Νέα

Mirela Manjani

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kati magiko7777777777
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 276
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
εσυ επειδη εισαι μαλλον ηλιθιος αυτο καταλαβες :jerking:οτι ο καπετανιος ειναι βλακας :headbang:παντως επειδη το γιανουλη τυχαινει να τον ξερει πολυ καλα κολητος μου και τον ρωτησε τη μαλακας ειναι που παραταει τη γυναικα του γιαυτο το πορνιδιο που η γυναικα για οποιον γνωριζει ειναι καλο μουνακι του ειπε οτι ειναι τρελα ερωτευμενος και δεν μπορει να ακνει διαφορετικα.απο οτι καταλαβα η μιρελα πρεπει να κανει τα γαμησιαααααααααααααααααααααααααααααα :fuck2:

αν ο καπετανιος ηταν διανοια δεν θα τον βαζαν να ασχοληθει με τον παναθηναικο.

απο κοντα η μανιανι ειναι ακομα καλυτερη. αποπνεει καυλα απιστευτη. ατυχως, ανοικω και εγω στο 50% που δεν την εχουν πηδηξη. Πιστευω οτι αν το εδινε θα την εβαζα στο ιδιο επιπεδο budget με την Τζούλια.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.009
Πόντοι
606
:pipa3: :pipa3:
URL]] :pipa3:

Επισκέπτης
αν ο καπετανιος ηταν διανοια δεν θα τον βαζαν να ασχοληθει με τον παναθηναικο.

απο κοντα η μανιανι ειναι ακομα καλυτερη. αποπνεει καυλα απιστευτη. ατυχως, ανοικω και εγω στο 50% που δεν την εχουν πηδηξη. Πιστευω οτι αν το εδινε θα την εβαζα στο ιδιο επιπεδο budget με την Τζούλια.
τυπε αυτο που καταλαβα ειναι οτι η τυπισα γαμιεται απιστευτα  :grin:δυστυχως ουτ εγω την εχω πηδηξει :headbang:παντως απο οτι εχεις δει η γκομενα επιλεγει καλα θυματα  ο γιανουλης επειδη δεν ειναι και οτι πιο εξυπνο υπαρχει εχει αρκετα λεφτα και συτη το ηξερε ;)βαλε οτι ειναι και μικροτερος της.και τεκνατζου :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
απο κοντα η μανιανι ειναι ακομα καλυτερη. αποπνεει καυλα απιστευτη. ατυχως, ανοικω και εγω στο 50% που δεν την εχουν πηδηξη.
συμφωνω τυπε
και εγω στο ιδιο 50% ανηκω  :grin:

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
τυπε αυτο που καταλαβα ειναι οτι η τυπισα γαμιεται απιστευτα  :grin:δυστυχως ουτ εγω την εχω πηδηξει :headbang:παντως απο οτι εχεις δει η γκομενα επιλεγει καλα θυματα  ο γιανουλης επειδη δεν ειναι και οτι πιο εξυπνο υπαρχει εχει αρκετα λεφτα και συτη το ηξερε ;)βαλε οτι ειναι και μικροτερος της.και τεκνατζου :2funny:

Λεφτα ο Γιαννουλης ??? πλακα σου κανει ο γνωστος σου!
για την καψουρα ισχυει 100%

Επισκέπτης
τυπε ο γιανουλης μονο απο το βαζελο και απο την ιταλια που πηγε μαζεψε χοντρο πακετο και πειδη ηταν με τη γυναικα του δεν τα εφαγε.γνωστος τεμπελης φυσικα αλλα ειχε περαση στο πανιωνιο την τελυταια χρονια επερνε κοντα στα 400χιλιαρικα και μαλιστα στα μισα ματς δεν επαιζε ;)

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
τυπε ο γιανουλης μονο απο το βαζελο και απο την ιταλια που πηγε μαζεψε χοντρο πακετο και πειδη ηταν με τη γυναικα του δεν τα εφαγε.γνωστος τεμπελης φυσικα αλλα ειχε περαση στο πανιωνιο την τελυταια χρονια επερνε κοντα στα 400χιλιαρικα και μαλιστα στα μισα ματς δεν επαιζε ;)

καλα τυπε . τι σχεση εχει τη πηρε ?
σημασια εχει τι χαλασε... και που τα χαλασε (αν και δεν εχει ιδιαιτερη σημασια).
ρωτα τον γνωστο σου.δεν εχει μια ο ψηλος.η αλβανη εχει...

