economy man
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.660
- Πόντοι
- 1.296
Καύλα κανονική!Μωρή καύλα
Καύλα κανονική!Μωρή καύλα
ευχαριστουμε για την πληροφορια φιλεΘα δώσω μια incognito
πληροφορία για τη ξεχειλωμενη μουνα της Μπέριλ. Λόγω γνωστού σε πασίγνωστο στριπτιτζάδικο της Αθήνας, το οποίο επισκεπτόταν συχνά ο Χασάν Μάρτιν του ολυμπιακού πέρσι, ο οποίος συνήθιζε να γαμαει στο εν λόγο μαγαζί. Οι κοπέλες λοιπόν βγαίνοντας από το prive μετά το σεξ με το Χασάν έλεγαν ότι δεν αντέχουν γιατί το πουλί του ήταν σαν φουσκωμένο μπουκάλι. Όταν χαριτολογώντας σερβιτόρος Που είχε αποκτήσει σχέση με το Χασάν καθώς το σέρβιρε συνεχώς, Του λέει χαλάς τα κορίτσια με αυτό το πουλί, Τι απάντησε ο Χασάν; Καλά καλά του λέει που να δεις και του Μακισικ. Οπότε κύριοι από την καταλαβαίνετε η Μπερλή είναι ξεχειλωμένη τελείως
είναι ανώφελο και ανούσιο να χύνεις με την γκόμενα ή σύζυγο άλλου24 ετων μπουμπουκακι ειναι…Αλλα εαν το θετεις βαζει ορολογιας ναι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φιλε μπες στο ινστα της να χυσεις
Τι σημαινει ανουσιο;;Δεν χυσαμε κι ολας.Οποια ειναι μπουναρα και γυναικαρα πρεπει να λεγεται.Εξαλλου το σαιτ για αυτο υπαρχει για να υμνουμε τα μουνια !Εχεις μπερδεψει τον σεβασμο. Ολοι βρισκομαστε διπλα σε ζευγαρια που μπορει να υπαρχει μια ωραια γυναικα που το αναγνωριζουμε γιατι ετσι ειναι.Δεν θα γαμησουμε κανενος φιλου την γυναικα.Μονο εαν μας το υποδειξει γιατι υπαρχουν πλεον κι αυτα.είναι ανώφελο και ανούσιο να χύνεις με την γκόμενα ή σύζυγο άλλου
Που να δείτε τι γαμαει ο Γουοκαπ...
"μία πολυτάλαντη 29χρονη"Η Εστρέλα του Θωμά: Ποια ήταν η εκθαμβωτική μελαχρινή που εντυπωσίασε στο ΣΕΦ στο πλευρό της Μπέριλ ΜακΚίσικ
Μόνιμη κάτοικος ΣΕΦ έχει γίνει το τελευταίο διάστημα η Εστρέλα Νούρι, μία πολυτάλαντη 29χρονη που απολαμβάνει τους αγώνες του Ολυμπιακού και τον αγαπημένο της, Τόμας Γουόκαπ.www.sport24.gr
Ε ναι ρε τυπε..Αρρωστο καβλακι η Μπεριλ με ιδιαιτερα γουστα και ανωμαλιες στο κρεββατι .. Μια φιλη μου πηγαινει στην ιδια κομμωτρια που φτιαχνει και η Μπεριλ μαλλια. Στην κομμωτρια της εχει εκυστηρευτει πολλα και μαλιστα γουσταρει duo με αλλη γκομενα ενω ο μαυρος ουτε να το ακουσει δεν θελει.. ειναι πολυ συντηρητικος λεει..
Πρέπει να τον κατάφερε 1.5 μήνα τραυματίας δήλωνε από ότι φαίνεται είχε γονατισει από το πολύ γαμησι ο κακομοίρης.Αρρωστο καβλακι η Μπεριλ με ιδιαιτερα γουστα και ανωμαλιες στο κρεββατι .. Μια φιλη μου πηγαινει στην ιδια κομμωτρια που φτιαχνει και η Μπεριλ μαλλια. Στην κομμωτρια της εχει εκυστηρευτει πολλα και μαλιστα γουσταρει duo με αλλη γκομενα ενω ο μαυρος ουτε να το ακουσει δεν θελει.. ειναι πολυ συντηρητικος λεει..
Ιδιαίτερα γούστα και ανωμαλίες?? Πέφτω από τα σύννεφα...Αρρωστο καβλακι η Μπεριλ με ιδιαιτερα γουστα και ανωμαλιες στο κρεββατι .. Μια φιλη μου πηγαινει στην ιδια κομμωτρια που φτιαχνει και η Μπεριλ μαλλια. Στην κομμωτρια της εχει εκυστηρευτει πολλα και μαλιστα γουσταρει duo με αλλη γκομενα ενω ο μαυρος ουτε να το ακουσει δεν θελει.. ειναι πολυ συντηρητικος λεει..
Για στείλε φωτό από μάνα ΛάριΤην έχω δει από κοντά στο μπάσκετ, αντικειμενικά είναι ωραίο μουνί και γυρνάς να την κοιτάξεις αλλά νομίζω οι άλλες του "Ολυμπιακού" είναι ακόμα καλύτερες! Επίσης μάνα Λαρετζάκη πολύ δυνατό ΜιλφοΓκιλφάκι!!!