Νέα

Miss Bourdela 2009

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 389
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια θεωρείται άξια για τον τίτλο του Μiss Bourdela 2009;

• Charlize Theron

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Avra

• Annoush

• erinal

Ψήφοι: 1 16,7%
  • evabb

• KATERINA 69

• Konstantina

• Mama

• mounitsa

• Ntaria

• OXIA

• Siasia

• Vickycfu

• ΠΑΟΛΑ

• thaleia

• Rouli

• efoula

• Agrimi

• Λίλα

• Dark eyes

• anemona

• Samantha

• M.NATALI.RU

• Evaki 79

• guzelll

• Σόνια

• christi

• lilly

• loukritia

• sandychess

• anda

• silva

• vickaki

• braziliana

• fleshtomato

• Alisa

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Θα μας ενημερώσει ο σερ Piatsas για το που θα πηγαίνετε εεεεεεεεεεεεεεεεε?  :bounce: :bounce: :bounce:

εντάξει ο PIATSAS, είναι ψυχή του σάϊτ και έυχομαι να μην χαθεί και αυτός, γιατί μετά τις κοριτσάρες, έχουν αρχίσει να χάνονται και κάποια μέλη, που έδιναν χρώμα και χιούμορ έδώ μέσα !

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
εντάξει ο PIATSAS, είναι ψυχή του σάϊτ και έυχομαι να μην χαθεί και αυτός, γιατί μετά τις κοριτσάρες, έχουν αρχίσει να χάνονται και κάποια μέλη, που έδιναν χρώμα και χιούμορ έδώ μέσα !
Που να πάει? Που θα βρει καλύτερα?  :grin: :grin: :grin: :grin:

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
      Τον εχω υποψη μου,απλα ειναι λαθος, τουλαχιστον οι διατυπωσεις στους τιτλους.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Miss bourdela είναι ο τίτλος λόγω site... Όχι για τους χώρους εργασίας αν εννοείς αυτό.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
              Καλα Χριστουγεννα και καλο ξεκινημα στην καινουργια σελιδα της ζωης σου, που ενημερωθηκα απο αλλο θρεντ.Μετα τιμης ο Παιχτουρας. :) :)
      Εκτος τις ευχες, καλη σου συνεχεια,το υπολοιπο για καινουργια σελιδα ακυρον , σε μπερδευψα με αλλη.Φιλικα ο Παιχτουρας.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Mε ποια την μπερδεψες ρε παιχτουρα?
        Παιδια ειναι πολλοι και πολλες εδω μεσα και ειναι φυσικο να μας μπερδευουν(σχολια που κανουν), τους σωστους κυνηγους του αθληματος.Γιατι δυστυχως εδω μεσα εκτος απο τους boys and girls and the others,υπαρχουν τουλαχιστον αλλες τρεις κατηγοριες, που διακρινονται ευκολα απο ενα σκεπτομενο μελος.(δεν θα το προχωρησω αλλο).Και κατι αλλο, σας ενημερωνω, οτι δεν μας δημοσιευουν ολες τις κριτικες που γραφουμε και ας ειναι σεβασμιες.Κανουν επιλογες.(αυτο το αναφερω για την μη δημοσιευση κριτικης μου στο παρελθον και η απαντηση που ελαβα απο τους υπευθυνους, του εν λογω site,ηταν οτι δεν την ελαβαν,αλλα σε καθε περιπτωση ειμαι σε αναμονη κριτικης μου,που εγραψα το μεσημερι σημερα.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
         Παιδια ειναι πολλοι και πολλες εδω μεσα και ειναι φυσικο να μας μπερδευουν(σχολια που κανουν), τους σωστους κυνηγους του αθληματος.Γιατι δυστυχως εδω μεσα εκτος απο τους boys and girls and the others,υπαρχουν τουλαχιστον αλλες τρεις κατηγοριες, που διακρινονται ευκολα απο ενα σκεπτομενο μελος.(δεν θα το προχωρησω αλλο).Και κατι αλλο, σας ενημερωνω, οτι δεν μας δημοσιευουν ολες τις κριτικες που γραφουμε και ας ειναι σεβασμιες.Κανουν επιλογες.(αυτο το αναφερω για την μη δημοσιευση κριτικης μου στο παρελθον και η απαντηση που ελαβα απο τους υπευθυνους, του εν λογω site,ηταν οτι δεν την ελαβαν,αλλα σε καθε περιπτωση ειμαι σε αναμονη κριτικης μου,που εγραψα το μεσημερι σημερα.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
            Μετα την υποβολη,μιας κριτικης μας, η απαντηση ειναι,αν το εχετε παρατηρησει, ''ευχαριστουμε για την υποβολη της κριτικης σας, θα την ελεξει η ομαδα μας.Τι ελεγχο κανουν,εφοσον δεν υπαρχει περιπτωση να παραβουμε τους κανονισμους του site,μονο αυτοι ξερουν.Αν γνωριζει καποιος,ας μπει στο κοπο να μου απαντησει.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κοινοποιυν αντιγραφο στην κοπελα,τον νταβα,τον σφακιανακη(οχι τον νοτη...) και την αμερικανικη πρεσβεια....α και στο ΕΔΑΔ βεβαιως βεβαιως.....

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
            Μετα την υποβολη,μιας κριτικης μας, η απαντηση ειναι,αν το εχετε παρατηρησει, ''ευχαριστουμε για την υποβολη της κριτικης σας, θα την ελεξει η ομαδα μας.Τι ελεγχο κανουν,εφοσον δεν υπαρχει περιπτωση να παραβουμε τους κανονισμους του site,μονο αυτοι ξερουν.Αν γνωριζει καποιος,ας μπει στο κοπο να μου απαντησει.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Οντως το γραφει αυτο.

Δεν ξερω τα πραγματα εκ των "εσω" και θα μιλησω υποθετικα, αλλα ο λογος που ελεγχεται μια κριτικη απο τους διαχειριστες ειναι εαν ειναι πρσβλητικη για την κοπελα ή εαν ειναι οφθλμοφανως ψευτικη.
Μην νομιζεις οτι οπως κανεις εσυ και πολλοι αλλοι σεβονται τους κανονισμους.

Εαν ημουν εγω διαχειριστης θα ημουν πολυ πιο αυστηροτερος στην δημοσιευση κριτικων

Ειδικα αυτων που δεν δινουν την παραμικρη πληροφορια και περιοριζονται σε 2-3 γραμμες.

Δεν θα προχωρησω αλλο, γιατι ειμαιστε ηδη αρκετα  :offtopic:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Οντως το γραφει αυτο.

Δεν ξερω τα πραγματα εκ των "εσω" και θα μιλησω υποθετικα, αλλα ο λογος που ελεγχεται μια κριτικη απο τους διαχειριστες ειναι εαν ειναι πρσβλητικη για την κοπελα ή εαν ειναι οφθλμοφανως ψευτικη.
Μην νομιζεις οτι οπως κανεις εσυ και πολλοι αλλοι σεβονται τους κανονισμους.

Εαν ημουν εγω διαχειριστης θα ημουν πολυ πιο αυστηροτερος στην δημοσιευση κριτικων

Ειδικα αυτων που δεν δινουν την παραμικρη πληροφορια και περιοριζονται σε 2-3 γραμμες.

Δεν θα προχωρησω αλλο, γιατι ειμαιστε ηδη αρκετα  :offtopic:
          Το ενα σκελος ειναι αυτο, κατα την εκτιμηση μου.Μακαρι να κανω λαθος.Καλες εορτες.Φιλικα ο Παιχτουρας.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Προηγειται σταθερα το Παολακι παντωs...

ElftexTP