You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βραβεία Ερωτικού Κινηματογράφου - Sirina Festival
- Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 92
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
εσκασε Ροκο με την γυναικα του και Αμιρα Ανταρα με φουστανακι
οταν εβαζε 3 καυλια μονοκοπανια στον κωλο καλα ηταν :S :S :S
yorkie
Global Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2012
- Κριτικές
- 228
- Like
- 18.812
- Πόντοι
- 35.668
φίλε Νάσο Η Amirah Adara από όσο έχω δεί δεν έχει κάνει TAP(triple anal penetration)εσκασε Ροκο με την γυναικα του και Αμιρα Ανταρα με φουστανακι
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Mυστη μου εβαλα ενα καυλι παραπανω ποιητικη αδεια :S :S :Sφίλε Νάσο Η Amirah Adara από όσο έχω δεί δεν έχει κάνει TAP(triple anal penetration)
Επισκέπτης
Φίλε δεν γνωρίζω από που προέρχεται αυτή η φωτογραφία, αλλά επειδή ασχολούμαι, είναι (τυχαία μάλλον) εκπληκτική. Ο φωτισμός, η τοποθέτηση και η έκφραση των μοντέλων, οι χάρτινες τσάντες, τα πλαστικά μπουκαλάκια, όλα. Λες και την έστηνε φωτογράφος μία ολόκληρη μέρα
Συνημμένα
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.106
Βραβεύτηκε η αγαπημένη μου Παυλίδη!?? Που έχει χαθεί ρε παιδια?
Panos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
Το σχόλιο είναι του ίδιου που ανέβασε το βίντεο που κάνει μπαμ ότι είναι βαλτός ή ανταγωνιστής ή κι εγώ δεν ξέρω τί. Θυμίζει προπαγανδιστή κόμματος που "σχολιάζει" κάποια συγκέντρωση αντιπάλων. ;)
Εμένα μου φάνηκαν πιο στημένα τα θέματα στα site που έχουν επισυνάψει οι συναγωνιστές και δεν λένε απολύτως τίποτα, όπως συνηθίζουν, για το πόσο κόσμο είχε, απλά κάποιες φωτογραφίες και 5-6 μαλακίες για να δικαιολογήσουν το άρθρο.
Καλά, δεν πήγε κανείς απο εδω να μας πει? (Θα μου πεις....στα 300 άτομα που πήγαν, θα φοβάται μη στοχοποιηθεί, αυτοί και αυτοί ήταν ...)
avnanovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 168
- Πόντοι
- 16
από ρεπορτάζ Πρώτου Θέματοςξέρουμε αν πήγαν άλλες Ελληνίδες πορνοστάρ ? Καμιά Τζούλια, καμιά Βαβάτση, καμιά Ντούβλη ?
''Αξιοσημείωτο είναι πως στην εκδήλωση δεν ήρθε η Τζούλια Αλεξανδράτου η οποία είχε λάβει πρόσκληση και με την ταινία της οποία η εταιρεία του κ. Σειρηνάκη έγινε γνωστή στο πανελλήνιο, ενώ απούσα ήταν και η Μαριάννα Ντούβλη η οποία δεν μπόρεσε να έρθει για οικογενειακούς λόγους''.
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Απο το παραπανω λινκ (protothema.gr)
Φιλοδοξία του διοργανωτή, είναι να γίνει η συγκεκριμένη βραδιά θεσμός στην Ελλάδα, γι' αυτό και επενδύει σ' αυτόν σε καιρούς οικονομικής κρίσης.
Αυτο πρεπει να το σχεδιασει πολυ καλυτερα την επομενη φορα.
Ο κ. Σειρηνάκης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα των πρώτων διεθνών βραβείων πορνό στην χώρα μας.
Παπαριες! πεστε και κανα ψεμα ρε. Μας πρηξατε με τις αλληθειες !!
Φιλοδοξία του διοργανωτή, είναι να γίνει η συγκεκριμένη βραδιά θεσμός στην Ελλάδα, γι' αυτό και επενδύει σ' αυτόν σε καιρούς οικονομικής κρίσης.
Αυτο πρεπει να το σχεδιασει πολυ καλυτερα την επομενη φορα.
Ο κ. Σειρηνάκης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα των πρώτων διεθνών βραβείων πορνό στην χώρα μας.
Παπαριες! πεστε και κανα ψεμα ρε. Μας πρηξατε με τις αλληθειες !!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 72
- Εμφανίσεις
- 21K