loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Εγω με το μανικι !!!
Εδω δε ξερεις την ελληνικα καλα καλα θες και τη γαλλικη.
να μιλατε ορεα κε μορφοτιριακα ν ακαταλαβενουμε κε εμισΝταξ...
Μπορεί στα Ελληνικά να είναι σκράπα, αλλά ας κάνει μια δοκιμή και στα ξένα, και δεν ξέρεις τί γίνεται, μπορεί και να τα μάθει
δεν μπορω να καταλαβω τι διαολο εκανε η κοπελα!!! ειχατε πολλες σαν αυτη στο σαιτ; και μετα την ψηφοφορια εδω θα ειναι, να το θυμαστε .Μετα πηδατε το θεμα με κατι ααα, κατι μου, κατι καρδουλες ενω ο βασικο παραμενει .Ποσο μας εκμεταλλευτηκε η κοπελλα; εγω λεω καθολου εκτος και αν μια ψηφος σε καλιστεια εχει αξια , μα εσεις , εμεις δν ψηφιζουμε και σε εκλογες κανονικες .εκει γιατι την πεταμε;
πάσχουμε από moderation
δεν μπορω να καταλαβω τι διαολο εκανε η κοπελα!!! ειχατε πολλες σαν αυτη στο σαιτ; και μετα την ψηφοφορια εδω θα ειναι, να το θυμαστε .Μετα πηδατε το θεμα με κατι ααα, κατι μου, κατι καρδουλες ενω ο βασικο παραμενει .Ποσο μας εκμεταλλευτηκε η κοπελλα; εγω λεω καθολου εκτος και αν μια ψηφος σε καλιστεια εχει αξια , μα εσεις , εμεις δν ψηφιζουμε και σε εκλογες κανονικες .εκει γιατι την πεταμε;
Οντως , ηδη υπαρχουν 3 thread για την ΥΠΟΨΗΦΙΑ Miss Online !!!
marylita ηταν απλα το nickname μου στο joyμηπως σε λενε μαριλιτα?
ειμαι ηδη στις 12 φιναλιστ και έχουμε πλεον μονο τελικο τον ΙούλιοΔεν τελείωσε ο διαγωνισμός, έχει ακόμα νομίζω ημιτελικό και τελικό
έτσι κουβέντα να γίνεται να περνάει η ώρα.Ναι..αυτο ειναι γεγονος. Τι σε εκανε να παραμεινεις ?
Αυτα..
έτσι κουβέντα να γίνεται να περνάει η ώρα.
άλλωστε γνώρισα πολύ οκ άτομα εδώ
συμφωνω αλλα θα εκανες το ιδιο αν δεν ειχες δει φωτο???
απ τη καλη σου τη καρδουλα?? *P
απλα δεν αντιλαμβανομαι την σημασια του να δειξει καποιο μελος πωπο βυζι προσωπο γουοτεβερ... τοσες συλλογες υπαρχουν να παρετε οσο ματι θελετε..
βρε κοριτσάκι μου καλο, σε καλλιστεία ειμαι, ειναι δυνατόν να μη δείξω φωτό? πώς θα με ψηφίσει ο άλλος?
κάτσε για να καταλάβω...στις συλλογές ειναι οι κοπέλες στις πορνο φωτογραφίς? εγώ τις έβγαλα άσχημες?Έχει σημασία όταν αυτό το μέλος βγάζει άσχημες τις κοπέλες των συλλογών,τη στιγμη που αντικειμενικά ΔΕΝ είναι. (εντάξει καμια φορά είναι...)
βρε κοριτσάκι μου καλο, σε καλλιστεία ειμαι, ειναι δυνατόν να μη δείξω φωτό? πώς θα με ψηφίσει ο άλλος?