Νέα

Μισθοι στην Ελλαδα του 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 697
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος ειναι ο ετησιος μισθος σας?

• Ειμαι κατω των 30 ετων και ειμαι ανεργος

Ψήφοι: 41 17,7%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μικροτερος απο 14,000/ετος

Ψήφοι: 16 6,9%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεταξυ 14-24,000/ετος

Ψήφοι: 12 5,2%
  • Ειμαι κατω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεγαλυτερος απο 24,000/ετος

Ψήφοι: 7 3,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ειμαι ανεργος

Ψήφοι: 23 10,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μικροτερος απο 14,000/ετος

Ψήφοι: 41 17,7%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεταξυ 14-24,000/ετος

Ψήφοι: 44 19,0%
  • Ειμαι ανω των 30 ετων και ο μισθος μου ειναι μεγαλυτερος απο 24,000/ετος

Ψήφοι: 47 20,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    231

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
σαφώς...
αφού τους πληρώνι με όσα έχει βγάλει έξω........
ποιούς θα πληρώνει;
τους εφοριακούς;  :grin: :grin:
κοιτα αν και δεν τα ξερω τα ναυτικα :2funny: θα εχει φανταζομαι παναμεζικες σημαιες για να μην πληρωνει τπτ.Λογικο ομως μαλακας ειναι να εχει ελληνικες σημαιες να τον γαμανε?ολοι οι πλουσιοι ελληνες της αμερικης δεν κανουν επενδυσεις εδω γτ θα τους γαμησει το κρατος

Επισκέπτης
600.000 ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ + ΔΕΚΟ ΚΛΠ ΚΛΠ
Μισθος μεσος + εργοδοτικες εισφορες 45.000 ρεκορ ο ΟΣΕ με 57.000 :2funny: :2funny: :2funny:
600.000 Χ 45000 = 27.000.000.000 Χ10 χρονια  =270.000.000.000 ελειξε η υποθεση του δημοσιου χρεους
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Εύστοχη απάντηση.

Για καφενέ των Σεπολίων..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν έχεις άδικο, αλλά μάλλον πρέπει να στραφείς σε αυτόν που διόρισε αυτούς τους ανθρώπους...
και που εξακολουθεί να παλεύει με νύχια και με δόντια να τους κρατάει σαν ανώτερη κάστα.

απλό είναι το θέμα...
ισονομία
ισοτιμία

και έλεγχος.
αν δουλεύουνε να κάτσουνε. Αν δουλεύουνε παραπάνω από όσο τους ζητάται, να επιδοτούνται και να προάγονται. Αν δεν δουλεύουνε να παίρνουνε τον πούλο ή να πηγαίνουνε κάπου που χρειάζονται. Αν δεν δουλεύουνε ούτε και στο νέο πόστο, τον πούλο.
ισχύει για όλους τους εργαζόμενους. Δημόσιους και ιδιωτικούς.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Φαντάζομαι πως θεωρείς λάθος να μη θέλει κάποιος να την πληρώσουν αυτοί που δε φταίνε,έτσι??
Τα νουμεράκια να (νομίζουμε πως) βγαίνουν..
ρε νάτσε, δεν σου είπε αυτό.
σου λέει πως με το να μην κάνεις τίποτα δεν αλλάζει τίποτα προς το καλύτερο.

σου λέει πως πρέπει να την πληρώσουνε αυτοί που πρέπει. το ίδιο λέτε.

χωρίς λόγο αντιρρήσεις.

γμτ το κέρατό μου, δύο πράγματα χρειάζονται στον γαμημένο αυτόν τόπο. σωστός έλεγχος και σωστή δικαιοσύνη.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Έχει γίνει ένας σάλος, ένας χαμός με την ηλίθια άποψη που λέει να την πληρώσουν αυτοί που "μας φέρανε ως εδώ"/"αυτοί που τα φάγανε".

Στην Ελλάδα, επειδή είμαστε κουτοπόνηροι, αρνούμαστε να δεχτούμε πως όλοι μας φταίμε, όχι μόνο όπως λέει ο Πάγκαλος πως μαζί τα φάγαμε, αλλά επειδή όλοι μας ζητήσαμε ρουσφέτια, όλοι μας οφεληθήκαμε από τα συλλογικά ρουσφέτια που υλοποιούσε η δεξιά για να κάνει το χατήρι της αριστεράς και όλοι μας ζητήσαμε μια πολιτική εξυπηρέτηση από κάποιον.

Ο λαουτζίδικος όχλος στην πραγματικότητα δεν θυμώνει με αυτούς που τα φάγανε, απλά είναι τόσο ηλίθιος που δεν ξέρει καν τι θέλει να πει. Θέλει να πει πως θέλει να την πληρώσουν αυτοί που φάγανε τα πιο πολλά.

Βέβαια και αυτό χαζό είναι καθώς, ο καθένας έφαγε όσα μπορούσε. Όποιος και να ήταν στην θέση τους, τα ίδια θα έτρωγε. Επίσης, όσα και να αθροίσεις από αυτά που φάγανε, δεν πρόκειται να σωθεί η χώρα καθώς τα χρέη μας είναι τεράστια. Δεν κατανοούμε πως τα προβλήματά μας είναι πολύ πιο διαβρωτικά από κάποιους που κλέψανε πολλά λεφτά.

Κοινώς, είναι μια λαϊκίστικη ιδέα που την έχουν καλλιεργήσει οι δημαγωγοί Τσίπρας/Καμμένος επειδή ξέρουν τι μικρόψυχοι που είμαστε όλοι.

Αντί να συγκεντρωθούμε στο να φτιάξουμε την κατάσταση θέλουμε να δούμε φυλακισμένους, λες και θα πάρουμε παραπάνω μισθούς αν γίνει αυτό.

Ά ρε χρεωκοπία που μας χρειάζεται.
μαζί σου
αλλά ΕΝΑΣ φορέας πάντα κάνει τους νόμους και δίνει δικαιώματα.
με απλά λόγια, αν ήξερες πως δεν σε προστατεύει τίποτα από τις μαλακίες που θα έκανες σαν ιδιώτης, δεν θα τις έκανες.

αλλά όταν σου δημιουργείται ένα σύστημα στο οποίο, για να κάνεις οτιδήποτε πρέπει να κάνεις λαμογιά, ε, τότε φταίει αυτός που το δημιουργεί το σύστημα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ναι,
και μάλιστα στο άντρο του καπιταλισμού στην Αμερική.
γελοίος είναι ο τρόπος που ανέθρεψαν τον έλληνα.
καπιτάλας στην τσέπη κομμουνιστής στην κοινωνική αλληλεγγύη.
+1000

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Καντε λιγο υπομονη, ερχεται το 2013 και εκει να δειτε, τι μας ετοιμαζουν !!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τον λόγο που εξαιρείς τον εαυτό σου (όπως και κάθε έλληνας)
εγώ δεν εξαιρώ κανέναν ρε μπάσταρδε.
ζητώ όλοι να πληρώσουν αυτό που τους αναλογέι...
ας πούμε άσε ρε μπάσταρδε τους υδραυλικούς και ξεκίνα απο αυτόυς....
είναι πολλά τα δις λεμε....

4,2 εκ. ευρώ φέρεται πως έκρυψαν από την εφορία Πέγκυ Ζήνα και Γιώργος Λύρας
Δημοσίευση
09 /09 /2012 11:42 Τελ. ανανέωση

Σύμφωνα με την έκθεση του ΣΔΟΕ, η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της απέκρυπταν μεγάλα εισοδήματα τα τελευταία 10 χρόνια.

Αίσθηση προκαλεί δημοσίευμα του "Πρώτου Θέματος" της Κυριακής, σύμφωνα με το οποίο, η έκθεση του ΣΔΟΕ αφήνει κυριολεκτικά έκθετο το ζευγάρι Πέγκυ Ζήνα-Γιώργο Λύρα για απόκρυψη εσόδων πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ από την εφορία.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι φέρεται πως έχει αποκτήσει 9 πολυτελή αυτοκίνητα, σκάφη και ακριβά ακίνητα με χρήματα που δεν ποτέ στις φορολογικές τους δηλώσεις. Συνολικά, η έκθεση αποκαλύπτει ότι οι δυο τους απέκρυψαν το ποσό των 4,2 εκ. ευρώ από την εφορία, τα 10 τελευταία χρόνια.

