kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ποιοι με ποιες?ειχαν παει για κατι αγωνες στο εξωτερικο τυπε
εκει εγινε το μπιρμπιλικι
ποιοι με ποιες?ειχαν παει για κατι αγωνες στο εξωτερικο τυπε
εκει εγινε το μπιρμπιλικι
Σωστά.Σκατοφατσα , σιχαμερη και αβυζη :S :S
Μπαζο :S
Τι λες ρε βρωμιαρη :o ?
συ ειπας....Σωστά.
Εντωμεταξύ παρόλο που έχω την ίδια ηλικία με αυτήν μοιάζω 10 χρόνια μικρότερη.Τι σκατά δεν μπορεί να περιποιηθεί λίγο το δέρμα της?
οι αντρες με τις γυναικες της εθνικης τζουντο τυπεποιοι με ποιες?
αστες ρε τυπε ζηλευουν που γουσταρουμε μια αλβανιδαΓιατί μωρή, άσχημη είναι; Ματάρες έχει
Σωστά.
Εντωμεταξύ παρόλο που έχω την ίδια ηλικία με αυτήν μοιάζω 10 χρόνια μικρότερη.Τι σκατά δεν μπορεί να περιποιηθεί λίγο το δέρμα της?
Σωστά.
Γιατί μωρή, άσχημη είναι; Ματάρες έχει
οκ τυπε κριμα που εμαθα τζουντο μικρος... :Sοι αντρες με τις γυναικες της εθνικης τζουντο τυπε
οχι ασχημη δεν ειναι φυσικα.και ματαρες εχει.για τα υπολοιπα δεν ξερω ποσο ωραια ειναι...εννοειται πως αξιζει παντως να ειμαστε ειλικρινεις.Γιατί μωρή, άσχημη είναι; Ματάρες έχει
τυπε μιξη μεξικου με αλβανιας δεν ξερουν ποσο καυλα ειναι για αυτο ειναι ανιδεοι...αστες ρε τυπε ζηλευουν που γουσταρουμε μια αλβανιδα
άσε που έχεις τραβήξει το πρόσωπο σου τόσο πίσω που αν το ακουμπάς βγάζει νότες.
εσυ ξερεις να προπονουνται οι του στιβου κατω απο ομπρελες και αντιλιακο με δεικτη προστασιας 30 και μοχιτο;;;;;;;Ναι ρε πουστη μου :-
Να πεις οτι δε γαμιεται , ολο για παρτουζες λενε
Λες και παει και σκαβει στα χωραφια με τον ηλιο νταλα
:S :S
Σαπιο δερμα ... σαν 45αρα ειναι ... η μανα μ εχει 5 φορες πιο λαμπερο δερμα απο δαυτη
ντο βρε μην σολα ειναι η μαπα σου βρε συ...Εσύ όλη μέρα ξύνεις το μουνί σου, άσε που έχεις τραβήξει το πρόσωπο σου τόσο πίσω που αν το ακουμπάς βγάζει νότες. Πώς να μη φαίνεσαι νεότερη;
αστες ρε τυπε ζηλευουν που γουσταρουμε μια αλβανιδα
εσυ ξερεις να προπονουνται οι του στιβου κατω απο ομπρελες και αντιλιακο με δεικτη προστασιας 30 και μοχιτο;;;;;;;
σε συμπληρωσαντο βρε μην σολα ειναι η μαπα σου βρε συ...
πριν γινει αθλητρια ομως στα χωραφια δουλευεΝαι ρε πουστη μου :-
Να πεις οτι δε γαμιεται , ολο για παρτουζες λενε
Λες και παει και σκαβει στα χωραφια με τον ηλιο νταλα
:S :S
Σαπιο δερμα ... σαν 45αρα ειναι ... η μανα μ εχει 5 φορες πιο λαμπερο δερμα απο δαυτη
βιλμα την ζηλευεις γιατι ηταν γνωστη αθλητρια?Παντως δεν ειναι ολες οι αλβανιδες πλακουτσοκεφαλες με μετωπο αεροδρομιο ρε ριλι
Δεν ξερω.
Αυτο που ξερω ειναι οτι αν δεν ειχε γαλαζιο ματι θα προσεχατε οτι ειναι λες και εχει κατεβασει αρχιδια .
Συμφωνω και επαυξανω.Αυτο που ξερω ειναι οτι αν δεν ειχε γαλαζιο ματι θα προσεχατε οτι ειναι λες και εχει κατεβασει αρχιδια .
ΜΜΜΜ...κρυάδες..Εσύ όλη μέρα ξύνεις το μουνί σου, άσε που έχεις τραβήξει το πρόσωπο σου τόσο πίσω που αν το ακουμπάς βγάζει νότες. Πώς να μη φαίνεσαι νεότερη;
Μμμμμμμμμμμ. Καλο μουνακι ακουγεσαι.Σωστά.
Φτιαξε ενα λογαρισμο στην μαμα, να το κανουμε εδω μεσα Οικογενειακες Ιστοριες.Σαπιο δερμα ... σαν 45αρα ειναι ... η μανα μ εχει 5 φορες πιο λαμπερο δερμα απο δαυτη
βιλμα την ζηλευεις γιατι ηταν γνωστη αθλητρια?
γιατι πηδιοταν με πλουσιους?
ή γιατι μας αρεσει εδω στο σαιτ?
Συμφωνω και επαυξανω.
Πολυ ασχημη γυναικα.