Νέα

Μήπως ήσουν νταβατζής στην προηγούμενη ζωή σου;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billsalonika1926
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχετε σκεφτεί να βγάλετε στο κλαρί την γκόμενά σας;;

• Το έχω φαντασιωθεί

Ψήφοι: 4 14,3%
  • Το έχω φαντασιωθεί αλλά δεν θα ήθελα να συμβεί με τίποτα

Ψήφοι: 1 3,6%
  • Το έχω φαντασιωθεί και ψήνομαι να συμβεί

Ψήφοι: 2 7,1%
  • Δεν το έχω σκεφθεί καν

Ψήφοι: 9 32,1%
  • Το έχω σκεφθεί και προσπαθώ να πείσω την γκόμενά μου

• Με τίποτα, την γκόμενά μου την αγαπώ και δεν θέλω να τη γαμάνε κι άλλοι!!

• Είμαι ήδη ο νταβατζής της γκόμενάς μου

Ψήφοι: 8 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    28

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
Εγώ πάντως σκιάχτηκα λιγάκι, άγριος ο τύπος.

Και εγω ειδικα αυτο το περιξ Ομονοιας με τρομαξε πολυ...καθως και το οτι τον πειραξε περισσοτερο οτι τον ειπα κλωνο παρα αυτιστικο. :S :S :S

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Και εγω ειδικα αυτο το περιξ Ομονοιας με τρομαξε πολυ...καθως και το οτι τον πειραξε περισσοτερο οτι τον ειπα κλωνο παρα αυτιστικο. :S :S :S

Αυτό με προβλημάτισε τα μάλα. Υπάρχουν αυτιστικά στο σαη;  :think:

Stratocaster

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
6.255
Ελαχιστοι...οι περισσοτεροι ειναι λεφταδες με τεραστια πουτσα και εμφανιση Μπραντ Πιτ. :S :S :S

Πάλι για εμένα λέτε;
καταρχήν καλημέρα συναγωνιστές μου. Αυτό που λείπει ως επιλογή στην ψηφοφορία (αλλά καλώς λείπει διότι είναι κάπως γενικό) είναι το εξής. Πιστεύω πώς πολύ θα ήθελαν να έχουν σεξουαλική σχέση με λίγο πυρφορισμό ανάμεσα και αγαπούλες (συν να νιώθουν τον έλεγχο) σε διάφορες κορασίδες...Ξέρετε αυτοί που "θέλουν να περνάνε καλά με το κορίτσι" να βγαίνουν έξω για ποτάκια και φαγητό...Να έχουν όλη την εμπειρία της σχέσης . Δεν λέω όχι. Καλή φάση. Σε περιόδους όπου είσαι ψυχολογικά κάτω το να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου μέσω ενός call girl δεν είναι και κάτι κακό (ή μέσω ενός κοριτσιού από στούντιο και πάει λέγοντας) Το να είναι κάποιος λοιπόν PUA (Pick up artist- greek καμάκι) και τα συναφή δεν τον καθιστά ΑΜΕΣΑ νταβατζή καμμίας κοπέλας.. Τώρα το πώς λέγεται ο τζαμπατζής (πηδίκουλας) που συμβουλεύει την κοπέλα και εκκείνη όντως τον ακούει αυτό είναι ένα άλλο τεράστιο θέμα.

Και πάλι καλημέρα κύριοι

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Πολλές γυναίκες με τις οποίες κάνουμε σχέση, μας βγάζουν από μέσα μας την επιθυμία να τις είχαμε βγάλει στο κλαρί και να μαζεύαμε και κάνα φράγκο... αυτό λειτουργεί ως αφροδισιακό κι ως φαντασίωση για κάποιους, ενώ για άλλους αποτελεί ενδόμυχα επιθυμία τους σε πραγματικό επίπεδο. Λέτε να κρύβουν αυτοί οι άνδρες το νταβατζή μέσα τους, ή σε μια προηγούμενη ζωή τους να ήταν νταβάδες;;;; Έχετε σκεφτεί ή φαντασιωθεί να τη βγάζατε την γκόμενά σας στο κλαρί;;;  -με συναίνεση ή όχι, δεν έχει σημασία....  Αναμένω τις γνώμες σας....

Εγώ πάντως ψάχνω εδώ και καιρό κάποιον να γίνει νταβατζής μου... να με έχει σε ένα σπίτι και να τρώω όλη μέρα πούτσες, τα χρήματα δεν με ενδιαφέρουν εμένα εφόσον τρώω πούτσες και φαγητό.
Σε περίπτωση που ενδιαφέρεται κάποιος το λέω...  :rolleyes:
Και ειδικά εδώ στη Μύκονο πιστεύω πως θα ευδοκιμούσε κάτι τέτοιο αν μπορεί ο άλλος να κάνει τα κονέ/προώθηση.

:fuck1: :-*

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
Ε ναι ρε τυπε και εγω χεστηκα πανω μου...γιαυτο δεν εδωσα ραντεβου θανατου.Για μαλακα με εχεις;
σωστα επραξες
ο αλλος σκοτωσε τη μιση γη επειδη δεν γαμουσε

δεν παιζουν με αυτα

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
σωστα επραξες
ο αλλος σκοτωσε τη μιση γη επειδη δεν γαμουσε

δεν παιζουν με αυτα

Τυπε με ξερεις εμενα οποιος ψυχοπαθης πρεζακιας στο σαι μου ζηταει ραντεβου θανατου ανταποκρινομαι αμεσως αλλα με τον συγκεκριμενο δεν υπαρχει περιπτωση... :S :S :S

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
.... τί σκιάχτηκες ? έγω θα σβήσω τό λογαριασμό μου γιά να μήν μέ βρεί ό τύπος..

Τυπε το σκεφτηκα και εγω αρχικα αλλα μετα συνειδητοποιησα οτι αμα δεν κυκλοφορω σε ακτινα 5 χλμ περιξ της Ομονοιας θα ειμαι ασφαλης...γνωμη σου! :S :S :S

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
Εγώ πάντως ψάχνω εδώ και καιρό κάποιον να γίνει νταβατζής μου... να με έχει σε ένα σπίτι και να τρώω όλη μέρα πούτσες, τα χρήματα δεν με ενδιαφέρουν εμένα εφόσον τρώω πούτσες και φαγητό.
Σε περίπτωση που ενδιαφέρεται κάποιος το λέω...  :rolleyes:
Και ειδικά εδώ στη Μύκονο πιστεύω πως θα ευδοκιμούσε κάτι τέτοιο αν μπορεί ο άλλος να κάνει τα κονέ/προώθηση.

:fuck1: :-*

Πορδολαγνε πηγαινε περιξ της Ομονοιας και φωναζε ο Skinnyperv ειναι κλωνος....θα βρεις οτι ποθεις σε χρονο dt. :S :S :S

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.187
Πόντοι
2.606
Τυπε με ξερεις εμενα οποιος ψυχοπαθης πρεζακιας στο σαι μου ζηταει ραντεβου θανατου ανταποκρινομαι αμεσως αλλα με τον συγκεκριμενο δεν υπαρχει περιπτωση... :S :S :S

Να πω στον θείο Τρουμπ να το αναλάβει?
Θα βάλει έξτρα παραγωγή τσιμέντου σε ΑΓΕΤ και ΤΙΤΑΝ...

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
εγω δεν παω ουτε αν μου ζητησει ραντεβου θανατου τυφλος νανος  :effemine:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
Να πω στον θείο Τρουμπ να το αναλάβει?
Θα βάλει έξτρα παραγωγή τσιμέντου σε ΑΓΕΤ και ΤΙΤΑΝ...

Οχι τυπε δεν παιζουν με αυτα...απλα θα βαλω στο gps επιλογη διαδρομων με αποφυγη Ομονοιας και θα ειμαι ενταξει.Ελπιζω... :S :S :S

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
εγω δεν παω ουτε αν μου ζητησει ραντεβου θανατου τυφλος νανος  :effemine:

Εισαι η ντροπη του σαι...φτου σου! :S :S :S

Υ.Γ
[size=5pt]Εγω δεν παω ουτε αν μου το ζητησει κολονα της ΔΕΗ[/size]