Από τους ελέγχους των ανδρών του ΣΔΟΕ προκύπτει ότι από το 2000 μέχρι το 2010, η Πέγκυ Ζήνα είχε καταθέσεις 2.841.000 ευρώ, εκ των οποίων δήλωσε μόλις το 1.461.000 στην εφορία, ενώ αντίστοιχα ο σύζυγός της είχε καταθέσεις 3.600.000 ευρώ το ίδιο διάστημα, από τα οποία ΔΕΝ δήλωσε τα 2.600.000.

Όπως αναφέρει το "Πρώτο Θέμα", η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στην Εφορία Γλυφάδας, ο έφορος της οποίας πρέπει να καλέσει τον Γιώργο Λύρα και την Πέγκυ Ζήνα για να κάνουν συμπληρωματικές δηλώσεις και να πληρώσουν τους επιπλέον φόρους.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες της εφημερίδας, ο έφορος δεν έχει προχωρήσει σε καμία κλήση του επιχειρηματία και της δημοφιλούς τραγουδίστριας.

Ποιος ξέρει; Τώρα που το θέμα παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις, ίσως επισπευσθούν οι απαραίτητες κλήσεις.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
α μπραβο αυτα τα λαμογια να πιασουν

τουλαχιστον οι δημοσιοι υπαλληλοι πληρωνουμε τους φορους μας κυριοι

οι μονοι που πληρωνουμε ειμαστε

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
βλεπω στο γκαλοπ 34 παιδια ψηφισαν πως ειναι ανεργοι  :headbang:

αυτοι που δουλευουν δουλευουν με αθλιους μισθους  :headbang:

μονο 5 παιρνουν εναν αξιοπρεπη μισθο  :headbang:

ξυπνατε ρε το δικαιωμα στην εργασια ειναι αναφαιρετο για ολους

οπως και το δικαιωμα στην αξιοπρεπη διαβιωση

σηκωθειτε πια απο τις καφετεριες

καντε κατι

να χαρω εγω τη μαμουχαλη νεολαια μας  :jerking:

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Εύστοχη απάντηση.

Για καφενέ των Σεπολίων..

ΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ
παντα ξερετε ποιο πολλα αλλα η καρδια του προβληματος στην
πατριδα ηταν και αν δεν τους διωξουν θα παραμεινει αυτο.
φυλακας στην εκο 2500 τον μηνα καθαρα
καθαριστρια στην τραπεζα ελλαδος 3500
μεσος μισθος υπαλληλου στον οσε με τις ταχυτατες αμαξοστοιχιες 57.000 τον χρονο  :2funny: :2funny: :2funny:
ΔΕΗ γραφεια αδεια και σε ενα συνωστισμος ,απλα επιναν τον πρωινο ομαδικο καφε τους την ωρα που ο μοσθος ετρεχε.
ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ.
Υ.Γ ατην πολυκατοικια που μενω ενας της ΔΕΗ εκοψε τα κοινοχρηστα θερμανσης γιατι εβαλε
αιρ-κοντισιον αφου το ρευμα ειναι δωρεαν η το πληρωνουμε οι υπολοιποι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ναι ρε μαλακαI
να μην απολυθει κανεις απο το δημοσιο και απο πουθενα

εσυ δηλαδη χαιρεσαι με τις αναποδιες των αλλων?

τοση ζηλεια πια  :headbang:
Telika eisai akoma pio malakas apo Oso nomiza. Autoi pou den douleuoune na apolythoun malaka mou. Autoi pou douleuoune na epibrabeuontai. Terma.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εγώ δεν εξαιρώ κανέναν ρε μπάσταρδε.
ζητώ όλοι να πληρώσουν αυτό που τους αναλογέι...
ας πούμε άσε ρε μπάσταρδε τους υδραυλικούς και ξεκίνα απο αυτόυς....
είναι πολλά τα δις λεμε....

4,2 εκ. ευρώ φέρεται πως έκρυψαν από την εφορία Πέγκυ Ζήνα και Γιώργος Λύρας
Δημοσίευση
09 /09 /2012 11:42 Τελ. ανανέωση

Σύμφωνα με την έκθεση του ΣΔΟΕ, η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της απέκρυπταν μεγάλα εισοδήματα τα τελευταία 10 χρόνια.

Αίσθηση προκαλεί δημοσίευμα του "Πρώτου Θέματος" της Κυριακής, σύμφωνα με το οποίο, η έκθεση του ΣΔΟΕ αφήνει κυριολεκτικά έκθετο το ζευγάρι Πέγκυ Ζήνα-Γιώργο Λύρα για απόκρυψη εσόδων πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ από την εφορία.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι φέρεται πως έχει αποκτήσει 9 πολυτελή αυτοκίνητα, σκάφη και ακριβά ακίνητα με χρήματα που δεν ποτέ στις φορολογικές τους δηλώσεις. Συνολικά, η έκθεση αποκαλύπτει ότι οι δυο τους απέκρυψαν το ποσό των 4,2 εκ. ευρώ από την εφορία, τα 10 τελευταία χρόνια.

Από τους ελέγχους των ανδρών του ΣΔΟΕ προκύπτει ότι από το 2000 μέχρι το 2010, η Πέγκυ Ζήνα είχε καταθέσεις 2.841.000 ευρώ, εκ των οποίων δήλωσε μόλις το 1.461.000 στην εφορία, ενώ αντίστοιχα ο σύζυγός της είχε καταθέσεις 3.600.000 ευρώ το ίδιο διάστημα, από τα οποία ΔΕΝ δήλωσε τα 2.600.000.

Όπως αναφέρει το "Πρώτο Θέμα", η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στην Εφορία Γλυφάδας, ο έφορος της οποίας πρέπει να καλέσει τον Γιώργο Λύρα και την Πέγκυ Ζήνα για να κάνουν συμπληρωματικές δηλώσεις και να πληρώσουν τους επιπλέον φόρους.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες της εφημερίδας, ο έφορος δεν έχει προχωρήσει σε καμία κλήση του επιχειρηματία και της δημοφιλούς τραγουδίστριας.

Ποιος ξέρει; Τώρα που το θέμα παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις, ίσως επισπευσθούν οι απαραίτητες κλήσεις.

Πηγή: Πρώτο Θέμα
Egw Pali diafwnw. Piase KAI tous ydraylikous Kai th Zhna.

Επισκέπτης
Telika eisai akoma pio malakas apo Oso nomiza. Autoi pou den douleuoune na apolythoun malaka mou. Autoi pou douleuoune na epibrabeuontai. Terma.

Κι ας πούμε πως έτσι θα λυθεί το πρόβλημα (το οποίο θα γίνει μμεγαλύτερο αλλά τεσπα).
Απορία: Ποιος θα είναι ο κριτής, ποιος ο κρινόμενος και με ποια κριτήρια??

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Egw Pali diafwnw. Piase KAI tous ydraylikous Kai th Zhna.
σας το ξαναγραψα.
η σειρά προτεραιότητας είναι το ζήτημα.
πρώτα ξεκινάς απο τα μεγαλολαμόγια.
τόσα χρόνια την πλήρωνε η μαρίδα.
γι αυτο καταστράφηκε η χώρα.
γιατί τα δίχτυα ήταν μόνο αθερινόδικτα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κι ας πούμε πως έτσι θα λυθεί το πρόβλημα (το οποίο θα γίνει μμεγαλύτερο αλλά τεσπα).
Απορία: Ποιος θα είναι ο κριτής, ποιος ο κρινόμενος και με ποια κριτήρια??
τα κομματικά στελέχη...
αααααααααχχαχαχααχαχαχαχχαχαχααααα

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16

και ποιος θα κρινει ποιος δουλευει ρε ζωαδι?

και αν στην τελικη δεν εχουμε δουλεια και καθομαστε εμεις φταιμε?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom