lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
τυπε εγω εσενα πιστευωοσα και να πηρε σημασια εχει ποσα χαλαγε δε μπορειτε να το καταλάβετε . οκ
ξερεις ποσα λεφτα υποτιθετε ειχε ο λακης γαβαλάς????????
τυπε εγω εσενα πιστευωοσα και να πηρε σημασια εχει ποσα χαλαγε δε μπορειτε να το καταλάβετε . οκ
ουφ και το χα αναγκη λεμεεεεεε ;)τυπε εγω εσενα πιστευω
εγο παντος δεν εχο ακουσει τιποτα για τρελη ζωη τοσα χρονια ετσι αυτα.........οσα και να πηρε σημασια εχει ποσα χαλαγε δε μπορειτε να το καταλάβετε . οκ
επειδη γνωριζω αρκετα το ναλες οτι ειναι αθλητρια στον ολυμπιακο ειναι προτερημα;εγω ξερω οτι ο παυλακακης την κοπανησε γιατι ειχε να δει το χρωμα του χρηματος κατι αιωνες.ο στιβος δεν εχει λεφτα,οτι πηρε καποια λεφτα απο μεταλλια σωστο οτι εχει μονιμη δουλεια στο στρατο που ξεχασες επισης σωστο.ο γιανουλης ξερεις ποιο ηταν το συμβολαιο του στο βαζελο;την πρωτη χρονια πηρε οσα η μιρελα με ολα τα μεταλια.να ξερεις οτι τα μεταλλια τα ολυμπιακα πριμοδοτουνταν τις καλες εποχες 50μυρια σε δραχμες.αυτο το ξερω 100%.οτι οι αλβανοι κρατανε το χρημα εχεις απολυτο δικιο.αλλα πες μου πιστευεις οτι η αλβανη θα κραταγε το παιδι αν ο γιανουλης ηταν μπατιρης οπως λες; ;)δεν ειναι τοσο χαζη ουτε ξαφνικα ερωτευτηκε παραφορα ;)επισης μολις με πληροφορησε οτι μενει στο δικο της σπιτι στη βουλιαγμενη ;).παντως τυπε λεφτα εχει ..οχι οτι αυτη δεν εχει και ισως και πιο πολλα αφου αυτος το διαζυγιο του εχει στοιχησει πολλα.τα πολλα χαλιουνται πολυ πιο ευκολα φιλε μου.ειδικα οταν δεν εχεις μυαλο και κανεις ολες τισ γνωστες καταχρησεις . ολες.
το σπιτι ισχυει με ατοκο δανειο της ετε.
δεν ειμαι φιλος του γνωστου του οπως καταλαβαινεις.
η αλβανη δεν εχει λεφτα απο τους γκομενους την αδικεις.
2 φορες ολυμπιονικης και αλλες πολλες διακρισεις εχει, χρυσο στο παγκοσμιο της Σεβιλλης και 5 καλυτερη επιδοση ολων των εποχων στο κοσμο και 3 στη ευρωπη.εκτος των αλλων ανηκει και στον Ολυμπιακο.
πως το βλεπεις δεν εχει δικα της λεφτα???πολυ περισσοτερα απο τον ψηλο.
ο ψηλος την τρωει και οχι αναποδα...
και η φαρα τους ξερεις πως τα μαζευει τα λεφτακια...
οχι οτι αυτη δεν εχει και ισως και πιο πολλα αφου αυτος το διαζυγιο του εχει στοιχησει πολλα.
ενταξει το τεραστιο ειναι σχετικο.ξερεις πως ειναι αυτα με τις διατροφες.αλλα πιστεψε με ξερω απο πρωτο χερι οτι δε πειναει ;)αυτο που ξερω και αν θες επιβεβαιωνεις οτι ειναι στοκος στο μυαλο.μονο και μονο που παρατησε οικογενεια και παιδι για την πουτανα δεν θελει και ρωτηματα ειπα αυτα που ξερω απο πρωτο χερι και μολις ειπες ενα τεραστιο εξοδο...αυτο τον γονατιζει.
τεσπα αυτα.
ενταξει το τεραστιο ειναι σχετικο.ξερεις πως ειναι αυτα με τις διατροφες.αλλα πιστεψε με ξερω απο πρωτο χερι οτι δε πειναει ;)αυτο που ξερω και αν θες επιβεβαιωνεις οτι ειναι στοκος στο μυαλο.μονο και μονο που παρατησε οικογενεια και παιδι για την πουτανα δεν θελει και ρωτημα
συμφωνω σχεδον σε ολα.αλλα και τα μισα πιστεψε ειναι πολλα ;)πολυ στοκος . παιδακι . για αυτο και δεν του μεινανε τα λεφτα που περασανε απτα χερια του και ηταν παρα πολλα...
δεν λεω οτι πειναει . δεν εχει ομως ουτε καν τα μισα απο αυτα που επρεπε να χει.
ολκης..Μπάζο.
φημες λενε οτι μεχρι και οι μπαρες την ειχαν παρει απο την αρση βαρων....οταν ειναι να στειλει ανδρα τον στελνει παντα οταν ειναι καβλωμενος..
του πιανει την πουτσα σαν ακοντιο κι τον πεταει εξω απο το σπιτι
ετσι την επαθε ο τζελιλι
υπαρχει βιντεακι?φημες λενε οτι μεχρι και οι μπαρες την ειχαν παρει απο την αρση βαρων....