You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Miss Bourdela 2009
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 389
- Εμφανίσεις 22K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Δεν βλεπω πουθενα το ονομα της γνωστης Αλινας,στην ψηφοφορια,εφοσον εργαστηκε σε καποια μαγαζια, μεχρι προσφατως που την χασαμε????????.Μεγα παραλειψη απο τον συντακτη των ονοματων του διαγωνισμου.
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Ελα μου ντε!!
Σαν μις μπου κατι δεν θα επρεπε να κερδισει?
Ενα ταξιδι στις Μαλδιβες π.χ για 7 μερες,ενα πολυ μιξερ 3 ταχυτητων,ενα σεσουαρ..οχι για δολοφονους.. κατι τις ρε γμτ!!Ειπαμε εχουμε κριση αλλα οχι κι ετσι
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Εγώ πάντως ένα 50ρικο το βάζω, να μαζευτεί ένα μεγάλο ποσό και να απονεμηθεί στο κορίτσι, κι ας το κάνει η ίδια ότι θέλει!
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Εκτος της Αλινας δεν υπαρχουν και αλλα γνωστα ονοματα και μου κανει εντυπωση. Κατα την κριση μου,συμβουλευω τον συντακτη των ονοματων,να προσθεσει και τα ονοματα που του εχουν διαφυγει για να ειναι εγκυρος ο διαγωνισμος.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.Δεν βλεπω πουθενα το ονομα της γνωστης Αλινας,στην ψηφοφορια,εφοσον εργαστηκε σε καποια μαγαζια, μεχρι προσφατως που την χασαμε????????.Μεγα παραλειψη απο τον συντακτη των ονοματων του διαγωνισμου.
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Δεν θέλω τίποτα... Το μόνο που θέλω είναι να παραδεχτεί ο Σκοτεινός ότι η Σαρλίζ έφαγε την σκόνη μου...Εγώ πάντως ένα 50ρικο το βάζω, να μαζευτεί ένα μεγάλο ποσό και να απονεμηθεί στο κορίτσι, κι ας το κάνει η ίδια ότι θέλει!
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
,κι αν δεν,...
πρέπει τιμής ένεκεν, για πολλούς λόγους, να πω απο κοντά ένα γειά και στην υγειά σου,...Παολάρα !
πρέπει τιμής ένεκεν, για πολλούς λόγους, να πω απο κοντά ένα γειά και στην υγειά σου,...Παολάρα !
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Παίχτουρα συγνώμη αλλά είναι για γυναίκες μέλη του site. Όπως βλέπεις δεν είναι μόνο ιερόδουλες στην ψηφοφορία...Εκτος της Αλινας δεν υπαρχουν και αλλα γνωστα ονοματα και μου κανει εντυπωση. Κατα την κριση μου,συμβουλευω τον συντακτη των ονοματων,να προσθεσει και τα ονοματα που του εχουν διαφυγει για να ειναι εγκυρος ο διαγωνισμος.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.333
- Πόντοι
- 8.645
Μεταξύ μας χέστηκε η Αλίνα και τα άλλα γνωστά ονόματα αν λείπουν από το διαγωνισμό.Εκτος της Αλινας δεν υπαρχουν και αλλα γνωστα ονοματα και μου κανει εντυπωση. Κατα την κριση μου,συμβουλευω τον συντακτη των ονοματων,να προσθεσει και τα ονοματα που του εχουν διαφυγει για να ειναι εγκυρος ο διαγωνισμος.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
,κι αν δεν,...
Να φεύγουμε οι πιο παλιές για να έχει χώρο και για τα καινούρια κοριτσάκια.
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Αν η ψηφοφορια ειναι για γυναικες-μελη σεβαστο,αλλα αδικουνται οι υπολοιπες του χωρου(στουντιο κ.λ.π)που δεν ειναι μελη του site.Μεταξύ μας χέστηκε η Αλίνα και τα άλλα γνωστά ονόματα αν λείπουν από το διαγωνισμό.
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Έχει εδώ....Αν η ψηφοφορια ειναι για γυναικες-μελη σεβαστο,αλλα αδικουνται οι υπολοιπες του χωρου(στουντιο κ.λ.π)που δεν ειναι μελη του site.
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Σου αρεσει να κανεις τον μαλακα ε?Αν η ψηφοφορια ειναι για γυναικες-μελη σεβαστο,αλλα αδικουνται οι υπολοιπες του χωρου(στουντιο κ.λ.π)που δεν ειναι μελη του site.
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Να φεύγουμε οι πιο παλιές για να έχει χώρο και για τα καινούρια κοριτσάκια.
τα καινούργια κοριτσάκια, θέλουν πολλά χιλιόμετρα ακόμη για να καλύψουν (?) το κενό,...ασ το γιατί μου τη δίνει να το σκέφτομαι,...
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Θα μας ενημερώσει ο σερ Piatsas για το που θα πηγαίνετε εεεεεεεεεεεεεεεεε?τα καινούργια κοριτσάκια, θέλουν πολλά χιλιόμετρα ακόμη για να καλύψουν (?) το κενό,...ασ το γιατί μου τη δίνει να το σκέφτομαι,...
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Καλυτερα να κανεις τον μαλακα, παρα τον Καραγκιοζακο.Σου αρεσει να κανεις τον μαλακα ε?
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Γουστα ειναι αυταΚαλυτερα να κανεις τον μαλακα, παρα τον Καραγκιοζακο.
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Τον εχω υποψη μου,απλα ειναι λαθος, τουλαχιστον οι διατυπωσεις στους τιτλους.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 99
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 12