Επισκέπτης
σημασια εχει τι χαλασε... και που τα χαλασε (αν και δεν εχει ιδιαιτερη σημασια).
ο ψηλος οσο επαιζε ηταν με τη γυναικα του μαζι.ξερω οτι μυαλο δεν ειχε αλλα ηταν πολλα τα λεφτα για να τα χαλασει.αυτο που ξερω ειναι οτι οταν επαιξε την τελυταια φορα στο πανιωνιο ειχε αγορασει μεζονετα στη βαρη αν δεν κανω λαθος και μενει εκει με την αλβανη ;)οτι εχει χρημα αυτη φυσικα και εχει αλλωστε ξεζουμισε αρκετους ;)

OP
OP
K
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Like
24
Πόντοι
6
Παρα πολλα λεφτα εχει η αλβανεζα.Εχετε δει μια βιλα που εχει?

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
ο ψηλος οσο επαιζε ηταν με τη γυναικα του μαζι.ξερω οτι μυαλο δεν ειχε αλλα ηταν πολλα τα λεφτα για να τα χαλασει.αυτο που ξερω ειναι οτι οταν επαιξε την τελυταια φορα στο πανιωνιο ειχε αγορασει μεζονετα στη βαρη αν δεν κανω λαθος και μενει εκει με την αλβανη ;)οτι εχει χρημα αυτη φυσικα και εχει αλλωστε ξεζουμισε αρκετους ;)

τα πολλα χαλιουνται πολυ πιο ευκολα φιλε μου.ειδικα οταν δεν εχεις μυαλο και κανεις ολες τισ γνωστες καταχρησεις . ολες.
το σπιτι ισχυει με ατοκο δανειο της ετε.
δεν ειμαι φιλος του γνωστου του οπως καταλαβαινεις.
η αλβανη δεν εχει λεφτα απο τους γκομενους την αδικεις.
2 φορες ολυμπιονικης και αλλες πολλες διακρισεις εχει, χρυσο στο παγκοσμιο της Σεβιλλης και 5 καλυτερη επιδοση ολων των εποχων στο κοσμο και 3 στη ευρωπη.εκτος των αλλων ανηκει και στον Ολυμπιακο.
πως το βλεπεις δεν εχει δικα της λεφτα???πολυ περισσοτερα απο τον ψηλο.
ο ψηλος την τρωει και οχι αναποδα...

και η φαρα τους ξερεις πως τα μαζευει τα λεφτακια...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Τί κουτσομπόλες είστε αδερφάκι μου απαπαπαπαπαπαπαπα!!!  :tickedoff:

katherine-heigl-cosmopolitan-february-2008.jpg

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
ακριβος οπος τα λενε η ποιο πανο οχι λευτα ο γιαννουλης πολλα λευτα ο γιαννουλης τα επαιρνε χοντρα απο,..... παοκ...παο..... πανιον...ιταλια....κυπρο.....κ αλλου...

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
οσα και να πηρε σημασια εχει ποσα χαλαγε δε μπορειτε να το καταλάβετε . οκ
ξερεις ποσα λεφτα υποτιθετε ειχε ο λακης γαβαλάς????????

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
ακριβος οπος τα λενε η ποιο πανο οχι λευτα ο γιαννουλης πολλα λευτα ο γιαννουλης τα επαιρνε χοντρα απο,..... παοκ...παο..... πανιον...ιταλια....κυπρο.....κ αλλου...

εχει παιξει αμερικη , ουκρανια και ισπανια επιπλεον τυπε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom