Νέα

Μήπως ήσουν νταβατζής στην προηγούμενη ζωή σου;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billsalonika1926
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχετε σκεφτεί να βγάλετε στο κλαρί την γκόμενά σας;;

• Το έχω φαντασιωθεί

Ψήφοι: 4 14,3%
  • Το έχω φαντασιωθεί αλλά δεν θα ήθελα να συμβεί με τίποτα

Ψήφοι: 1 3,6%
  • Το έχω φαντασιωθεί και ψήνομαι να συμβεί

Ψήφοι: 2 7,1%
  • Δεν το έχω σκεφθεί καν

Ψήφοι: 9 32,1%
  • Το έχω σκεφθεί και προσπαθώ να πείσω την γκόμενά μου

• Με τίποτα, την γκόμενά μου την αγαπώ και δεν θέλω να τη γαμάνε κι άλλοι!!

• Είμαι ήδη ο νταβατζής της γκόμενάς μου

Ψήφοι: 8 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    28

billsalonika1926

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
1.678
Πόντοι
491
Πολλές γυναίκες με τις οποίες κάνουμε σχέση, μας βγάζουν από μέσα μας την επιθυμία να τις είχαμε βγάλει στο κλαρί και να μαζεύαμε και κάνα φράγκο... αυτό λειτουργεί ως αφροδισιακό κι ως φαντασίωση για κάποιους, ενώ για άλλους αποτελεί ενδόμυχα επιθυμία τους σε πραγματικό επίπεδο. Λέτε να κρύβουν αυτοί οι άνδρες το νταβατζή μέσα τους, ή σε μια προηγούμενη ζωή τους να ήταν νταβάδες;;;; Έχετε σκεφτεί ή φαντασιωθεί να τη βγάζατε την γκόμενά σας στο κλαρί;;;  -με συναίνεση ή όχι, δεν έχει σημασία....  Αναμένω τις γνώμες σας....

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
Εσύ με τα θέματα που ανοίγεις, με φαντασιώσεις, κατάποση σπέρματος, παρτούζες, νταβατζιλίκια, γιατί δεν πας να παίξεις σε καμιά ταινία του Σειρηνάκη?

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.866
Πόντοι
216
Πολλές γυναίκες με τις οποίες κάνουμε σχέση, μας βγάζουν από μέσα μας την επιθυμία να τις είχαμε βγάλει στο κλαρί και να μαζεύαμε και κάνα φράγκο... αυτό λειτουργεί ως αφροδισιακό κι ως φαντασίωση για κάποιους, ενώ για άλλους αποτελεί ενδόμυχα επιθυμία τους σε πραγματικό επίπεδο. Λέτε να κρύβουν αυτοί οι άνδρες το νταβατζή μέσα τους, ή σε μια προηγούμενη ζωή τους να ήταν νταβάδες;;;; Έχετε σκεφτεί ή φαντασιωθεί να τη βγάζατε την γκόμενά σας στο κλαρί;;;  -με συναίνεση ή όχι, δεν έχει σημασία....  Αναμένω τις γνώμες σας....

Τυπε για καποιο λογο σε φαντασιωνω στο δρομοκαιτειο δεμενο χειροδαρα σε ενα κρεβατι να σου κανουν ηλεκτροσοκ να σου καθαρισουν οι παρανοικες σκεψεις που κανεις.  :grin:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.153
Πόντοι
3.346
Τυποι αφηστε τον τυπο να φανταστει ελευθερα..μπορει να την βρισκει και να ριχνει καμια  :cum:  :grin:

OP
OP
B

billsalonika1926

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
1.678
Πόντοι
491
Εσύ με τα θέματα που ανοίγεις, με φαντασιώσεις, κατάποση σπέρματος, παρτούζες, νταβατζιλίκια, γιατί δεν πας να παίξεις σε καμιά ταινία του Σειρηνάκη?

Εάν πάω, θα σε βάλω μάνατζερ.... Εάν δεν γουστάρεις τα θρεντς, μην τα διαβάζεις.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.783
Πόντοι
41.813

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

OP
OP
B

billsalonika1926

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
1.678
Πόντοι
491
billako αν αντί να ανοίγεις thread μαλακίας κυνηγούσες κανένα γκομενάκι τώρα θα ήσουν άρχοντας...
μην περιμένεις μαλακισμένες απαντήσεις σε μαλακισμένα θέματα για να τον παίξεις. use your imagination.
if you don't have, download a video or some photos.
PLEASEEEEE

Μαλακάκο, αν αντί να απαντάς στα threads μου κυνηγούσες κανένα γκομενάκι, τώρα δεν θα απαντούσα στις ηλίθιες απαντήσεις σου....

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
Εγώ ήμουν βοθρατζής στην προηγούμενη, αλλά δήλωσα εθνικόφρων, στην παρούσα  και το γλίτωσα... :cum: :2funny:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.425
Πόντοι
3.656
τυπε αν σου αρεσει να σου πηδανε την γκομενα πες το..δεν ειναι κακο.. :S

SkinnyPerv

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2020
Κριτικές
2
Like
151
Πόντοι
280
Το έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές, όχι σε προηγούμενη ζωή όμως,αλλά σε αυτή.
Το μόνο που με προβληματίζει είναι μην πιάσει η καριόλα κανά ΣΜΝ και με κολλήσει και εμένα. Είχα κάνει απόπειρες στο παρελθόν να το συζητήσω με γκόμενες αλλά τζίφος... δεν καρποφόρησαν οι προσπάθειες μου όπως και να τους το σέρβιρα. Φταίει βέβαια που κατά βάθος έχω καλή καρδιά και τις συμπονώ, αν ήμουν κάποιο αλβανικό η ρωσοπόντιο κτήνος θα τις είχα ήδη στο κλαρί και αν τόλμαγαν να βγάλουν άχνα θα τους έριχνα και καμιά ανάστροφη.

Είναι δύσκολο να βρεις κάποια καυλιάρα που παράλληλα να είναι και λίγο χαζούλα για να την εκμεταλλεύεσαι.
Επίσης πρέπει να την ''σπάσεις'' σωματικά και ψυχικά που - κακά τα ψέματα - εμείς οι νεοέλληνες είμαστε στην πλειονότητα φλούφληδες και δεν μπορούμε να τα κάνουμε αυτά.
Που να μπλέκουμε και με προστασίες και νταηλίκια με νταβατζήδες του υπόκοσμου ή βίαιους/πιωμένους πελάτες.

Μακάρι όμως να γινόταν.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.938
Πόντοι
6.256
αυτο που θα επρεπε να σκεφτεις πολυ σοβαρα σε αυτη τη ζωη ειναι η λοβοτομη..

Μην τσιμπας ρε βρωμοΚινεζικο λεγκο....κλασσικος αυτιστικος κλωνος του γνωστου ναυαγιου ειναι.

OP
OP
B

billsalonika1926

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
1.678
Πόντοι
491
@μπιλάκο

καλό το μαλακάκο...μαλακάκο.
άκου κι αυτό.
εγώ όταν κυνηγούσα γκόμενες είχα. δεν ήξερα καν ότι υπήρχε μπου, και η λέξη κολ γκερλ ήταν εκτός ρεπερτορίου μου. δεν χρειαζόμουν. τώρα που για τους δικούς μου λόγους τις προτιμάω έτοιμες, χαζολογάω μαλακάκους σαν την πάρτη σου και γελάω.
με την καμία όμως δεν χρειάζομαι κοινό για να την παίζω με τις μαλακίες που φαντασιώνομαι και γράφω.
ΜΑΛΑΚΑΚΟ

Μαλακάκο, το bou είναι ένα ελεύθερο site που γράφει ο καθένας ότι του καπνίσει. Υπάρχετε κάτι τύποι που μπαίνετε και απλά κατηγορείτε και βρίζετε, ειρωνεύεστε κλπ... Εάν δεν γουστάρεις ένα  θρεντ, μην μπαίνεις!!!! Πόσο απλό!!! Θα σου έλεγα άντε γαμήσου, αλλά θα ήταν ευχή για εσένα...

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
ρε τώρα τι γίνεται πιο πριν και πιο μετά ποιος το γαμάει

SkinnyPerv

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2020
Κριτικές
2
Like
151
Πόντοι
280
Μην τσιμπας ρε βρωμοΚινεζικο λεγκο....κλασσικος αυτιστικος κλωνος του γνωστου ναυαγιου ειναι.
Αυτιστικός ίσως ειμαι, κλώνος πάντως σίγουρα όχι.
Αναρωτιέμαι πάντως ρε σκουπίδι, έχεις τα αρχιδια να μου τα πεις μπροστά μου;
Γιατί μάλλον σαν άχρηστος παρθένος που είσα μόνο μέσω διαδικτύου ξέρεις να προσβάλεις και να πουλάς μαγκιες.

Αν δεν στείλεις μήνυμα είτε εδω, είτε σε πμ με σημείο συνάντησης στην Ομόνοια και περιξ, είσαι ένα ξεφτυλισμενο ανδρείκελο που του εύχομαι τα χειρότερα.

Δεν θα επεκταθω άλλο. Περιμένω μήνυμα για να τα πούμε από κοντά ;)

StefanJ

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Μου φτιάχνεται πολύ το κέφι με τις αναρτήσεις σας ! 
Να είσαστε όλοι καλά και να γαμάτε ότι γουστάρετε, όσο γουστάρετε !!!

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.938
Πόντοι
6.256
Αυτιστικός ίσως ειμαι, κλώνος πάντως σίγουρα όχι.
Αναρωτιέμαι πάντως ρε σκουπίδι, έχεις τα αρχιδια να μου τα πεις μπροστά μου;
Γιατί μάλλον σαν άχρηστος παρθένος που είσα μόνο μέσω διαδικτύου ξέρεις να προσβάλεις και να πουλάς μαγκιες.

Αν δεν στείλεις μήνυμα είτε εδω, είτε σε πμ με σημείο συνάντησης στην Ομόνοια και περιξ, είσαι ένα ξεφτυλισμενο ανδρείκελο που του εύχομαι τα χειρότερα.

Δεν θα επεκταθω άλλο. Περιμένω μήνυμα για να τα πούμε από κοντά ;)

Σιγα μωρη λουλου μην σκισεις κανενα καλσον.... :gay:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom