντιμετωπίζεις τέτοιες πρακτικές.

Ρε μαλακα τι λες και συ? Δε πα να χρεοκοπει το κρατος και να γαμηθει? Ε στον πουτσο μας λελουδια.
Μειωση κρατους χρειαζεται και να μη χωνεται στις τσεπες του κοσμακη και τις δουλειες του οσο ειναι δυνατο.
Καποτε ο ελληνας εκανε επανασταση για να γλιτωσει απο το οθωμανικο νταβατζιλικι για αυτον ακριβως το λογο. Και τωρα το χουμε στο πολλαπλασιο.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Χαχα! Εχεις πλακα ρε φιλαρακο.
Πληρωνετε φορους λεει! Απο φορους δε πληρωνεστε ρε  τζιμανι?
Αντιθετα οι αλλοι μας βγαινει ο κολος να παραξουμε εργο και να παρουμε πραγματικα λεφτα να πληρωσουμε εσας!
Εσας ο φορος που πληρωνετε παλι στο δικο σας πορτοφολι παει!
Βρε σε καλο μας τι ακουμε κυριακατικα !!

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

την ερωτηση μου δεν την απαντησες

αλλα κι εσυ μαλλον φοροφυγας θα εισαι

Επισκέπτης
Χαχα! Εχεις πλακα ρε φιλαρακο.
Πληρωνετε φορους λεει! Απο φορους δε πληρωνεστε ρε  τζιμανι?

Ρε μάστορη φτάξε εικόνα:
Είσαι περιπτεράς και οι ΔΥ της γειτονιάς παίρνουν από σένα τα τσιγάρα τους.
Δεν πληρώνεσαι από τους φόρους κι εσύ??

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
ναι μπραβο να τα ιδιωτικοποιησουμε ολα  :jerking:

και το νερο και το ρευμα και τα παντα  :jerking:

και μετα θα γκρινιαζουμε που θα ειναι ολα ακριβα

Κοιτα, εγω κατα των ιδιωτικοποιησεων στα παντα ειμαι με την εννοια του οτι καποια πραγματα πρεπει να ειναι κρατικα(νοσοκομεια πχ). Αυτο ομως συνεπαγεται οτι θα πρεπει και το επιπεδο υπηρεσιων να ειναι αναλογο ετσι?
Δεν ειναι δυνατον αυτο το χαλι που βλεπουμε στα νοσοκομεια να συνεχιστει. Ρατζα και δεν συμμαζευεται.
Αν ειναι ετσι να ιδιωτικοποιηθουν ολα. Θα πληρωνουμε για νοσηλειες, εξετασεις και τα ρεστα αλλα τουλαχιστον θα ξερουμε οτι θα εξυπηρετηθουμε κιολας ρε φιλε.

Παρεπιπτοντως μπορεις να φανταστεις το metro πχ, κρατικο?
Εγω τρεμω στην ιδεα. Σαν τον παλιο ηλεκτρικο θα χε γινει. Τωρα ξερεις οτι μπαινεις σε ενα χωρο που χαιρεσαι να βλεπεις.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι αν οι κρατικοι οργανισμοι ανεβασουν επιτελους το επιπεδο υπηρεσιων προς τον πολιτη(και αυτο περιλαμβανει και ΔΕΗ κλπ) τοτε οντως δεν θα υπαρχει λογος για ιδιωτικοποιηση. Αν συνεχισουν ετσι ομως, τοτε man ιδιωτικοποιηση και γρηγορα.

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
εγω παντως κατι τυπακια οπως αυτα... και κατι αλλα που εκαναν συναυλιες χωρις αποδειξεις και μετα τις ονομαζανε καλου σκοπου για το ταδε ιδρυμα (που εκπιπτουν απο την εφορια) δεν τα ξαναπληρωνω... ονοματα υπαρχουν πολλα στη σοουμπιζ...

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
μιλησε τωρα ο αρχικοπρος

εσυ ποσα δηλωνεις στην εφορια μεγαλε?

και ποσα παιρνεις στο χερι?

σας εχουμε μαθει λεχριτες
Όσο εγώ δούλευα (τώρα έχω σταματήσει), σε συντηρούσα, μαλάκα. Απ' τους φόρους μου.
Θες αναλογία μαύρα-άσπρα που έπαιρνα?  Μισά-μισά.
Και ευτυχώς δηλαδή, που 30 χρόνια το έκανα έτσι.
Γιατί αν τα δήλωνα όλα, τώρα θα ήμουν στον άσσο.

Λεχρίτες είναι αυτοί που πληρώνονται χωρίς να παράγουν τίποτα, όχι αυτοί που παράγουν.
Δηλαδή το 80% των δημοσίων υπαλλήλων.  Μπαγκλαμά.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρε μάστορη φτάξε εικόνα:
Είσαι περιπτεράς και οι ΔΥ της γειτονιάς παίρνουν από σένα τα τσιγάρα τους.
Δεν πληρώνεσαι από τους φόρους κι εσύ??

Αμα ειναι ετσι να καθομαι και εγω να μη κανω απολυτως τιποτα , να μου δινει το κρατος 5000 το μηνα ε θα τα ξοδευω και εγω.
Εκ του μηδενος δε προκυπτει τιποτα .
Και θα σου πω τη λαθος συλλογιστικη σου εδω.
Αντι να δινεις τα λεφτα σε καποιον που δε παραγει κατι, ενω εχει δικαιωμα καταναλωσης σε πορους, εσυ ως περιπτερας κερδιζεις αλλα ως κοινωνια συνολικα χανεις. Μακροπροθεσμα το αποτελεσμα ειναι αυτο που ζουμε σημερα.
Αν τα λεφτα που πετας σε φορους να περνουν λεφτα ανθρωπου με μονο προσον την κομματικη ταυτοτητα, πηγαιναν σε ανθρωπους που πραγματικα δουλευαν και παρηγαγαν εργο με τα συγχρονα κριτηρια της οικονομιας και οχι τα κριτηρια του ΠΑΣΟΚ του 80 , τοτε συνολικα ως κοινωνια θα ειχες εργο. Μην ανησυχεις ο περιπτερας θα πουλαγε παλι τσιγαρα.
Τωρα πουλαει μεν τσιγαρα αλλα του φευγουν αερα οσα βγαζει γιατι : τα ξαναδινει σε φορους για να εχει ο Δ.Υ. ( ο περιπτερας ,ο τσιγαρας κανουν κοπο να παραξουν το αγαθο, ο Δ.Υ. δεν εχει κανει τιποτα)
Και αφετερου του φεγυυον αλλα λεφτα σε ακριβα αγαθα , λογω χαμηλης παραγωτικοτητας της χωρας και υψηλης επιβαρυνσης σε φορους κλπ.
Επομενως το αποτελεσμα ειναι μακροσκοπικα η κοινωνια να χωριζεται. Το μεν ενα τμημα να παραγει αγαθα, για το αλλο τμημα που απλως τα καταναλωνει.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε μαλακα τι λες και συ? Δε πα να χρεοκοπει το κρατος και να γαμηθει? Ε στον πουτσο μας λελουδια.
Μειωση κρατους χρειαζεται και να μη χωνεται στις τσεπες του κοσμακη και τις δουλειες του οσο ειναι δυνατο.
Καποτε ο ελληνας εκανε επανασταση για να γλιτωσει απο το οθωμανικο νταβατζιλικι για αυτον ακριβως το λογο. Και τωρα το χουμε στο πολλαπλασιο.

και ποιός σου είπε ρε στόκε ότι το ένα αναιρεί το άλλο;

ποιός δολοφόνησε ρε βλήμα τον καποδίστρια;
οι δημόσιοι;

το κράτος πρέπει να εξορθολογιστεί,. αυτό είναι σίγουρο.
ακου μισθολογια ΔΕΚΟ 3 χιλιάρικα μήνα......
έτερον εκάτερον.
τα μουνιά  χρόνια ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΟΥΤΕ 1 δις ευρώ απο πάταξη φοροδιαφυγής.
αντί να ξεπουλάτε τη δημόσια περιουσία ξεκινήστε απο τις βίλλες των μουνόπανων...
ήδη οι ντεμοδέσποινες άρχισαν το ξεπούλημα για να μην χάσουν τα κλεμμένα.
άιντε χαμένα κορμιά όλοι.

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Όσο εγώ δούλευα (τώρα έχω σταματήσει), σε συντηρούσα, μαλάκα. Απ' τους φόρους μου.
Θες αναλογία μαύρα-άσπρα που έπαιρνα?  Μισά-μισά.
Και ευτυχώς δηλαδή, που 30 χρόνια το έκανα έτσι.
Γιατί αν τα δήλωνα όλα, τώρα θα ήμουν στον άσσο.

Λεχρίτες είναι αυτοί που πληρώνονται χωρίς να παράγουν τίποτα, όχι αυτοί που παράγουν.
Δηλαδή το 80% των δημοσίων υπαλλήλων.  Μπαγκλαμά.
καλος μαλακας εισαι και εσυ... απλως εχεις βρει ενα ωραιο αλλοθι και το μασας!!!
ετσι οπως σκεφτεσαι σκεφτονταν οι μισοι Ελληνες γιατι ετσι τους εκανε το συστημα ΠΑΣΟΚ. ζησε και ασε τους αλλους να πεθανουν, εκτος και ειναι δικοι μας!!!

οποτε δεν δικαιουσαι να μιλας... ετσι εκαναν και πολλοι αλλοι που τα εβγαλαν μαυρα στο εξωτερικο τοσα χρονια χωρις φορους.
τωρα ξερεις τι θελουν αυτοι??? δημευση της προσωπικης τους περιουσιας μεχρι το ποσο οφειλης + τοκους υπερημεριας.. και αστους απο την φιλοθεη να νοικιασουν σπιτι στα ταμπουρια!

αρα δεν μας συντηρουσες... μας απομιζουσες λιγο λιγο... αλλα σιγα που σε ενοιαζε...τωρα οτι και να μου λες τα ακουωω βερεσε...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
και ποιός σου είπε ρε στόκε ότι το ένα αναιρεί το άλλο;

ποιός δολοφόνησε ρε βλήμα τον καποδίστρια;
οι δημόσιοι;

το κράτος πρέπει να εξορθολογιστεί,. αυτό είναι σίγουρο.
ακου μισθολογια ΔΕΚΟ 3 χιλιάρικα μήνα......
έτερον εκάτερον.
τα μουνιά  χρόνια ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΟΥΤΕ 1 δις ευρώ απο πάταξη φοροδιαφυγής.
αντί να ξεπουλάτε τη δημόσια περιουσία ξεκινήστε απο τις βίλλες των μουνόπανων...
ήδη οι ντεμοδέσποινες άρχισαν το ξεπούλημα για να μην χάσουν τα κλεμμένα.
άιντε χαμένα κορμιά όλοι.

Oι κοτζαμπασηδες που εγιναν οι μετεπειτα πολιτικοι του ελληνικου κρατους. Και αυτου που δημιουργησαν το τερας της γραφειοκρατιας στην Ελλαδα.
Οι πρωην κοτζαμπασηδες εγιναν πολιτικοι. Οι πρωην υποτακτικοι τους εγιναν Δ.Υ. του νεο-ραγιαδικου κρατιδιου

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
και επειδη μπορει και να ρωτησεις για να βγεις στην επιθεση... οχι εγω ποτε δεν δεχτηκα να παρω μαυρα, ουτε να κοψω εικονικο τιμολογια. και για αυτη μου την θεση παραιτηθηκα απο δουλεια και εμεινα 6 μηνες ανεργος και ετρωγα απο τα ετοιμα που ειχα. τωρα μου τα παιρνουν στην πηγη. τουτεστιν ΙΚΑ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αμα ειναι ετσι να καθομαι και εγω να μη κανω απολυτως τιποτα , να μου δινει το κρατος 5000 το μηνα ε θα τα ξοδευω και εγω.
Αντι να δινεις τα λεφτα σε καποιον που δε παραγει κατι, ενω εχει δικαιωμα καταναλωσης σε πορους, εσυ ως περιπτερας κερδιζεις αλλα ως κοινωνια συνολικα χανεις. Μακροπροθεσμα το αποτελεσμα ειναι αυτο που ζουμε σημερα.
Αν τα λεφτα που πετας σε φορους να περνουν λεφτα ανθρωπου με μονο προσον την κομματικη ταυτοτητα, πηγαιναν σε ανθρωπους που πραγματικα δουλευαν και παρηγαγαν εργο με τα συγχρονα κριτηρια της οικονομιας και οχι τα κριτηρια του ΠΑΣΟΚ του 80 , τοτε συνολικα ως κοινωνια θα ειχες εργο. Μην ανησυχεις ο περιπτερας θα πουλαγε παλι τσιγαρα.
Τωρα πουλαει μεν τσιγαρα αλλα του φευγουν αερα οσα βγαζει γιατι : τα ξαναδινει σε φορους για να εχει ο Δ.Υ. ( ο περιπτερας ,ο τσιγαρας κανουν κοπο να παραξουν το αγαθο, ο Δ.Υ. δεν εχει κανει τιποτα)
Και αφετερου του φεγυυον αλλα λεφτα σε ακριβα αγαθα , λογω χαμηλης παραγωτικοτητας της χωρας και υψηλης επιβαρυνσης σε φορους κλπ.
Επομενως το αποτελεσμα ειναι μακροσκοπικα η κοινωνια να χωριζεται. Το μεν ενα τμημα να παραγει αγαθα, για το αλλο τμημα που απλως τα καταναλωνει.
ΕΤΕΡΟΝ ΕΚΑΤΕΡΟΝ ΣΤΟΚΕ.
το ότι πρέπει να εκσυγχρονίσεις το κράτος σου αυτό ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ότι πρέπει να ΧΑΝΕΙΣ 2 φορές το ΑΕΠ σου σε φοροδιαφυγή και να μην κάνεις τίποτα γι αυτό ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑΚΕΡΑ.
τι δεν καταλαβαίνεις γαμώ το υπαλληλίκι σου;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Oι κοτζαμπασηδες που εγιναν οι μετεπειτα πολιτικοι του ελληνικου κρατους. Και αυτου που δημιουργησαν το τερας της γραφειοκρατιας στην Ελλαδα.
Οι πρωην κοτζαμπασηδες εγιναν πολιτικοι. Οι πρωην υποτακτικοι τους εγιναν Δ.Υ. του νεο-ραγιαδικου κρατιδιου
μονος σου απαντάς μόνος ξεφτυλίζεσαι.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

την ερωτηση μου δεν την απαντησες

αλλα κι εσυ μαλλον φοροφυγας θα εισαι

Ναι. Εχεις αποδειξεις οτι ειμαι φοροφυγας? Για λεγε. Σου την απαντησα την ερωτηση φιλαρακο καθαροτατα. Μαλλον δε " θελησες" να τη δεις...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ναι. Εχεις αποδειξεις οτι ειμαι φοροφυγας? Για λεγε. Σου την απαντησα την ερωτηση φιλαρακο καθαροτατα. Μαλλον δε " θελησες" να τη δεις...
διαλογο με ΔΥ κάνεις ρε βλαμμένε τώρα; αυτοί είναι καμμενο χαρτί.
έτσι έμαθαν έτσι ζουν.

αλλαξε τον τρόπο σκέψης σου και σταμάτα να σε αποπροσανατολίζουν οι στόκοι βλαμμένε.

μια βόλτα του κράτους στη μύκονο ένα ΣΚ φτάνει για να πληρωθούν όλα τα χρέη του κράτους μέχρι το τέλος του χρόνου.
κόφτε την πρέζα και βάλτε το κεφάλι σας να δουλέψει.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Kαι αν ενα ζητημα ειναι η φοροδιαφυγη, το κυριοτερο ζητημα ειναι οι σπαταλες στης δημοσιες δαπανες.
Αν ειναι το δημοσιο ταμειο να γινεται αντρο ληστων τοτε χιλιες φορες φοροδιαφυγη.
Αν η φοροδιαφυγη ειναι μια φορα κακο- που ειναι- λεηλασια του δημοσιου ταμειου με καθε τροπο ειναι 100 φορες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Kαι αν ενα ζητημα ειναι η φοροδιαφυγη, το κυριοτερο ζητημα ειναι οι σπαταλες στης δημοσιες δαπανες.
Αν ειναι το δημοσιο ταμειο να γινεται αντρο ληστων τοτε χιλιες φορες φοροδιαφυγη.
Αν η φοροδιαφυγη ειναι μια φορα κακο- που ειναι- λεηλασια του δημοσιου ταμειου με καθε τροπο ειναι 100 φορες.

τον πατέρα σου ποιός τον πλήρωνε τόσα χρόνια;
τον δικό μου;

κόψε τη μαλακία.
το κράτος πρπεέι να αλλάξει.
αυτό θέλει χρόνο και μοντέλο και άτομα όχι απο το παλαιοκομματικό σύστημα που το κατήντησαν έτσι.
ας αναλάβει ο σόιμπλε να τλεειώνουμε.
το πρόβλημα και το νο1 ζήτημα της ελλάδας είναι ότι κάποιοι ΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΦΑΓΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ.
ή τα παίρνεις πίσω ή καταστρέφεσαι.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
διαλογο με ΔΥ κάνεις ρε βλαμμένε τώρα; αυτοί είναι καμμενο χαρτί.
έτσι έμαθαν έτσι ζουν.

αλλαξε τον τρόπο σκέψης σου και σταμάτα να σε αποπροσανατολίζουν οι στόκοι βλαμμένε.

μια βόλτα του κράτους στη μύκονο ένα ΣΚ φτάνει για να πληρωθούν όλα τα χρέη του κράτους μέχρι το τέλος του χρόνου.
κόφτε την πρέζα και βάλτε το κεφάλι σας να δουλέψει.

Δε κανω με τον συγκρκριμενο. Αλλα γραφω για να βλεπει και ο υπολοιπος κοσμος με αφορμη αυτα που γραφει ο Α ο Β κλπ.
Εδω ο κοσμος ψωμολυσσαει, δεν εχει κυριολεκτικα να φαει και μερικοι νομιζουν πως θα ζουν αιωνια στα πουπουλα?
Και ενας λογος της υφεσης ειναι που το κρατος χρωσταει καθε προμηθευτη, - επιχειρησεις κλεινουν, κοσμος χανει τις δουλειες του.
Για να πληρωνονται αυτοι που τους προσελαβαν οι πολιτικοι με προσοντα οτι ηταν σωστα κομματοσκυλα

Επισκέπτης

Ο ΔΥ δεν παίρνει αυτά που παίρνει (έχετε κόψει και ταρίφα τα 5Κ αλλά τεσπα) για να δουλεύει κι όχι για να κάθεται όπως εσύ ισχυρίεσαι.
Τώρα το αν έχει ή όχι αντικείμενο εργασίας είναι δικό σου θέμαα σαν εργοδότης που είσαι κι όχι δικό του.
Τι να λέμε όμως τώρα? Το διαίρει και βασίλευε καλά κρατεί..
Εξορθολογισμό ακούμε κι εξορθολογισμό δε βλέπουμε από τους (τουλάχιστον) ανίκανους και φυσικά όλοι τσιμπάτε και ρίχνετε το ανάθεμα στην τελευταία τρύπα της φλογέρας..
Συνεχίστε έτσι..

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom